icon

Júnovky 2016

adrianita1
19. okt 2015

Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂

paloma76
22. jún 2016

😊Smejka.😊..o 8.00 hod mi dali tabletku na vyvolanie o 9.00 natočili monitor a dr.vysetril. Bola som len na 2 prsty !!!! O 10.30 som bola na 4 prsty, to som uz myslela ze umrem a brali na na porodnu sal. Kym sme vyšli o 2 poschodia vyššie, uz som bola na 6 !!!!! A o 11.40 hod sa maly narodil. Bola to fuška !!! 😢Ta tabletka mi sice velmi rychlo zabrala , ale o to vacsie bolesti su to !!!! Takze vlastne moj pôrod - tie neznesiteľné bolesti trvali od 10.30 h.- do 11.40 hod.!!!!!!! Vravim rychlovka - ale o to silnejšie bolesti. Taketo bolesti som pri prvých dvoch porodoch nemala! 😥😥😥No ale nevadi, uz to mam za sebou. 😊😊😊😊Doktorka ma nenastrihla, iba z vnútra mi dala 4 steny.
A tiez musim napisat pozitívne hodnotenie na ZA pôrodnicu !!!🏥🏥🏥🏥🏥🏥🏩🏩🏩🏩🏩

smejka
22. jún 2016

@paloma76 no vyvolavacky tak reaguju..ale si bojovnica a mas to za sebou..ty si cvicila s tym balonikom?

azurmanka1
22. jún 2016

@paloma76 Gratulujeeeeem, vela sily posielam .Buďte zdravuckí obaja 😉💖

paloma76
22. jún 2016

Dakujem. Nie necvicila som.s nicim.

paloma76
22. jún 2016

Cerstvonarodeny Rastik 😉

kniha24
22. jún 2016

@paloma76 krásny,gratulujem 🙂

katykat
22. jún 2016

@paloma76 krásny....a poriadny chlap...... gratulujem...😃😍😘

smejka
22. jún 2016

@paloma76 krasny..este raz blahozelam..opatrujte sa

kniha24
22. jún 2016

Dnes tretí deň po termíne a posledná poradňa. Doktorka ma nepotesila,že sa nič nezmenilo a nic nenasvedčuje pôrodu,fasa ☹ na ctg pásoch som sa chcela rozprávať s doktorom,ctg ukážkové a mala som šťastie na dr.Ziga,vyšetril,ukludnil. Mám prísť na ctg zas v pondelok a ak stále nič,tak v utorok alebo v stredu by ma hospitalizovali. Tak vari si to ten môj cervik čím skôr rozmysli 🙂 a porodim prirodzene,bez vyvolavacky.

masterton
22. jún 2016

@paloma76 Chutnučký 😘 Gratulujem 😊

azurmanka1
22. jún 2016

@paloma76 anjelik krásny 🙂

smejka
22. jún 2016

@kniha24 tak sa tam asi stretneme...aj ja v utorok al v stredu na hospit.

kucerawa
22. jún 2016

@paloma76 tak uz je medzi nami, vitaj Rastik! A blahozelam...som rada, ze mas tiez dobru skusenost v ZA 🙂

lucinda13123
22. jún 2016

@paloma76 Krasny je gratulujem 🙂 prajem vela zdravicka

bejuska212
22. jún 2016

Dnes termin porodu a stale nic 😩

kniha24
22. jún 2016

@smejka na ctg ti povedali že utorok alebo streda hospitalizácia? Kedy ides zas na ctg?

adrianita1
autor
22. jún 2016

@paloma76 jeeeej gratulujem. Tak už si sa konečne dočkala 😉. Prajem vám obom len to najlepšie do života. Rýchle zotavenie a Rastík nech pekne priberá 😊🎂🎉🎁🚼🎈

smejka
22. jún 2016

@kniha24 idem este v piatok na ctg k mojmu dr.a potom asi v pondelok a potom nemocnica v MT utorok al streda...

kniha24
22. jún 2016

@smejka tak nech sa nám to spustí same čím skôr. Ja som už vyskúšala asi všetky babské recepty 🙂 ale keď to nejde tak to nejde.

smejka
22. jún 2016

@kniha24 porad co si vyskusala..ja dnes teply kupel..beham dost..brusko mam uz spadnute..tak sa citim o dost nemoznejsia

kniha24
22. jún 2016

@smejka ja som stále v pohybe,prechádzky mam každý deň,chodim po schodoch,fit lopta,škorica,tonic,malina ostruzinova,kúpeľ,sex 🙂 nepomaha nic,asi to netreba silit,keď sa malej jednoducho nechce,tak nepojde. Pohyby cítiš? Ja len také slabé naťahovanie,uz chudá fakt nemá miesta.

jannullka1
22. jún 2016

Baby veľmi sa nepresilujte aj keď chcete už rodiť, radšej oddychujte,ja som pri prvom ozaj tiež všetko možné vyskúšala a aj tak som prenášala 7 dní a až na 8.deň po termíne to prišlo. Ešte ma doktorka hrešila, že som mala oddychovať aby som rodiť vládala, že to aj tak príde vtedy, kedy to má prísť 🙂 a že keď sa im von nechce, tak nepôjdu nech my robíme hocičo.

smejka
22. jún 2016

@kniha24 citim..ale celkovo nase je take pokojne babo...ale je pravda ze miesta je malo

nelly0212
23. jún 2016

@ddka dúfam že nás dnes pustia domov a doma bude lepšie. U nás je to dosť premenlivé, Eliška dokáže krásne spinkať niekedy aj 4 hodiny, inokedy sa jej nedarí uložiť alebo ju trápi brušenko kvôli antibiotikám, čo ešte užíva. Držím palce, nech sa malinká popraví a vyspíš sa aj ty 😉

kniha24
23. jún 2016

@smejka aj to naše,lenive a furt spinka 🙂

ddka
23. jún 2016

@nelly0212 aj u nás je raz lepšie raz horšie, snáď si rýchlo nájdeme nejaký systém 🙂 a vy nech ste čo najskôr doma

nelly0212
23. jún 2016

@ddka hej, snáď ten systém príde 😃 ako vám to ide s kojením, už lepšie? My na to postupne prichádzame, akurát ľavý prsník sa jej e chytá a jeduje sa pri ňom. Zato s fľašou problém nemá... Dnes nás konečne pustili, hoci ešte berieme antibiotiká. Už sme boli aj u pani doktorky 😃 šikovnica moja to všetko krásne zvládla 😘

paloma76
23. jún 2016

Ahojte. Este nikto novy?
Pozdravujem všetky.
3dnovy Rastik 🙂

kniha24
23. jún 2016

@paloma76 nooo,zlatucky 🙂 ja tretí deň po termíne a nist stále.

smejka
23. jún 2016

@paloma76 krasny je..kedy sa zberate domov?