Júnovky 2016
Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂
@paloma76 Gratulujeeeeem, vela sily posielam .Buďte zdravuckí obaja 😉💖
Dakujem. Nie necvicila som.s nicim.
Dnes tretí deň po termíne a posledná poradňa. Doktorka ma nepotesila,že sa nič nezmenilo a nic nenasvedčuje pôrodu,fasa ☹ na ctg pásoch som sa chcela rozprávať s doktorom,ctg ukážkové a mala som šťastie na dr.Ziga,vyšetril,ukludnil. Mám prísť na ctg zas v pondelok a ak stále nič,tak v utorok alebo v stredu by ma hospitalizovali. Tak vari si to ten môj cervik čím skôr rozmysli 🙂 a porodim prirodzene,bez vyvolavacky.
@paloma76 anjelik krásny 🙂
@paloma76 Krasny je gratulujem 🙂 prajem vela zdravicka
Dnes termin porodu a stale nic 😩
@paloma76 jeeeej gratulujem. Tak už si sa konečne dočkala 😉. Prajem vám obom len to najlepšie do života. Rýchle zotavenie a Rastík nech pekne priberá 😊🎂🎉🎁🚼🎈
Baby veľmi sa nepresilujte aj keď chcete už rodiť, radšej oddychujte,ja som pri prvom ozaj tiež všetko možné vyskúšala a aj tak som prenášala 7 dní a až na 8.deň po termíne to prišlo. Ešte ma doktorka hrešila, že som mala oddychovať aby som rodiť vládala, že to aj tak príde vtedy, kedy to má prísť 🙂 a že keď sa im von nechce, tak nepôjdu nech my robíme hocičo.
@ddka dúfam že nás dnes pustia domov a doma bude lepšie. U nás je to dosť premenlivé, Eliška dokáže krásne spinkať niekedy aj 4 hodiny, inokedy sa jej nedarí uložiť alebo ju trápi brušenko kvôli antibiotikám, čo ešte užíva. Držím palce, nech sa malinká popraví a vyspíš sa aj ty 😉
@ddka hej, snáď ten systém príde 😃 ako vám to ide s kojením, už lepšie? My na to postupne prichádzame, akurát ľavý prsník sa jej e chytá a jeduje sa pri ňom. Zato s fľašou problém nemá... Dnes nás konečne pustili, hoci ešte berieme antibiotiká. Už sme boli aj u pani doktorky 😃 šikovnica moja to všetko krásne zvládla 😘

😊Smejka.😊..o 8.00 hod mi dali tabletku na vyvolanie o 9.00 natočili monitor a dr.vysetril. Bola som len na 2 prsty !!!! O 10.30 som bola na 4 prsty, to som uz myslela ze umrem a brali na na porodnu sal. Kym sme vyšli o 2 poschodia vyššie, uz som bola na 6 !!!!! A o 11.40 hod sa maly narodil. Bola to fuška !!! 😢Ta tabletka mi sice velmi rychlo zabrala , ale o to vacsie bolesti su to !!!! Takze vlastne moj pôrod - tie neznesiteľné bolesti trvali od 10.30 h.- do 11.40 hod.!!!!!!! Vravim rychlovka - ale o to silnejšie bolesti. Taketo bolesti som pri prvých dvoch porodoch nemala! 😥😥😥No ale nevadi, uz to mam za sebou. 😊😊😊😊Doktorka ma nenastrihla, iba z vnútra mi dala 4 steny.
A tiez musim napisat pozitívne hodnotenie na ZA pôrodnicu !!!🏥🏥🏥🏥🏥🏥🏩🏩🏩🏩🏩