Júnovky 2016
Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂
Juuuj maminky, ako vam v dobrom zavidim, ze uz mate svoje batozteky pri sebe. Ja stale ziadny posun. Ale ked vidim tu predpoved pocasia, rada by som bola ste cez vikend doma a nie v udusenej nemocnici. V nedelu mam meniny, tak by to bol najkrajsi darcek. Tak snad sa mi to spni. 😜😍👍🎉 uzivajte si prve krasne a vzacne chvile. A my tehulky musime byt len trpezlive 😁😏
Aj ty budes 🙂 . Myslim na teba 😉
@paloma76 tak si to užívajte, mojkajte, stiskajte, papkajte 😘 Verím , že čoskoro už aj my ostatné budeme😜😎
Je tu akosi ticho.... nikto nič ešte??
@smejka ahoj,absolútne nic ☹ uz ma chytá depka..... Najhoršie je,že sa ani necitim ako tehotna,kludne by som si mohla ísť zabehat..... 6den prenášania....zajtra ctg a povedali že v utorok alebo stredu ma uložia,čo pochybujem,keďže 10den bude vo štvrtok.....uz som fakt zúfalá. Porodili uz vsetci čo mali oveľa neskôr termín ako ja. Ach jo. Ty sa ako cítiš?
@kniha24 ahoj, ja tiež nič. A rovnako sa cítim akoby som nebola tehotná. Žiadny posun. Termín mám v stredu ale keďže som malá prvú dcéru sekciou, uvidíme ako dlho má nechajú prenášať. Dúfam, že sa to spustí samé. Nechcem vyvolavacku, aby to nedopadlo urgentnou sekciou ako predtým. Užiť si kontrakcie 8 hodín a ešte aj sekciu a zotavovanie. Uf ... Snažím sa myslieť pozitívne 😉
No čaute dievčatá , my tiež nič nové, rozdychavam teplo, nohy mi puchnú jedna radosť. Ale čo sa týka nejakých poslickov, alebo kontrakcii nič😛☺
My tiež nič, aj keď včera zase poriadne bolesti.... už som bola aj nachystaná, ale potom to prešlo....zajtra ma čaká ctg v nemocnici a uvidím čo bude ďalej ...
@adrianita1 treba myslieť pozitívne aj keď sa to už ani nedá,co? Drzim palce.
@azurmanka1 presne,ani u mna žiadny poslickovia. Ja ani neviem čo to je 🙂
@smejka tak v noci som toho moc nenaspala,mala sa strašne vrtela,až som nechápala,keďže posledné dva týždne som o nej pomaly ani nevedela. Okolo 2mi začali aj také menštruačné bolesti a bolesti v krížoch,ale postupne to prešlo.
Nie,sestričky tam nepoznam a čo sa k tebe zle chovali?

Joj moja,presne viem ako sa citite 😔
My dufam ze zajtra . Maly nesmie chytit zltacku 😒