icon

Júnovky 2016

adrianita1
19. okt 2015

Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂

paloma76
23. jún 2016

Joj moja,presne viem ako sa citite 😔
My dufam ze zajtra . Maly nesmie chytit zltacku 😒

adrianita1
autor
23. jún 2016

Juuuj maminky, ako vam v dobrom zavidim, ze uz mate svoje batozteky pri sebe. Ja stale ziadny posun. Ale ked vidim tu predpoved pocasia, rada by som bola ste cez vikend doma a nie v udusenej nemocnici. V nedelu mam meniny, tak by to bol najkrajsi darcek. Tak snad sa mi to spni. 😜😍👍🎉 uzivajte si prve krasne a vzacne chvile. A my tehulky musime byt len trpezlive 😁😏

paloma76
24. jún 2016

Ahojte babenky.🙂
Prajem vam vela trpezlivosti a rychy porod. Nech uz mate aj vy tie pokladiky v naruci. Nas pustaju dnes domkov,takze nabiehame na kolotoc okolo drobca.
Majte sa a drzte sa! Stoji to zato!!!🙂
Pozdravujeme s Rastikom a prajeme vela stastia🙂🙂🙂🙂🙂🙂

smejka
24. jún 2016

@paloma76 dakujeme..uplne ziaris 🐸

paloma76
24. jún 2016

Aj ty budes 🙂 . Myslim na teba 😉

kniha24
24. jún 2016

@paloma76 stastnu cestu a nech sa vám darí 🙂

azurmanka1
24. jún 2016

@paloma76 tak si to užívajte, mojkajte, stiskajte, papkajte 😘 Verím , že čoskoro už aj my ostatné budeme😜😎

ddka
25. jún 2016

@nelly0212 super, v tomto teple byť v nemocnici je za trest. Ja vôbec neviem či sa to kojenie nejako zlepšuje, teraz je aj teplo tak jej dávam dosť prikrmov aby náhodou nebola dehydrovana a stále prikladám a tak

katykat
26. jún 2016

Je tu akosi ticho.... nikto nič ešte??

smejka
26. jún 2016

No ved ticho...my nic..vyzera to na stredu na prijem ak nic dovtedy

@kniha24 ako sa drzis?

kniha24
26. jún 2016

@smejka ahoj,absolútne nic ☹ uz ma chytá depka..... Najhoršie je,že sa ani necitim ako tehotna,kludne by som si mohla ísť zabehat..... 6den prenášania....zajtra ctg a povedali že v utorok alebo stredu ma uložia,čo pochybujem,keďže 10den bude vo štvrtok.....uz som fakt zúfalá. Porodili uz vsetci čo mali oveľa neskôr termín ako ja. Ach jo. Ty sa ako cítiš?

adrianita1
autor
26. jún 2016

@kniha24 ahoj, ja tiež nič. A rovnako sa cítim akoby som nebola tehotná. Žiadny posun. Termín mám v stredu ale keďže som malá prvú dcéru sekciou, uvidíme ako dlho má nechajú prenášať. Dúfam, že sa to spustí samé. Nechcem vyvolavacku, aby to nedopadlo urgentnou sekciou ako predtým. Užiť si kontrakcie 8 hodín a ešte aj sekciu a zotavovanie. Uf ... Snažím sa myslieť pozitívne 😉

smejka
26. jún 2016

@kniha24 ja sa citim ako tehotna...teda brusko mi az tak nevadi..ale ha mam krcove zily a puchnu mi nohy takze v tomto sa citim nemozna
Ja som vcera bola na CTG na por.sale..lebo v piatok som mala vyssi TK..tak pre istotu..

azurmanka1
26. jún 2016

No čaute dievčatá , my tiež nič nové, rozdychavam teplo, nohy mi puchnú jedna radosť. Ale čo sa týka nejakých poslickov, alebo kontrakcii nič😛☺

katykat
26. jún 2016

My tiež nič, aj keď včera zase poriadne bolesti.... už som bola aj nachystaná, ale potom to prešlo....zajtra ma čaká ctg v nemocnici a uvidím čo bude ďalej ...

kniha24
26. jún 2016

@adrianita1 treba myslieť pozitívne aj keď sa to už ani nedá,co? Drzim palce.

kniha24
26. jún 2016

@smejka krcove zily mam od 20-tky,takže tie neriesim 🙂 mne chvalabohu ani nohy nepuchnu. A na ctg vse v poriadku? Kedy ides zas? Čo ti povedali?

kniha24
26. jún 2016

@azurmanka1 presne,ani u mna žiadny poslickovia. Ja ani neviem čo to je 🙂

kniha24
26. jún 2016

@katykat drzim palce,aj mna zajtra čaká ctg.

katykat
26. jún 2016

@kniha24 tak som zvedavá ako dopadneme....daj potom vedieť...😉...ja mám bolesti krížov teraz dva dni také poriadne...a už mi aj brucho spadlo a dosť tlačí dole....

kniha24
26. jún 2016

@katykat tak možno to pride v noci 🙂

smejka
26. jún 2016

@kniha24 TK tam som mala dobry..robili mi CTG dlhy hod a pol zaznam lebo som tam malanahly pokles oziev...ale potom uz dobre..zajtra idem na CTg a v stredu prijem..to budem 10 den po TP

kniha24
26. jún 2016

@smejka fuuuha a to tá prečo už neulozili a nezačali s vyvolávanie? Ci čakajú kým sa niečo poserie.....ach pane bože,ja sa už tak bojim ako to všetko dopadne....

smejka
26. jún 2016

@kniha24 lebo MT je taky..az 10 den...nemam nikoho zazmluvneneho ani vybaveneho...ten pokles bol ze z toho ako si mala pritlacila pupocnik...

smejka
26. jún 2016

@kniha24 a neboj sa...zvladneme to..rozmyslaj pozitivne..este sa tam stretneme

kniha24
26. jún 2016

@smejka však keď máš niekoho zazmluvneneho,to je niekedy ešte horšie.
Veru,musime pozitívne myslieť. A vyvolávajú hneď v ten 10-ty deň?

smejka
26. jún 2016

@kniha24 ano..ale najprv priprava...zaistenie krvi a tak...ak sa nic nepohne tak do 48 hod. sekcia

kniha24
26. jún 2016

@smejka tak aspoň že tak. Ved uvidime. Možno sa to v noci pohne 🙂

smejka
26. jún 2016

@kniha24 no sama som zvedava kedy to pride a ako to bude vyzerat..ty tam niekoho poznas zo sestriciek?
Ja som mala taku menej prijemnu vcera..

kniha24
27. jún 2016

@smejka tak v noci som toho moc nenaspala,mala sa strašne vrtela,až som nechápala,keďže posledné dva týždne som o nej pomaly ani nevedela. Okolo 2mi začali aj také menštruačné bolesti a bolesti v krížoch,ale postupne to prešlo.
Nie,sestričky tam nepoznam a čo sa k tebe zle chovali?