icon

Júnovky 2016

adrianita1
19. okt 2015

Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂

smejka
27. jún 2016

@kniha24 este ma predbehnes🐸Asi sa nieco u teba uz chysta..kiezby..
No bola taka neprijemna..ale vraj je iba jedna taka na sale..ostatne su vraj fajn

kniha24
27. jún 2016

@smejka Tak uz mam po ctg,na zázname že sa to už pomaličky rozbieha,že možno zajtra,pozajtra to pride,ak nie,tak vo štvrtok rovno príjem na pôrodnú sálu. Inak je všetko ok,doktor ma vyšetril.
Tak už len čakať a dúfať že sa to rozbehne samo.

smejka
27. jún 2016

@kniha24 bola si na prijmovej amb?Take cierne dlhe vlasy?No vidis..nakoniec sa malinka vypyta sama..drzim palce
Ja ctg ok..v stredu prijem...

katykat
27. jún 2016

@kniha24 mne tiež na ctg ukazovalo bolesti....a mám čakať každú chvíľu.... hlavička už dolu nalieha a začínam sa otvárať....ale ak sa to nerozbehne, tak štvrtok na príjem.....

kniha24
27. jún 2016

@smejka bola som ráno na ctg hneď medzi prvými som isla,tmavé vlasy mám,ale nie dlhé 🙂 ty si bola tiež? Čo ti povedali?

kniha24
27. jún 2016

@katykat tak sme na tom rovnako 🙂 rodiť ides kde?

katykat
27. jún 2016

@kniha24 v Čadci a ty?

kniha24
27. jún 2016

@katykat ja som z Martina, tak v Martine 🙂 jaaaaj, ked uz viem, ze tento tyzden pride cervik na svet, zvlastny pocit 🙂 len nech je vsetko ok.

katykat
27. jún 2016

@kniha24 že? Až tak lepšie.... už mi odchádza aj hlienová zátka .... a mám aj dosť silné menštruačné bolesti,takže už to je ozaj na spadnutie....

kniha24
27. jún 2016

@katykat mne tá zátka zatiaľ vôbec neodtiekla,ale že to ani nemusí.
Tak už sa ti to pekne rozbieha,pribudne čochvíľa ďalšia foto mimca 🙂

katykat
27. jún 2016

@kniha24 dúfam, že do toho štvrtka sa to pohne samé.... držím palce aj tebe...😉

smejka
27. jún 2016

@katykat
@kniha24 drzim vam palce nech sa to rozbehne a mate to co najskor za sebou...
Nevedno co mna caka...

kniha24
27. jún 2016

@smejka diky,podobne aj ty nech to mas za sebou.
A čo ti povedali na ctg? Vsak v stredu na príjem,ci?

azurmanka1
27. jún 2016

Baby držím palce, nech všetko dobré dopadne 🙂
Ja idem zajtra do poradne, tak uvidim co a ako 🙂

smejka
27. jún 2016

@kniha24 ctg dobre...v stredu prijem a zacnu vyvolavat

kniha24
27. jún 2016

@smejka mas ist tiež rovno na pôrodnú sálu? Mne tak kázali. A máš byť nalacno?

smejka
27. jún 2016

@kniha24 nie..na ctg a potom cez prijmovu na prijem..nalacno nemam byt

kniha24
27. jún 2016

@smejka mne kázali na pôrodnú sálu. Vsak sa spytam vo štvrtok na 6/2.

katykat
27. jún 2016

@smejka neboj, dobre bude.... už nás delí od našich drobčekov len pár dní.... možno hodín....😉

azurmanka1
27. jún 2016

Aj ja chceeeeem 🙂 mala kope o dušu, ale inak nič ,bez zmeny 😎

smejka
28. jún 2016

Dievcata tak ako po noci?

kniha24
28. jún 2016

@smejka dobre ranko 🙂 no ja ešte 2v1,mala s v noci zas vrtela a zobudila som sa s dosť veľkými bolesťami v krížoch,zatiaľ to vôbec neprechadza,taká tupa bolesť,ale brucho ma nebolí. Ty ako?

smejka
28. jún 2016

@kniha24 ani kedbsi das teplu sprvhu na krize tak ti to neprechadza? Ja dobre...chystam detom veci do skoly a k starkej..inak od vecera ma mierne boli podbrusko

kniha24
28. jún 2016

@smejka to som ešte neskúšala,pojdem skúsiť.
Tak už sa ti to pomalicky rozbieha 🙂

smejka
28. jún 2016

@kniha24 no som zvedava ci hej..lebo doteraz som bola uzatvorena...tebe ak to po teplej sprche prejde tak su to iba poslickovia. .ak nie pomoze ti to rozbehnut

katykat
28. jún 2016

Dievčatá, tak my už to máme za sebou.... máme Matúša....4300g a 55 cm....mala som čo robiť, ale hlavne, že už ho mám.💗💖💙💓💕💔💞

smejka
28. jún 2016

@katykat teda super...blahozelam..nech ste zdravi..ked budes mat cas tak napis viac ako to prebiehalo

smejka
28. jún 2016

@katykat inak riadny valibuk Matusko..este raz vela zdravicka🌹

katykat
28. jún 2016

@smejka včera som bola ešte na ctg a poradni, kde ma pozeral dr. ....potom som začala mať trochu výtok a pomaly začali aj také menštruačné bolesti...no a v noci sa to stupňovalo, potom začala odtekať voda, tak sme asi o 3 išli a o 8 bol na svete.... bolesti neskutočné, ale ten výsledok stojí za to. 💞💖💕

smejka
28. jún 2016

@katykat tak pekne sa ti to rozbehlo..no teda ako si zvladla vytlacit..aj s nastrihom? To ti verim ze vysledok sa neda ani popisat...🐸