Júnovky 2016
Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂
@adrianita1 jejoooo,gratulujem 🙂 tak to muselo byť rýchlo 🙂
@kniha24 tak ako to prebiehalo..bola si spokojna so starostlivostou? Ja som tak strasne chcela rodit prirodzene az z toho bola sekcia..ale vdaka Bohu vsetko dobre dopadlo..lebo malej klesali ozvy ked som mala kontrakcie..a ja stale neotvorena
Paloma76 som max.spokojna so starostlivostou od upratovaciek az po dr...ozaj mili ustretovi su tu v Ziline
@smejka bola som maximálne spokojná,všetci boli strašne milí,zlati,nemám jedného negatívneho slová.
V skratke napisane-od rana som bola na oxytocine a vecer sa mala narodila 🙂
Ten oxytocín,brrrrrr,hroza,des,katastrofa.....
Ale mala je už tu,tak uz nejdem na to spomínať.
Ale nemám ju pri sebe,lebo hned na ďalší deň jej vystúpili dosť vysoké hodnoty bilirubínu,tak sa stále žiari,nosia mi ju len na kojenie. Uz aby bolo dobre a išli sme domov.
Prsia mam naliate a tazke ako kamen,cakam že by sa to malo uz začať uvoľňovať troska.
Vy kedy domov?
Som rada že ti to dobre dopadlo nakoniec 🙂
Super,tak uz vsetky to.mame za sebou. Gratulujem a prajem skore zotavenie a babatkam vela zdravicka. 😉
@kniha24 no teda...vidis vsetko je o ludoch..som rada ze si bola spokojna a vsetko dobre dopadlo
My sme spolu..aj ked som po sekcii..chcela som ju ja..
Ja a mlieko..uvidime...zatial si ju prikladam no nic nejde..pevne dufam ze sa cosi spusti
Domov ak bude malinka ok tak zajtra..ak nebude mat tiez zvys. Bi
Drzte sa
Smejka,to som rada ze mas ten isty nazor. 🙂🙂🙂🙂
Maminky a nepremenujeme si teraz ked su uz babatka na svete nazov stranky,- temy?
Aby sme si nadalej mohli pisat,radit,stazovat sa🙂,pochvalit ...proste tema o nasich babatkach az po kadeco🙂🙂. Budeme spolu vyrastat🙂🙂🙂🙂🙂
Nie,hned pri vchode a vedla jedalne. Si sama?
@paloma76 veru nie všetky, ja ešte nič 🙂
@paloma76 ano sama..a je to dobre tak
@azurmanka1 a co ako to vyzera s tebou?
Azurmanka.....jooooj tak skorooo 🙂
...prepac ,neustrihla som vsetko. Drzime palce. A ako sa citis?
Maminky gratulujem vsetkym k babetkam a zelam skore zotavenie a spokojne deticky. My uz budeme mat v utorok 4 tyzdne... neuveritelne to leti. Ja som bola v Za tiez relativne spokojna. Az na to ze ten personal dost tazko vybocuje z ich zauzivaneho systemu "teraz dame to teraz tamto " a dost zabudaju to konzultovat s rodickou.... mne supli v urcitej chvili asi dost oxytocinu a prudko sa to rozbehlo a myslim ze vtedy mi maly potrhal krcok... nastrihovat nemuseli ale vnutri som mala dost stehov.... Ja som bola na nadstandarde a tam to bolo naozaj fajn...
Zelam krasny den
@paloma76 ahoj paloma, tak vytvor novu skupinu a pridame sa tam 😉. My sme s malym spolu, pekne papa, mliecko mam. Porodnica v TN na jednotku, naozaj skveli ludia a doktori. Mlady kolektiv. 👍
@paloma76 ale velmi sa na teba podoba. Je to fesak, krasny a ten imidz 😃👍
Dakujem,ale podla mna je cely tato,len nostek ma moj🙂🙂.
Tak dajme tipy na nazov novej temy- skupiny ,kde budeme klabosit o nasich drobcoch aj o kadecom. 😵 😀
@adrianita1 Gratulujem 😘
Inak baby,my sa stahujeme🙂🙂🙂. Uz druhy den. Mam dost ☹ ,ale maly je dobrucky.Len papa a spi. Dnes uz budeme spat v novom byte. Ale je to len prenajom. Zacali sme stavat domcek. Takze potom dalsie stahovanie🙂 uf.
Smejka ,chytil sa 3 hodiny po porode a od vtedy...super. sice prsia mam ako dojna kr... 😀,ale som stastna ze mam mliecka dost. Pre mna je dojcenie priorita!.
Neboj aj tebe sa spusti. Po cisarskom to nejake 2-3 dni spomalí. Prikladaj ho casto- ako len vies,uvidis ze to sa rozbehne🙂 Mysli pozitivne,vela tekutin a prikladat. A pojde to,urcite 😉
Ja mám cicusky tiež ako dojna krava 🙂 ťažké,napíšte,teraz aj trochu bolia,ale kojim,mliečko ide,mala cuca,ako keby som jej to chcela ja vypit 🙂 bradavky mam dost rozdrazdene,ale potierame lanolinom.
Šitie ešte tiež boli,ale všetko pre boli.
Malú nemám stále pri sebe,nosia mi ju len na kŕmenie,ma dosť vysokú žltačku,ale vari to už bude lepšie.
Drzim všetkým palce,nech sme super maminy a všetko nech nám ide ako po masle.
Zatiaľ ma nenapadol žiaden názov skupiny,hmmm,jedine Junove bojovníčky 🙂
@azurmanka1 uz sa ti to blizi...potom daj vediet ked to pride...vela stastia..kam ides rodit?
@paloma76 maly je riadny fesak 🙂
@smejka ked mas prsia naliate tak asi mliecko je... mala sa mozno zle prisava alebo co alebo je pohodlna ak dostava umele mliecko z flase. Skus pred prilozenim trosku rukou pomasirovat a vytlacit trosku mliecka a dat k puse aby ho mala zacitila. A skus mozno laktacnu poradkynu alebo stranku mamila.sk. stoji to za tu namahu. A okrem vela tekutin nezabudni na oddych...

@kniha24 Ďakujem ☺