icon

Júnovky 2016

adrianita1
19. okt 2015

Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂

masterton
9. sep 2016

@julia34 Prerušilo mi písanie 😈 Tak tych dvoch sa bojím aj ja,že ako je bude znášať...Proti horúčke už som kúpila ale dúfam že nebudem musieť ich použiť.

julia34
12. sep 2016

Aha no tak to viem ze tie sa pichaju .. a kolko ste doplacali za nu?

julia34
12. sep 2016

@masterton aha tak viem ze tie sa pichaju.. dobre ze ten sa nepicha budu jej stacit tie 2... a kolko ste doplacali? Co ste kupovali ? Som zvedava ako to nasa zvladne ....

masterton
12. sep 2016

@julia34 tak prevenar 13 sa dopláca 12€ aj dačo...ten rotavix sa platí 42€ ale potom poisťovňa vracia späť peniaze

julia34
13. sep 2016

@masterton ten prevenar je co? To na horucku? A to je za 3davky 42? Nakoniec nas dnes neockovali lebo nemaju ockovaciu davku. Tak nam budu volay ked dojde.

kniha24
13. sep 2016

@masterton ktora poistovna si ked vracaju peniaze?

kniha24
13. sep 2016

@julia34 ja som si ockovacie latky kupila uz teraz,mam ich doma v chladnicke a ockovat nas budu 4.10.

uglybetty1234
13. sep 2016

@kniha24
@masterton ahojky, aj mna by to zaujimalo. Starsi syncek bol ockavany rotarixom , ale to bolo davnejsie a zili sme v Cechach a chcela by som aj mladsieho dat ockovat rotarixom. V ktorej ste poistovni, ze to preplacaju? my sme vseobecna. Dakujem

masterton
13. sep 2016

@uglybetty1234
@kniha24
Aj my sme vo všeobecnej...nam doktorka povedala že,keď sa diéta zaočkuje ona da potvrdenie a na základe toho nam vrátia peniaze...

masterton
13. sep 2016

@julia34 prevenar 13 to je na pneumokoky len,že je viac zložkový ako ten štandardný preto sa dopláca...a rotavix je v dvoch dávkach 😊

kniha24
13. sep 2016

@masterton vazne? Mne doktorka nic take nepovedala,sa jej spytam najblizsie ked pojdeme

julia34
13. sep 2016

@kniha24 my sme dovera a tiez nam vraveli,ze nam poistovna vrati peniaze..

julia34
13. sep 2016

@masterton aha tak uvidime nam doktorka este nic blizsie nehovorila preto som chcela vediet kolko sa doplaca..

julia34
13. sep 2016

@kniha24 nam nic nevravela tak musime teraz cakat..

masterton
14. sep 2016

@kniha24 no dúfam že nás neodrb*a😁

kniha24
14. sep 2016

@masterton presne....moja doktorka uz davno mala sediet doma a nie brat miesto novym mladym doktorom

paloma76
15. sep 2016

Ahojte, dnes sme boli v Turcianskych Tepliciach pozriet moju maminu, lebo je tam v kúpeľoch. Trosku sme sa fotili😀😀😀
Moje dcérky ( 20 a 10 rocna ) a ja s manzelom😄😄😄😊 a Rastikom❤️

kucerawa
15. sep 2016

@paloma76 krasne baby! A samozrejme aj drobec je uzasny 🙂

julia34
21. sep 2016

ahojte . včera bola naša malá očkovaná zvláda to super ani teplotu nemala 🙂 už by to mala byť dobre už by sa nemalo nič diať? ale chcela by som sa informovať ktorá ste tiež očkovali proti rota vírusom a ste poistení v dôvere ako je to s preplatením?

paloma76
22. sep 2016

Juj ako to beží. Vcera mal Rastik 3 mesiačiky☺️

smejka
22. sep 2016

@paloma76 krasny smejko🐸

julia34
2. okt 2016

Ahojte. Ako su na tom vase babatka so sedenim?Lebo nasa mala sa uz dviha uz bu sedela...

cica369
2. okt 2016

Aj naša robí brušáky,nie a nie v kľude opretá 😆

julia34
2. okt 2016

@cica369 no stale sa dviha .a to je este skoro na sedenie?

paloma76
3. okt 2016

Ahojte. Aj Rastik sa dvíha, ale sediet nieeee. 🙂 ale ked ho opriem ,tak chvilu vydrzi, ale potm sa prekoprcne. Najradšej stoji. Nedavam ho stat, ale ked cvicime, tak nema problem sa udržať na nohách. Strasne je silný. Az mi je to cudne ze co dokáže trojmesačné dieta. 😀
Dnes sme mali uz hunaty overalcek 😀 , myslela som ze ho zozerem 😀

.. Inak co dávate pod takýto overal, ked je tak cca 14spstupnov? Ja som dala body s dlhým rukavom a punčošky. A v kočíku ma hunatu deku .

paloma76
3. okt 2016

😵 😵 😵 babenky, ak mozem , chcela by som vas pozvať do mojho albumiku ( uz mam cca 700 veciciek ) , začala som chodit znova pre detske vecicky do zahranicia a takto ich predávať tu aj na mimibazari. Trosku si pomáham pri tej úbohej materskej. 😎
Pre vsetky júnový samozrejme cenu upravim - zľavička istá 😵 😵 😵
...nakuknite, mozno nieco nájdete pre deturence 😉

adrianita1
autor
4. okt 2016

@paloma76 ahojte, aj my máme malého macka 😉 tiez dávam pod overal bodicko a pančuchy. A inak tiež predávam vecicky po dcérke, keďže máme chlapca. Všetko super značky ako Mothercare, Lindex, M&S, Hmko atď . 😃

katykat
18. okt 2016

Ahojte dievčatá, chcem sa spýtať, že ako vám spinkajú drobčekovia. Mne spinká malý cez deň tak tri-štyri krát, ako kedy, v noci sa mi ale dosť často budí, tak každé 2 hodiny. Prvá dcéra mi prespala od narodenia celú noc, viem, že každé bábätko je iné. Len som chcela vedieť, či aj vám sa ešte stále budia. A ako často.....

masterton
18. okt 2016

@katykat Tak moja cez deň tiež spinka 3-4 krát...potom o 20:00 už zaspáva na noc(tu hodinu si vybrala sama asi pred dvoma týždňami 😃)čo som aj rada...okolo 22 ešte cez spánok vypije mlieko a spinka ďalej do 3-4 ,napapa sa a spinka ešte do tej 7,7:30😁...som úplne spokojná a dúfam že nám to vydrží čo najdlhšie 😁

katykat
18. okt 2016

Môj zaspáva od nejakých dvoch týždňov medzi 19:00 a 20:00, potom sa mi zobudí iba napapať o jednej, o tretej, o piatej a o siedmej už vstávame, niekedy aj o tej piatej už chce byť hore. Len sa mi to zdá často(lebo niekedy aj každú hodinu), akože neplače, len sa napapá a spí, ale mne to pripadá ako keby ani nebol hladný, len chcel pocuckať, lebo veľa toho nezje.