Júnovky 2016
Ahojte tehuľky,
Práve sa mi objavili dve čiarky. Som šťastím bez seba. 😀
Budúci týždeň mám dohodnutý termín u doktora. Očakávaný termín pôrodu - 29 Jún 2016. 🙂
Aha no tak to viem ze tie sa pichaju .. a kolko ste doplacali za nu?
@uglybetty1234
@kniha24
Aj my sme vo všeobecnej...nam doktorka povedala že,keď sa diéta zaočkuje ona da potvrdenie a na základe toho nam vrátia peniaze...
ahojte . včera bola naša malá očkovaná zvláda to super ani teplotu nemala 🙂 už by to mala byť dobre už by sa nemalo nič diať? ale chcela by som sa informovať ktorá ste tiež očkovali proti rota vírusom a ste poistení v dôvere ako je to s preplatením?
Ahojte. Ako su na tom vase babatka so sedenim?Lebo nasa mala sa uz dviha uz bu sedela...
Aj naša robí brušáky,nie a nie v kľude opretá 😆
Ahojte. Aj Rastik sa dvíha, ale sediet nieeee. 🙂 ale ked ho opriem ,tak chvilu vydrzi, ale potm sa prekoprcne. Najradšej stoji. Nedavam ho stat, ale ked cvicime, tak nema problem sa udržať na nohách. Strasne je silný. Az mi je to cudne ze co dokáže trojmesačné dieta. 😀
Dnes sme mali uz hunaty overalcek 😀 , myslela som ze ho zozerem 😀
.. Inak co dávate pod takýto overal, ked je tak cca 14spstupnov? Ja som dala body s dlhým rukavom a punčošky. A v kočíku ma hunatu deku .
😵 😵 😵 babenky, ak mozem , chcela by som vas pozvať do mojho albumiku ( uz mam cca 700 veciciek ) , začala som chodit znova pre detske vecicky do zahranicia a takto ich predávať tu aj na mimibazari. Trosku si pomáham pri tej úbohej materskej. 😎
Pre vsetky júnový samozrejme cenu upravim - zľavička istá 😵 😵 😵
...nakuknite, mozno nieco nájdete pre deturence 😉
@paloma76 ahojte, aj my máme malého macka 😉 tiez dávam pod overal bodicko a pančuchy. A inak tiež predávam vecicky po dcérke, keďže máme chlapca. Všetko super značky ako Mothercare, Lindex, M&S, Hmko atď . 😃
Ahojte dievčatá, chcem sa spýtať, že ako vám spinkajú drobčekovia. Mne spinká malý cez deň tak tri-štyri krát, ako kedy, v noci sa mi ale dosť často budí, tak každé 2 hodiny. Prvá dcéra mi prespala od narodenia celú noc, viem, že každé bábätko je iné. Len som chcela vedieť, či aj vám sa ešte stále budia. A ako často.....
@katykat Tak moja cez deň tiež spinka 3-4 krát...potom o 20:00 už zaspáva na noc(tu hodinu si vybrala sama asi pred dvoma týždňami 😃)čo som aj rada...okolo 22 ešte cez spánok vypije mlieko a spinka ďalej do 3-4 ,napapa sa a spinka ešte do tej 7,7:30😁...som úplne spokojná a dúfam že nám to vydrží čo najdlhšie 😁
Môj zaspáva od nejakých dvoch týždňov medzi 19:00 a 20:00, potom sa mi zobudí iba napapať o jednej, o tretej, o piatej a o siedmej už vstávame, niekedy aj o tej piatej už chce byť hore. Len sa mi to zdá často(lebo niekedy aj každú hodinu), akože neplače, len sa napapá a spí, ale mne to pripadá ako keby ani nebol hladný, len chcel pocuckať, lebo veľa toho nezje.

@julia34 Prerušilo mi písanie 😈 Tak tych dvoch sa bojím aj ja,že ako je bude znášať...Proti horúčke už som kúpila ale dúfam že nebudem musieť ich použiť.