icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

lienka228
22. mar 2010

ahoj januliatko, vitaj medzi nami 🙂 a ta stranka bess.sk je super, urcite objedname nejake vecicky 🙂

ivkafu
22. mar 2010

gabena ja som brala Jamieson 35mg taky nam ponukli v lekarni, taky sme kupili...brala som ho od prvych dni tehotenstva
lienka s bundou to mam rovnako, uz sa tesim na tricka a volne veci....tiez pasty som vyskusala vsetky,uz aj pred tehotenstvom som ich uzivala, ale najviac sa mi paci elmex... lienka zu si bola na ten glukozovy test?ja idem teraz v stredu, alebo na tyzden, mam trochu nadchu, tak uvidim ako sa budem citit...
januliatko aj mne sa zda ze ta poznam 😀, byvate na furci a nikoho tam nepoznas?, nic si s toho nerob, som na tom tiez tak.... chodis este do prace ci si na PN?

kishinka
22. mar 2010

okej baby tak prajem krásny slnečný dník, ja odchádzam do práce, dúfam že decká dnes budú kľudné 😀

gabena1
22. mar 2010

ja len, ze po zisteni ze som asi tehu, bol môj manzel v lekarni a kupil mi ten femibion, tak reku ked uz ho mam tak uz ho aj doberiem, byva mi zle tak som rozmyslala ze ci to nemoze byt aj od toho, ale brala som to uz skôr pred tym ako mi zacalo byt zle, tak rano v posteli papam piskotky dnes sa mi to osvedcilo, co sa tyka ovocia a zeleniny, tak lubim vsetko ovocne aj zeleninove ale este som vsetko neskusala jest lebo momentalne neviem prist na chut skoro nicomu, este chlebik s maslom a na tom paradajka ale musi byt osolena !!! Proste zmena jak oci, pred tym som fakt mohla zjest vsetko, pokombinovat aj to co fakt neslo dokopy, a teraz sa bojim zjest hocičo, či mi nebude zle, ale piskoty to istia, mam ich pri sebe 😀
V stredu idem konecne na ultrazvuk a ma doky potvrdit ci som fakt tehu, a mali by mi brat aj krv, lebo pred dvomi tyzdnami mi na zaklade ultrazvuku este nevedel povedat ci som alebo nie ☹

januliatko1985
22. mar 2010

ivka, no jaka nahoda, ze aj ty si tu, keby mi teta nepovedala, ze si tehu, tak by som vahala, ci si to ty alebo nie 😀
ja som este na PN hej, a som sa dohodla s mojim dr, ze uz ma necha do konca doma,tak sa velmi tesim a si to uzivam.neviem si predstavit, zeby som mala ist teraz do roboty a stat v tom obhcode 8hodin na nohach, sak by ma porazilo 😀

januliatko1985
22. mar 2010

ja uz som bola na ten glukozovy test teraz v piatok, dalo sa to prezit, aj ked neviem preco ma tak skoro dr poslal, ale snad vie , co robi....vysledky budem vediet az na poradni tj.buduci tyzden v utorok, dufam, ze budu dobre 😉

gabena1
22. mar 2010

januliatko, mozem sa opytat, ty si pn od zaciatku?? alebo si mala nejake tazkosti a preto si pn??

januliatko1985
22. mar 2010

zo zaciatku mi bolo strasne zle asi az do toho 4mesiaca, a na Pn som od zaciatku 11tt az doteraz 🙂

ivkafu
22. mar 2010

jani aj ja som na PN a tiez by som uz nesla do prace...v ktorom obchode si pracovala? mozes napisat do IP ak nechces tu...uz viete co budete mat? bola si na morfo usg?

januliatko1985
22. mar 2010

robila som v Optime v jednom butiku.....
a v 16tt mi dr povedal, ze asi chlapcek a teraz v 21tt, ze vraj dievcatko takze neviem presne ale ho poprosim na najblizsej poradni, nech mi spravi utz, nech sa na to pozrie on ma utz u seba tak fajne. na morfo som bola min tyzden a bolo vsetko v najlepsom poriadku 😉

ivkafu
22. mar 2010

na morfe nebolo vidno ze co to je? nepytal sa ta tam dr. ci nechces vediet ze co to je? aj my sme boli min. tyzden na morfo a vsetko je v poriadku...dnes som bola v poradni a tiez som videla maleho krasne si rastie... 😀 uz od rana bubnuje 😉

januliatko1985
22. mar 2010

no nebol si dr isty, ze co to je, videl tam ciarocky, ale negarantoval mi, ze to je dievcatko, male sa nechcelo velmi otocit, tak dufam, ze buduci tyzden sa nam pekne natoci.....aj nase male robi take kormelce v bruchu, ze sa az niekdy zlaknem tych kopancov 😵

ivkafu
22. mar 2010

aj tak je to jedno len nech je to zdrave...budes rodit v rastislavke?dnes som tam bola sa zapisat, na nadst. izbu a taky cudny pocit som mala v zaludku juj.... tesim sa kedy to uz budem mat za sebou...

januliatko1985
22. mar 2010

no hej tam chcem rodit. a to uz tak skoro a treba ist zapisat? aj ja chcem nadst. iszbu len neviem ci sa mi ujde ked ja prave pojdem rodit.za kym tam presne treba ist a na ktorom posch to vlasten je somtam v zivote nebola.inac a ku komu ty vlastne chodis gyn?

ivkafu
22. mar 2010

ja chodim k dr. Janke Mikulovej ma ordinaciu v blizskosti nemocnice, cez ulicu,neveste dr. mikulovej str. mylia si ich, tak preto tak pisem... ci sa ti ujde to uvidis az ked tam budes, ale aj mne moja dr. povedala ze sa mi nemusi ujst, lebo ak je niekto pred tebou, tak smola....uvidime ked tam budeme....jasne ze sa chod zapisat ked chces izbu cim skor tym lepsie... prejdes cez hlavny vchod na lavo je budova, tam aj pise gynekologia na tabulkach a pojdes na 4 poschodie do prava a zazvonis na sestonedelie pride sestra a zapise ta...

januliatko1985
22. mar 2010

super, diky, tak ja tam skocim buduci tyzden asi, nech ma zapise.a koho budes mat pri porode,vyberas si nejakeho dr?ci nie?

ivkafu
22. mar 2010

ano budem mat moju dr. uz sme dohodnute....dufam ze to bude tak ....ty mas niekoho dohodnuteho?

januliatko1985
22. mar 2010

tak moja svokra tam pozna jedneho dr sa vola Gineli, je starsi ale ze velmi dobry, ja som ani povodne nechcela, ved porodim tak ci tak, ale ak chce tak nech mi ho vybavi 🙂

gabena1
22. mar 2010

ivka, a kde presne sidli ta dr. Janka Mikulova, adresa by pomohla,dik...chcem zmenit tak len preto, nevies ci beru nove pacientky??

ivkafu
22. mar 2010

tak super....tak prajem este pekny den idem oddychovat mam trosku nadchu...

januliatko1985
22. mar 2010

aj ja sa idem vyvalit ku telke, dnes som poriadne neoddychovala....

ivkafu
22. mar 2010

gabena ona je na panelovej 17, hned oproti nemocnici ma ordinaciu ... je skvela ja som velmi spokojna, nemenila by som naozaj....

gabena1
22. mar 2010

dakujem, mozno skusim zenu 😀

terina25
22. mar 2010

Ahojte baby.

možem sa pridať??ja už doma mám jednu babulku a teraz čakáme chlapčeka.Rodila som min.rok v januári 😉 Takže možem podať aj nejaké info,ak budete mať záujem.Rodila som v novej nemocke.

mata299
autor
22. mar 2010

ahoj terina...vitaj medzi nami...aj ja sa chystám do novej, mala si dohodnutého lekára?a čo nadštandard. izby?

terasa
22. mar 2010

cauko baby pozdravujem vas.ja som bola dnes doobedu vybavovat s lekarkou ten ultrazvuk
mata299 aj ja byvam tiez na tahanovciach.tak potom mozme spolu kocikovat 🙂

lienka228
22. mar 2010

ahoj ivka, este som nebola na glukozovom teste, 15.4. idem do poradne, tak vtedy mi budu robit aj ten test. jaj, dufam, ze mi ten cas rychlo prejde, kym budem cakat a hladnaaa. 😒 ja by som chcela rodit v saci, ale zatial sme tam neboli... ale asi sa tam zastavime, ked pisete, ze uz sa idete zapisovat...

januliatko1985
22. mar 2010

ahoj terina vitaj, ja budem roit v starej nemocke ale rada si precitam tvoj nazor ako to bolo v novej 😉

mata299
autor
22. mar 2010

terasa...tak sa strašne tešíííííím a v ktorej si časti? ja som na viedenskej...

terasa
22. mar 2010

cauko terina pozdravujem ta
ja by som tiez chcela vediet tvoj postreh a nazor na novu nemocnicu