Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
Ahojte baby.
včera som bola na tom 4D UTZ u Dankovčíka.A bolo super.mám 36 fotiek na CD a 4 videá 😉 Malý je zlatučký,má už vyše 1 kg a lekár mi povedal,že bude valibuk-skoro 4 kg.tak som sa potešila,že budem mať čo robiť.ale hlavne že je zdravý 😉 chcela som sa objednať už aj na prietoky,ale vraj majú plné...Nepochopím.veď som sa chcela objednať v predstihu viac ako 5 týždne.no čo už.
k tomu cvičeniu...u Dankovčíka mali na nástenke že sa cvičí aj na Strojárenskej 13 pond.a štvrtok tuším od 17.30 do 18.30.
blahoželám novým tehulkám a prajem príjemné tehu bez vracania. 😉
A Maďarsko.My sme boli hneď na začiatku neviem ako sa to píše - Satorujhely.a neoplatí sa.bola som sklamaná.min.rok sme tam boli 3x a oplatilo sa,sme nakúpili plienky,oblečko pre malú.ale teraz rovnaké ceny ako u nás,niečo dokonca drahšie.
ahojte kocky 🙂 vitam aj nove tehulky 🙂 my sme dnes do 17tej boli mimo domu, bola som s manzelom na kontrole, druhy tyzden je na PN - aspon som nebola sama 🙂 a uz sme skocili aj do mesta, na nakup... uz sme kupili malemu aj supravicku, v ktorej pojdeme domov z porodnice. a zajtra pridu svokrovci z TT na vikend nas pozriet, kedze ja som na PN...
My do Madarska mame na skok, ale uz sa tam neoplati velmi chodit... ked maju akcie, tak su super ceny, ale oblecenie uz nie je tak vyrazne lacnejsie ako u nas, ale na druhej strane mam pocit, ze tam je lepsi vyber... skor ludia chodia uz do Polska.
Pekny vecer prajem. 🙂
rubi blahoželám...aj to body je cool... 😉
teri...to je fakt sila s tým objednávaním v tom prenatálnom centre...., ale som rada, že ste ok...idem kuk, či si nehodila nejaké foto
lienka užite si víkend 😉
Cauko baby pozdravujem vas
ja som akurat dovarila polievku a si odychujem
uz som konecne objednana na ten 3D ultarzvuk do toho 20 tyzdna mam ist po velkej noci ku dankovcikovi 8.4
inak ja som tiez pocula ze do madarska sa uz velmi neoplati ist ked len na potraviny,drogeriu ludia ale stale chodia a chvalia si polsko co porabate?
ja dnes odychujem
bola som aj na navsteve vo svojej praci a aj u kolegyni
tesim sa na vikend uz nebudem sama doma
chcem sa opytat ze kde ste si kupovali na seba rifle alebo nohavice tehotenske
ok lebo ja este tiez nekupujem len sa pytam
zatial este obleciem svoje rifle a mam uz aj niejake veci na oblecenie po sestre a kamoske co boli tehotne
chcela by som si ale kupit aspon jedny nohavice take tensie a na leto mozno tristvrtove nohavice len je problem s tou mojou vyskou
inak videla som aj v meste u cinakoch tehotenske rifle a kratasy za 10 eura,fdaju sa kupit lacnejsie aj cez bazar alebo v seconde hande
co povies nato ze by sme sa mohly niekedy stretnut aj s ostatnymi babami zrobit si take posedenie pri kavicke,alebo caji
Ahojte košičanky tehulky 😉
rubinka:nerátala som to video dokopy,ale sú tam 4 videá a jedno má tak okolo 35 sekúnd.takže niečo cez 1,5 min.😉 fotky o chvíľu pridám.
ja som si akurát teraz bola kúpiť tehu oblečko.mám síce niečo keď som bola tehu s dcérou,ale akurát vtedy bola zima,tak musím kúpiť nové.kúpila som jedne nohavice tenšie za 25 eur na blšáku a v maderne som kúpila riflovú sukňu za 46 eur.drahé jak fras,ale som neodolala.inak v maderne rifle cez 40 eur. 😖 u číňana som bola len u nás na jazere a nič nemali...
ahojte, ja mam 2 tehu rifle, jedne som kupila hore v dargove na tretom posch, sudobre ale boli dost drahe, ale vsetky tehu veci su drahsie ako tie normalne a dalsie som si kupila v maderne boli vzlave za 40e a daju sa vykasat aj ako tristvrtove, take fajne sportove rada ich nosim. 🙂
kocky pekny den... tak jasne ze su drahe, ale s holými pupkami nemozme chodit 😉 , ja som kupovala tiez v maderne su sice drahe ale musia aj daco vydrzat dufam 😀 , mam aj od kamosky ... kedze ja som musela prve kupit uz v 8tt....som s pokojna na leto este suknicku si kupim a nejake tensie nohavice
ahojte baby co vy nato stretko ivkafu a januliatko?
pozeram ze aj vsetky mate foto albumy
rubinka, terasa.... no to stretko by bolo fajn, ale asi az ked budem na materskej pred porodom nie na PN.... nechcem nic riskovat ...
mne je akosi dnes blbo ma brusko hroze poboleva a zda sa mi hroznet tazke ☹ mam zvlastny pocit z toho
vy ste teraz na pnke?
co sa inak chystate porabat cez vikend?
terasa nehoj nic len oddychuj mozno si unavena po celom tyzdni a babetko to citi...ale si uvolni 😉 ... mna napr. dost nafukovalo uz to sice preslo, ale bolo to dost neprijemne a keby len jeden den by som nesla...tak by som to hned citila... mozno mas ten problem neviem 😉 drzim palceky nech to prejde
ano ja som na pn....a budem do konca tehu.... a cez viken budem chcet stihnut vsetko aj obchod a neviem co vsetko ....pekny vikend prajem
ivkafu dik za radu ja som tiez na pn tiez budem do konca tehu
ja problem s travenim,nafukovanim zatial nemam
Čafte baby, ja by som bola za stretko, je to iné ked sa uvidíme, jak len tak cez net.
Ja som si kupila tehu rifle s HM a neboli až také drahé, treba sa hrabať 😉
My sme začali predvčerom cítiť prvé kopance, tak sa vytešujem 😀
dala som fotky do albumu .tak sa pozrite,ak chcete 😉
terina pekne fotky 🙂 aj brusko mas peknucke

no ja mám postielku, ešte po synovcovi, takže iba kočiar nám treba, a nejaké tie veci okolo prebaľovania a zabaľovania 🙂
Aj ja idem variť lebo za chvíľu je doma manžel a ja sedím od rána pri PC 😅