icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
29. mar 2010

Bré ránko, tak ja som staré mesto, ale budem jazero,
kiwi tak to máš blbé keď nezaberá urologický čaj, ten zaberá stále :o) ešte ma napadlo, že mne vtedy lekár doporučil chvíľku nesexovať kým sa mi to nezlepší 😅 tak keby malo pomôcť 😉

kiwi82
29. mar 2010

kishinka: v tom problem nebude, odkedy sme sa dozvedeli ze som tehu tak sme s manzelom nesexovali 😅

kishinka
29. mar 2010

😅 Tak potom už neviem, hádam sa to zlepší.
Dnes sme boli s manželom v meste, a sme objavily taký obchodík s vecičkami pre detičky, a majú tam na niektoré veci dobré ceny 😝 , napríklad zavinovačku s kokosovým vláknom za 12€ čo je super cena 😎
je to na maratónca mieru, ako je lekáreň, a hňeď v tom vchode.
Idem ja do práce tak pekný dník 😀

strasska
29. mar 2010

Ahojte zienky, nie ste niektora u Mikulovej mladsej - myslim nevesty? Chcela by som vediet ci ma v ambulancii UZV?
Dik.

terina25
29. mar 2010

strassa:mikulová má UTZ v ambulancii 😎

strasska
29. mar 2010

Dik Terina 🙂

mata299
autor
30. mar 2010

ahojte kočky, bola som včera na morfo usg...v šaci...bolo to nádherné, úplne perfektný lekár, vysvetlil a ukazoval všetko...drobec si cmúľal pršteky...je nádherný a už má 392 g, výsledky sú ok

mata299
autor
30. mar 2010

inak vitajte nové kočky....strasska, kiwi

rubinka
Autor odpoveď zmazal
mata299
autor
30. mar 2010

rubi mám foto, ale dám ich trocha neskôr 😉

kishinka
30. mar 2010

bré ránko, ja som teraz vyyliezla z postele, malé celú noc pichalo, ani jedna strana na spanie sa mu nepáči, tak som musela spať na chrbte, ale to som zase chodila každú hodinu na WC ☹
Rubi neviem ako sa vola ten obchod, ale na maratónca mieru je iba jedna lekáreň na rohu. A tam je taký podchod a dnuka vo dvore je ten obchodík 🙂 dúfam že som to dobre vysvetlila 😅 keby nie tak zistím ten názov 😀
Maťka gratulujem ku výsledkom, ty si sa dosť bála, no a všetko je v poriadku 😉
Mi ideme zajtra na poradňu kontrolovať pohyby, tak sa neviem dočkať, lebo naposledy keď sme maličké videli bolo chrbtom a vyzeralo ako myška 😀

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
30. mar 2010

Nie, to je hneď na začiatku Hlavnej ulice, ako je socha Maratónca, na začiatku ešte pred Tescom 🙂 pri zastávke električiek 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
30. mar 2010

Neni zač 😀

ivkafu
30. mar 2010

ahojte kocky, vitam nove cakatelky mamicky....mati aj ja sa pripajam ku gratulacii k dobrym vysledkom...
vcera som sa bola pozriet v dargove v tom obchode co ste tu vcera pisali.... a prisli im nove sukne a tristvrtove rifle pre tehu, cenu mi este nevedeli povedat....
kishinka tiez sa chystam do toho obchodu...minule ked som sla okolo uz som bola taka uchodena ze sa mi nechcelo ani vojst, ... manzel tam maju nedaleko firmu...na tyzden pojdeme kukucnut...
zajtra idem na gluko...test 😝 , tak sa tesim 😖 ... neviem ako to vydrzim ked, musim jest nieco male skoro kazde tri hodiny a zajtra to bude bez ranajok... dufam ze tam neodpadnem....

kishinka
30. mar 2010

Ivi hlavne si zober zo sebou na testy nejakú knihu 😀 aby si sa tam neunudila 🙂

terasa
30. mar 2010

Cauko baby zdravim vas
Ja som vcera umyvala okna ale este my ostali v obyvacke.Vcera som bola aj na Kvp v Domaji a maju tam vypredaj vselijakych veci detskych som nieco pokupila aj sestra mi nieco zobrala,maju to za smiesne ceny
Dnes som isla na nakup do hyper tesca a aj tam maju rozne detske veci vo vypredaji
Nasla som aj inak pre seba tehotenske nohavice za super cenu 6 eura su to take tensie rifle
Inak ak by ste chceli aj v meste na Hlavnej je detsky obchod a aj na Namesti L.Novomeskeho ony maju aj stranku www.bocianbaby.sk

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kiwi82
30. mar 2010

ahojte dievcence, ked uz hovorite o detskej vybavicke tak neviem aky mate na to nazor ale aj v sekaci na Puskynovej v Maxxe, ked dostanu tovar tak maju velmi krasne vecicky. znackove a malo nosene. jedno kilo stoji 10 eur, neviem ci to tam poznate, ja som si tam zvykla nakupovat veci pre seba este pred tehu.

edusik
30. mar 2010

Strasska, ak myslíš na ordináciu, ktorú má so "staršou" Mikulovou na Rastislavke, tak má tam ultrazvuk ale nemajú tlačiareň ☹(( teda nemali ked som ja bola tehu v r.2009. Mladá robí v ordinácii piatky... a amjú klimatizovanú čakáreň-čo bola v lete šupa 🙂

kishinka
30. mar 2010

Jeeeej Kiwi, jasne Maxx je úplne super, ja mám skoro celú garderóbu z Maxxu 😎
a aj teraz som tam našla pár kúskov pre seba hlavne šaty 😉

kiwi82
30. mar 2010

kishinka aj ja tam velmi rada chodim, teda kym som nebola tehu som chodila, lebo teraz mi trosku robia problem obchody a dlhe nakupy nakolko mam nizky tlak tak sa mi potom motka hlava, ale pretym som tam velmi rada chodila a rada sa tam hrabala a furt som nasla nejake pekne kusky. urcite sa oplati. inac ja som mala aj saty na promocie zo sekaca ale nie z maxxu ale z ineho. ten uz zrusili, bol v podchode na hlavnej nedaleko vedeckej kniznice.

terasa
30. mar 2010

rubinka ano na Kvp ako je Billa uz aj minule som tam nieco kupila.teraz tam mali dost veci lebo rusili obchod na blsaku
este tam maju rozne veci plienky,vybavu na krst,na umyvanie podlozky,hracky,flasky,cumle no proste je si z coho vyberat
dokonca tam maju aj ony second hand
baby to mate pravdu s tymi sekacmi aj ja zvyknem tiez kupovat pre seba veci a aj pre malicku som uz nieco kupila so sekacu

nice202
30. mar 2010

ahojte, aj ja som z kosic :D

terasa
30. mar 2010

cauko nice202 pozdravujem ta

nice202
30. mar 2010

terasa aj ja som momentalne z terasy :D

terasa
30. mar 2010

ja nebyvam na terase mam len taky nick lebo som sa nevedela pod inym zaregistrovat ja byvam na tahanovciach

mata299
autor
30. mar 2010

ahojte, nice vitaj u nás....tak ty to máš za pár
ozaj kočky, bola som dnes aj ja pozrieť v tom obchode domaja, je aj na ťahanovciach a majú aj tu výpredaj...kúpila som čiapočku a košieľku