icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

januliatko1985
2. apr 2010

Prajem Vam krasne Velkonocne sviatky 🙂

ivkafu
2. apr 2010

Aj ja sa pripajam, krasne Velkonocne sviatky 😀

terasa
2. apr 2010

Aj ja vam zelam prijemne Velkonocne sviatky
Som dala niejake fotky 🙂
ivkafu mas super fotky zo svadby 😉

mata299
autor
2. apr 2010

Malé žlté kuriatka slávia sviatok jari, veľkonočným šibačom nech sa u Vás darí. 😉
terasa...krásne fotky

teruska23
2. apr 2010

ahojte. Krasne sviatky vam prajem 🙂

kishinka
2. apr 2010

Krásne sviatky, baby, a užite si pohodičku sviatkov 🙂

kiwi82
2. apr 2010

baby aj ja vam prajem pozehnane velkonocne sviatky, uzite si ich v zdravi a v pohode 😉

terina25
2. apr 2010

Prajem všetkým krásne prežitie veľkonočných sviatkov.dobre sa napapajte,aby ste pekne pribrali a nech vás krpci kopkajú 😀

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kiwi82
6. apr 2010

Rubinka, dobre ranko, tak potom daj vediet ake bolo babatko na usg. vidim, ze vsetky sme tu nejako cez sviatky nepopisali, aj vy uz mate dost tych vselijakych tradicnych velkonocnych specialit? mne akosi zacalo pomalsie travit.... a od vcera ma zasa rozbolelo podbrusko hlavne pri pohyboch, ked sa otacam v posteli a vstavam a aj ten mocovy mechur ma zasa rozbolel. tak dnes budem asi len lezat. dievcata, ma niektora z vas tiez nizko polozenu placentu? ak ano mate nejake konkretne obmedzenia? dakujem. papa.

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
6. apr 2010

Bré ráno baby, no tak mňa po sviatkoch tak nafukuje, lebo som sa nejako rozjedla 😝 dnes budem radšej na ovocí 😖
Aj mňa zvykne pobolievať v noci bruško, presne keď sa otáčam, ale to sa naťahujú väzy na brušku, takže ja sa radšej najprv posadím, a potom si ľahnem na druhú stranu 😉

Baby sa chcem opýtať, či sa niektorá z vás kúpe vo vani, lebo minule som dostala takú chuť si poležať, ale viem že by sa to nemalo, aspoň v prvých 3 mesiacoch 😅 ale ja už som v 5 mesiaci, tak neviem 😒

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
6. apr 2010

No ja milujem kupanie vo vani, si ma potešila Rubi 😀

rubinka
Autor odpoveď zmazal
vlocka33
6. apr 2010

kishinka a kde na jazere budes byvat?Ja byvam na jazere...

vlocka33
6. apr 2010

mata 299 prosim Ta (ak to nie je tajne🙂) ku akemu dr. chodis na jazero?

kishinka
6. apr 2010

Ahoj vločka, ja budem bývať na Čingovskej, to je druhá zastávka na jazere 🙂 a vitaj, vidím, že si nová 😉

januliatko1985
6. apr 2010

ahojte.....aj ja sa v pohode kupem, ale nie v takej horucej vode, na zaciatku tehu som to trosku obmedzovasla ale teraz velmi casto.

mata299
autor
6. apr 2010

ahojte kočky...tak konečne po sviatkoch...hádam aj stačilo...tiež mi akosi pomalšie trávi...v sobotu sme boli kúpiť postieľku a kočiarik...ten síce ešte nemám doma, ale je suprový..možno poznáte Q 12 v béžovej farbe, už sa teším na kočíkovanie 😉 ...inak k tomu kúpaniu, tiež si doprajem krátku vaňu aj 3 krát týždenne, nemám pocit, žeby to škodilo a super mi to uvoľní svaly na chrbte
vlocka...chodím k dr. Hoppanovi je dobrý, ale má hrozne veľa ľudí, takže dlho sa čaká na objednanie a tiež vyšetrenia bývajú dosť promtné, ale neodflákne nič a hlavne sa mi na ňom páči to, že nestresuje zbytočne...taký racionálny typ

rubinka
Autor odpoveď zmazal
vlocka33
6. apr 2010

kishinka dakujem, vy to tu uz vacsinou mate za par....ja si este pockam na babeno...tak ja byvam na zaciatku jazera od Opatskeho a ty asi dve zastavky odo mna 🙂

lienka228
6. apr 2010

ahojte tehulky 🙂 sviatky konecne za nami... 🙂 hm, tolko kolacov som zjedla.. aj som si povedala, ze sa musim krotit, ale ked som ich videla... 😖
ja som sa na kupanie pytala dr., mne neodporucala vobec... tak sa radsej len sprchujem.
prajem vsetkym krasny dnik 🙂 aj ked pocasicko nam velmi nepraje 😒

ivkafu
6. apr 2010

ahojte dievcence...ku kupaniu... sem tam ano neskodi...
terasa dakujeme za pochvalenie fotiek zo svadby, myslim ze sa vydarili...
ribinka k morfo usg. budete mat krasny zazitok priprav si vreckovku 😀 ....k tomu wcku v moci tiez to je 3-4 kras za noc staci mi jeden kopancek do mechura a uz aj som hore...
mati kociarik som pozrela 🙂 pekny je... kociarik este nemame, ale aj ja sa tesim na kocikovanie drobca...
vlocka33 vitaj medzi nami...

rubinka
Autor odpoveď zmazal
rubinka
Autor odpoveď zmazal
rubinka
Autor odpoveď zmazal
ivkafu
6. apr 2010

rubinka dakujeme...tu linku mi nejde zobrazit 😖

ivkafu
6. apr 2010

ano su rovnake.... ja som bola nadsena a stastna ze sa podarila taku ako som chcela 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal