icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
9. apr 2010

Aj ja sa teším, ale občas sa až zľaknem, ked sa mi začne v brušku prevaľovať, ako keby sa mi pohli všetky orgány 😅
a priznám sa že ked tak riadne kopne, je to občas až nepríjemné, hlavne ked to nečakám 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
9. apr 2010

ZATIAĽ 😀

lienka228
9. apr 2010

ahojte baby 🙂 kishinka, prajem prijemnu zabavu, ale nezabudni aj na oddych pri tom trsani 🙂
náš malý kope už všade možne, ale najradšej je na pravej strane. ale keď riadne kopne, no miestami je to trocha aj nepríjemné, už má silu... 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
9. apr 2010

Cauko baby pozdravujem vas 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
9. apr 2010

cauko rubinka nove mam to ze som dnes bola v meste sa prejst so sestrou a sesternicou sme vyberali saty na svadbu 🙂
vobec este nic necitim ziadne bublinky vobec nic
chcem sa opytat ci mi niekto nevie poradit ako to je ked som pracovala a teraz som na marodke az do porodu.so zvyskom dovolenky v praci

terasa
9. apr 2010

aj som si dnes kupila v meste take leginy na leto pruzkovane k trickam dlhsim co mam alebo akoze k mojim satam co mam po sestre lebo ona je odo mna nizsia.ta moja vyska ☹
som sa aj zastavila v DM drogerii a som si kupila veci co su v tej knizke pre buduce mamicky
rubinka ty si si ju uz bola vybavit?

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
9. apr 2010

joj to mas cas lebo tie veci z tej knizky platia az do 30.6.2011

rubinka
Autor odpoveď zmazal
mata299
autor
9. apr 2010

terasa...dovolenku buď vyčerpáš po ukončení PN alebo ti ju preplatia, treba sa s nimi dohodnúť

terasa
9. apr 2010

cize tu dovolenku mozem aj teraz cerpat naprikald ze si dam skoncit marodku a zoberiem si dovolenku

terasa
9. apr 2010

rubinka je tam v tej knizke huggies newborn pack suprava pre novorodenca zlava 1euro,gravimilk mliecny napoj v prasku 0,40 scholl chladivy gel v spreji0,95,schauma sampon 0,60,l oreal telove mlieko 1,20digitalny teplomer 0,50,vlozky maxi normal 0,30 a este tam boli kupony na ab emulzia na intimniu hygienu zlava 1,20,tekuty praci prostriedok s aloe vera zlava 0,53, babylove mama krem na telo v tehotenstve zlava 0,65

kiwi82
9. apr 2010

ahojte kinderka, zdravim vas, ako sa mate?
ja som sa objednala na utorok na urologiu, lebo uz je to s tym mocovym mechurom na nevydrzanie. tak uvidim co mi tam povedia. a v stredu idem na glukozu. mne povedali, ze mam prist na 7.30 pichnu do prsta, potom vypijem tu sladku vodu, co si mam doma rano do teplej vody zarobit do 3 deci, a dve hodiny cakam v cakarni a potom mi zasa pichnu do prsta. medzi tym mam poradnu a potom este o 11.15 mam v novej nemocke hematologiu. jooooj to bude den. nastasite ide segra so mnou tak si aspon pokecame.
baby zhanam nejake pekne tehu teplacky, co by sa dali aj navonku nosit, neviete, kde by som take zohnala?
a este som zacala pocitovat pri chodzi sem tam pichanie v podbrusku po stranach, mate s tym skusenosti? a este jedna vec este mavate tu blbu chut v ustach jak na zaciatku tehu? lebo ja som si vsimla ze dakedy fakt mam taku hnusnu chut.

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
9. apr 2010

rubinka ano to je vsetko nic moc
ja som si akurat kupila z toho ten gel na intimnu hygienu,ten krem babylove,este praci prostriedok
inak sa chcem opytat ze kedy ste vy zacali citit niejaky pohyby,bublinky alebo hocico
ja som ziadnu divnu chut v ustach zatial este nemala
kiwi pekne teplaky zvyknu mat aj v meste u cinakoch,dnes som videla celkom pekne v novom obchode na hlavnej ulici ako je hilton a trosku povysie ako je drogeria 101

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
9. apr 2010

aha tak dik rubinka
mne stale nic a to som uz skoro v 20.tt 😒

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
9. apr 2010

dakujem ti 🙂 no ultrazvuk bol super manzelovi sa to hrozne pacilo

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
9. apr 2010

inak som pozerala ze uz nemas fotky ta co sa stalo

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
9. apr 2010

ok dobre jasne
ja som sa motkala okolo manzela lebo dosiel s prace som mu zohrievala jest
aj som uz navarila na zajtra druhe jedlo lebo on musi ist zajtra do prace tak aby si zobral

terasa
9. apr 2010

poradte niejaku fajnu,chutnu polievocku

mata299
autor
9. apr 2010

kiwi....kúpila som si legíny v c&a a nosím ich ako tepláky, mali to vo výpredaji za nejakých 5 eur...majú veľmi tenkú gumu, tak sa to fasa nosí...

lienka228
9. apr 2010

ahojte... ja som zacala citit bublinky uz okolo 18teho tyzdna, ale u kazdeho je to individualne, neboj terasa, to pride. kazda sa docka... 🙂
a ja som si kupila teplaky v peacockse, hned dvoje, maju siroku gumu, ktora vobec netlaci a su velmi pohodlne, tusim 10 eur jedny. a tiez by som si chcela kupit leginy k dlhym trickam... 🙂