icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

ivkafu
13. apr 2010

lienka neviem 😒 nepamatam si sory naozaj neviem, ale viem ze ich tam maju..... ja som si kupila aj tem vankus na kojenie a spanie je to parada.....

kiwi82
13. apr 2010

Ahojte dievcata, pekny vecer prajem, chcem vas poprosit o radu. Zaujima ma podla coho ste si vyberali kociar. Ktore parametre (okrem ceny ) si treba vsimat. napriklad kolesa, ci velke, ci male, ci nafukovacie, ci trojkolku, ci stvorkolku. dalej ci je dobre kupit hned trojkombinaciu, a hlavne, ma zaujima sirka vanicky. existuju aj sirsie aj uzsie? nase babatko by sa malo narodit zaciatkom augusta a ak by som chcela este v zime vyuzit vanicku, aka sirka je vhodna? Budem vam vdacna za kazdu infosku a skusenost. dakujeeeeeeeeeeeem

nice202
13. apr 2010

urcite 4 kolku, mala som 3 kolku, ale som vymenila. vsade na schodoch su kolajnice pre 4 kolesove kociky. s 3 kolesovym je to dost nepohodlne. nafukovacie kolieska samozrejme. a pre mna bolo dolezite ci sa da otocit v smere aj protismere jazdy. mam 3 kombinaciu.

mata299
autor
13. apr 2010

kiwi...ja som tiež vybrala 3 kombináciu, pozerala som nafukovacie kolieska a hlavne, aby bol ľahký a dobre skladný...tiež som riešila veľkosť vaničky...

https://www.youtube.com/watch?v=5AqhWILKNFM

som si vybrala tento

januliatko1985
14. apr 2010

Peken ranko aj ked uprsane 😖
vcera sme mali poradnu, babatko je v poriadku, vsetko je tak ako ma byt , len mi stale tvrdne brucho, tak mi dr zvysil davku magnesia, a preto tvrdne, ze babo je nizsie ulozene a tlaci naporodne cesty, ale krcok je uzavrety a tuhy, takze mam mat kludovy rezim, nech sa to nezhorsi.sa zblaznim z nic nerobenia 🙂

ivkafu
14. apr 2010

Krasne uprsane 😝 rano.... alebo skoro desiatu? 🙂 .... tak ja som dnes mala divoku noc, mali bol celu noc hore a len kopka a santi, vadi mu ked spim na lavej strane a strasne ma dnes boli chrbtica auuuu....co sa dnes chystate robit ked je tak 😝 ?

lenka_66
14. apr 2010

zdravim,
nema niektora zaujem o camarelo q12 ? kupeny 07/09 .vajicko bolo pouzite max.5x , sportova cast vobec.hlboka vanicka je super velka.je dobry len by som chcela nieco ine uz . zelena / pistaciova farba

mata299
autor
14. apr 2010

ahojte...jani, tak čo už vydržíme...ja som tiež zvedavá, čo mi povie...idem vo štvrtok a tiež mi bruško tvrdne...moje slniečko bolo naopak včera úplne kľudné...sem tam len kopol, aby sa nepovedalo...primerane počasiu, celý otecko 😉 ...inak aj vám sa striedajú kľudnejšie dni a športovo-gymnastické?

lienka228
14. apr 2010

ahojte... ja mam tiez za sebou strasnu noc... nejako som zle spala, strasne ma bolia krize, dnes nepomohol ani vankusik pod bruskom 😖 a este k tomu otrasne pocasie 😒
brusko mi tiez obcas tvrdne, na par sekund, potom sa zas uvolni... zajtra ideme do poradne, tak snad bude vsetko ok 🙂 u nas su tie dni stale sportove, maly je uz viac hore ako spi... a len kope a mrvi sa 🙂 ale super pocit 🙂

kishinka
14. apr 2010

Ahojte baby ja som teraz vstala, a je úplne nízky tlak ja si musím hned dať kávu ☹
Moje malé je kľudné celý týždeň občas kopne ale mám pocit, že dospáva výkend 😅

Kiwi, ja hlavne pozerám na to aby bol odpérovaný, a aby sa s ním dobre manipulovalo, ten kočiar ktorý sme mi vybrali, má jednu s najdlhších vaničiek, a tiež sa dá otočiť ručka v smere, aj v poti smere jazdy. A ja som vybrala trojkombináciu, lebo bábatko nesmieš nosič vo vaničke v aute, ale vo vajíčku, čiže je to aj praktické, a ked bude vacsie, tak kúpime normálnu autosedačku.
A vlastne kupujeme skoro rovnaký ako Mata, len inej značky, inak to isté 😀

mata299
autor
14. apr 2010

kish...presne, keď som pozerala na tvoj kočiarik, tak som si vravela, že som zo sebou trocha vybabrala kvôli cene..., ale čo už ☹ ...sláva prvorodičkám...mohla som mať za to oblečko do postieľky...inak u nás na ťahanovciach rušia obchodík s kojeneckým textilom, tak som tam včera nakúpila deku, perinku, oblečko pre malého, nožničky...všetko s 50% zľavou...

kishinka
14. apr 2010

Tak to si fajne vymákla, aspoň máš v zľave perinku a oblečko 😀
A za koľko kupujete vy Mati?

mata299
autor
14. apr 2010

kish..ten kočiarik som kúpila za 326 eur

kishinka
14. apr 2010

No tak to nie je až tak veľa, 😅
a v akej farbe? si vravela že v béžovej, ale čisto v béžovej? nemáš ho na fotoblogu?

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kiwi82
14. apr 2010

ahojte dievcence, dakujem vam velmi pekne za cenne rady ohladom kocika, musime uz daco pokukat, je to investicia, tak by sme chceli vybrat co najplohodlnejsi pre babatko.
baby ja som dnes bola na tych glukozovych testoch. a chvala Panu Bohu to je v poriadku. hned som vedela aj vysledok, lebo tu krv z prsta dali hned do takeho pristrojceka a hned vyhodilo cisielko. a ta sladka voda nebola az taka neznesitelna. dalo sa to vydrat.
baby v nedelu som bola v optime C a A a HM ale poviem vam bola som sklamana, cakala som vasci vyber v tehu obleceni.... vsetko len rifle a take uzke na stehnach, ze som nemala sancu. o teplakoch ani nehovoriac. mali len take sive obycajne co len na doma a ja som chcela aj na vonku. tak som si kupila u cinana a vytiahla som si z nich gumicku a hotovo 😅

mata299
autor
14. apr 2010

kiwi...hlavne, že si sa vynašla...to je super s tou gumou, ma to nenapadlo...kish, nemám ho ešte nafotený, v sobotu ideme pre neho, tak potom hodím fotky

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kiwi82
15. apr 2010

ahojte dievcence, nasla som dobru stranku, kde su uvedene velkosti oblecenia a obuvi dietatka, mozno sa vam to zide pri nakupoch novych veciciek a triedeni zdedenych veciciek
http://www.inzerosvet.sk/rodina/?q=44

terasa
15. apr 2010

cauko pozdravujem vas vsetky 🙂

terasa
15. apr 2010

ahoj kiwi som pozerala tu stranku na tie velkosti 😉

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
15. apr 2010

cauko rubinka 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
15. apr 2010

baby som bola vcera inak na poradni moc mam v poriadku,tlak je tiez v poriadku,aj krv.zatial mam 70 kg cize som pribrala to co som schudla zatial.dala mi aj lekarka ze si mam kupit magnie b6 lebo mam uz dva dni bolesti a krce v bruchu 😒 este mi brala aj vyter lebo som mala candidu.mam prist o tyzden na kontrolu

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
15. apr 2010

Cafte baby, aj ja som našla včera celkom dobrú stránku, je tam všetko o možných problémoch v tehotenstve aj babatkami, myslím, že to pomôže hlavne prvorodičkám 😅
www.choredieta.sk

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
15. apr 2010

Co sa inak chystate varit?Ja som bola kupit zemiaky v obchode lebo som mala malo na polievku.Ja akurat varim polievku kulajda a druhe jedlo ryzu,a fasirky s takej zmesi budem ich robit z toho prvy krat tak som zvedava

rubinka
Autor odpoveď zmazal