Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
čaute...kish...ja som kúpila aj normálnu perinku, aspoň do pôrodnice...zdá sa mi to také pevnejšie, keď sa to zašnuruje...inak idem aj ja hodiť kávu...
caute ja som zatial este nekupovala perinku ani zavinovacku
ja mam navarene este od vcera
prijemnu kavicku 🙂
ahoj terasa, ako sa máme?ako víkend?ozaj, kedy budeš vedieť výsledky z amnio?
dobre ranko, tak ja uz pijem kavicku aby som prezila ten tlak z toho hnusneho pocasia. ja som objednala zavinovacku jednu vystuzenu a jednu nevystuzenu taku slavnostenejsiu cisto bielu, a a do porodnice asi len nejaku zavinovaciu deku beriem.
No, ja som tiež pozerala, tie zavinovačky a sa mi zdajú také labilné 😅 a predsa perinku zaviažeš na pevno 😉
asi si to ešte obkukám 😒
Inak otras zmena počasia oproti včerajšku, ešte že mám dva dni voľna, tak budem celý deň leňošiť 😀
caute kocky... bola som na poradni vsetko je v poriadku a mame uz vyse kila 🙂 ... k tym vysledkom, ja mam vzdy zavolat do 3 dni a ked by nieco bolo zle, tak zavola sestricka ze treba prist skor... nastastie este nevolala ani raz.... ja by som nebola spokojna ze sa to dozviem az o mesiac ... 😒
k zavinovackam ja som kupila zatial jednu, ma tu kokosovu vlozku, tak sa mi zda trosicku pevnejsia ako tie co su bez tej vlozky...mam uz vykukane aj ine a urcite kupim klasicku bielu....
vikend sme stravili v Bratislave a kupili sme aj kociarik..... aj ine vecicky sme kupili , tam toho maju az, az...
ano je to ta a kupila som ju v maderne a stala 16 Eu...
Cauko Mati ja sa mam ok len mi je akosi blbo na zaludok.dnes mi niejak nic nechuti jest
vikend bol fajn sme boli s manzelom sa poprechadzat na cerstvom vzduchu,kupit potraviny,som varila,piekla kolac aj aj nieco pratala
tie vysledky z amniocentezy budem mat nabuduci tyzden ale neviem ze ktory den.musime len cakat
ahojte, chcela by som sa Vas opytat ohladom objednavania u dr. Dankovcika pri Jumbe. Objednala som sa cez objednavkovy formular nakolko som sa tam nevedela dovolat, nemate s tym skusenost ze do akeho casu sa ozvu a daju mi termin?...dakujem
Mati ten dojcensky obchod co si spominala je na Tahanovciach v tej novej casti
Cauko Gabena ja som tam tiez volala od rana az do poobedia a nikto mi dlho nedvihal,potom mi to az dvihli,jeden den.inak ked som bola teraz sestricka mi spominala ze maju plno a ze uz am objednane pacientky na cely maj
prvy krat ked som tam mala ist tak sme tam isly sa osobne objednat
Ty mas ist na odber v prvom trimestri a triple test?
terasa áno, ten obchodík je na helsinskej, majú otvorené do 18/00, len sa treba poponáhľať, lebo je to celkom lacné a už tam toho veľa nie je...
mati vola sa ten obchod leporelo,kazdy den maju tak otvorene?od kedy maju otvorene rano alebo az poobedie od 14.00?
maju tam niejake veci aj pre chlapca od 2,pol roka sestra zhana nieco pre svojho synceka
ja totiz nekupujem nic dokial nebudu vysledky
Inak skúste sa mrknúť na tie zavinovačky do toho obchodu ktorý som tu už raz spomínala, je na maratónca mieru v podchode, ako je lekáreň, a tam majú zavinovačky za 12 € čo je celkom dobrá cena, inak v Maderne majú tak predražené veci, že hrôza, som tam pozerala hniezdo, mali za 98€ a na blšáku krásne vyšívané za 50€ si myslím že dosť veľký rozdiel 😉
kishinka ten obchod sa nevola nahod bocianbaby?
Majú pekné veci, a hlavne na kope, čiže to láka k tomu nakúpiť všetko naraz, ale podľa mňa máme 9 mesiacov na to aby sme si pochodili obchodíky a vybrali pekné veci, ale aj za rozumnú cenu, inak postielky sa oplatí pozerať aj v obchodoch s nábytkom, tiež zvyknú mať lepšie ceny oproti obchodom, ktoré sú zamerané na veci pre babatka.
No ma dojala maderna ked som tam videla body za 24€ akože dosť brutálna cena 🙄
Teri neviem či sa tak volá ten obchod ale je tam iba jeden 😉
kish pytam sa preto lebo moja kamoska mi spominala tento obhcod maju aj internetovu stranku.ona kupovala od nich postielku,matrac a 6dielnu postelnu supravu do postielky za 99eura,maju to postelne v 5 roznych farbach
Ahojte, prepacte ze tak neskoro reagujem ale musela som odbehnut, ja mam is na vysetrnienie USG NT+PAPP, free beta HCG, na odber asi nie ,nic mi nehovoril, ono doktor ma tam sam neposlal ale ja som chcela, a teraz neviem ked hovorite ze uz maju plny máj ze co teraz....dikes
terasa...ten obchodík sa volá leporelo a majú tam aj na väčšie detičky oblečko...gabena, ak sa ti nepodarí dankovčíka vybaviť, tak skús šacu, myslím, že kiwi sem hodila číslo..., nechala si na seba kontakr, keď si vypĺňala formulár k dankovčíkovi?alebo skús tam zbehnúť osobne
😀 kontakt....bože, píšem jak tatár....to z toho skvelého počasia...
rubinka, neviem a ako by mal moj doktor merat NT ked ma predpotopny USG, neviem mozno by aj vedel ale dal mi vymenny listok nech sa objednam, ale pocula som ze aj v Saci robia, len neviem ci tak dobre ako Dankovcik, prosim poradte mi..bidem skusat volat..
gabena ano robia ten ultrazvuk aj v Saci.ten doktor ktory ho robi je dobry
skus radsej zajst osobne k Dankovcikovi sa objednat

Cafte baby, tak minule ste ma tak navnadili na tie mäsové guľky v paradajkovej omáčke, že dnes si ich dáme na obed 😝
Otras deň, nízky tlak, už len čakám, kedy príde manžel s obchodu a donesie mliečko , a si dám kávičku 😅
Baby a som sa chcela opýtať, či budete niektorá kupovať aj normálnu perinku, alebo iba zavinovačky?