Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
gabena vsak to asi kazdy gynekolog ma taky stary ultrazvuk.moja ma tiez taky stary
Ja som prišla teraz domov, a boli sme vyplatiť našu novú kuchňu, takže je už 100% moja a ešte za tie dva dni čo sme ju pozerali zlacnela o 150 € takže som celá vychechotaná.
Idem si dať fajnu sprchu, lebo celkom je vonku chladno 🙂
gabena1 - aj ja som mala a este trosku mam zapchaty nos... bolo to strasneeee. kup si kvapky PINOSOL. mne pomohli a mozu ich tehotne i dojcacie 🙂
ahojte dievcence, gabena1 nemusis sa obavat dr. Dosedla v saci je fakt velmi zlaty a vsetko vam pekne poukazuje. kludne sa tam objednaj. zdvihne to pani sestricka a spolu sa dohodnete na termine. to uz budes mat ten morfologicky ultrazvuk v prvom trimestri , stoji to 20 euro a mas v tom aj 3d fotky. trva to cele mozno aj 20 - 30 minut, vsetko pekne babatku skontruluje cez 2d aj 3d. Je to sice od ruky ale ked idete autom, nie je problem. aj manzel kludne moze byt pri tom ultrazvuku. Aspon mne to tak robili v saci, ale to bolo okolo 22 tt. ten co mas ty teraz mne robil moj doktor v 15 tt a bolo to len tak narychlo. Vyhoda je ze tam v saci ti to vsetko pekne poukazuje a skontroluje. teda myslim ze sa takto postupuje aj v skriningu prveho trimestra. ale kludne tam zavolaj, sestricka je ochotna, popytaj sa co ta zaujima, cena a podobne a urcite ta objednaju skor ako u dankovcika.
kiwi...je nádherný...má aj športovú časť?
Baby aj ja predavam na konikovi Chicco S3.Je fakt v dobrom stave.
ahojte dievcata, dobre ranko, matka 299, nie je to len vanicka. ostatne casom dokupime. vajicko - autosedacku tiez pokukame tu na modrom konikovi pouzitu a potom asi aj sportovy kociarik.
dievcence, mna od vecera nejako nafukuje 😕 som jedla biely chlieb to asi preto. musim si dat asi espumisan. Vy sa ako mate? co mate dnes na plane? ja asi trosku upratat, daco navarit, ak bude pekne trochu sa prejst, taka klasika. tak peknucky den vam prajem papa
Cauko baby ja som bola nieco pokupit v obchode,zehlila som veci.odlozila pradlo a zaroven som aj dala dalsie prat uz visi na balkone
ja sa dnes chystam na mensi vylet s ockom ideme k babke na dedinu na navstevu
kiwi chcem sa opytat to ste kupovali od niekoho tu s ke ten kociar s vanickou,nakolko vas to vyslo,je to znacka dema?
dobre ranko, tak som sa dovolala ku dr. Dankovcikovi a sme objednani na 4.5.2010 som fakt rada, uz som myslela ze z toho nic, tak Vam prajem krasny den..
ahojte dievcence, gabena aj ja som rada, ze si sa dovolala. Vonku zatial pekne svieti slniecko a ja musim byt doma, lebo cakam nejakeho chlapika z Antiku, ma sa nam pozriet na telku lebo nam nejako vynechava zvuk 😒
Terasa, ten kociarik este nemam doma lebo je z bratislavy ale nasi kamarati co tam ziju kosiciania nam ho uz kupili a potom si ho uz nejako dopravime do kosic. ano je to dema basic a bol velmi lacny 39 euro stal. tak sme nevahali a hned sme si ho vybrali a kupili.
kiwi super kočiar za super cenu 😉
No ja už od včera mám chuť na kysnutí slivkový koláč, takže si ho dnes upečiem 😝 😝 😝
pekne predpoludnie kocky.... kukucnite do albumu dali sme tam kociarik co sme kupili pre nasho chrustika... tesim sa je perfektny
kis jaj dala by som si taky fajny kysnuty kolac 😉
kiwi peknucky kociarik ste kupili a za super cenu 😲
Ivka pekný kočiarik, inak som pozerala, že ty s manželom fotíte svadby?
nie, nas fotili 🙂 .... manzelov kolega, kamarat fotil sme na jednej stranke, tak sme to tam dali rovno, tak ze otvori v takom okne... je tam iba vycuc kedze ich mame do 2000 😅...
Ja len kvôli tomu že na pár akciách som stretla manželský pár ktorý fotil svadby, tam som sa spýtala 😀 😀 či to náhodou nie si ty 😅
nie, ale mamzel sa nakazil a kupili sme si aj novy fotak a teraz foti co sa da.... 🙂 , ale kupili sme hlavne ak koli malemu ze budeme fotit, ako rastie....
cauko kocky, tak idem varit a poupratovat trosku , zajtra budeme mat navstevu ... tak trosku to pobeham .... vecer vas budem citat.... 🙂 pekny den vam
ivka, tiež krásny kočiarik...aké máme skóre, chlapci&dievčatá?inak ja som sa rozhodla, že dnes urobím palacinky...som rada, že svieti slnko, včera mi bolo dosť blbo z toho počasia 😉
No u nás to ešte nie je na 100% a možno sa ani nedozvieme ☹
ale aspoň je tam možnosť, že to bude dievčatko.....
Nie, nejdem, nemám dôvod ísť, pokiaľ nemám žiadne komplikácie, a iba kôli tomu vyhodiť toľko penazí aby sme vedeli čo budeme mať, sa mi zdá veľa. Aspoň to bude prekvapenie, ale neskôr by to mal ukázať aj normálny ultrazvuk u môjho ginekologa ked maličké ukáže 😀
kish...u nás bolo trikrát potvrdené, že to bude chlapček a aj som od začiatku mala taký pocit, no napriek tomu sa mi často sníva, že sa mi narodilo dievčatko 😒
kish a nebola si ani na morfo usg?
Na morfo som bola, u svojho lekára, ale malé nechcelo ukázať, manžel tvrdil že tam niečo vidí, ale on podľa mňa hlavne chcel vidieť 😀

dakujem, babenky tak asi zajdem osobne, ale ked ja som tak prechladena, od stvrtka som mala 37.0 ay 37.4 teplotu ale nebrala som nic len som lezala a cajikovala ale ta nadcha je brutal este stale mam ani vincentka mi nepomaha...a olynth ze vraj nemozem...ale dakujem a prajem pekny den ...