Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
Inak baby čo dnes varíme?
ahojte dievcence.... tak dlhsie som uz nepisala, ale k poslednym udalostiam...
jani peknucky kociarik... uz aby bolo balo tu 🙂
terasa ja som tiez za nove plienky nie za pouzivane, urcite je to ine po surodencoch ako po cudzom babetku...
dianocka ... kishinka... tak ja mam tiez strach a je to prirodzene, ale na druhej strane, dufam ze to bude krasny zazitok a velmi sa tesim uz aby bolo babo tu... dufam ze to prezijeme v zdravy
k vikendu.... super opekacka 😉 .... navsteva u krstnych deti... oddych parada.... 🙂
minuli tyzden som bola na nakup v tom obchodiku na namesti maratonca mieru a nakupili sme pre nasho chrustika super veci a za super ceny, vecer dame do albumu.... dievcence horsa na nakup 🙂
ako sa vola ten obchodik na maratonca, nejak mi uslo, ze aj ja tam skocim.
kishinka, no fajne mas uz brusko 😉
teraz jak sedim pri pc ma tak kope do pupku babo, ze konec, mam pocit, ze uz sa otocilo, lebo bolo priecne a som citila ako kope furt po bokoch 😵
ja dnes nevarim nic lebo som vcera varila
zavidim vam tie nakupy pre babatka.my musime este niejaky cas pockat
kish super fotky 🙂
Ivka, ja som tiež bola na nákupy v tom obchodíku, a majú tam veci za super ceny 😀
Jani aj ty už máš riadne, inak baby koľko ste zatiaľ pribrali, ešte sme to tu nejak nerozoberali 😅
čaute....terasa. v piatok by mali byť výsledky, nie?určite to dobre dopadne...ako cítiš pohyby?
my sme boli v sobotu na bukovci, len tak sa prejsť...no hrôza, nič neupravené, všade súkromný pozemok, potom sme ešte skočili na nákup do carrefouru a tesca a večer som plakala od únavy a bolesti....a včera nás prepadli naši 😀 ...inak tiež nič nevarím, včera som robila karé na zelenej fazuľke a ešte tam niečo ostalo...
tak ja som momentalne +7 kg 😅
neviem presne, ale asi 😅 nieco baby hihihihih 😅 naozaj netusim, ale je to hned pri lekarni na rohu... treba vojst do brany je to vzadu sak to tam vsetko je oznacene aj z vonku, urcite to uvidite...
mas chrustik sa toci dookola raz je tak raz tak.... kopance do rebier je normal aj v noci aj pocas dna ... nepaci sa mu ked sedim a dava to najavo .... musim sa opierat alebo pololezat ....je ovela aktivnejsi ako to bolo pred par tt....
ja dnes nic nevarim mame navarene.... poobede sa pojdem prejst na zmrzlinu...este ze nebyvame daleko od mesta 🙂
kis 🙂 pekne brusko... ja uz teraz fucim na kazdom kroku .... na posteli sa obraciam na trikrat... mala som vcera napuchnute clenky asi som to prehnala.....
rubinka dupacky napr. za 5 eura ale je pri nich aj ciapocka aj body no super.... polo dupacky za 2 eura, kosielka taka ta celo rozopinacia za 3 ....no je toho viacej treba is popozerat aa urcite si vyberies a za perfektne ceny mam pochodene cele mesto ale tie ceny sa nedaju porovnat
No čo sa týka cien, nie je veľký rozdiel v cene oproti tescu, ale veci typu:zavinovačky, deky, nohavičkové plienky, teplácky sa oplatí
aj fusaky tam mali ale no cenu neviem 😅
No šak som vám vravela už dávnejšie o tom obchode 😀
Inak ja mám od začiatku tehu iba 2kg pus, tak preto som chcela zistiť či to nie je málo, aj ked bruško mám riadne 😅
tiež som + 7 kg...ivi, sú tie kopance intenzívnejšie ako trebárs v 25 tt?
cauko mati ano v piatok idem ku svojej gynekologicke a mali by byt vysledky.pohyby necitim ziadne sem tam malinko take len ako keby brnenie v bruchu.nic ine
ja som zatial pribrala 1kg
chcem sa aj ja opytat na tu predajnu ci nahodou nemaju internetovu stranku?
fotky budu az vecer ..... to ma na starosti moj manzel ja viem tak akurat odfotit to je vsetko neviem to zmensit na tu velkost ako treba aby to tu bolo dobre vidno 😉
ja mam +13 a uz mi hovorila dr. za treba davat pozor,a le ked som jej vysvetlila moje stravovanie, tak mi len povedala ze niektore zeny to ani nevedia ovplivnit... pytala som sa jej ci mam viacej cvicit, ale povedala ze to ani tak nepomoze aby som si nepribrala ...ja som ani pred tehu nebola modelka, ale teraz si fakt davam poroz na vahu, ale neda sa to zastavit
mati ano su intenzivnejsie.... ja ked si lahnem na chrbat tak to je ako na kolotoci a normalne sne sa vcera vecer natom tak smiali ze ako sa napina.... citim ako sa natahuje a kopance su silnejsie ako boli sak uz mame viac ako kilo 🙂 ... uz sa mi spravila linea negra 🙂 na brusku
ivi, tak to je super....s každým dňom si vravím, že je stále väčšia a väčšia šanca na prežitie, keby niečo...vraj medzi 6-7 mesiacom začína zas bábo otvárať očká a vraj vníma takmer všetky zvuky, tak mu púšťam stále nejakú hudbu a spievame... 😀
No ja fotky tiež nedám, lebo manžel potrebuje foťák v robote, takže ho má zo sebou,
ja som tiež nebola modelka, a práve preto som si myslela, že ked budem tehu tak priberem 😅 , ale zatiaľ nič tak dúfam že to vydrží až do pôrodu 😀
dievcence inak by sme si mohly zrobit niekedy stretnutie pri kolaciku,kave alebo zmrzke pokecat si 🙂
mati co sa chystas dnes porabat,nejdes nahodou vonku sa niekde prejst?by sme sa mohly stretnut pokecat si 😉
no ja by som tiez bola za nejake to stretko. mam cely tyzden volny zatial, akurat zajtra poobede mam poradnu 😵
januliatko som rada ze si sa ozvala.ja by som to dala bud na stvrtok poobede alebo piatok poobede
terasa, stvrtok by mi lepsie vyhovoval. a vy ostatne tehulky sa nepridate cooo? cim viac nas bude tym lepsie 😉
som pridala fotky do albumu vybavicka tak mozte kuk🙂
januliatko super fotky a ta vybavicka je uzasna 😵
dobre tak aj pre mna je stvrtok v pohode kde ste ostatne baby co vy nato?

No ahoj baby, ja som mala fajn víkend až na to, že som mala v noci migrénu, čo ma dosť prekvapilo, lebo počas tehotenstva som este migrénu nemala, dakedy som mávalá časté migrény, ale teraz už dlho nie, až dodnes, dúfam že sa to nebude opakovať, lebo ja som potom celý deň ako mrtvolka ☹
Aj ja mám nové foto bruška, manžel sa hral s foťákom 😀