Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
kishinka mas rada kavu?
urcite aj my sa pojdeme kuknut, ze ako to tam funguje ked uz bude babo, ale tu Haligandu poznam aj z mojho okolia a ze je tam velmi pekne, tak uvidime ....
ja milujem kavu 🙂 ivkafu, a musím sa priznať, že ani teraz si ju neodpustím 😅
inak kde je to Haligandu? a nemaju náhodou web stránku ?
urcite su tie centra dobre, mamicky si pokecaju, deticky sa pohraju... ale inak vobec netusim co a ako tam... este som sa o to nezaujimala... ale ten automat na kavu ma pobavil kishinka 😀
ja som dnes taku chut dostala na vyprazany syr so zemiakmi... tak uz som aj dala varit zemiaky. bude to trocha kaloricky obed, no ale co ked si to telo ziada??? 😅
no ja po včerajšku asi nahodím dietu 😀 neviem sa odlepiť od počitača, a za chvilku príde mangel na obed 😅 tak idem aj ja niečo navariť 😀
no ja teraz kavu vobec nemozem, vadi mi vona, ale po porode si urcite dam....
no a tu je stranka na Haligandu....http://www.haliganda.sk/index.php?h=kontakt
dakujem ifkafu, pozeram že Haliganda je na jazere, čo mi celkom vyhovuje do buducnosti 🙂
ty to budes mat blizsko, my sa budeme musiet odviest... 🙂
ahojte,chapem ,ze v podstate nemate sajnu ako to v detskom kutiku bezi,lebo ked som ja cakala moju dcerku ani som netusila, ze nejake detske kutiky existuju.ide o to,ze ja budem otvarat detsky kutik o par mesiacov a preto som len chcela vediet,co by ste tam prijali.materske centra su trosku ine,lebo detske kutiky su vacsinou v obchodnych centrach a v tych kutikoch vam deticky postrazia pokial vy si nakupite,pokavickujete atd...mne osobne velmi chybalo hlavne v zimnych mesiacoch,ze s malou nebolo kam ist a ona ta materska ide po case" na nervy" a my zeny potrebujeme pokecat. a to u nas zatial chyba,ze taketo moznosti nie su,ze vam postrazia rocne dietatko a napr.,ze s takym pol rocnym do kutika aj mozete prist spolu a vy pokecate a babatka sa zatial len tak tmolia...a o tej kavicke tiez uvazujem.samozrejme vam dam vediet,ked to bude aktualne.ale keby vas nieco napadlo,tak budem len rada.napadom som otvorena
Dianocka to je super, a v ktorej časti Košíc sa to chystáš otvoriť?
malo by to byt na Terase,tak dufam,ze uz do toho nic nevojde
Ok baby tak ja zese kráčam do práce pekný piatok vám prajem 🙂)
kde pracujes kishinka?
dianocka to je super napad, ja som, tak tiez rozmyslala, ze co po materskej, aj ked je to este daleko, ale tiez som myslela na take nieco podobne....terasa je fayn
kishinka prijemnu pracu.... ja mam uz, veget kedze som na PN
Ahojte kočky, no ja pracujem ako učiteľka spevu a korepetítor na SZUŠ 😉 takže možem pracovať až dokonca školského roku čo je do konca juna, lebo nemám náročnu prácu, teda ak neprídu nejaké komplikície 😅
ahojte kočky...aký bol víkend?ja som bola na oslave narodenín, bolo super...dievčatá, ako je to s pohybmi, kedy ich má človek cítiť, ako často a čo to vlastne ten pohyb je...ako to pociťujete?
ahojte 🙂 ja som mala dobry vikend, az na sobotu, kedy bolo strasne pocasie, tahalo ma stale na spanie... ale vcera super, boli sme sa s manzelom prejst... 🙂 ja som zacala citit pohyby tak cca v 18tt, take jemne bublinky ako keby praskali... ale teraz uz citim intenzivne kopkanie, pohyby aj vidime ako vypuklinky v podbrusku, alebo brusku, kde sa akurat babo nachadza... a citi to aj manzel, ked si polozi ruku na brusko. najviac to citim rano, ked sa zobudim, a potom ked po dlhsom chodeni alebo stati si sadnem. je to super 🙂 to budes vediet, ze je to ono, uvidis 🙂
pekny dnik prajem
ivka, bolieva aj teba medzi prsiami-taky jeden bod? ja od soboty citim taky tlak, niekedy to pichne... co som citala na nete, tak je to z toho, ako brusko rastie, gulati sa v podstate uz spod prs... ale niekedy je to fakt neprijemne, musim si davat pozor, ako sedim, aby som sa nehrbila 😒
Ahojte dievcata, k vikendu parada..., v sobotu stretko u kolegyne, ma krasne dievcatka jak som sa vytesovala...ale v nedelu som si oto dlhsie pospala....a vcera sme mali uplne veget den, vecer sme sa sli prejst s manzelom do mesta a boli sme v MedMaline na super salat... jaj este aj vecer sa mi snivalo chichi 🙂 tento tyzden ho spravim....
k pohybom no ja som zzacala citit tak, 17 tyzden, bolo to take ako keby ma nieco koplo do criev... a potom si dal drobec pohov a zacal, tak 19 tt, intenzivnejsie... a teraz kazde rano, ale nap. teraz som sa hybala, zehlila, podlahu som vysavala a drobec sa ozyval, je to stretnutie, ale asi 4 den aj v noci vyvadza...no a moj manzel ma smolu ked uz je pripraveny samozrejme polozi si ruku a drobec nic....nechame tak, ja zase citim...poviem, rychlo daj rukuuuuu a drobec zase nic....no mame s toho srandu..., vcera pocuval a hovori mi, ze pocuje ako male prava znak, podla splachotu... 😀
matka299 urcite pridu je to nieco nadherne....
lienka228 neviem presne ci som mala to co opisujes, ale raz sa mi zda ze som mala taky nejaky poci, ale jasne ze som zlakla ze je to srdce a nie nieco, take ako si opisala....mna velmi teraz pobolieva chrbat... ani sediet, ani stat...potom manzel masiruje a prejde to,
dnes je krasne pocasie, jaj uz sa tesim ako budem s drobcekom chodievat vonku na prechadzky....
ahojte baby, už som sa zlakla celý víkend nikoho nikde 😀 jooj Ivkafu ako ti závidím už aj ja chcem kopance v brušku 😉 ale asi si na to ešte počkám,
Baby už kupujete tehotenské veci, lebo ja už sa nezmestím do ničoho, a to som len v 15tt neviem si predstaviť aká guľôčka so mňa bude 😀
ok kočky, tak dúfam, že to bude v poriadku, idem do poradne budúci týždeň, keby som mala ultrazvuk doma, bola by som kľudnejšia 😉 ....
kishinka no ja a veci 😀 ja som si musela kupit veci v 8tt dobre citate v 8tt, ja som nechcela ani v robote povedat, tak skoro a ani nasim rodinam, ale nedalo sa to.... brusko na moje velke prekvapenie bolo skoro vidno a ja som sa v robote nemohla v takych tesnych nohaviciach pohybovat celi den, tak sme museli ist s pravdou von....jaj kocky teraz kopkalo.... 🙂 no ale pokracujem, chceli sme aby to bol pre celu nasu rodinu vianocny darcek, ale bolo to par tyzdnov pred vianocami.... kupila som si v maderne dvoje nohavice a parada nic netlaci a brusko moze rast....
ked som niekde v knihe, alebo casopise citala ze uz je cas zacat kupovat veci napr. v 12tt a viac, len som sa zasmiala...
mati299 jaj ale som sa zasmiala...nad tym ultrazvukom, tiez je to moj sen 😉 ...
tak na tie prechádzky sa už teším aj ja...ja som si zhruba v 14 tt kúpila nohavice na gumu a odvtedy nenosím nič iné, sú super pohodlné, ale teším sa, že ideme do tepla a že nemusím kupovať tehu veci...teraz je taká super móda, všetko sa nosí voľné, šaty, tuniky, tričká...baby, lepšie obdobie na tehu, čo sa módy týka, sme si ani nemohli vybrať 😉 ...kishinka, inak aj ja robím v školstve
No s tými vecami, ja nie som typ človeka čo dá za šaty veľa peniažkov, ale tehotenské nohavice sú aké drahé!!! 😠 normálne je mi tažko vyhodiť peniažky za gate 😅
ale mam dačo od kamošiek, a naozaj aj ja sa teším na leto a šatočky, a sukničky lebo už mám dosť vetroviek a pančucháčov 😝
mata a kde robíš? ak sa možem spitat?
ahojte, ja tiez uz nosim tehotenske rifle, asi od 16-17tt, uz si nepamatam, kedy som ich kupila. a mam aj jedny nohavice. jeeej, perfektne, pohodlne... a tiez sa uz tesim na teplo, uz mi je vetrovka tesna 😒 a mata, aj ja si myslim, ze je to najlepsie obdobie na tehotenstvo. ked uz bude pekne, budu stacit leginy a nejaka tunika, pohodlne balerinky, jaj, uz sa tesim.. 🙂
prajem dobru noc 🙂
dobré ráno dievčatá...tak mám výsledky z triple testov a sú negatívne, takže som happy...kishinka učím na jednej základke mimo ke na druhom stupni
ahojte kocky, mata299 blahozelam k testom...
co porabate doma ked ste na PN, alebo aj ked nieste?
ahojte 🙂 mata, gratulujem, ze je vsetko ok 🙂
no ja som uz od konca novembra na PN, uz mam nejaky ten rezim... dlho spavam, tak do 10tej, pokukam co na nete, 12.20 ide kazdy den damsky magazin, navarim... oddychujem... ide mi to rychlo 🙂
ale teraz uz ked je tak krasne, tak by som aj isla dakde von, uz keby bolo babo na svete, uz by som isla kocikovat.. joj, aj to bude 🙂 ivka, ty mas ako vychadzky? ja mam doobeda 2 hodiny a poobede 2 hodiny
lienka ja som doma od 21.12. a uz by som teraz do prace nesla... ja tiez vela oddychujem... ja vstavam tak okolo 8h., ale jasne ze pobehujem este v pyzame niekedy aj do 12h., 🙂 vela citam, nielen casopisi pre buduce mamicky, ale aj knihy...jasne ze aj ja pozeram o 12.20 a zensky magazin, vzdy bobre témy ... leti to ani neviem ako...
ja nemam vychadzky vobec... no je to cudne, ale dr. mi to vysvetlila ze- mala kontrolu z nejakeho uradu co kontroluje dr. a ze skoro dostala pokutu, lebo ze tehu. zenam ktore su na PN sa vychadzky nemaju davat, lebo ze ked maju nejake problémy, tak ze maju sediet doma na zadku jej povedal ten dr. co jej bol na kontrole..., tak mi vychadzky nedala, ale ze si mam spravit vzchadyku a keby daco, tak .... 😉, neviem, ale vzhovuje mi to a ja si spravim kedz chcem vychadzku...

Tak základ aby tam bolo čisto, počula som že v takých centrách bývajú aj opatrovateľky, ktoré zabavia detičky a miminy maju na chvílku pokoj, a možu pokecať 🙂 ja by som prijala aj nejakú trénerku a cvičenia na fit loptách s babetkami a také niečo, čo s babetkami nemožme robiť doma 🙂