Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
Ahojte zeny ako sa dnes mate? to pocasie je otrasneee, je mi luto ludi, co im zaplavilo domy, teraz vidim vyhodu toho, ze byvame v panelaku.
No my sme v stredu volali pani dr. rosakovej ci by nas zobrala ako porodnicka. zatial ma toho vela ale v stredu jej mame zasa volat. ale verim, ze nas zoberie. aj ked neviem, ci nebude akurat na nas termin na dovolenke. predsa prelom jul august je dost dovolenkovy, tak uvidime. a vy ostatne baby uz mate vybaveneho porodnika?
Ja si nikoho nevybavujem, aj tak je tam riziko, že ťa neodrodí doktor ktorého máš vybaveného, lebo bude niekde preč 🙄
a odrodiť ma niekto musí, takže to nechávam v rukách Božích 😉 len aby nás do ftedy neodplavilo 😖
@rubinka kamoska, co je teraz uz v 9 mesiaci bola za nou, ze ma dovolenku od polovice jula ale nevieme dokedy. v stredu jej volal muzicek a poprosil ju ci by nas mohla zobrat a ona sa len opytala, ci mam dajake problemy. no a ze mam sa jej ozvat v stredu poobede, lebo ze teraz ma toho velmi vela. tak potom v stredu dam vediet ako co sme sa dohodli, ok?
@rubinka v tom Sheep-e sme kúpili matrac kokos molitan za 18 eur a tricko s dlhým rukávom 62 za 8,50 eur a nožničky za 2,40 ale myslím, že majú celkom dobré ceny. aj jednorázové nohavičky som tam kúpila ešte minule tuším 2 eur za 5 kusov. chceli sme aj vaničku, ale mali len ružové a oranžové...
ja budem rodiť v Šaci, nadštandard si chcem rezervovať, ale lekára si nebudem... ako píše kishinka, odrodiť ma niekto musí... a nemám nikde zaručené, že budem rodiť presne na termín, a dohodnutý lekár akurát nemusí mať ani službu...
dobre ranko, svieti slnko ani oblacik, neveriiiiim
lucy, nadherne fotky fakt.
takze nam vcera dom nevzalo na spisi a to uz bola voda aj poriadne na ceste hned za zahradou, ale stalo sa to , ze hornad tak rapidne stupol poobede, ze moju tetu vytopilo za 15min mali na ulici 1,5m vody.predtym ale este stihli vynosit na poschodie veci z prizemia, co sa dalo, vsetko brali, vsetky spotrebice, gauc ale nestihli, drevene podlahy su v riti, kuch linka, kozub, proste cele prve poschodie im plave, voda po kolena.garaz a kotolna ani nehovorim.je v totalnom soku a na praskoch.
a ja revala jak organ ked som tam volala, strasne rychlo sa to zbehlo.ved ked ste pozerali vecer spravy na jojke, tak bol tam asi treti, ci stvrty prispevok o sp. vlachoch a ukazali ich ulicu a mojho bratranca jak si tam plave, bo inacsa z domu nedalo vyjst a potom aj daco rozpraval,mal taku cervenu mikinu taky pubertiak. teraz su cela rodina u nasich, chudaci.este ani jej manzel nebol doma ale na sluzobke v ba, len ona som so synom a moja cela rodina jej pomahali zachranovat.
ja som vecer ani zaspat nemohla, zaludocne nervy som mala z toho.tragedia je to
☹
@januliatko1985 to mi je luto, som pozerala spravy a nemam slov. mne bolo do placu ked som tych smutnych ludi videla ☹ ale snad ked ma byt teraz pekne sa to stabilizuje. len ty sa uz nestresuj aby ani babenko nebolo v strese 😉
Ahojte baby, my sme si toho včera tiež prežili, najprv sme museli odprakovať auto na furču lebo hlásili, že džungľa bude evakuovaná, a my bývame hned pri Hornáde, a potom manžel išiel v noci ratovať náš nábytok s garáže ktorú máme hned pri splave na Jazere, nový nábytok do bytu 😖
Chvála Bohu všetko je ok, a nič sa nestalo, len dúfam, že to tak zostane...
Janka je mi ľúto tvojej rodiny, ale hlavne že sa im nič nestalo.
ahojte baby, chcem sa spytat, ci ste uz pocitili, ze vase babetko ma stikutku. moja myslim, ze mala vcera a aj teraz ma. trvalo to asi desat minut a boli to take ako keby jemnulinke kopanceky, chvenie, kazdu sekudu. zazili ste to?
Hej ja to presne rozdelujem, ked kope, a ked čká je to také jemnučké 😀
ahojte baby, no mne vcera bolo luto aj tej mamicky co ju ukazovali ze uz je po porode,a nemoze sa s babom vratiti domov. Som si hned pomyslela jak uz si vsetko nachystala a je po tom ☹
kraaaasne ranko prajem tehulky......ako sa mate? 🙂
ahojte..... po krasnom vikende 😀 hlasia konecne krasny cely tyzden 😀 huraaaaaaaaaaaa 🙂 , cely tyzden budem nacerpavat co najviac slniecka pre pripad ak by zase zacalo prsat 😀
tak dufajme, ze to slnko vydrzi co najdlhsie,. ja som sa vcera vycapila na balkon, sso zakrytym bruskom zamozrejme, lebo mm nemohol ist vonku, lebo strasne alergia ho chytila, tak sme sli az k veceru aj to len na pol hodku.
ja mam dnes obed od vcera takze hned jak zacne poobdede svietit slnko na balkon tak idem do plaviek,juchuuu. 🙂
No a ja idem na nákupy, lebo sa už do žiadneho trička nezmestím 😀 dúfam že niečo pekné nájdem 😉
rubi, dakujem 😀 snazili sme sa.... ja a maly myslim, strasne sa pucil natahoval a dievcence pripravte si rebra 😀 a mechur bude jeho hracka 🙂
krasne ivka 😉
tak kocky idem sa pustit do toho zehlenia, aj ja mam navarene super, tak dnes veget, od varenia 😀 .....
hlasia pekne, mohli by sme dat stretko, ak by ziadna z nas nic nemala 😀 , tak rozputajte diskusiu ci ano, ale nie a potom si vas precitam .... 😉
krasny dník prajem baby 🙂 konečneeeee... krásny teplý víkend za nami... nech to tak už ostane, hneď mám lepšiu náladu...
k tej štikútke... čím ďalej, tým častejšie sa nášmu bábu štikúta, cvičí si tak pľúca. a sú to také jemné pravidelné ako keby kopančeky, ako keby tlkot srdca a aj bruško sa tak pravidelne nadvihuje...
a ku mne už dorazili v sobotu "poslíčkovia"... bolesti sa stále zintenzívňujú, niekedy mám pocit, že idem každú chvíľu rodiť... ☹ a mám pocit, že ma nadúva už aj z vody... a v noci už ani spať neviem... jaj, už by som to chcela mať za sebou, ale ešte musím vydržať, nech sa malému vyvinú dokonale pľúca...
ivka, veru, to stretko by už aj mohlo byť, keď bude teplo celý týždeň...
ja som za stretko, mam volno cely tyzden a zatial ziadny plan 😎
cauko pozdravujem vas 🙂
ja som tiez za stretko rada pridem.akurat len vo stredu,stvrtok,piatok nemozem vtedy mam lekarov
som bola dnes na nakupe v lidli,som teraz dovarila polievku 😉
ivka pekne foto 🙂
ja uz musim tiez nieco pofotiti lebo nemam ziadne fotky s bruskom
Tak a som doma nič nemám ☹ , ale aspoň som si dala zmrzku 😝
Baby ja tiež prídem, ale viete že ja tak doobeda, lebo poobede robím, takže skúste tak nejak jak minule okolo 10,30-11,00 organizovať 😉 a ktorý den dáte tak bude OK 🙂 okrem piatku, lebo mám školu.

Vitezova ja som sice ešte nerodila, ale mám pocit že ešte máš čas na vybavovanie doktora, to ti stačí riešiť tak v 30tt 😉