icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

ivkafu
11. jún 2010

jaj tak, to som citala, ze tam dievcata nieco take pisali, ale to vazne? koza 😲

pozerala som aj tie temy co su uz pozatvarane a tie( A) nebudem pisat ze kto to moze pozatvarat sak isto viete 😉 kto tu ma taaku moc 😝 pozatvaraju vsetko napisu pridaj sa k tejto teme, tak neviem 😉

ivkafu
11. jún 2010

a co tak --Kosicanky na koci tehotenstva a vsetko potom 😀 navrhnite aj vy 😉

rubinka
Autor odpoveď zmazal
lienka228
11. jún 2010

krásny dník dievčatá... 🙂 bude horúci aj dnes ☹ okúpeme psa dnes, nech sa trocha osvieži a niečo navarím ešte... ale včera mi to chodenie po obchodoch trocha uškodilo, zas ma bolí tá lonová kosť... no ale dnes si oddýchnem 🙂

lienka228
11. jún 2010

no a názov témy - mňa nič nenapadá, ale fakt to musí byť niečo také, čo nám nezamknú...

ivkafu
11. jún 2010

tak ja uz mam zapnutu klimu a lezim si ako naplazi 🙂 , nas maly chrustik mi ide vytlacit lavy bok, uz od rana , poriadne sa natahu ze aaauuuuu, .... v pondelok mam poradnu, 🙂 tak sa tesim kolko vazime

lienka228
11. jún 2010

fiiiiha, niekto sa má.... 😎 joj, tak mu nejako dohovor, nech zaspinká... mňa včera večer "otravoval", ale manžel si s ním pokecal a bol kľud 🙂 a dnes ma zatiaľ len jemne pozdravil a spinká kľudne 🙂 aj ja sa už teším, ale ja až piatok idem... nevadí... 🙂

januliatko1985
11. jún 2010

aj mna dnes strasne kope, asi mu je tam tiez fajne teplucko 😅

ivkafu
11. jún 2010

vcera ked som prisla domov, tak bol taky kludny , ze ani som neverila asi bol unaveny z nasich reci 😉 , alebo citil, pritomnost inych chlapov, tak neviem..... ale bolo fajne 🙂

beatushka
11. jún 2010

ahojte babenky,
tak ste si to poriadne užili včera ako čítam 😉 Ja som som bola včera na neplánovanom výlete v Poprade. Všetko by bolo super len keď sme sa vrátili domov a vystúpila som z auta a videla ti moje nohy.... ako taký slon som si pripadala 😀
........dnes o týždeň nás čaká 3D 😀 Ja sa už tááááááák neviem dočkať.

kishinka
11. jún 2010

cafte tak som prišla zo školy a som oficiálne ukončila ročník, celkom pohoda, robila som rýchle bryndzáky a idem trochu poležať bo tak je dusno, že konec 😉

januliatko1985
11. jún 2010

kati, tak uz zacni konence uzivat brusko a oddychovat 😉

terasa
11. jún 2010

cauko pozdravujem vas 😉
katka blahozelam k ukonceniu rocnika 🙂
ja som dnes bola na nakup v Tescu som si kupila ovocie,zeleninku a niejake potraviny
som aj troska pratala byt

kishinka
11. jún 2010

Užívať Jnakna, keby si videla môjho manžela s kruhmi pod očami ako behá hore dole, a vybavuje zajtrajšie sťahovanie, tak by si ani ty neoddychovala ☹ treba mi navariť guľáš pre chlapov, nejaký koláč rýchli, a obed na nedeľu pre svokrovcov, nech nemusia variť, takže tak - pekný víkend pred nami 😉

kiwi82
11. jún 2010

ahojte baby, to je hic. Prave som dopapala Vienetu jahodovu a posedela si na balkone. aspon ze trosicka pofukuje. Vcera som si vsimla, ze sa mi na hrudi aj na prsiach nejako zvyraznili zily hlavne take zelene. aj na brusku ich dost vidiet. vy nieco take tiez pozorujete na sebe? az mi to take divne prislo. aj na nohach sa mi urobili take male zilky fialove. to budu asi tie krcove zily. inac baby aj vy mate v byte komarov? teraz ich asi bude po tych povodniach vela. tri kusance mam na ruke 😠 Jeden hnusny komar nas celu noc otravoval.

rubinka
Autor odpoveď zmazal
januliatko1985
14. jún 2010

dobre rano kocky 🙂 ako sa mate? este ste 2v1 ivka a lienka?

rubinka
Autor odpoveď zmazal
januliatko1985
14. jún 2010

ved aj ja, stacilo mi byt jeden vecer vonku a som cela dostipana, esteze doma nemame, mame vsade sietky, inac by som sa ai skriabala do krvi 😖

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
14. jún 2010

Ahojte kočky, celkom fajne až na to že ma celý výkend pílila žáha 😝 hrozné nič nepomáha, malý bude asi chlpatý 😉

januliatko1985
14. jún 2010

cau kati, mna vooobec nepali, ja neviem co to je 😅

kishinka
14. jún 2010

ani ja som to do soboty nevedela 🙂
ale normálne až jesť som nemohla take to bolo divne 😖

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
14. jún 2010

Teraz mi jedna kamoška poradila, ževraj aj mandle pomáhajú, tak vyskúšame 🙂
Idem si dať raňajky 😝

kiwi82
14. jún 2010

ahojte, juuj som si myslela, ze sa fajne ochladi a furt je teplo. som bola na endorkinologii a cestou som sa stavila v tescu a som kupila malej bodiky 7 ks v baleni zlacnene z 12,90 na 3,90. a mali tam aj take zlatucke mini topanocky, sandalocky, cizmicky pozlacnovane ale to som nekupila.
na palenie zahy su zevraj dobre pukance alebo lyzicka horcice. tak skuste. mna tiez este nepali ale zato mi horsie travi. kazdy mame nieco 😉

rubinka
Autor odpoveď zmazal
ivkafu
14. jún 2010

caute kocky.... tak my sme sa vratili s poradne a nas maly chrustik ma uz 2 500 gramov 😀 , brala mi aj vyter a vo stvrtok na krv,...... od dnes uz oficialne na materskej 😀 , aj ked uz som mala byt od 6.6., ale tak sak to je jedno 😉

mne na palenie zahy zabera len soda bikarbona a pali uz asi od 28tt 😝
po tom dazdi sa az lepsie dycha 😵

januliatko1985
14. jún 2010

ivka, ze "maly" tak to uz je valibuk, som zvedava kolko ma nas, zajtra idem do poradne.

veru, tak je cerstvo vonku , ale tu na furci este furt poprchava, tak cakam kym prestane, ze idem do potravin.

kiwi82
14. jún 2010

ahojte zeny,
@ivkafu no ze chrustik 😀
baby vcera som stretla kamosku, co je laktacna poradkyna a hovorila, ze v novej nemocke ak zena ide na cisarak, ze sa uz nedava celkova anestezia, ze len spinalna, co je od pasa dole. ale v starej sa stale dava do celkovej. to je pre mna novinka.