icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

dianocka
8. mar 2010

ahojte dievcata,viem ze je to este skoro,ale predavam CHICCO S3,tak ak by mala niektora z vas zaujem ,tak sa ozvite.Je to trojkombinacia click system trojkolka od 0 mesiacov do 3 rokov.Je oranzovo sivej farby.Poslem aj fotky,ak bude mat niekto zaujem.Este cena -povodna cena bola 25000,-Sk ja ju predavam za 300,-Eur.Diky

lienka228
8. mar 2010

ahojte 🙂 ivka dakujem 🙂 jasne, ze aj u vas bude vsetko v poriadku. aj ten nas maly je stale aktivnejsi, ale vidis, ked bolo treba ho zmerat, tak nam zaspal v klbku 🙂
kozu som mavala aj ja suchu az extremne, ale ked som bola v poslednej poradni vo februari, tak ma dr. poslala aj ku koznej a ta mi dala 2 druhy kremov na vysusenu pokozku, ze mam vyskusat, ktory bude lepsi a odvtedy nemam s kozou problemy. ja som aj pred tehotenstvom mala suchu, kazdy den som musela pouzivat telove mlieko. ivka, s nafukovanim mam aj ja problemy, proste creva su teraz pomale, neda sa s tym robit nic 🙂
a prajem krasny MDZ

ivkafu
8. mar 2010

liebka ako dlho trvalo vysetrenie drobca?

lienka228
8. mar 2010

ivka, tak to naozaj netusim 🙂 cca 20 - 30 min. sme tam boli. ale je to individualne. a boli sme objednani na 13-tu a dovnutra sme isli cca o 40 min. neskor, bol naval v piatok 🙂 drzim vam palce 🙂

mata299
autor
10. mar 2010

ahojte kočky, nejak sme sa stratili, či čo... 😉 čo máte nové?ako baby?ste ok? včera som pozerala ordináciu a dosť ma to vydesilo, tá amniocentéza....asi by som mala pozerať niečo kľudnejšie 😉

ivkafu
10. mar 2010

ahojte dievcence, u nas vsetko ok, len sa mi vcera nejak nechcelo...ani som nebola za pc...ordinaciu radsej ani nepozeram... tie ktore ste pn uz ste mali kontrolu?
lienka pizza parada....dakujem

mata299
autor
10. mar 2010

nemala som ešte kontrolu, ivka ty si už mala?

ivkafu
10. mar 2010

mati ja este nie, ale zistujem situaciu ci nahodou ...moj zamestnavatel ma sidlo mino ke, tak ja ci to len preto som este nemala, alebo sa to tyka aj vas co mate zamestnavatela s ke...

mata299
autor
10. mar 2010

tiež teraz riešim túto dilému, môj drahý má možnosť ísť na rekondičný pobyt na 2 týždne a celkom rada by som išla s ním, ale čo s tou PN?je to hrozné, človek musí byť takto zatvorený...

ivkafu
10. mar 2010

mati ja to na vikend risknem ked nieco mame, na dva tyzdne by som sa bala, zase skoda zeby si nesla s manzelom a bola sama doma...

mata299
autor
10. mar 2010

ja by som tiež šla len tak na dva dni...je to zdarma a masáž by som brala aj hneď 😒

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
11. mar 2010

No Rubi budeme medzi poslednými, ja budem robiť až do konca školského roku 😀 ale som rada neviem si predstaviť, že by som musela byť zavretá celé dni v byte bez ľudí 😅

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
11. mar 2010

Nezávidím 😒

janulqa07
11. mar 2010

ahojte bola ste niektora na morfo a 3D u Dankovcika? ako to prebieha a vsetko okolo toho ma zaujima(IP)

rubinka
11. mar 2010

No ale zase je to super že nemusím skoro ráno vstávať, takže má to aj nejaké pozitíva. Ja som teraz vždy unavená jak pes a býva mi zle, tak neviem ako by som fungovala v práci.

kishinka
11. mar 2010

No ja začínam pracovnú dobu až o 15,30 😀 takže v pohode, a tiež sa mi začína vracať stav únavy, hlavne po jedle 😀

kishinka
12. mar 2010

Baby cítili ste už niektorá pohyby? ja len tak sa pýtam lebo moj lekár mi vravel že už mám začať sledovať pohyby maličkého, nie je to nejak skoro?

ivkafu
12. mar 2010

kishinka nieje to skoro ja som prve citila v 17 tyzdni, potom bolo trosku pauza a teraz je to uz super .... to mozno ani nerozoznas je to take ako keby ti nieco koplo do criev, alebo take bublinky zo zaciatku...neskor uz normalne citis krasne ako ti kopne do bruska ako sa hybe...

ivkafu
15. mar 2010

Pekny zaciatok tyzdna kocky.... mne sa zacal krasne a aj ostavajuci cas tehotenstva, vratili sme sa od dr.Dankovcika a vsetko je v poriadku aaaaa bude to chlapcek, strasne sa tesime 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ja som si aj poplakala 😀 ...

mata299
autor
15. mar 2010

ahoj ivka...blahoželám, my sme tiež boli na usg, ale u môjho lekára, ten sa tváril, že robí morfo ultrazvuk, ale nakoniec mi dal paier do šace na normálny morfo usg a už som sa aj objednala na 29.3,povedal mi, že je malý o týždeň menší, trocha som sa vyplašila, aj u nás je to chlapec 😉

rubinka
Autor odpoveď zmazal
gabena1
15. mar 2010

Ahojte tehulky, chcela by som sa opýtať, či je normálne ak som bola u lekára s tým, že mi vyšiel tehotenský test pozitívny, menzes mešká a on mi urobil len ultrazvuk(vaginálny)?
Myslela som, že mi budu brať krv, moč ... ☹
Mám prísť znova o 2 týždne...

ivkafu
15. mar 2010

dievcata dakujem velmi pekne...mati aj si myslim ze je to ok aj ked je drobcek trosku mensi... na morfo usg ti vsetko povedia a mozno ti posunie termin neskor... uvidis... zatial su tu sami chalani

gabenka1 je to v poriadku aj mne nebrala krv ani nic ine urobila tiez vaginalny ultrazvuk a bolo vidno krasne ze som tehotna... tiez som bola potom az o 2-3 tt...

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
15. mar 2010

Cauko baby pozdravujem vas.Som v tejto teme nova.Mozem sa ku vam pridat.
gabena1 mohly ty aj zobrat krv aby si boli isty na hcg.mne brali krv lebo na teste to nebolo celkom dobre vidno ale ja som iny pripad mna aj liecili a podstupila som,aj zakrok pred tym

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
15. mar 2010

cauko rubinka ja som teraz zacala 16 tyzden

rubinka
Autor odpoveď zmazal