icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

kishinka
1. júl 2010

Dakujem Kiwi, aj ja si myslím že by sa mohol ešte otočiť, ale lekár sa tváril, že nijak raz sa už neotočí, a že nech sa zmierim s tým že pôjdeme na cisarák ... a napísal nám do papiera že : Mierna rastová asymetrická retardácia 🙄 znie to tak hnusne, ale dúfam že to doženieme v tej nemocke, ja som pozytívne naladená, len naši doma sú trošku v strese, ale ja verým že bude všetko v poriadku 🙂

lienka228
1. júl 2010

ahoj katka, tak to mi je fakt ľúto... ale hlavne ostaň v pohode, aj keď je to možno ťažké... 😖 všetko bude v poriadku a malý bude krásny a zdravý... držte sa obaja! budem na vás myslieť 🙂

dianocka
1. júl 2010

kiwi83,rano ked som isla zo skolky,bolo to na terase na prechode pre chodcov.ale bola to len taka sekunda,co som ta zazrela,lebo som bola v aute.a potom ma to napadlo,ci to nie si nahodou ty.a nie len podla bruska ,ale podla tvare

dianocka
1. júl 2010

kishinka podla mna sa este moze otocit,moja Dianka este den pred porodom bola otocena normalne,ale ked mi dali oxitocin na vyvolanie porodu,tak sa tak pootacala,ze po porode mi porodnik povedal,ze za cely zivot svojej praxe este nevidel to,ze ked otvoril maternicu,tak sa na neho moja mala pozerala.A to mal za sebou urcite 35 rokov praxe.Neboj sa vsetko bude ok.Drzim palce.

kishinka
1. júl 2010

To či sa otočí, je jedno, šak ho nejak vyberú, hlavne nech dorastie, a nech sa môže poriadne vyvíjať, to je najdôležitejšie .

dianocka
1. júl 2010

co znamena mierna rastova asymetricka retardacia?

strasska
1. júl 2010

@dianocka mierny nerovnomerne spomaleny rast.
A inak vsetko naj k meninkam 😉

kiwi82
1. júl 2010

@dianocka diky ze si ma o rok omladila, ze kiwi83 😀

andrea0903
1. júl 2010

@kishinka drzim palceky moje to dievcata dobehli hravo a dnes keby si ich videla tak by si nepovedala ze boli take malinke Saska mala iba 1780g a 43cm a Vaneska mala 880g a 34cm dnes su rovnake ako ich rovesnici dokonca Vaneska je aj vyssia 😀 😀

januliatko1985
1. júl 2010

@kishinka to vaaazne, jooj, nas sa tiez otocil asi len pred troma tyzdnami.....ale s tym rastom je to asi horsie, daju to do poraidku, nic neboj, malicky bude okey, budem na teba mysliet, uz som si ulozila tvoje ciselko tak ti napisem sms, aby si nam mohla dat info, ze ako sa mate, ved sa tam o chvilocku stretneme. tak sa drz, aj ked neviem, ci si to uz stihnes precitat.

ivkafu
1. júl 2010

@kishinka....katka, tak to by som tomu tvojmu dr. povedala svoje na tvojom mieste 😠 , ale teraz je dolezite aby maly zacal priberat v akejkolvek polohe 😉 , aj podla mna sa moze otocit, este aj pred porodom 🙂 ty si vzdy dobre naladena a verim ze maly to citi a este sa otoci 😉 , drzim palce a budem na teba mysliet... v utorok idem na poradnu, tak ti prezvonim a ak budes moc prist von pred oddelenie, tak sa stretneme 😉

kishinka
1. júl 2010

Ďakujem baby, a sa držte, a píšte a sa stretneme v nemocničnom bufetíku 😉

ivkafu
2. júl 2010

ahojte dievcence....dnes bude zase veeeelmi teplo 😝, podvecer sa pojdem prejst do mesta, ale zatial nevystrcim ani nos z domu.... vcera sme boli na promociach vecer som uz bola tak unavena ze 😅, brusko je velke a aj zle sa mi kraca, ale tak co uz vydrzime par dni 😀, pridavam aj fotku z promocii a ta velryba na pravo, tak to som ja 😀 aby ste vedeli ze sa zvacsujem kazdym dnom

@kishinka .... aj ty sa drz ozvem sa ked budem na blizsku 😀

lienka228
2. júl 2010

ahojte tehuľky 🙂 ja sa tiež nechystám celý deň von, to teplo je strašné 😖 ale u nás včera podvečer trochu pršalo, jaj, bolo super, sa ochladilo trocha, vyčistil sa vzduch, tak som si to užívala 😀
ale v noci som skoro vôbec nespala ☹ každú hodinu som vstávala cikať ☹ asi si cez deň ľahnem dospať to...

kiwi82
2. júl 2010

ahojte dievcata, no ja som bola dnes v optime. v byte je strasne horuco a tam je aspon klima. tak som sa trochu presla a kupila si take satky z HM za 5 euri a mm superne kratasy za 7 euri. maju dobre akcie.
nechystate sa dnes ku carrefouru ma tam byt skupina Helenine oči. my sa tam mozno prejdeme. je to tusim o 16 tej to este asi bude dost teplo. tak uvidime.
no u nas vobec neprsalo, trochu pohrmelo a to bolo asi tak vsetko.
ja som tiez zle spala. asi 4krat som bola na wecku a nemohla som zaspat a este aj jeden hnusny komar ma obtazoval celu noc. som pekne dostipana. a horuco bolo velmi v noci.

kiwi82
2. júl 2010

Pridavam este fotku bruska z 35 + 2 tt.

kiwi82
2. júl 2010

@ivkafu vobec nie si veleryba. mas pekne brusko 😉 A vy budete rodit v starej? ci kde teraz bude lezat Kishinka?

fecova
2. júl 2010

ahojte, tak vidim, ze sa uz niektore aj pomaly chystate na porod, tak vam prajem malo bolesti a vela radosti, ked uvidite svoje male batozteky, juuuj a uz vam aj zavidim tisko, aj ja uz by som chcela, aby to bolo za mnou, lebo druhy cisarsky asi neprezijem, ale budem musiet, tak sa drzte baby.

ssstanka
2. júl 2010

@kiwi82 Bola som za nim aj vcera,sice som tam kazdy den.....mame sice auto ale od havarky co sme maly a este v tejto situacii by som do auta nesadla,cize sa teperime busom....no ale bola som za nim vcera a ze doobeda mal teplotku,ale ked sme tam boly tak nemal a este za ma maly zapal na tych pluckach ale ze to nie je nic vazne....
ale v utorok mu robily CT-cko pluc a ze je to o trosku lepsie,no uvidim co bude dnes....

ssstanka
2. júl 2010

Baby vcera som bola u mamy a ze sa len tak pre srandu odvazim,ja som neschudla za ten strasny tyzden 1,5kg ako som si myslela ale az 3,5kg 😨 az som sa zhrozila...

ivkafu
2. júl 2010

@kiwi82.... dakujem 😉 , ano ja budem rodit v starej a aj Katka, tam bude lezat aj rodit 😉
@ssstanka..... tak to si schudla dost 😲, ale to iste este neberies, len sa nestresuj a vzdy mysli pozitivne ze vsetko odbre dopadne..... drzime palce

dianocka
2. júl 2010

kiwi82,no tak ja som Ta v tej Optime videla.To je sila,mam na Teba stastie.

kiwi82
2. júl 2010

@ssstanka no vidis, uz to bude len lepsie a lepsie 😉 Urcite vas to celu rodinku posilni a s manzelikom si budete ovela blizsi, a ked uz bude fit, tak to budete mat jednu kraaaaaaaaasnu svadbu 😉
Takze teraz uz ziadny stres a pravidelna strava, dopraj babatku aj sebe nejake vitaminky a papaj na co mas chut, ved je super, ze ti nie je zle. ja som schudla v prvom trimestri 8 kg, co som vracala 😕

kiwi82
2. júl 2010

@dianocka jooooj sak to uz neni mozne 😀 A vy ste boli nieco nakupovat? ci ste sa tiez boli ochladit ? Ja keby som dajaku babenku z vas stretla, tak neviem neviem, ci by som podla fotecky spoznala. Ale inac dost je tehotnych zien teraz co tak stretavam po ulici. to bude zasa plodny rok 🙂

ssstanka
2. júl 2010

@kiwi82 joj,vsak mi bolo strasne zle,nemohla som sa pormiadne ani najest,no uz to nastastie preslo.....lenze ja som schudla tie tri kila tza jeden tyzden...ten strasny tyznen.....

ssstanka
2. júl 2010

@ivkafu dakujem pekne,ja verim v to,ze vsetko bude zas v poriadku....

kiwi82
2. júl 2010

baby, tak tie helenine oci neboli pred carefourom, mali sme zle informacie. asi to bolo v optime ale tam sme uz nesli.
skoda 😕

dianocka
2. júl 2010

kiwi82,boli sme pozriet dcerke bicyklik a jedli sme v sedliackom dvore a ty si isla zrejme z wc.Ale nebola som si na 100%ista ci si to ty,ale ked si napisala,ze si dnes bola v optime,tak som si uz bola ista.Ale ja nie som tehotna.Takze mna by si napriklad spoznala mozno podla dcerky,lebo ta je stale so mnou.

kiwi82
2. júl 2010

@dianocka hej bola som tam na WC. Ta to je sranda. Mozno sa aj zajtra do tretice stretneme 😀

dianocka
3. júl 2010

kiwi82,no mozno,ale tak to sa uz k tebe ozvem.