Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
@januliatko1985 pekny vecer aj tebe a vsetkym babam prajem. ozveme sa zajtra. cmuk
Ahojte babenky,
jani, kiwi rodíte????
ivka vitajte doma 🙂
dlhšie som tu nebola to tie horúčavy.....strááááášne ma ubíjajú, nevládzem ani dýchať, nie to ešte niečo robiť, ale musím.... 2 dni som zavárala marhule, ma to ubilo až som skoro plakala. Strašme mi opúchajú nohy a bolia ma chodidla, veď aj musia nosiť +17kg.......a september je ešte táááák ďaleko.....
ahojte kocky
@beatushka este nerodime, ale ja by som uz aj hned chcela, no tie horucavy katastrofa, zase som sa tejto noci nevyspala, na wc, pit potom sa osviezovat mokrym uterakom, tak som prechodila celu noc.
teraz uz periem druhu davku nech sa aspon nenudim, lebo navarene mam, tak nech mi cas aspon zbehne.
ja našťastie spím dobre, hoci dnes som bola 2x na wecku, ale zaľahla som späť a bola v tom momente v ríši snov
dnes si dám oddychovku deň, po predchádzajúcich maxi aktiv dňoch, odmietam čokoľvek robiť 😉
hoci......dnes má mm narodky a nemám žiaden darček 😒 že by som šla do mesta?!!?!?! ale predsa jeden mám.......našu Lauru v brušku 🙂
Cues baby, ani my este nerodime. boli sme si opekat na zahradke. som si dala spekacku a teraz som zmastila celu cokoladu bublinkovu mliecnu. tak uvidim co to spravi. este si chcem dat neskor acidko lebo uz som 2 dni nebola na velkej 😕 Ja sa tiez v noci budim, prehadzujem, pijem, chodim na wc, chladim sa na balkone...... uz aby sme to mali zasebou.
kiwi82,to fakt opekacka?v takom teple?dufam,ze ste sa neupiekli aj vy.
Ahojte sme domka, ale iba na chvíľku tak sa ozvem, zajtra 😉
dobre rankooo 😎
@kishinka no supeeeer, ze ta konecne pustili, uz som ti chcela pisat sms, ze jak, lebo zajtra mam poradnu v nemocke, zeby som ta sla pozriet, ale citam na fb , ze uz si domkaaa. tak dnes ta tu cakamae, ze co mas nove, dufam, ze len dobre spravicky. 😉
ahojte, dobre ranko prajem, dnes zasa hic do 35 stupnov. ale od zajtra sa ma ochladit. vcera hromy blesky a dazd nikde. ale aspon som nemusela davat dole pradlo z balkona 😀 Co mate dnes na plane? ja trosku popratat, este mam varku v pracke, to musim vyvesat a asi pojdem sa trosicku prejst, kym neni tak teplo. na obed idem k mamke, ma dovolenku takze pohoda 😉 Prajem pekny dnik zatial papa cmuk
Ja som tiez cakala na ten dazd jak na spasenie a nic, aj pradlo som dal dole z balkona a nic, ja som vcera prala asi 5 praciek 😅 , dnes sa chystam povysavat trosku bo sa strasne uz nudim a zajtra ta poradna tak som veeeelmi zvedava. na obedik si supnem do rury zemiaky a kuracie kridelka, to milujem, nech netreba stat pri sporaku.
No ahojte baby, včera nás nečakane pustili domkov, ale asi budeme musieť ukončiť tehotenstvo v 38 tt sekciou, lebo tak to bude pre malého najlepšie, dnes idem ešte do nemocky po prepúštaciu správu, lebo včera tam bol frmol, je tam málo doktorov, všedci sú na dovolenkách, a nevedia koho skôr rodiť. Zatiaľ je to dohodnuté tak, že ma bude rezať Mudr. Gineli, ale v prvom augustovom týždni, lebo potom odchádza na dovolenku, takže @januliatko1985 skús začať rodiť skôr ked ho chceš stihnúť 😉
Inak pohoda už tam poznám všetky sestričky aj lekárov, lebo som ležala 10 dní na šestonedelí, a potom na ginde, a každý den som poctivo chodila 3-krát denne na monitor na pôrodnú sálu kde ma už aj menom poznajú, takže aspoň k niečomu bola tá naša dovolenka v nemocke 😉 prajem vám krásny slniečkový dník a úžívajte voľnosť 😀
@kishinka j aidem zajtra k nemu na oddelenie, lebo ma sluzbu, tak ktovie, ci si ma tam uz aj nenecha ked uz ma sluzbu a daco poriesime, nebola by som proti, lebo uz minule som mala taky nalez, ze krcok len 1cm a zacinala som sa otvarat a to som tam bola minuly utorok a terz mi dal poradnu na sobotu, tak mam taky zvlastny pocit, ze ma zajtra posle po tasku, alebo sa aj sama spytam, ci neda vyvoalvacku, sak od pondelka zacinam 40tt, tak to ub bude celkom jedno.a este ked som bola pri nom prvykrat tak aj tak povedal, ze budem rodit pred terminom, ze maly uz dost tlaci tam dole.
ahojte babenky 😎
@kishinka vitaj doma, som rada, že je malý ok. O chvíľku bude drobec pri vás 🙂 Prajem všetko dobré 😉
u nás včera taká búrka bola, lialo ako z krhly dobrú hodinu a potom sa trochu schladilo joj, tak fajne bolo. Dnes ale znova hic, idem naštartujem práčku, aspoň rýchlo vyschnú veci. Bola som včera pre kočiarik 🙂 je kráááásny, sme s mm šantili po dome s tým kočiarom 😀
@januliatko1985 no tak to vyzerá, že ešte predbehneš kiwi 😉 joooooj baby mocne vám držím palce, nech máte poho pôrody 🙂
No Janka, tak už by si mala aspoň po tom 😉 a zajtra kedy máš prísť o ktorej, lebo ja som chcela isť dnes za ním ale má veľa sekcií. Aked ideš za ním tak ideš hore normálne na 4. poschodie???
@kishinka ta jak sa zobudim, naranajkujem tak okolo 9.30 by som tam chcela byt.kazal mi prist na 5.poschodie, ale tak neviem ci ho tam najdem, ked pises, ze ma nejake sekcie, sak uz dakde mi ho sestricky zozenu, ked sme uz dohodnuti, dufam.
@kishinka ahoj tak to je super, ze uz ochvilu budes mat Simonka pri sebe, no pekne pekne, ze ma vsetke chcete predbehnut 😉 ja idem v pondelok za dr. tak uvidime, ci sa uz otvarame lebo zatial ziadny naznak, zeby sa to uz malo zacat. ani krize, ani poslickovia, tak neviem, neviem..... mozno to pride naraz a hotovo 😕 nechame sa prekvapit ale malej uz dohovaram, nech sa pokusi na termin 😉
@kishinka super ze ste v poriadku 😉
@beatushka ja som sa pri prvom tiez tak tesila z kociarika .. aj som si ho sama poskladala a kym prisiel manzel, uz bol zmontovany 😀
moje male posledne dni dost vystraja, na toaletu chodim kazdu pol hodinu, lebo ma tlaci na mechur a ja sa snazim vela pit...neviem si predstavit, co bude v takom septembri 😅 a v praci vacsinou na nohach...este ze mame klimu...momentalne jedina vyhoda mojej prace 😀 😅
hlásia sa dalsie kosice ahojteeeeeee
@fraginka vitaj 😎
@fraginka vitaj 🙂
baby ja som dnes total out, som len povysávala celý dom potom som zaspala na hodku a pol a teraz sa mi perie druhá várka. Už druhý týždeň ma bolia kríže na ľavej strane, začínam cítiť pravé koleno, hýbem sa ako tučniak a k tomu permanentne opuchnuté nohy... 😒 som z toho nervózna, že mám obmedzený pohyb 😖 Úprimne vám baby závidím, že to máte za pár 😉
.....práve nám svokrička doniesla koláče 😵 mňamky, zbaštíme keď drahý príde domov z práce 🙂
beatushka,ja mam termin podla usg 3.12.,podla PM 5.12. som tu asi taka seniorka, mam 40 a po dvoch dcerach_18 a 16 roc. cakame chlapceka-podla usg 15.7.budem rada,ak ta bude zaujimat nieco o mne.

@kiwi82 ved hej, nech len este pekne naberaju na vahe, lebo po porode aj tak trosku zhodia zopar gramov. no idem ja sa venovat mm a pozriet spravy. pekny vecer. 🙂