icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

tramtara
27. sep 2012

@brumka @deculko @typa @drobca07 však jasné že ani ja tomu nejak neverím - neviem podľa akého algoritmu vypočítava systém tie dátumy a časy, ale ešteže pri pohlaví to má len dve možnosti 😀 😀 😀 ....

horseshoe
27. sep 2012

@drobca07 no on rata s postavenim hviezd a planet pri tvojom narodeni a z toho mu vyjde, ktory den budu elementalove nakloneni k pocatiu 😀 ale fakt - je vtom naka fyzika - vzorec, ktorym sa to pocita...Jedine s cim nepocita je nejake ochorenie zeny, ktore moze branit pocatiu - hormony, PCOS, cysty, a pod.

brumka
27. sep 2012

@typa to je prbolem u mna po potrate neviem akym am cyklus alemam taketo 24/5, 28/7, 27/5,37/5, 29/7,35/5, 27/6(potratova mrcha)... prve cyslo cyklu a druhe kolko dni bola mrcha, podla mojich vypoctov by som mala mat kratky cyklus

horseshoe
27. sep 2012

@brumka to akoze ja? 😀 ale kde, sibe mi 😀 najradsej by som bola, keby to babo som uz mala porodene. Jaj, preco to tehu musi trvat az 9mesiacov?

brumka
27. sep 2012

@horseshoe bud rada ze niesi slon 😀 😀 😀 😀

drobca07
27. sep 2012

@horseshoe on to aj píše, že výpočty sú pre ženy, ktoré sú zdravé - to znamená, že nevedia počať z nejasného dôvodu, najpresnejšie ti to vraj vypočíta, keď vieš aj presnú hodinu a minútu svojho narodenia, kde si sa narodila (miesto) - potom v ktorej krajine sa zdržuješ a v akých miestach, že to má všetko vplyv... no ja neviem, tiež tomu nejako strašne nedôverujem...ale keď bol za to navrhnutý na nobelovu cenu a to 2x tak niečo na tom asi bude 😉 🙂

horseshoe
27. sep 2012

@brumka sa ti striedaju kratsie cykly s dlhsimi - to by mohlo nieco znamenat - treba sa spytat dokiho na to pri najblizsom stretnuti 😉 (ktore ale samozrejme bude ohladom toho, ze ti nedosla mrcha a vysli //ciarky 😉 😉

horseshoe
27. sep 2012

@brumka viem - 18mesiacov tehu by ma zabilo 😀

brumka
27. sep 2012

@horseshoe alebo v novembri ako sme sa dohodli na stretnuti. zatial mi nemeska...a este ten porod, juj 😀

deculko
27. sep 2012

@horseshoe presne,aj mne sa tych 9 mesiacov zda byt tak strasne vela... kamoska bola tehu hned za sebou,pritrafilo sa im po 2ch mesiacoch,tak ta vravela,ze si pripada byt tehotna uz vecne...

drobca07
27. sep 2012

@horseshoe @brumka budte rady , že nie sme ako slonice čo sú gravidné 22 mesiacov 😀 😀 😀

typa
27. sep 2012

@brumka to je blbe,ja si ani neviem predstavit mat taky rozhadzany cyklus. Ved to nevies, kedy mas cakat. To by ma rozculovalo. Ja som si uz dnes dala vlozku,ze ak pride nech som pripravena... Ale uz terz mam nervy, ze co neprisla nacas. Ak by to bolo nahodou tehu, tak jej to odpustim, ale inak si neprajem, aby ma takto natahovala 😠

horseshoe
27. sep 2012

@drobca07 no tak ked mohol dostat nobelku Obama, tak Jonas ich mal dostat minimalne 3 😉 😉 😉

No verit, neverit - ako vravim - v tych jeho vypoctoch je kus fyziky a tym padom aj logiky 😉 Len ludia kopukrat neveria veciam, ktore nevidia. Naprilkad vies, ze lietadlo dokaze vzlietnut preto, ze vztlakova sila je vacsia ako gravitacna za splnenia priaznivych podmienok - rychlost, ale kedze tie sily nevidis na vlastne oci, ostava ti len verit, ze to tak naozaj je 😉
Tak isto na baze fyziky funguju aj Jonasove vypocty - samozrejme za splnenia priaznivych podmienok - zdravie zeny. Preto tomu aj celkom verim. Jedine co ma na tom vytaca je to, ze urcuje ten cas keksovania - ako na toto nahovorit normalneho chlapa bez toho aby utrpel vztah? 😀

horseshoe
27. sep 2012

@drobca07 az 22? ja som myslela ze "len" 18mesiacov 😀 😀 😀

brumka
27. sep 2012

@horseshoe juj tak to s liedadlom si musim nastudovat ja dto nechapem nikdy som neletela. ja proste z fyziky neviem nic len ze naprsia vplyva gravitacia neziaduco :(

deculko
27. sep 2012

@horseshoe drobca vravela,ze u Jonasa nema cas...len datumy...

drobca07
27. sep 2012

@horseshoe no vygooglila som 22 😀 😀 😀

horseshoe
27. sep 2012

@brumka 😀 😀 😀 nielen na prsia ale aj na rit 😀 😉 neviem co je horsie ci ovisnute prsia alebo rit 😀 aj tak nas caka casom oboje 😀 😉

no pri tom lietadle tam ide o to, ze tvar lietadla ma v priereze taku slzicku - to umoznuje, ze pri vysokej rychlosti vznikne vacsia vztlakova sila ako gravitacna.
vtaci maju v podstate podobny tvar kridla ako lietadla, akurat oni nemusia vyvinut pri vzlietani taku rychlost preto, ze ich kosti su komplet dute - su ultralahke a ich kridla v porovnani s telickom maju obrovsku velkost a plochu 😉

brumka
27. sep 2012

@horseshoe ty s tvojou postavou sesi mamicky mas co hovorit o gravitacii 🙂 idem si dat grep uz nech si dorazim zaludok

drobca07
27. sep 2012

baby ja som sa práve "zaľúbila" 😀 kuknite : http://zvierata.bazos.sk/inzerat/18402641/Preda...
toto keď dneska poviem drahému že chcem tak neviem čo spraví 😅 😅 😅 😀 😀 😀

horseshoe
27. sep 2012

@brumka sa ti zda podla dobre spravenej foto 😉 sexi telo - to bejvavalo tak v 17-20, potom to slo z kopca 😠 A tehotenstva su uz len na dotavenie 😀 Ale cert to vem, aj tak jedine, co ti nakoniec v starobe ostane su tie deti a mozno este vnucence 😉

brumka
27. sep 2012

@horseshoe idem ja ofik citim na nanic amusim sa drobcovi venovat, papa

horseshoe
27. sep 2012

@drobca07 no tie su mile 🙂 ja som mala podobnu rasu - westika, ale zial uz odisla do psieho nebicka 😒 Ale ked budem mat uz vsetky deti odrodene, tak im urcite kupim hafana. Kupila by som si aj teraz, ale bojim sa tych chorob kadejakych - v rodine sme mali 2 potraty kvoli toxoplazmoze - pravdepodobna nakaza bola zo zvierat... 😖

drobca07
27. sep 2012

...aj ja vás opúšťam 🙂 pracovná doba skončila konečne 😀 pekný dník prajem 😉 🙂

horseshoe
27. sep 2012

@brumka tak papa 😉

horseshoe
27. sep 2012

@drobca07 parada - ty sa mas, ze ti tak skoro padla 😉

drobca07
27. sep 2012

@horseshoe ja viem, že aj psíkovia prenášajú choroby ale ja neviem odolať 😀 ...a tieto sú vraj vhodné aj k alergikom, a toxo.... je najviac z výkalov a najmä od mačiek, zajacov,.... od psíkov som to veľmi nepočula... papa

horseshoe
27. sep 2012

@drobca07 nie aj od psov to je - psy chodia po vonku a oblizuju kadejake vykaly od inych zvierat, hrabu sa v zemi, kde behaju mysi, potkany - v zemi je najviac bordelu - a potom doma sa s tym psikom tlantoris a on ta oblizne - neumyjes si ruky a uz to jede...

Ale jasne, ja tiez nie som za to aby sa clovek nejako chorobne bal teraz alebo co. Len ked sme to mali v rodine a dvakrat, tak nemam k tomu doveru 😉

deculko
27. sep 2012

@horseshoe jeeej ake krasne fotky,aj z dovolenky aj zo svadby🙂)) svedci vam to🙂)))

aj ja idem off,uz som dovarila,ideme este von🙂))) pappa vsetky🙂))

horseshoe
27. sep 2012

@deculko jej vdaka, moja 😉 ja uz idem tiez prec, bo mam vela roboty a tu sa naschval chodim zarazat 😀 😉 Tak paaa vsetkym 😉

brumka
27. sep 2012

babky som tu nas sko, ja len koli tej toxoplazmoze amacka, viete aky som ich milovnik. ono chudatkamaju len zlu povest ale toxo skor dostanes od psa alebo zkrajania masa a kludne zo zeleniny. mi sme mali cel zivot postelne macky ale tym ze mali dostatok stravy nlovili mysi a toxo som nikdy nemala 🙂 proste domace macky su velmi cstotne. ak chytas vykali vtedy je to nebezpecne. a psi z vonka donesu kade coa jam am nato alergiu. a zajac zeby toxo to neviem co zviera kade beha, ja som mala 6,5 roka kralika v izbe a nikdy nic praveze sa mi zdaju velmi cistotne 🙂 potrebu chodil do zachodu robit