icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
28. sep 2012

@rohlicka praveze este malinko, ale toto mi test nespravil, som len v 28 ale mala bysom mat kratky cyklus, podla mna je negativny lebo to je skoro po hodine. asi pockam tzden

rohlicka
28. sep 2012

@brumka urcite pokial mrcha nepride tak s odstupom urob este jeden (hlavne ze si povedala ze vydrzis) 😀 zvedavost je svina - drzim palceky .. 😉

brumka
28. sep 2012

@rohlicka jasom tvor zvedavy🙂 a este ked mi je uz 3 dni na grc no neviem, trocha sa bojim lebo mam take iste pocity ako minuly mesiac

rohlicka
28. sep 2012

@brumka pocity mozes mat rovnake ale obavy mozu byt zbytocne pokial sa babenko uchyti (co pevne dufame) 🙂 🙂 🙂

drobca07
28. sep 2012

@brumka brumíček ja otvorím stránku a "zabije" mi toto do očí??? 😉 ... ja tam určite vidím dušíka ale psssttttt a 😉 🙂

rohlicka
28. sep 2012

@drobca07 aj ja si myslim ze tam nieco je aj ked @brumka hovori ze az po vyschnuti po hodine ale mozno je minimum hormnu aby to hned nabehlo .. cakame-cakame-cakame 🙂 a budeme mudrejsi 🙂 medzicasom budeme drzat prsty a palce aj na nohach .. a ty len pozitivne myslenie .. brumik ako tu uz padlo skus sa odreagovat niekde vonku (ak mate pekne pocasie) prejdite sa s malickou .. alebo nieco doma vymyslite 🙂

kubkomatko
28. sep 2012

@brumka to aj mne robil test keĎ vyschýňal, do 10 min. nič a po tomto čase začala sa objavovať čiarka/duch. A tehotná som nebola. Tento cyklus si už počkám do 28 DC a až potom otestujem 😉

drobca07
28. sep 2012

babule , ked sa tu tak o tom bavíte, mne začalo byť strašne na "grcku" ale u mňa to je maximálne tak z obeda - že som sa prežrala 😀 😀 😀 .....to len tak, aby som vás trošku pobavila 😀 😀 😀

rohlicka
28. sep 2012

@drobca07 robis si "suchy" nacvik na tehu ? 😀

tramtara
28. sep 2012

@brumka aj ja tam vidím druhú slabulilinkú paličku - tfuj tfuj tfuj nech je za dva dni tmavšia !!! 😉

@typa GRATULUJEEEM ! a nech pekne v zdraví dobojujete do víťazného pôrodu 😉

drobca07
28. sep 2012

@rohlicka 😀 vyzerá to tak , len u mňa sa to nevolá tehotenstvo ale PAŽRAVOSŤ !!!! 😅 😀 😀 😀

typa
28. sep 2012

@ataner81 ahoj, koncom juna som prestala brat antiku.Hovori sa, ze telo sa po 3 mesiacoch dostane do normalu. Tak by to aj vyslo. Uprimne, ja ani neviem, kedy som mala plodne dni. Zacala som si merat bt, aby som zsitila, ci mam vobec ovulkui 🙂

ataner81
28. sep 2012

@typa šťastná žena 🙂

ataner81
28. sep 2012

@horseshoe tehulienka naša múdra čo sa týka toho bromelainu, mám papať 1 alebo 2tabletky denne?Na obale píšu 1-2x denne tak neviem a hlava moja deravá si nepamätá ako som to brala minulý mesiac. Podotýkam, že pijem aj rebríček 🙂

ataner81
28. sep 2012

@drobca07 ako ti ja tento smrteĺný hriech závidím 😉 . Ja mám iné na krku 😀

simonkato
28. sep 2012

Ahojte dievcence moje mozem nam sem pridat jednu uzasnu osobku tiez snazilku co ma tak trosku podobny osud ako ja.Piseme si par dni a velmi som si ju stihla oblubit tak ako vas babenky moje tak ak vam nebude prekazat chcela by som medzi nas privitat @janka9900 dufam ze nebude dlho medzi snazilkami ale rychlo sa s nej stae tehulka ako aj z kazdej z nas.

ataner81
28. sep 2012

@simonkato no jasan Simi. Tu je vítaný úplne každý 🙂

ataner81
28. sep 2012

Hehe ako na voľbách, už mám 3 hlasy 😀 😀 😀

simonkato
28. sep 2012

@typa waaawww krasne kolajnicky gratulujem a silno moc drzim prsteky nech to dopadne do uspesneho konca
@brumka brumicek moj nenamotaj sa zbytocne ako ja ak si spominas aj ja som mala min mesias dva pozitivne testiky nieco podobne ako ty a nic z toho nebolo.Teraz si daj pohov s testikmi psychyka je svinucha a ked mrcha nepride do pondelku potom urob testik a tam uz sto percente by malo byt vidiet ci si alebo nie tehulka ale drzim prsteky nech si.
@ataner81 ja som to januske hovorila tak sa tesim ked medzi nas zavita.

ataner81
28. sep 2012

Dievčatká pre dnešok končím. Mám stretko s mamkou v meste. Krásny zvyšok dníka papa

typa
28. sep 2012

@simonkato dakujem simi 🙂 tak jedna z virtualnych tehuliek je uz realna. Ktora bude nasledovat ? @ataner81

lumiva
28. sep 2012

@brumka Jasne, ze to tam je. Mne to tak tiez vyslo, ked to trosku uschlo, lebo som si robila skoro, zvedavica zvedava.Nie je o com diskutovat. Oddychuj a mysli pozitivne. Drzim palecky. 😉

lumiva
28. sep 2012

@typa Ze ta boli brucho nic neznamena, mna bolelo tiez, oriesok sa zavrtava. Gratulujem ti. 😉

typa
28. sep 2012

@lumiva dakujem 🙂 ja som len trochu nervozna,lebo je to prvy krat. Aj ked to citam,ze je to normalne. Ale neviem do akej miery je to normalne. Tak mam v dusi trochu strach,ci bude vsetko ok.

janka9900
28. sep 2012

@simonkato dakujem 😀
este som tu len zavitala a uz dva pozitivne testiky?! 🙂 gratulujem @typa @brumka 😉 dufam, ze to tu takymto tempom ide stale a vsetky budeme coskoro tehulky 🙂
@brumka ja som bola tehotna dvakrat a tiez mi vysli na zaciatku len takyto miniduchovia, lebo som zavcasu testovala. pevne verim, ze o dva dni bude ciarka silnejsia, drzim palce 😉

inak som na tom podobne ako simonka, ale ja som potratila (predcasne porodila) kvoli vrodenej chybe na maternici v 16. a 24.tt ☹
simonka mi pisala o grepoch, ananase, chili, tak buduci cyklus idem na zdravu stravu 😀 ...
drzim nam vsetkym palce 😵

typa
28. sep 2012

@janka9900 ahoj,vitaj v tejto teme. Tu su velmi pozitivne dievcata a vzdy sa tu navzajom povzbudzuju. Urcite sa Ti tu bude pacit 🙂
Urcite sa coskoro podari 🙂 Ked mi dr. potvrdi tehu,tak budem rozposielat tehu virus. Dam Ta do zoznamu ak chces 😉

janka9900
28. sep 2012

@typa dakujem za privitanie 🙂
jasne, ze sa hlasim do zoznamu 🙂 zatial u mna hostuje chripka, velmi rada ju vymenim za tehu virus 😉
pozitvne myslenie je veeelmi dolezite, verim, ze sa mi tu bude pacit 🙂

deculko
28. sep 2012

@typa no to je teda nadhera🙂)) stastny piatok🙂)) konecne po case dalsia tehulienka🙂)) len tak dalej,drzte sa🙂))

mamkabeika
28. sep 2012

@typa velka gratulacia 😵

deculko
28. sep 2012

dnes som tu cely den nebola,zavislost moja mi nedala aspon pred spanim sem nakuknut...
brumka,radsej este pockajme...moze to byt ale aj nemusi... ale samo by sme sa strasne tesili...