Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@drobca07 aj ja si myslim ze tam nieco je aj ked @brumka hovori ze az po vyschnuti po hodine ale mozno je minimum hormnu aby to hned nabehlo .. cakame-cakame-cakame 🙂 a budeme mudrejsi 🙂 medzicasom budeme drzat prsty a palce aj na nohach .. a ty len pozitivne myslenie .. brumik ako tu uz padlo skus sa odreagovat niekde vonku (ak mate pekne pocasie) prejdite sa s malickou .. alebo nieco doma vymyslite 🙂
@brumka to aj mne robil test keĎ vyschýňal, do 10 min. nič a po tomto čase začala sa objavovať čiarka/duch. A tehotná som nebola. Tento cyklus si už počkám do 28 DC a až potom otestujem 😉
babule , ked sa tu tak o tom bavíte, mne začalo byť strašne na "grcku" ale u mňa to je maximálne tak z obeda - že som sa prežrala 😀 😀 😀 .....to len tak, aby som vás trošku pobavila 😀 😀 😀
Ahojte dievcence moje mozem nam sem pridat jednu uzasnu osobku tiez snazilku co ma tak trosku podobny osud ako ja.Piseme si par dni a velmi som si ju stihla oblubit tak ako vas babenky moje tak ak vam nebude prekazat chcela by som medzi nas privitat @janka9900 dufam ze nebude dlho medzi snazilkami ale rychlo sa s nej stae tehulka ako aj z kazdej z nas.
Hehe ako na voľbách, už mám 3 hlasy 😀 😀 😀
@typa waaawww krasne kolajnicky gratulujem a silno moc drzim prsteky nech to dopadne do uspesneho konca
@brumka brumicek moj nenamotaj sa zbytocne ako ja ak si spominas aj ja som mala min mesias dva pozitivne testiky nieco podobne ako ty a nic z toho nebolo.Teraz si daj pohov s testikmi psychyka je svinucha a ked mrcha nepride do pondelku potom urob testik a tam uz sto percente by malo byt vidiet ci si alebo nie tehulka ale drzim prsteky nech si.
@ataner81 ja som to januske hovorila tak sa tesim ked medzi nas zavita.
Dievčatká pre dnešok končím. Mám stretko s mamkou v meste. Krásny zvyšok dníka papa
@simonkato dakujem 😀
este som tu len zavitala a uz dva pozitivne testiky?! 🙂 gratulujem @typa @brumka 😉 dufam, ze to tu takymto tempom ide stale a vsetky budeme coskoro tehulky 🙂
@brumka ja som bola tehotna dvakrat a tiez mi vysli na zaciatku len takyto miniduchovia, lebo som zavcasu testovala. pevne verim, ze o dva dni bude ciarka silnejsia, drzim palce 😉
inak som na tom podobne ako simonka, ale ja som potratila (predcasne porodila) kvoli vrodenej chybe na maternici v 16. a 24.tt ☹
simonka mi pisala o grepoch, ananase, chili, tak buduci cyklus idem na zdravu stravu 😀 ...
drzim nam vsetkym palce 😵
@typa velka gratulacia 😵
dnes som tu cely den nebola,zavislost moja mi nedala aspon pred spanim sem nakuknut...
brumka,radsej este pockajme...moze to byt ale aj nemusi... ale samo by sme sa strasne tesili...

@rohlicka praveze este malinko, ale toto mi test nespravil, som len v 28 ale mala bysom mat kratky cyklus, podla mna je negativny lebo to je skoro po hodine. asi pockam tzden