Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@tatarida tak ja som z toho srašne nedočkavá.Cítim maternicu a aj vaječníky.Presviedčam sa,že sa tam niečo uhniezďuje 😀 Držím palčeky.Ja neverím,že vydržím čakať či bude meškať.Dovtedy urobím 100 testov 😀
@palencarova tak ja som mala posledny cyklus 46 dnovy aj to s vyvolavackou tak netusim kolko bude trvat tento..... ale doki mi dal clostyl a duphaston tak uvidime ci to aspon skrati cyklus, sa nechem nejak namotavat na pozitivny vysledok a potom byt sklamana tak som sa rozhodla ze pockam do konca mesiaca, to budem asi 36DC a az potom budem testovat, aj tak je manzel tyzden predtym na skoleni tak ho aspon pockam a budeme testovat spolu 🙂 by som to neprezila keby tam boli // a on by pri tom nebol :-/
inak niektore maju uz po par dnoch // 😀
veď áno,...aj ten môj je až do piatku preč,tak dúfam,že v nedeľu sa posnažil poriadne,veď bolo až 2-krát 😀 No aj tak mi ten test nedá pokoj.Aj ja viem,že niektorým babám ukázal už po týždni,tak počkám aj ja do nedele
@palencarova 😀 tak ukaz potom tie // 😀 mozno ma navnadis a spravim aj ja predsa skor 🙂
@tatarida tak keď nie teraz cez víkend ,tak by som zase musela čakať týždeň,pokiaľ sa drahý vráti,no a to už aj má prísť MM,tak ja to risknem teraz cez víkend.A ak nič,tak to určite preto,že je ešte skoro 😀 😀 😀
@palencarova posli aj mne kusok tvojho optimizmu 🙂 tak teda cakam na tvoje // cez vikend 😀
@tatarida NO,ja som sa pri Viktorke natrápila,...každý mesiac bol plač keď prišla MZ.Mužíčka som budila o 4 ráno 😀 ,lebo som čítala,že jednej to tak vyšlo 😀 a potom,keď sme si povedali,že si dáme so snažením trošku prestávku,tak to prišlo.No a teraz nám nejako došlo,že teraz by to šlo,...ak ak nie,tak až o rok.No a ja nebudem zase čakať rok,takže to musí byť teraz a basta 😀 😀 😀
Ahojte
tak aj my sa snažíme. Teraz moja mrcha bola zameškaná a 1 dňová taká iná. Robila som si aj test a nič zatiaľ. Tak budem sledovať príznaky 🙂 Dúfam že to bude ok už nie som najmladšia 😀
@mirka80802 no mne to naše snaženie príde taraz tak vhod,...akurát vhodný čas,tak uvidíme.A keď nie,tak aspoň pre ten odviazaný sex to stojí za to 😀 😀 😀
@palencarova
tak to máš pravdu vždy to stojí za to 😉
@palencarova
ráno o 4? Fu tak to ťa obdivujem 😀
ahojte kočky čo nové???mne končíMS tak sa chystáme na snaženie držte palčeky aj všetkým tu držím 😀
@mirka80802 skúšala som všetko možné,...hlavne som bola celé sni tu na MK a jedna pani písala,že im sa to takto podarilo.Podkladala som pod seba vankúše,dvíhala hore nohy a nič nepomáhalo.Veľa robí psychika.
Teraz to išlo prirodzene,no dávam tomu veľkú šancu.Asi by som sa na to teraz tak nezamerala,keby ma tak neboleli vaječníky a maternica ako pri MZ,ale ju mám dostať až 27-ho,...tak že sa začínam sledovať a dúfam 😀
@palencarova
my sme to skúšli na plodné dni aj keď neviem kedy ich mám kedže mám nepravidelnú mrchu. Ale povedali sme si že teraz ich mám 😀 no a teraz nechcem nič zakríknuť ........ Ale aj ja som nožky dvíhala 😅
@mirka80802 už od minulého týždňa nerobím nič,len sedím na nete a študujem tie plodné dni a ovuláciu a neviem čo ešte.Nikdy som sa tým neriadila,no podľa tých ich výpočtov som mala akurát plodné dni a aj tu ovuláciu,tak dúfam že sa to tam zachytilo 😀
Len mi stále vŕta v hlave to moje pobolievanie v podbrušku,Nikdy som to nemala a pri prvom tehotenstve si na to už ani nepamätám ako to bolo
@palencarova
to môže byť tehotenstvom ale aj nemusí hlavne nerobiť paniku 😀 ja dnes idem robiť test tak dúfam 🤐
@mirka80802 koľko dní ti prešlo od sexu?
@palencarova
fu neviem kedy to mohlo byť keď sa uchytilo lebo my to robíme často 😵 ale od úplne posledného 5 dní
@mirka80802 no aj ja to tak počítam,....teraz by som presne vedela,lebo tak bez zábran sme šli 8.mája 2-krát a teraz 13.mája tiež 2-krát
Tak potom daj vedieť ako si dopadla.Aj ja plánujem test na víkend a je mi jedno ak niekto vraví že je to skoro.Uvidím
Ahojte babuľky, tehuľky a budúce tehuľky. So zármutkom v duši oznamujem, že mi včera po 4dňoch meškania a 10 testoch došla mrcha. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Tak ako som si povedala, že na to budem kašľať a sústredím myseľ inde, tak tak strašne ma tie krámy zlomili. Neviem sa odosobniť a nemyslieť na to.Dnes som bola vymeniť gynekológa, no zaregistrovať ma môže až od 1.6 a na vyšetrenie mám prísť až 2mesiace od zaregistrovania, čiže v auguste, no to je dovolenkové obdobie, takže až v septembri. Tak som sa tešila a tajne dúfala, že ma objedná už teraz a riadne ma vyšetrí a zase smola ☹. Baby takú depku som už dávno nemala. 😔 Súrne potrebujem nejakú pozitívnu správu. Urobím si teda aspoň malú radosť a zajtra idem kúpiť dovolenku do Bulharska a rovno na 15dní. Dúfam, že ma to aspoň trošku postaví na nohy a dodá potrebnú energiu do ďalšieho cyklu. Vám ostatným prajem väčšie šťastie ako som mala ja tento mesiac a kopec pozitívnych testíkov 😉
@ataner81 ahoj moja, jaaaj to je na figu ked si clovek uz zacne mysliet ze to klaplo a potom nakoniec zase nic... u mna posledna mrcha tiez 2 dni meskala (normalne si podla nej mozem nastavit hodinky, taka je presna) a tiez som uz rozmyslala ze mozno, mozno ... a nic! neber si to tak srdcu, dnes, zajtra este posmut ak sa inak neda a potom hor sa do dalsieho snazenia: novy cyklus - nova nadej 🙂
a dovolenka, to je vyborny napad - prides na ine myslienky, to pomoze urcite k pozitivnemu mysleniu! uvidis, ze to aj u teba coskoro klapne a stretneme sa v nejakej inej teme!
@sabaka ďakujem ti veľmi pekne za povzbudivé slová. Viem,že každá z nás prežíva pri mrche to isté ako ja včera a tak blízka osoba, ktorá je v tom čase pri tebe je na nezaplatenie. Už je to lepšie a nejako som sa s tým zmierila(veď čo iné mi ostáva). Dnes ráno strašne prší a je zima. Navyše som po dosť ťažkej nočnej(vďaka nej som na to však nemyslela).Idem plávať a z plavárne rovno do cestovky po tú vytúženú dovolenku. Tak sa teším, že pôjdem asi spať s kúpeným zájazdom pod vankúšom 😀. Babenky krásny dník vám prajem a keď nemáme slniečko na oblohe, nech je aspoň vo vašich srdiečkach
@palencarova
ahoj tak nič tá čiarka nie a nie vykuknúť skúsim cez víkend a máš pravdu za skúšku nedáš nič 😀
@mirka80802 aj ja ked si robim test, tak normalne si idem oci vyocit, aby sa tam druha ciarka objavila 🙂 a ona nic.....ale ja som sa rozhodla robit test tesne pred menzesom alebo az ked bude meskat....lebo ma to prestalo bavit, robit si test a nic z toho... 😠 ......takze ja az okolo 2.6...teraz si uzuvame medove tyzdne...najhrosie je na tom, ze sa to da len rano a vecer, ked uz nasa Sonicka spi..🙂))
@tatiana77
ja som mala mrchu 12.5. ale len špinenie preto som si myslela že možno 😨 a nič ale nevešiam hlavu v sobotu skúsim zase 😀 a Sonička je aká veľká??
ahojte. ja som mala mesiac pauzicku v snazeni kvoli antibiotikam. ale tento cyklus uz s manzelom frcime na plne obratky;) no som zvedava ci z toho nieco bude...alebo len to, ze manzela to prestane bavit, bo chodi hrozne unaveny z prace a vecer ho este caka makacka🙂)) Preco nemozu byt plodne dni len cez vikendy? 😀

@palencarova jeeeeeeeejjjjjjjjj aj my sme sa snazili ale len 11-13 a tiez ma vcera pobolievalo brucho ako na MZ tak mozme spolu cakat do konca mesiaca ci pride 😀