Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 ja co som mala tak boli slabunke a to pred mesiacom :( mnesa druha ciarka risne az po uplnom zaschuti :( cize to briem negativne. v 28DC som si robila rapidclear a to bol ten co som ukazala, v 29DCsom si robila iny a ten negativny uplne a dneska som si 31Dc robila ten rapid clear a to iste ako v piatok nechapem, mrcha nedorazila, brucho stale boli asi si myslym ze mam problem s uhniezdovanim :(
@janka9900 ale tu 400-stu stranu som sem nadhodila ja ako ukazku mojich myslienok stale mysliaacich na tehu... lebo ma napada,ze kto bude mat na strane 400 prispevok,,bude do konca roka zarucene tehu 😀 😀 😀 😀 tak som tu vyhlasila sutaz 😀 😀 nech sa baby pridaju,ale este som si k tomu poplietla strany a cely vikend som len pozerala strany,kedy uz bude ta 400-sta... a to az o 10 stran...tak radsej tu "somarinku"zrusme,kazda odtialto budeme raz tehu🙂)
@ataner81 niečo pre teba mám moja krásna 🙂
http://www.mamicka.sk/article-ako-zvysit-sance-...
@ataner81aha, no neviem ci bysom chela vyvovavacku, najdlhsi cyklus som mala 37 a teraz ten nestastny 35 inak vzdy do 29 mi mrcha prisla dnes je 31 tak uvidime ale skor tehu niesom to by test ukazal nie az po par hodinach
nemate dievcata niekoho na Oriflame? mozno Reny....,spolu s pokazenym mobilom pred pol rokom som prisla aj o nejake telefonne cisla.... a nieco potrebujem...
citim sa tak fajne zrelaxovana tu pri vas na MK🙂))) take kecanie🙂 super,ste uz ako riadne kamosky🙂)) zachvilu mi poklad vstane... ale super som si oddychla,pokecala aj nasmiala sa🙂
@brumka ja poznám ten zákon schválnosti. Mrcha mešká, žiadne príznaky a v momente ako si kúpim a ocikám test, tak mrchaňa do hodiny dorazí. Aj tak by som sa objednala, veď zrušiť sa to stále dá
@deculko ktorý katalóg potrebuješ? Zajtra ti ho nedonesiem lebo ho má mamka ale môžme sa dohodnúť na inom dni keď ti ho dám. Evička ja som "holka pro všechno"hi, hi
inak ked uz budem takto o mesiac v praci,tak k vam nebudem takto stihat chodit... v praci mame net zadrhnuty, ani neviem,ako vas budem docitavat... budete mi chybat...

@ataner81 a mate v rodine dvojicky? Ten gen sa prenasa obgeneracne...u nas je 50% pravdepodobnost, ze niekto z mojich surodencov bude mat dvojicky 😉