icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
2. okt 2012

@horseshoe no praveze uvidime, tento mesiac zacina so stavbarcinou a do koncaroka ma toho pozehnane no uvidime, nasadim grep, dnska kupim alchemilku a zacnem apisovat BT len musim vymysliet ako nato 🙂 ianac gratulkujem k pohybom ,pockat vyssie to budu kopance 🙂 nadherny pocit

drobca07
2. okt 2012

ahojte kočky 🙂 ...prosím vás nestrašte tu hned z rána s pôrodmi !!! 😉 ...ešte veľa z nás nie je ani len tehu!!! ..... @horseshoe drahá - na tvoj príkaz bol včera mm mierne "znásilnený" 😀 až na to , že sa vôbec nebránil 😀 😀 😀 ....škoda len bola, že ráno musel veľmi skoro vypadnúť do roboty a nechcel ma budiť - mohli sme spraviť REPETE 😒 .... ale zase sa dúfam ešte poobede - večer posnažíme - aj keď podľa mňa je to dosť zbytočné teraz keď som už po 20DC - ale robíme keksík pre radosť 😉 🙂 🙂

brumka
2. okt 2012

@drobca07 drobca to nieje podla mna stratene, ja so pravdepodobne ten minuly mesiac otehotnela po predpodkladanej uvolu a to sme akurat vtedy za tie 2t boli spolu len 1 tak si myslym ze to vyuzi 🙂

horseshoe
2. okt 2012

@brumka moja som rada, ze napriek vytazenosti tvojho muzika ides pilne pracovat na tom aby si snazilkovanie podporila -grepy, alchemilka, BT 😉 😉 len tak dalej -drzim palecky 😉
Dakujem ku gratuliren 🙂 citit tie pohyby je cosi neopisatelne - moj muzik sa ma stale pyta ake to je a vzdy sa snazi s rukou na mojom bruchu cosi ucitit 🙂 jeho cas pride neskor-ked budu silnejsie, ale aj tak chlapi navzdy ostanu len taki pozorovatelia celeho toho zazraku. 🙂
Jj, viem ze kopanceky sa budu zintenzivnovat viac a viac -moja segra nemohla posledne 2mesiace kvoli tomu spavat-babo bolo v kuse hore a kopalo a kopalo odusu 😀

horseshoe
2. okt 2012

@drobca07 no mam z teba radost draha 😀 len pekne znasilnuj aj dneska 😀 😉 ved vies co som tu pisala -nasa cesta k uspechu bol 7dnovy sexmaraton 😀 a zbytocne to nemas -nikdy nevies treba skusat vsetko 😉

brumka
2. okt 2012

@horseshoe 🙂 mas teraz motyliky 🙂

leonetka
2. okt 2012

Ahojte babky, len vas tak narychlo zdravim. Ako sa mate? Nejake nove sikulky-tehulky? 🙂 @franica toto je tvoj mesiac 🙂 🙂 🙂 drziiiim palceee 🙂

rohlicka
2. okt 2012

@horseshoe takze uz si citila drobceka ? 🙂 to je uuuuuzasne .. ja sa toho tiez neviem dockat .. 🙂 🙂 🙂

cize uz si bola na 3D sono ?

horseshoe
2. okt 2012

@rohlicka ano uz ho citim 😀 aj dnes sa dost hemzi 🙂
na sone som este nebola -pojdem az ku koncu mesiaca na take 2velke geneticke sona. Jedno idem tu v BA -k doc. Cunderlikovi ktory je vraj spicka v sonach na slovensku 😉

horseshoe
2. okt 2012

@leonetka ahoj moja 😉 ty sa pochval ako sa mas 🙂 nova tehulka je nasa @typa drzime jej palce 😉

leonetka
2. okt 2012

@horseshoe ahoj, u mna nic nove, zatial stale cakatelka na snazilku 😉 ale citam tu, ze uz citis bumbatko v brusku. 🙂 to musi byt krasny pocit.

horseshoe
2. okt 2012

@leonetka ano je to kraaasny pocit - vsetky bolesti, nevolnosti, nepohoda za to stoja 😉 a kedy by si mala zacat so snazilkovanim?

ellis21
2. okt 2012

Ahojte babulky, tak @horseshoe pekne si užívaj motýliky. Keď už bude máť drobčiatko málo miesta, tak to nebude až také skvelé. Hlavne, moje deti riadne kopali keď som si konečne lahla a chcela som spať. To bola katastrófa a keď som si náhodou ľahla na nesprávnu stranu, tak mi to hlavne syn dal patrične na javo a dovtedy kopal kým som sa neuložila do polohy ako chcel on. 😀 Dokonca dcéra si dala na moje brucho ucho aby počula bábo a on ju tak kopol, že sa ona rozplakala, že nechce už žiadneho brata. No a bijú sa dodnes. 😀 😀 😀

franica
2. okt 2012

@horseshoe jaaaj že pohybby no...to už je veruže iná káva ako ranné grcky i keď tehu grcka je predsa len trochu "špéci"...a neboj, aj tú bolesť nejako dáme, lebo iná cesta aj tak moc nie je. Ešte máš 5 mesiacov čas obohatiť si svoj slovník- vulgarizmy vraj pomáhajú...už teraz sa bojím svojej papule a to moc nenadávam, ale ktovie čo z človeka (okrem bábätka 😀 ) v takej situácii vyjde 😀
A choď už na to sonooo...ja chcem vedieť, čo budeš mať 😵 😵 😵 😵

@leonetka ahoj drahá!!! Už som na teba myslela, že sa veľmi neozývaš, ale viem, že ťa to tu zvádza ku kadečomu, tak som nechcela zbytočne dráždiť 🙂 Ešte mesiac a bude to zase tvoj mesiac...ale ešte aj ja si trochu počkám, ale aspoň už vidím svetlo na konci tunela 🙂

Inak ja mám dnes už 23DC a zrazu tiež nejako veľa hlienu, čo som minule mala už skôr. No uvidíme ako ten ďalší mesiac, zatiaľ idú údaje do mojich súkromných štatistík 😀 Ale @drobca07 podľa mňa mala horseshoe pravdu v tom, že nezáleží tak na dátume, hlien je smerodajnejší, tak veru nič pokazíte, ked si to ešte poistíte 😉

Idem vám skúsiť hodiť to foto torty i keď je to totál mimo 😀

horseshoe
2. okt 2012

@ellis21 nooo to je tak ked 1 telo obhospodaruju 2 zivoty mamkin a babatkov a kazdy ma ine potreby a nalady 😀 😀

horseshoe
2. okt 2012

@franica mno o grckach pomlcim -dnes zase skoncili ranajky v mise 😖
Joooj a tusim najviac si to zlizne pri porode moj manzel -bude taky moj hromozvod 😀 uz teraz nim zacina byt, takze do porodu si aj zvykne 😀 musiiii 😀
Hehe ty si tusim zvedavsia ako ja 😉 co mi tipujes?

simonkato
2. okt 2012

@horseshoe juj prve kopanceky nikdy nezabudnem na ten pocit len si ho moja pekne uzivaj su to najkrajsie momenty .Velmi si prajem to znovu zazit a najlepsie cim skor.

ellis21
2. okt 2012

@horseshoe to je pravda, no neviem si predstaviť keby tam boli dvaja, ja som rodila s kamoškou na rovnako ona čakala dvojičky, boli sme spolu aj v nemocnici a každý mal 3190 g. Mala také brucho ako svet. Ja som čakala, že jej to praskne a keď jej začali deti kopať tak až plakala. 😀 A neskôr to bolo aj vidieť ako by tam mala votrelca 😀 😀 No hlavne nech kopú a riadne. Horšie je keď prestanú. Vtedy je problém. Ja som dokonca cítila, keď sa mi v ôsmom mesiaci malý otočil dolu hlavou to som videla všetkých svetých. 😅

franica
2. okt 2012

@horseshoe to som veru zvedavá! Moje stredné meno je ZvedáNetrpezlivá 😀 A mám ešte mániu v číslach- dátumy narodenia a v menách...inak som normálna si myslím 😀 (ja viem, že to si všetci nenormálni sebe myslia)
Ja som ti od začiatku tipovala dievčatko, takmer na sto percent, no potom si tu predostrela, že akým maratónom cez plodné dni ste k otehu dospeli, tak to vo mne trochu zvýšilo šance na chlapčeka, lebo vtedy je na ne proste väčšia šanca...ale stále mám tušáka viac na babu 🙂 Proste už choď na to sono! 😀

horseshoe
2. okt 2012

@ellis21 tak to boli riadne kusky tie dvojicky 😀 ako to pomestila do toho brucha?respekt 😉 ale pravda pravduca-kym kopkaju je vsetko ok 😉 aj ked je to obcas neprijemne a boli to -je to znak ze v brusku je vsetko v poriadku 😉

franica
2. okt 2012

no a toto je tá moja torta- vyzerá ako klobúk, aj keď to nebol zámer, mala som proste len tieto dve nádoby, v ktorých som mohla piecť korpus 😀 takže nakoniec to bol klobúk- a som sa tvárila, že to tak malo byť 😎 A plnka gaštanová s džemom..juuuj z toho ma napadá- musím ísť jesť konečne 🙂

horseshoe
2. okt 2012

@franica hehe 😀 ty opica 😀 inak ja mam tiez tusaka na dievca 🙂 ale aj @rohlicka mala takeho tusaka a nakoniec to vyziera na chlapca 🙂 a k tomu sexmaratonu -segra rovnakym sposobom splodila obe deti a ma chlapca aj dievca - takze ne ne ne nefunguje to co sa hovori o babskych a chlapskych spermiach 😉 a ked som sa pytala gyndosa ci sa to da takymto sposobom ovplyvnit pohlavie tak povedal ze na to neexistuje ziadny navod -je to cisto nahoda. povedal,ze z medicinskeho hladiska by to bol obrovsky uspech keby sa na to prislo co to ovplyvnuje, lebo mas take dedicne choroby napr.hemofilia ktore sa prenasaju iba na chlapcov-tam musi ist zena na potrat ked caka chlapca. Mne na tom nejak nezalezi - hlavne nech je zdravucke 😉

horseshoe
2. okt 2012

@franica sikulka 😉 😉 krasna torticka a isto moc dobra 😉 raz taku upecies pre svojho mrnusika 😉

rohlicka
2. okt 2012

@horseshoe, @franica presne tak .. moje tusenia smerovali na dievca .. prosto som si bola na 90% ista 🙂 aj take babske zistovania ze co to bude (ake pohlavie-myslim este pred otehotnenim .. vychadzalo na 2 dievcata ze budem mat) pokial ujo doktor nepovedal ze tam vidi pipika maleho 😀 (na 80%) ale podla mna sa ta tretia nozicka zahadne nevstreba 😀 tak sa tesim na dalsie sono aby nam to potvrdili alebo vyvratili 🙂

ellis21
2. okt 2012

No my sme išli spraviť dcéru a višla a potom sme si povedali že si spravíme chlapca v tiež to višlo. No a teraz chceme tiež dievčatko a nejak nejde. 😠 Asi si musíme povedať, že jednoducho si spravíme bábo a hotovo. Potom to asi víde. 😉 @franica inak torta je super, náhodou sa ti podarila. Ja na to nemám odvahu ale rada by som to skúsila. Bojím sa že to cesto nebude také aké má byť. No si šikulka to je bez debaty. 😵

franica
2. okt 2012

@horseshoe 😀 😀 😀 na výške ma jedna kamoška volala Franica-opica 😀 No veď všetko uvidíme, ja viem, že všetko je náhoda, no zase ono aj tie vedecké veci majú svoju logiku, preto im tak trochu verím, ostatné sú len bosoráctva 🙂 Ale aj v rámci toho je možné všetko, ono je to len také zaujímavé, čo to v skutočnosti je, to sa onedlo uvidí...ale preto je taká sranda to všetko sledovať 🙂 A áno, už sa teším ako budem drobcovi robiť tortičky, alebo ešte lepšie drobcom! Takže nacvičím na sebe a potom už oni.
@rohlicka už sú tie ultrazvuky veľmi namakané, ale i tak sa stane, že sa narodí úplný opak toho, čo rodičia čakala. A nožička sa isto nevstrebe, no môže tam mať nejak rafinovane ručičku či dačo..."mama figu borovú ti ukážem čo som" 😀 Tak očakávame s tebou, čo ti potvrdí či vyvráti 😉 Kedy by to asi mohlo byť?

horseshoe
2. okt 2012

@rohlicka hehe no tak vidis aj intuicia dakedy klame 🙂 ty chcela dievcatko? Moj manzel chce strasne dievcatko, mne je to zase uplne jedno 🙂 sono sa niekedy myli -hlavne takto na zaciatku ked sa robi, takze chlapceka este isteho nemas 😉 no uvidis-nech je hlavne zdravucke 😉

franica
2. okt 2012

@ellis21 oooo ďakujem, ďakujem...pravda je taká, že pečenie ma aj baví, no nebola som na to až taká zručná. No treba sa na to dať, pozbierať všetku trpezlivosť čo máš a potom to ide. Ja som si o tom veľa veľa čítala, pozrela aj videá a potom som si povedala, že to ani nie je také ťažké...dobrá teoretická príprava mi pomohla 🙂

deculko
2. okt 2012

@franica pekna torta🙂 fakt mas aspon zacvik🙂) s babom na svete sa uz tazsie robia pokusy,kedze sa to da len pokym maly spi ...alebo tak,ze mi kazdu chvilu strka palce do plnky,do cesta.... aj preto som sa rozhodla,ze budem rada,ked spravim obycajnu jednoduchu tortu,hlavne nech sa podari... ale mozes prezradit,lepila sa ti ta potahova hmota prilis? riadne si to vyvalkala a dalo sa to v pohode dat na tu tortu,alebo to bola cukrarska makacka...?

franica
2. okt 2012

@deculko nevadíííí ja chcem aby mi taký mrňús liezol do plnky 😀 A veď budú mať otca- ak bude poobede doma, tak ich hádam ustráži. Alebo druhá možnosť, ktorej by som sa až tak netešila, ale robiť ju večer, aj túto som dokončovala o 11 večer, lebo sme prerábali....ale to je jedno, hlavne nech nejaký deckoš je 🙂 Radšej sa popasujem s prstami v miske ako s tým ako-či a kedy otehotniem....sa mi to hovorí, kým žiadne nemám, čo? 😀
Inak tá poťahovka bola v pohode- ako som už písala ellis, veľa som si naštudovala vopred, tak som bola pripravená na každý možný scenár 😀 Je to ťažké, kým sa to roztopené spojí s cukrom do masy- poviem ti, to bol boj...ale už potom dobre. Navaľkala som sa dlho, ale moc sa mi to nelepilo a aj na tú tortu to išlo už jedna radosť....zlé je to fakt topiť a miešať. Lepí sa to na misku, na ruku, na lyžicu, na ruku....no potom už je to výborné.