icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
2. okt 2012

@deculko tak, tak prekonat pohodlnost chce riadne sebazaprenie - dokaze to len velmi malo ludi alebo taki ktorym uz ide o kejhak. Ale o to viac to potom stoji za to 😉 k tomu sladkemu - telo je ako pocitac -ako si ho naprogramujes tak bude pracovat - preto ho dokazes aj oklamat - vzdy ked ti pojde na chut sladke -treba si dat ovocie - tam je tiez cukor ale ovocny 😉 postupom casu si ho tak naprogramujes ze sladkosti ti uz nepojdu tak nachut 😉 je to overene len treba vytrvat 😉

leonetka
2. okt 2012

@typa dakujem pekne, duuufam... presne poznam tvoj pocit. ja som prve tyzdne minula hadam pol vyplaty na testoch co som ich furt ocikavala lebo som nemohla uverit 😀 neboj, ked uvidis na sone tu bublinku, potom ti to zacne dochadzat 🙂 prijemne a bezproblemove tehulkovanie prajem 🙂

leonetka
2. okt 2012

@brumka ahoj brumkacik. ako ty? 🙂

deculko
2. okt 2012

@horseshoe s tym sladky,ze sa telo preprogramuje,to presne viem,mam vlastnu skusenost🙂 takto som po porode schudla,len chce to sebazaprenie,a to teraz v sebe neviem najst... ale po druhom deculu to skusim opat...🙂)) len presne,ze to potom na sladke nesmiem ani kusok siahnut,lebo som opat v tom... a ja mam sladke tak rada...

brumka
2. okt 2012

@leonetka ahoj, som tu naskok, mam sa normalne zase prisla mrcha na 31DC super pekne sa mi predlzuju dako cykly, no nech je novemmber a idem dokymu, tento mesiac chcme skusit bazalku merat a ty

franica
2. okt 2012

@leonetka no začínam po mrche, ktorá by mala doraziť okolo 14.-teho, dúfam, že bude načas, ale tak plodné dni vychádzajú až dakedy na november. To sú také zhruba odhady, bohvie či sa to ešte nezamieša, ale snáď nie. Takže nejako odvtedy...takže vlastne skoro začíname narovnako 😉 Presne ten článok som si v Mama a ja čítala aj ja...stále viac som presvedčená o tom, že nie je na čo veľmi čakať. Čo sa nenapravilo, nezahojilo za 4 mesiace, tak sa to už nespraví ani po šiestich, takže pozvoľna začneme a ono sa ukáže. Myslím si, že keby na to organizmus nebol pripravený, tak sa to jednoducho nepodarí dovtedy...kúsok už treba nechať aj na šťastie a prírodu 🙂

deculko
2. okt 2012

@brumka a coze malu budis... potom ti chodi neskoro spinkat vecer? lebo ja mojho maleho nechvam spat kolko sa jemu chce... tak ci tak zaspi vtedy,ked sa mu chce...

horseshoe
2. okt 2012

@leonetka no tak to uz mas moja za "par" 🙂 😉
tak aj ty tipujes babu? 😀 no veru moja plet je hroza hroz - to ani nie su obyc.vyrazky ale az take vredy 😒 a vlasy tiez - zevraj v tehu vlasy krasneju a vobec nepadaju, nemastneju - houby s makem 😠 padaju mi az take hrste a mastne su akoby som si hlavu do oleja den co den mocila 😠 Ak budu padat aj po porode - budeme sa s babenkom velmi podobat -obaja plesouni 😵 ak to bude chalan a takto ma obral o krasu, tak dufam ze sa narodi minimalne taky pekny ako George Clooney 😀
Inak v tyzdni od 22.10. budem to pohlavie na 100% vediet 🙂 😉

brumka
2. okt 2012

@deculko no mne vcera zaspala o 21:30 a dnes o 6h bola hore, ja ju dlhsie spat nemozem nechat lebo vecer uspavam 1-1,5 hodiny. moja je hyperaktivna od narodenia ako babo prespala cez de max 3h a v noci najviac 4h a to sme ju suspavali 5 hodin prvu noc mi prespala ako 15mesacna. takze preto ma taky rezim. mne cez den spi mozno kazdy druhy den. ona vobecneche spavat. je strasne ziva a neviem si prestavit uspavat ju po polnociako kedysi a potom plodit, to rovno spim s nou 🙂

franica
2. okt 2012

@brumka ja som bola presne také isté bábätko...spala som 4-5 hodín za celý deň aj s nocou a zvyšok som revala 😀 A potom po poobediach vôbec, v škôlke som nenávidela poobedňajší spánok, nikdy som nespala NIKDY- tak si predstav čo prežíva také 4ročné dieťa, ked všetci okolo zalomili a ja som len ležala a ležala...proste som vôbec nemala potrebu spánku, aj neskôr som ako tak zaspala po desiatej....
a keď sa aj náhodou naši pohli v noci po byte, či už na záchod, alebo mi dať lieky, tak som okamžite stála vedľa postele na nohách "Kam ideme?" 😀 😀 😀 A keď mala raz mama nočnú košeľu, tak som sa jej spýtala "Ideme na ples?" 😀 S tým asi nič nenarobíš, malá proste viac energie a nepotrebuje toľko spať 🙂

dorekapa
2. okt 2012

ahojte babky,poznate ten pocit,ze ocakavate ze uz sa to podarilo a pride mrcha??Mne to meskalo 4 dni a dnes prisla rano..Slaba ako inokedy,ale prisla.Fnuuuk...Snazilkujeme sa od januara.Nenapadlo by ma,ze sa nam nebude darit.Este v piatok 28.9 ked som mala dostat kramy som ri robila vecer test.taky obycajny a najlacnejsi z tesca bol negativny,ale ked mrcha neprichadzala,tak som si uz vcera vecer fakt yslela,ze som v tom..a rano som bola soknuto sklamana..ale ja som schopna si urobit test po kramoch..ja mam tak 4 max.5 dni a silne,tak som zvedava,lebo zatial su slabe.Ja by som si testiky robila stale..O mesiac ideme s manzelom k jednej liecitelke,alebo jasnovidke..proste nie je to kartarka,skor taka ludova liecitelka a kamosky co za nou boli,tak boli milo prekvapene.A vy ako?

brumka
2. okt 2012

@franica teraz mi nastastie spi uz dobre oproti tomu co bolo, hroza od 19h uspavat a zaspala az o 23-1h rano to sa za chvilu zobudila na kojenie a potom uspavanie a od 4h rano fungovala normalne a to takto od 2 mesiacov do takmer 15m skoro am prekotilo vtedy, ja do toho anemicka na liekoch muz v praci od rana do noci a v noci an striedacku

horseshoe
2. okt 2012

@deculko ty si ako moj muz -ten by v sladkom aj spaval 😀
Tato pesnicka na neho dokonale sedi:

https://www.youtube.com/watch?v=xlZ-62_NCM8

Vsak mu to obcas aj zanotim: "koukej jak mu roste oblast budoucich maminek" 😀 😀

franica
2. okt 2012

@brumka fíííha, tak si si to preskákala..tak už je väčšia, naozaj je načase zaobstarať si ďalšie mimi kým si nezvykneš na priveľa spánku 🙂 🙂

brumka
2. okt 2012

@franica hehe, no pracuje sa natom 🙂

deculko
2. okt 2012

@horseshoe no tu pesnicku dokonale poznam do bodky a ani si ju nemusim pustat🙂)))))) staci si precitat ten riadok,co si uviedla 😀 😀 😀 😀 raz sa na to odriekanie sladkeho este dam,lebo perfektne som pri tom schudla,mne stacilo uplne len vysadit sladke a bolo to... ale chcelo to vela vole... .......

deculko
2. okt 2012

@dorekapa hm hm,skoda preskoda,presne toto nepoznam,nemeskala mi tak dlho,ale priznaky ma navnadili uz viac krat... vykecaj sa nam tu,bude ti lepsie, kazda si tu nieco podobne vykecavame... neboj sa ,raz sa zadari...len skoda,ze nevieme kedy

rohlicka
2. okt 2012

@horseshoe teraz ako pises o tom ake mas problemy s pletou .. segra mala presne taky isty problem ... az take vrediky po tvari a ma krasnu dcerku 🙂 takze ja tiez verim v tom ze dievcatko ti odobera krasu aby mohlo byt krajsie ako mamina 🙂

leonetka
2. okt 2012

@franica jeej, tak to teda zacneme skoro naraz. 🙂 u mna by plodne dni (ak teda mrcha pride ako ma) pripadli na nejaku polku novembra. ved vies ze mne lekari hovorili tych 6 mesiacov, no ja som odvtedy precitala spustu clankov na tuto temu a prelustrovala aj baby tu na koniku co tym presli 🙂 a vela z nich napr. ma take skusenosti, ze dodrzali ten pol rok a nakoniec aj tak potratili. ☹ a ze teraz ani oni nebudu tak dlho cakat. skratka ten dodrzany pol rok ti vobec negarantuje ze to vyjde. takze je to potom v podstate zajedno. ak sa to ma zopakovat (co dufam, ze nie), tak je asi jedno ci za pol roka alebo za 3 mesiace. v zahranici pol roka ani neriesia. tam uz v niektorych clankoch pisu, ze dokonca po prvej mrche je maternica zregenerovana. 😕

dorekapa
2. okt 2012

ved to,mne raz tak dlho meskalo akoze tri alebo styri dni a to som robila test a bol pozitivny.A mam uz 6 rocnu ukecanu dcerku Rebeku.Tak manzel si mysli,ze chyba bude v nom,ale mne sa enchce verit.Je zdravy,zdravo sa stravuje,cvici,akurat ma stresovu pracu,je policajt a est es tou stavbou domu ma toho dost a tak si myslim,ze ten stres a zhon zahral svoju rolu.Ale ja si urobim test.Ak sa mi nezleje mrcha tak poriadne ako stale,tak ... A vy ste ako so snazilkovanim?Vidis ako to v zivote chodi..kamaratka co nechcela,s manzelom neziju prave najlepsie a len tak na rychlovku aj napriek tomu ze nechcela to spravili mimo plodnych dni tesne po skonceni ms a ostala tehotna.Skoro odpadla ked si robila test,lebo dokonca to z nej vytiahol..no ona je jeden z mala pripadov,ked otehotnela z kvapocky stastia,ci ako sa to vola...Tak,nechame to na prirodu,ta vie kedy je pravy cas..

dorekapa
2. okt 2012

@leonetka ved to,mne raz tak dlho meskalo akoze tri alebo styri dni a to som robila test a bol pozitivny.A mam uz 6 rocnu ukecanu dcerku Rebeku.Tak manzel si mysli,ze chyba bude v nom,ale mne sa enchce verit.Je zdravy,zdravo sa stravuje,cvici,akurat ma stresovu pracu,je policajt a est es tou stavbou domu ma toho dost a tak si myslim,ze ten stres a zhon zahral svoju rolu.Ale ja si urobim test.Ak sa mi nezleje mrcha tak poriadne ako stale,tak ... A vy ste ako so snazilkovanim?Vidis ako to v zivote chodi..kamaratka co nechcela,s manzelom neziju prave najlepsie a len tak na rychlovku aj napriek tomu ze nechcela to spravili mimo plodnych dni tesne po skonceni ms a ostala tehotna.Skoro odpadla ked si robila test,lebo dokonca to z nej vytiahol..no ona je jeden z mala pripadov,ked otehotnela z kvapocky stastia,ci ako sa to vola...Tak,nechame to na prirodu,ta vie kedy je pravy cas..
Dnes o 15:24 • snaží sa • Odpovedz • Pošli IP • • Opraviť preklepy

leonetka
2. okt 2012

@horseshoe haha, tak toho cloonyho ti prajem ale skor podla toho popisu to vidim na angelinu jolie 😀 tak tak, vraj dievcatko obera mamu o krasu, tak preto tak tipujem. no ved uvidime uz tento mesiac. 🙂 budeme tu napata ako trenky v gatoch 😀

dorekapa
2. okt 2012

babky,ale ja uz mam zo seba taky pocit..ked vidim tehotnu romku,tak ma ma roztrhnut..je to zle,ja viem,ale aj tak ma no rozlosti
Im staci ze na nich hodi chlop slipy a su v tom

franica
2. okt 2012

@leonetka zhodujem sa s tvojím a zahraničnými názormi. OK tak my sme na to nešli hneď, ale ja si myslím, že prešlo času dosť, takže už nebudem ďalej čakať, ešte tretiu mrchu a potom. Keby v mojom prípade išlo o potrat, tak po 3 začnem bez váhania, tým, že mám tú ranu som fakt musela počkať, ale stačilo. Cítim sa na to, takže podľa mňa nie je o čom...mne plodné vychádzajú na prvé novembrové, tak fakt bude medzi nami mini rozdiel, len nejaké 2 týždne, jupíííííí

deculko
2. okt 2012

@dorekapa my sa snazime od aprila,cize zatial 5 neuspesnych cyklov... mozno je to tym,ze sme starsi...ktovie,mozno je to tym,ze som vedela,ze prve sa podarilo hned,tak to druhe si necha pockat... len tiez som si predstavovala mensi vekovy rozdiel medzi detmi,takto to uz budu 4 roky rozdiel...uz by som teda to druhe chcela......

dorekapa
2. okt 2012

@deculko no ja mam 32 a manzel 36 a dcerka kedze uz teraz ma 6 rokov,tak ten vekovy rozdiel bude az az velky.Ale dcerku mam z prveho manzelstva.Byvaly manzel nas nechal kvoli inej ked mala Rebeka 3 mes.Teraz sme stastne.Manzel Rebeku ma rad a aj ona jeho.Som stastna,ze zivot mi dal druhu sancu mat rodinu a poklopkat a dakovat Bohu je to pekny vztah.Uz len to dietatko keby nam pozehnal..

horseshoe
2. okt 2012

@rohlicka no aj moja segra tak isto - pri chlapcovi az tak kvitla a pri malej chodila ako matoha -podobana plet, zmoknute vlasy 😀 no ved uvidime...ja sa potesim rovnako dcerke ako syncekovi - jedno co to bude, uz teraz je to moje zlatiiicko -mala rybenka v brusku 😀 😉

brumka
2. okt 2012

@dorekapa ahoj ten pocit poznam teraz som ho prezivala :( testy take divne no dneska prisla :( pred mesiacom som mala MA v 3-5tt :( snazime sa uz 7 mesiacov :(

leonetka
2. okt 2012

@franica super, tesiiim sa! 🙂 ja som este trochu musela presviedcat manzela, lebo jeden z lekarov co mi hovoril tych 6 mesiacov je moj svokor, teda jeho tato a co on povie to je svate. 😒 takze uz mesiac mu ukazujem vsetky mozne clanky preco mozme zacat skor. aj vcera vecer s tou Mamou a ja som mu mavala pred xichtom, tak uz len prikyvol. 😀 ale musela som urobit kompromis; do februara ziadne merania bazalky a ovulacne testy, ziadne sledovanie. budeme si skratka uzivat kedy budeme chciet a ked sa do februara takymto stylom nezadari, vytahujem zo suflika teplomer, "oprasujem" grafiky, kupujem ovu testy a ide sa na to vedecky 😀

dorekapa
2. okt 2012

ja som uz na tom internete tolko precitala..ze zeny mali ms a boli tehotne..tolko pribehov a ja sa tesim az tu raz napisem,ze mam kolajnicky a podelim sa s kazdou snazilkou a povzbudim ju.Ved sme zeny,drzime spolu.Ach jaj..najvacsia sila je v pozitivnom mysleni,ale ked vidim ze mrcha pride,tak ta pozitivna energia ma opusta..ale ona pride..a vlastne,hlavne je,ze sme zdravi a ze mame tie svoje drahe polovicky...🙂))))