icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

deculko
2. okt 2012

@dorekapa to je super,ze sa ti podarilo stretnut svojho manzela a ze mas rodinu. O.i.aj ja som rozvedena,ale z prveho manzelstva deculo nemam...

horseshoe
2. okt 2012

@leonetka 😀 😀 no ak sa poda papulkou po tatovi tak to angelina urcito bude - on ma velmi hrube pery 😀
Babule isto vas budem ihned informovat 😉

dorekapa
2. okt 2012

@brumka hmm..je to zly pocit,co?my sa snazime presne 9 mes.Ale tolko mi este nemeskala.A poznas niekeoho v tvojom okoli,ze bola tehotna a mala kramy?

dorekapa
2. okt 2012

@deculko bolo to sttrasne,ale teraz s odstupom casu,vidim,ze zivot mi vlastne chcel ukazat nieco.Mam manzela zreleho chlapa.Prvy manzel bol mladsi o tri roky a myslim,ze bolo spravne,ze zivot to zariadil tak,ze odisiel hned po narodeni dcerky.Nepozna ho,on ju nekontaktuje,nezaujima sa o nu,ale alimenty plati na cas.Vlastne vsetko zle je na nieco dobre.Som zvedava,co mi povie ta liecitelka o mesiac.Verim na to,ze su ludia co maju taku silu v sebe.vidia,citia
Ak mi povie,ze budeme mat babatko,tak jej uverim..

brumka
2. okt 2012

@dorekapa no nepoznam mne zacali dako haprovat cykli, 27DC, 37DC (ziadne priznaky nic), potom 29, 35 (to sme sa 4 dni tesili z tehu pozitivneho testu) a teraz zase 31 ale co tento mesac skusim alchemilku a BT a ked nie o mesiac ma ide doky riesit

dorekapa
2. okt 2012

@brumka alchymilka,to je cajik??No ja som bola v marci u Dr.robil mi vysetrenie zo spodu aj sono a podla neho vsetko OK.Ale krv mi nebral.Akurat dnes mi brali na preventivnej.Ja na manzela tlacim,nech ide na spermiogram,ale povedal,ze az tak po novom roku.On veri,ze sa to podari.Ja pojdem k svojmu zenskemu v januari,presne po roku snazenia.Ale rozmyslam,ze si kupim domaci test plodnosti.V lekarni ich maju aj pre zeny aj pre muzov

deculko
2. okt 2012

@dorekapa daj nam prosim ta vediet,co ti liecitelka povedala... radi budeme vediet viac,mozno co to vyskusame aj my🙂 teraz myslim za nas vsetky tu v teme🙂) nezabudni na nas🙂))

horseshoe
2. okt 2012

@dorekapa ja poznam. Mojej kamosky mama mala do 4.mes. normalne kramy -preto ani nevedela ze je tehu 🙂

brumka
2. okt 2012

@dorekapa jasom tiez mla klasicku preventivku ze vsetko ok a pred mesiacom ma vysetroval koli tomu abordu takuvidime ale manzel je rozhodnuty ze ak ho doky posle hned pojde na to vysetrenie. alechemilka je cajik, masa pit do ovulky a vten mesiac co som ju pial som aj otehotnela len to nedopadlo dobre tak to idem opat skusit co to spravi.

dorekapa
2. okt 2012

Ideme tam 7.11Je to nejaka pani Džina z Velkych Kapusan.Kamaratka za nou bola,lebo ma komplikovane manzelstvo a ona jej povedala,ze bude tehotna..a ona sa z toho smiala..ze s muzom im to hapruje a presne tak..Ked prisla k nej po par mesiacoch,ta pani jej povedala,ze uz je tehotna a ze plod je dobre uhniezdeny..tak isto aj jej svagrinej kt.nemohla ostat tehotna povedala,ze bude mat chlapceka..Prilozila jej ruku na brucho,dala jej nejake caje pit a ostala v pomerne kratkom case tehotna a po troch rokoch hned druhe.Ona nerobi ani s kartami len tak s rukoch chodi po tele a povie ti ake mas zdravotne problemy....atd..kamaratke presne povedala,aky ma problem s manzelom..a aj to aky je..ako keby ho poznala.

horseshoe
2. okt 2012

@dorekapa ten test plodnosti je vraj kravina -rovnako ako test pohlavia babatka 😉 radsej si pockaj na origos vysetrenia 😉

dorekapa
2. okt 2012

@horseshoe ja si urcite urobim test..hoci v den ked som mala dostat kramy teda 28.9 som mala negativny test,ale citala som,ze ak je zena tehotna a ma kramy,test jej neukaze ze je v tom..mojej mami kolegyna tiez..vobec ani neplanovala sm uzom,lebo uz mala po 40 tke a myslela,ze tak pribera,ze sa jej ozyva zlcnik,tak pobolievanie mala v brusku a na preventivnej jej povedal Dr.ze je tehotna,skoro odpadla

franica
2. okt 2012

@leonetka podľa mňa je toto veľmi dobrý kompromis! Ja viem, že každá by sme najradšej všetko zapisovali, grafovali a mali prehľad a vec v rukách, vyrátali by sme dátumy, mesiace, znamenia a ascendenty 😀 , ale nechať veciam voľný priebeh má svoje čaro a je to predsa len trochu romantickejšie ako cielené plodenie..no uvidíme. Ja sa hlavne teším, že aspoň môžme začať a keď sa zo začiatku nebude dariť, tak si poviem, že aj tak neprešlo tých 6 mes ešte (houby si to poviem, budem nešťastná a sklamaná...ale musím si to nejak logicky zdôvodňovať). Klobúk dolu inak pred tvojimi presvedčovacími metódami, ak to povedal práve svokor, tak si to nemala ľahké. Ale úprimne si myslím, že to nie je vôbec urýchlené alebo nezodpovedné...je to na základe poznatkov a skúseností, takže ideme smelo a s optimizmom do toho!! 😉

deculko
2. okt 2012

@dorekapa normalne by som od teba pytala aj kontakt na tu pani a ze kolko take nieco stoji... nieco take skusim,ked sa nam druhe nebude darit mozno tak rok... ak nechces takto verejne,tak mi daj prosim do IP info,budem rada🙂))

dorekapa
2. okt 2012

@horseshoe toto som si aj myslela,ze je to blbost,lebo ak by to bolo fakt dobre,tak kazdyby to riesil kupou testu..kamaratka ostala tehotna tak..ze muzikovi sa zachcela ... tak mu dala..a on ho aj vytiahol,ona sa postavila,utrela a isla k synovi...a ostala tehotna..takze vidite babenky..nie je to az take pravdive..ze nohy treba drzat hore,len plodne dni..ona je vynimka a uz je v tretom mesiaci

dorekapa
2. okt 2012

@dec
@deculko kludne ti ho dam..poslem ti postu.No ved prave..my uz sme zacali 10 mesiac a preto sme sa rozhodli to skusit u tej pani.

deculko
2. okt 2012

@horseshoe akurat som sa chcela na ten test plodnosti pytat🙂))

zatial sa majte dievcata,mam moj poklad hore,papa

deculko
2. okt 2012

keby tak stacilo podrzat nohy hore a sme tehu a ked nechceme byt tehu,tak si nohy nevylozime a hotovo,to by bolo hej🙂)))))))) 😀 😀 😀 😀

dorekapa
2. okt 2012

@deculko moj manzel ma zo mna srandy kao tak lezim s nohami na stene..ale nie je mu to tiez jedno,ze tak dlho a nedari sa nam a uz aj kamosi vrtaju..co este necakate...tie otazky neznasam.Ale na druhej strane nemozem sa milovat len preto,ze teraz je ten spravy cas..tak vyskoc na mna a sup sup..to proste musi byt spontanne..milovanie..technicka zalezitost

horseshoe
2. okt 2012

@dorekapa zbytocne vyhodene peniaze - ziadny kupovany test ti nedokaze zdetekovat cely tvoj pohlavny a hormonalny system 😉
No to vies ked sa stretnu dvaja ktory su extra plodni tak samoska babu staci tresnut trenkami po riti a uz je vtom 😀 ja poznam pary ktorym sa nechcene zadarilo pri prerusovanom sexe - to uz je aka plodnost 😀 ked to tak neni tak si treba pomahat ako sa da trebars aj vykladanim noh po sexe.

dorekapa
2. okt 2012

@horseshoe no a kamaratka prve skusala pol roka a potom prislo babo a to druhe mimo plodnych dni z kvapky,kedze druhe nechceli

horseshoe
2. okt 2012

@dorekapa no tak tu fakt asi plati -ked to ma prist, tak to pride 😉

dorekapa
2. okt 2012

presne tak..moja mama s oco ma nemohli mat 4 roky..mama sa kazdymesiac isla rozvadzat..vraj nech si oco najde zenu co mu porodi deti..a nakoniec som tu a potom hned po mne dalsie,ale to mamka potratila a potom este brasko...A my sme s manzelom si povedali,ze keby som teraz ostala tehotna tak presne v case ked sa mame stahovat do domu,by som uz bola v tom najvyssom stadiu..takze asi Pan Bozko vie,preco radsej neskor..bolo by to dost komplikovane,kedze staviame dom 8 km od mesta a to stahovanie ma clovek co robit ked je fit a nie to este s brúúúúúskom
Uzsa aj tak ukludnujem..nie som drbnuta??

leonetka
2. okt 2012

@franica nooo manzel dostal na vyber, bud zacneme po 3 mesiacoch alebo budem frustrovana a deprimovana z dalsieho cakania (to pisu aj hned v druhej vete v tej Mame okrem ineho, cize podlozene clankom 🙂 ), tak vlastne mal na vyber. 🙂 rada by som splodila nase babo tak romanticky ze ani neviem kedy, len ako sa poznam, ja ked sa do niecoho vlozim, tak pre ziadne nahody nie je priestor. 😀 vyzbrojim sa vsetkymi dostupnymi metodami a zlepsovakmi. tie tri mesiace do februara mi teda bude okom cukat, ze nemam pri sebe tabulky a testy 😀 😀 😀

franica
2. okt 2012

@leonetka 😀 😀 😀 😀 ja vieeeeeem, myslíš, že v skutočnosti na tom nie som rovnako? Veď už od minulého mesiaca si sledujem a zapisujem ovu bolesti, hlieny, aby som vedela ako to bude cca potom....a keď sa nezadarí hneď tak budem celá nešťastná, že už sa možno nikdy nezadarí a tak...proste sme my ženy "obdarené" týmto, že furt musíme riešiť aj neriešiteľné 😀 Pomaly idem oprašovať odložené ovu testy a tak...ale akože ideme na to len tak pozvoľna 😀

leonetka
2. okt 2012

@franica no ved aj mna napadlo v novembri skusit nenapadko ovu test. ale vies si to predstavit ak tam nahodou uvidim dve silne ciariska?? v tej chvili mi diplomacia a zenska rafinovanost nebude nic hovorit a ked manzel nebude chciet mat hned v tu ranu sex, tak chytim asi strasny hystericky zachvat. cim sa vlastne prezradim, ze to potajme sledujem a este sa pohadame. ne, ne, ne, nemooozem to tak urobit 😢
ja si zatial zapisovat nemozem nic, lebo mam nejako rozhadzane hormony ci co. podla pocitov by som mala mat na striedacku kazdy druhy den bud ovulaciu alebo prichadzajucu mrchu 😀

deculko
2. okt 2012

@dorekapa vsetky sme tu rovnake🙂))
uz ozaj ideme von,dnes by som len tuna pisala a citala 🙂 🙂 🙂 🙂

franica
2. okt 2012

@leonetka noo tak too ty poznáš samu seba najlepšie, ale zase myslím, že diplomacia tam v tebe bude, ked si ho už vôbec na to snažilkovanie dostala...inak kašľať na ovu testy, treba proste skúšať tak často ako to len pôjde a hotovo. Alebo keby si si aj nejaký ovu test spravila, tak neverím, že ho nejak nenarafičíš aj bez hysákov, len treba na to ísť od začiatku veľmi nenápadne..opakujem, treba ho nahovoriť na sex, nie na umývanie okien. V druhom prípade by to bolo omnoho...omnoho ťažšie 😀

franica
2. okt 2012

@leonetka!!!!! http://najmama.aktuality.sk/clanok/225413/je-na...
Toto som si nemala prečítať, ale nechcem v tom byť sama, tak ti to preposielam 😝 a možno si to už aj čítala, ale ja som na to natrfila až teraz. A keď s týmto zamávaš mužíkovi pred nosom, tak ti musí uveriť 🙂 Tak ja už neviem, ideme hneď na to? @brumka podľa mňa sa to týka i teba a @simonkato tiež

horseshoe
2. okt 2012

@leonetka
@franica babulky ja si aj tak myslim ze cakat so snazenim treba hlavne vtedy ak zena potrati vo vyssom stadiu tehu - 4.-5.mesiac 😉 maternica ma velmi dobru schopnost regenerovat sa -ako maloco v tele. A ak navyse citete tuzbu po babetku tak silno a to viem ze citite 🙂 tak do toho vhupsnite uz teraz - uz ste aj tak cakali kazda aspon 3cykly,nie?
a pytali ste sa vobec lekara naco treba tolko cakat? Aky to ma fyziologicky prinos pre zenu a pre dalsie tehu?