Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@franica no vidis to 😀 staci sa nad tym logicky zamysliet a odpoved mas jasnu -cim dlhsie zena bola tehu,tym dlhsie treba cakat so snazenim 😉 tusim nad 15.-16.tt ti uz nemozu spravit kyret a zena musi porodit to babo - davaju sa nejake vyvolavacky a ma to 3doby porodne ako normalny porod -aj ked je to ine a hrozne ☹ pytala som sa na to gyndosa. Takze toto je fakt velky zasah do tela aj do psychiky-vtedy by som istotne pockala dlhsie a veruze ani neviem ci by som mala chut sa po takom otrasnom zazitku snazit 😢
Ale dost uz o takychto tragediach. Myslim ze obe s @leonetka sa mozte do snazenia s lahkou hlavou pustit 😉
@horseshoe no tak na také hrôzy už vôbec nemyslím nie nie nie, už len pozitívne! A pozitívne je, že sa už len asi 12x vyspím a budem mať mrchu 😀 A ešte lepšie je, že už sa len raz vyspím a ideme na výlet, už sa toho pár dní neviem dočkať fakt jak malá. Ideme konečne vo dvojici do môjho naj mesta len tak lážo-plážo, bez náhlenia, bez mužovho telefónu a do divadla!!! Tak sa lúčim s vami, dnes tu bolo zase výborne 😉 A potom vo štvrtok som tu ako na koni(kovi) 😀 😀 😀 Dovtedy poprosím od linddi, nikol, janka9900 a možno už aj waltea testíky, podľa možnosti pozitívne 😉
Caute babeny,viem ake je to cakanie na vytuzene babo.Ja som o dvoch prisla tesne pred 12tt.A vzdy som sa o dalsie pokusala zhruba po 2-3cykloch a ostala som vzdy tehu na prvy sup,ale skoncilo to ako to skoncilo.Po 3x som si odlezala celych 9 mes.doma i v nem.bez jedineho kroku navyse,okrem wc,pre silne krvacanie a hematom,kt.mohol vyplavit babo von,nakoniec sme sa dockali dcerky /ma uz 3r/ a teraz mame syna-hoci s velkymi tazkostami,ale vsetko to stalo za to.A teraz to najpodstatnejsie,som zdr.sestra,mala som tu naj-naj starostlivost,vysetrenia vybavovane az v zahranici a nakoniec pomohla alternativna medicina-,,babky bylinkarky a liecitelia,,a pozitivne myslenie-co bolo asi to najtazsie,ale dockala som sa.Tak vam vsetkym drzim palce....pa
baby. vy ste strasne pripady 😀 musela som dnes precitat vsetko 😀 mm sa uz len pyta, ci zasa cvalam, ked ma vidi usmievat sa 😀
@frannica kraaasnu torticku si urobila, aj ja chcem mat zlate rucicky 😅 uzite si vyletik, zrelaxujte a pomaly pripravte na buduci mesiac 😉
pisali ste s @leonetka o cakani na dalsie snazenie. ja by som viac ako tri mesiace necakala a ak by sa nedajboze nieco opat stalo, tak pochybujem, ze vydrzim aj tie tri 😅 po prvom v 16tt som otehotnela az po roku a aj tak som v 24tt potratila. teraz sme cakali 5 cyklov, ale len kvoli tomu, ze som sa bala necakat na vysledky. teraz sme sa snazili druhy mesiac a asi mi uz zacina mrcha 🙄 ja uz nikdy cakat nebudem 🙂 ....
@ataner81 uz mam vsetky vysetrenia za sebou, akurat vysledky z hematky cakam tento mesiac, ale snazenie mame povolene 🙂 vsak sme sa aj nacakali 🤐 hormonalny p. mi nechcel robit teraz, ze staci o rok, ked som mala v aprili hormony v norme (z jedneho odberu krvi a to bol anovulacny cyklus 🙄) .... dufam, ze mi ho urobi novy doktorko 🙂 ...
@dorekapa ja som pri dvoch tehu mala na zaciatku spinenie. pri druhom na treti den aj trochu krvi. keby som si nerobila test, tak by som si myslela, ze som mala slabu minimrchu. dnes mi tiez zacina spinenie, aj ked som tajne dufala, ze to mohlo teraz vyjst 😅 no co uz , aspon si este uzijeme, kym budeme mat nakazany dlhomesacny celibat 🙂
@horseshoe ja tiez tipujem dievcatko podla toho co pises 😀 vyzerala som velmi podobne pocas tehu 😀 ....
@franica ahojky moja pozorne vas tu docitavam kazdy den,aj ked teraz moc neprispievam nemam nic nove zatial,len som chcela poznamenat k tomu cakaniu po potrate,ved aj porod je vlastne velky zasah do organizmu a nikto predsa nezakazuje otehotniet najblizsieho pol roka,ja som toho zivy priklad otehotnela som 7 tyzdnov po porode a take skvele tehotenstvo som mala,nic mi nebolo aj porod bol ovela lepsi,telo je prisposobene na taketo necakane udalosti,ja by som asi tiez necakala pol roka,tie tri mesiace su taky ideal,musi byt uz vsetko pekne zhojene a nikde nie je napisane ze otehotnies hned na prvy pokus,aj ked ti to velmi prajem,to len na margo toho,ze zase sa to moze posunut o nejaky mesiac,takze keby bolo na mne tri mesiace maximum,ale to je len moj nazor 😉 drzim silno palceky 😉
@jeackynka no vidíš toto má tiež veľkú logiku a máš pravdu, takže som pevne rozhodnutá. Síce už dlhšie, ale každý takýto fakt je akoby potvrdením môjho rozhodnutia. A presne to som hovorila aj ja od začiatku, že je málo pravdepodobné, že sa zadarí ihneď a tým pádom sa to automaticky predlžuje. Ďakujem za priania, ja tebe želám len a len to isté, nech sa vám zadarí čo najskôr a nech je všetko v najväčšom poriadku, nemá prečo nebyť 😉
ahojte takto vecer...este nemame tata doma....tak sa tulam po nete a snazim sa prist na nieco,ako obalamutit psychiku,ked sa nedari otehu...zatial som nasla toto> robit si plany na rok dopredu... uhm,zaujmave...
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/pomohol-vam-ludovy-liecitel-pri-liecbe-neplodnosti/
aj toto je zaujmave,len som sa este nedostala na koniec,dietatko mi uz nedovoli sediet priPC...tata pride kazdu chvilu,napapat sa a spat,dobruuu a zelam vam strasne zelam,aby ste vsetky snazilienky boli co nevidiet tehuliankami,papa zajtra...a ak nie zajtra tak vo stvrtok,lebo idem k nasim,postrazia mi maleho a ja idem na ...nakupy,ked mi to muz nezadrhne xixixi 😀 😀 😀 ale idem,.... daco mi treba kupit🙂))vsak idem do roboty o mesiac🙂 papa
Dievcatka akurat si vas docitavam inak vy tu zajtra hadam date aj tu 400tu stranu budem musiet lepsie cihat 😀 😀 😀 K tomu cakaniu ja som mala prvu minisekciu -ako cisarsky cakali kazat rok zacali sme sa snazit po pol roku a otehu som po piatich mesiacoh styri sme si nedavali pozor a piaty sme boli ako kraliky cize suma sumarom jedenast mesiacov a aj tak sme o cervicka prisli takze teraz nemam naco cakat a ani nebudem.Rano idem este na infektologiu na krv koli tym hranicnym vysledkom co som z niecoho mala tak preventivne to skontroluju ci to bolo sposobene len liekmi co som po kyrete mala.
@janka9900 vobec to nemusi byt este mrcha moja a ked aj je aspon nemusis na nu vyckavat cize to ma aj dake plus lebo mna ta moja lubi fajne natahovat a vzdy ocikam tolko penazi ze by som uz neviem co si za ne kupila.
@horseshoe podla pleti vlaskou sa neda zistit ci je to baba ci chlop ja som mala plet vlasky ukazkove velmi som vtehu opeknela a cakala som dievcatko.Ale hlavne je aby bolo zdrave ci chlapcek ci dievcatko mne uz na takomto nezalezi.
@franica ano citala som uz ten clanok! 🙂 dokonca som si aj overila original na BBC 😀 a samozrejme, ukazala manzelikovi. akurat ze tam nedefinuju aky potrat, lebo podla mna ine je zasah do tela v podobe kyretaze a ked to odide samovolne. v tom druhom pripade podla mna netreba cakat vobec. skor ako november nemozem dat aj tak, lebo mi doktorka nastavuje stitku, zacinam brat odznova lieky a zaciatkom novembra idem na sono a odber. taaakze najskor az v polke novembra 🙂 ale to je uz za chviiiiilu! jupiiii! 😀
@leonetka ja idem k Cunderlikovi na velke sono - to mi vybavil moj doki, lebo oni dvaja su byvali spoluziaci 😉 povedal ze cunderlik je spicka hlavne v sonach -neni lepsi na SK-robil dlho v zahranici,ma rozne atestacie. Ale ci je dobry aj v ostatnom -gynekologia,porody- to mi nevedel povedat.
Moj doki neviem aky ma nazor na snazenie po potrate-ze kedy...nikdy som sa o tom s nim nebavila. Ale myslim ze co doktor to iny nazor na vec - to je vzdy tak. Preto ani doktorov nemozes brat ako svate pismo, ze co povie to je jedina pravda. 😉
dobre rano buduce tehulienky🙂) samozrejme aj buduce mamicky🙂 robim kuk,kedze som hore.... a dospela som k nazoru,ze ak by sa mne nedarilo otehu tak,ze nemam este ani jedno deculo,tak to ludove liecitelstvo skusim... a uvidime,ak by sa mi nedarilo to druhe volajako dlho,tak to skusim tiez... ... uvidime
inak...poviem vam,ze nam niekto v noci o 23.40 zvonil na zvoncek z dola od brany, byvame v panelaku... nastastie som sa zobudila len ja,moji chlapi spali,mame dobry zvoncek,ale prijemne to nebolo.... asi dajaky spitak vyzvanal aj susedom,nevedel sa dostat domov... potom bol aj hurhaj na chodbe... ... az som uvazovala,ze tie zvonceky zdola zrusim....
a este spominate si,ze som vam cez leto pisala,ze som "poliala" dajakych hlucnych vyrostkov,co posedavaju na lavickach a pinpongovom stole nedaju nikomu spat? raz som na nich hodila sacky z vodou.... a predstavte si,vcera rano sa zobudim a kukam z okna, sprava mestskej zelene rozobera lavicky,likviduje pinpong.stol.... hura..dalsie leto bude ticho,pokym tam nic nove nebude...
🙂))
pekny den vam prajem vsetkym🙂))
@franica jasne mi to uz praktizujeme asi tyzden po ten skutocnosti neprijemnej sme nato uz skocili 🙂 ale zatial nic, uvidime co dalis i cyklus, uz mamaalchemilku 🙂
@leonetka @horseshoe vy chodite na kramare? ja som mala pri prvom potrate cunderlika celkom mily, objal ma ked videl ze placem ale od jednych znamych viem ze im nechcel spravit sekciu a viac ako 24h a a maju syna postihnuteho, zalovali kramare ani peniaze ani vypoved nedostal. ale moj doky tvrdi ze na sona je super a druhy den ma klesken osetroval ten po mnelen zjapal ze co od neho hcem ze optrsfty sa liecit nedaju a ze preco si nejdem na pohoovost tam kde byvam a ze mi neeveri ze som rodila ako rodila do oci povedal ze klamem. ale po mojich iaceych skusenostiach idem asi na antolsku. mi sme na 3D boli v gyn five
@brumka ja nechodim na kramare -to idem len na to sono,lebo cunderlik je dobry v sonach. To ze spravil nejaky kiks pri porode s trvalymi nasledkami dietata som uz pocula ale neviem ako to naozaj bolo, tak nemozem posudit...Chcela by som rodit na Antolskej lebo tam maju aj to oddelenie pre nedonosenych novorodencov ale este sa stale rozhodujem...
ahojte koníčky moje 🙂 ako sa dnes máme? 😉 🙂 ... mne včera drahý kúpil teplomer (že to bude len môj)!!!! že on čítal o BT na nete a že si to mám merať!!! 😅 😀 😀 😀 ....tak som normálne bola dnes ráno donútená si ju odmerať 😅 😀 ...som zvedavá dokedy mi to vydrží, to ma bude musieť kontrolovať asi každé ráno lebo mňa to tááák nebavííííí 😉 😀 😀
Ahojte žienky tak dnes som mala dostať MS no ešte nedorazila tak dúfam, že ani nedorazí 🙂 Testovať budem až tak o 3 dni pre istotu 🙂 Držte palce 😉

@horseshoe no obom s leonetkou nám povedali 3 a potom 6...ja som bola z toho dlho zmätená a potom som sa rozhodla pre 3 cykly...ešte len teraz bude tretí.A už definitívne ideme na to.
Inak budeš mať asi pravdu (ako vždy), lebo som tiež našla toto:
Niektorí odporúčajú ženám, ktoré prekonali spontánny potrat do ôsmeho týždňa gravidity, počkať aspoň do prvej menštruácie po potrate. Ak došlo k potratu do tretieho mesiaca tehotenstva, malo by sa čakať aspoň po dobu troch menštruačných cyklov, teda aspoň tri mesiace. A napokon, ak bolo tehotenstvo už vo vyššom štádiu v čase samovoľného potratu, je potrebné dať novému počatiu viac času – optimálne je polroka až rok.