icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

drobca07
3. okt 2012

@brumka ja 36,4 tak je to hádam tiež normálne 😀
@janka9900 no ten môj to prežíva dosť, stále ma presviedča, že mrcha už nedojde, hladká mi brucho a pýta sa či je červík tam, chce vedieť kedy mám presne ovu a pod.... 😀 😀 😀 ....ja sa mu snažím ovu viac-menej trošku zatajovať aby som nemala pocit, že je potom "keksík nacvičený" - nemôže všetko vedieť, on je zvedavý ako baba 😀 😀 😀

brumka
3. okt 2012

@drobca07 snad lebo ja neviem kedy som merala ako som as v noci zobudila, snad som aj obre mala ten ortutovy, uvidime digitalny nechem abysom malu nezobudila

janka9900
3. okt 2012

@drobca07 😀 aj ja sa snazim vyhybat tomu, aby vedel, kedy mam ovu, ale vzdy mu docvakne, ked zrazu mam strasnu chut a kazdu chvilu 😀 a zvedyvy je riadne, ked si robim test, tak vzdy, kym ide do roboty, aby to nahodou nevedel o par minut neskor ako ja 😀 ...

brumka
3. okt 2012

@janka9900 hehe, ja tento mesiac zacinam s BT a tka aby to tatik nevedel 🙂 aj s alchemilkou ze naco to mas ja ze na chut 🙂

ataner81
3. okt 2012

Dobré ránko dievčatká moje. Dnes máme akýsi upršaný deň. Ale nevadí, na MK vždy svieti slniečko 😀 . Čo máte nové? Už sa nám blíži termín testovania ďalších snažiliek 😀 😀

drobca07
3. okt 2012

@janka9900 😀 😀 😀 si môže s tým mojim podať ruky 😀 😀 😀 ....ja sa len obávam toho, že keď si raz nájdem vytúžené // a poviem mu to, tak to budú vedieť všetci lebo neverím, že on vydrží "držať jazyk za zubami" a bude skákať a každému sa vychvaľovať ----- preto keď to už bude sa budem asi snažiť udržať to čo najdlhšie v tajnosti ak sa mi to podarí 😉

deculko
3. okt 2012

....idem kuknut o ktorej mi ide autobus a zas som na konikovi...vidim,ze ta 400-vka bude dnes,a ja tu akurat cez obed nie som,tak ma na tej strane aspon spomente,mozno to bude platit aj tak 🙂 🙂 🙂 🙂

janka9900
3. okt 2012

@brumka 😀 aj ja pijem alchemilku alebo zensky s aloe vera do ovu.a vzdy sa ma pyta, ci mi ma uvarit alebo som uz mala 😀

deculko
3. okt 2012

@ataner81 ahoj Reny🙂))

brumka
3. okt 2012

@deculko chcelo by to na 400stranu dat cely zoznam snaziliek 🙂
@janka9900 🙂 to je strasne prve tehu sa nam podarilo po mesiaci a teraz nic to je des

ataner81
3. okt 2012

@deculko spoľahni sa Evka. Ja tu striehnem na 400 ako sup 😀

ataner81
3. okt 2012

@brumka brumíček presne to ma napadlo lebo treba aktualizovať tabuľku ale čakám na 400 😀

typa
3. okt 2012

@brumka ahoj, ja som merala tiez len ortutovym v ustach - len si ho tam nechaj vzdy aspon 5 -7 minut a je to dost presne 😉

deculko
3. okt 2012

@brumka no vidis,dobry napad,tak na tu 400/stu stranu Reny supni zoznam🙂))))))))))) 😀 😀 😀

janka9900
3. okt 2012

@drobca07 😀 ten moj udrzi tajomstvo. zaujimave, ze nikomu nepovie, ale mojej mame a segre hned vytrubi 😀 u neho v rodine dokazal vydrzat dlhooo, az kym som nepovolila, ze moze oznamit 😀

deculko
3. okt 2012

papa dievcata,ja uz musim ist,ale teda...by som s vami kecala,len som uz dohodnuta s nasimi, tak papa

brumka
3. okt 2012

@deculko @atener81 myslym ze vsetky budeme spokojne 🙂
@typa staci talk lebo jasom aj zaspala chvilu len sabojim ako ho do ust predsa je skleneny, musim si aj budika radcej nastavit

janka9900
3. okt 2012

@brumka tak to ste sa rychlo dockali. neboj, druhe pride kazdu chvilku 😉 my sme prve cakali 4 mes. druhe 6, tak to bolo testooov🙂

ataner81
3. okt 2012

@deculko jasné moja 😀

ataner81
3. okt 2012

@brumka to máš super s tou teplotou, ja si ju merať nemôžem ☹

brumka
3. okt 2012

@janka9900 mi prve 1-1,5 mesiac 1 cyklus neuspesny a druhe, no zacal mi uz 8m tak uvidime co a ako, ale aspon vieme ze mozeme otehotniet. uz ti zacal 6mesiac?
@ataner81 preco nie?

drobca07
3. okt 2012

@janka9900 @brumka mne o počte testov rozprávať nemusíte - asi vyhrávam za tých takmer 9rokov na plnej čiare..... ☹

brumka
3. okt 2012

@drobca07 😢 😢 😢

janka9900
3. okt 2012

@brumka uz 8 😕 no to je dost 🙄 teraz sme este len druhy skusali- mali sme zakaz. minule to bolo na 6. opat by to mohlo byt parne cislo 2, ked sme uz mali 4 aj 6 🙂 ... len nech to neni 8 🤐

ataner81
3. okt 2012

@brumka každý deň vstávam inak. Keď mám dennú, tak o 4:20. Keď je voľno, tak o 6:00. Cez víkend okolo 8-9 a keď mám nočnú, tak nespím vôbec, takže meranie nemá zmysel

brumka
3. okt 2012

@janka9900 tak mi mame tiez zakazane 2 mesiace ale trsoka sme tomu dali volny priebeh, este tentom esiacby sme nemali a o mesiac vysetrenia tak uvidime, ale ked nebol kyret tak som si povedala ze som fit 🙂
@ataner81 aha, jasi musim budika dat len neviem ako aby to nik nevedel :(

janka9900
3. okt 2012

@drobca07 ☹ a mne sa za 6 mesiacov vela 🤐 strasne moc ti drzim palce 😵 😵 😵 😵 😵

ataner81
3. okt 2012

@janka9900 @drobca07 už sa musí tá smola dlhodobých snažiliek pretrhnúť ☹

brumka
3. okt 2012

ok babky budem odbiehat, idem cistit maso na obed

janka9900
3. okt 2012

@brumka my sme tiez skusili o mesiac skor, ked hematologicka povolila. gyndosa som sa uz potom ani nepytala. tiez som nemala kyret a pripravena som sa citila po prvom cykle 🙂