Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Dobré ránko dievčatká moje. Dnes máme akýsi upršaný deň. Ale nevadí, na MK vždy svieti slniečko 😀 . Čo máte nové? Už sa nám blíži termín testovania ďalších snažiliek 😀 😀
@janka9900 😀 😀 😀 si môže s tým mojim podať ruky 😀 😀 😀 ....ja sa len obávam toho, že keď si raz nájdem vytúžené // a poviem mu to, tak to budú vedieť všetci lebo neverím, že on vydrží "držať jazyk za zubami" a bude skákať a každému sa vychvaľovať ----- preto keď to už bude sa budem asi snažiť udržať to čo najdlhšie v tajnosti ak sa mi to podarí 😉
....idem kuknut o ktorej mi ide autobus a zas som na konikovi...vidim,ze ta 400-vka bude dnes,a ja tu akurat cez obed nie som,tak ma na tej strane aspon spomente,mozno to bude platit aj tak 🙂 🙂 🙂 🙂
papa dievcata,ja uz musim ist,ale teda...by som s vami kecala,len som uz dohodnuta s nasimi, tak papa
ok babky budem odbiehat, idem cistit maso na obed

@brumka ja 36,4 tak je to hádam tiež normálne 😀
@janka9900 no ten môj to prežíva dosť, stále ma presviedča, že mrcha už nedojde, hladká mi brucho a pýta sa či je červík tam, chce vedieť kedy mám presne ovu a pod.... 😀 😀 😀 ....ja sa mu snažím ovu viac-menej trošku zatajovať aby som nemala pocit, že je potom "keksík nacvičený" - nemôže všetko vedieť, on je zvedavý ako baba 😀 😀 😀