Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@sabaka aj podla mna je to zvlastne, ale je divne ze mi to zacalo uz asi 3dpo co je podla mna veeeelmi skoro na nieco ako tehu ☹ skor to pripisujem tomu ze som prvy cyklus brala clostyla duphaston...tak mozno preto..... a nebud labut!! vydrz s nami este tyzden!!!!! ked budeme 4 tak to cakanie spolu vydrzime lavou-zadnou!!! 😉
Ženy prepáčte že som sa sem votrela ja sa my chceme tak sa začať snažiť o druhé možno v decembri 2012 🙂 Ale všimla som si koľko je tu už tehotných vzhľadom na to že je máj je to super babeny 🙂
@puhinka ved ja to tiez beriem s nadhladom. mna zdrava strava bavila este daleko predtym ako som zacala snazilkovat, ale vsetko papam s mierou. to mas recht, ze nic netreba prehanat, lebo psychika je svina.
No ten femibion ja papam uz dlhsie, je dost drahy, ale tak co uz. Femibion ma tu vyhodu, ze obsahuje latku, ktora pomaha vstrebavat kys. listovu. Lebo sa castokrat stava, ze ju telo len tak vyluci. Takze preto som uprednostnila femibion pred cistou kys. listovou.
Takze prve tyzdne tehotenstva nevadi, ked si zena aj cosi chlupne? 😀 To je dobre! Hlavne, ze nase babicky tvrdili, ze ked sa dieta splodi, ked je zena alebo muz trochu pripiti, tak sa narodi sproste decko 😀
@tatarida heheee 😀 ano, aj ked ja som povedala, ze najskor 10dni po omeskani mrchy. A kedze mam dostat 28.5., tak mi to vychadza az 6.6. sa testovat. Ale budem kolektivna a testnem sa aj skor 😀 Ja sa budem teda testovat 3.6., lebo druheho ideme na svadbu a tu si chcem uzit a nie sa rozladovat 😉
Samozrejme vsetko za podmienky, ze nedostanem tie kramy. ...
@puhinka jj, budu to tie babske povedacky 😀
No nechcem byt pesimista, ale mam taky feeling, ze mrcha dojde. 😒 Snazime sa cca. 3 mesiace. Ale moj gyndos vravel, ze snazenie sa da povazovat za snazenie ak par spolu spi 2-3krat tyzdenne. Co u nas tak casto kvoli unave alebo stresu nehrozi. No a ja ocividne nie som typ baby, ze ma staci plesknut trenkami po riti a som hned tehotna 😀
BT si nemeriam, este som k tomu nesklzla, pride mi to taka otrocina - v rovnaku hodinu si to meriat a zapisovat, vyhodnocovat 😀 No poviem ti este sa mi nechce toto robit. Este tak mozno tie ovulacne testy by som mozno skusila...ale asi az neskor...
@puhinka joooj, tak to mas este kopu casu. fakt sa netestuj, bo ta to iba rozladi, ak by bolo negativne a pritom by to vobec nebol relevantny vysledok.
Inak ja si myslim to iste co tvoja doktorka - ze skor ako za nejakych 10dni od meskania netreba testovat. Mne v marci meskali 7dni a aj tak nist z toho nebolo. 😒 Takze teraz si davam bobrika trpezlivosti 😉
@puhinka ja som si robila test pri Sonicke 5 dni pomeskani menzesu a vysiel mi pozitivny test, krasna druha ciarka.....za dva dni som isla k doktorovi a potvrdil tehotenstvo.....a uz som mala aj priznaky, bolelo ma brucho a obcas ma pichlo v brusku, isla som kazdu chvilu cikat a po tyzdni ma zacali boliet tak prsia, ze som si ani lahnut nevedela.....pre tehotenske testy je doleita aka je hladina HCG hormonu..na zaklade tohto hormonu urci test druhu ciarku.....
...ahojte baby...no vcera ma jedna kamoska vystrasila ze pasivnym fajciarom sa rodia castejsie mrtve deti, postihnute, alebo s nizsou porodnou hmotnostou...no dnes som si vyhladala na nete clanky o tom a teraz som trosku v soku...uz 8 rokov robim v bare kde je stale nafajcene...a teraz sa silno rozhodujem ze asi to tu budem muset vzdat....☹
@ivnik no mohlo to byt bud tym nizkym HCG a potom aj niektory z testov mohol byt aj chybny a tak jedno s druhym...Vyska HCG je samozrejme u kazdeho individualna, zavisi aj od dlzky cyklu, kedy bola ovulka, kedy doslo k oplodneniu, atd...
Sestre pri prvom dietati vysiel tehotensky test hned pozitivny, ale pri tomto druhom ani treti test neukazal tehotenstvo. Je to fakt dost individualne. Najlepsie je vyckat tie 2 tyzdne od meskania a potom to riesit. Teda dla mna 🙂
@werusss no s tym fajcenim je to pravda. ale to je statistika. rozhodne nie kazdej fajciarke resp. zene vystavenej pobyte v zafajcenom prostredi hrozi potrat ci postihnute dieta. urcite to nie je pre teba plus. co je ale plus, ze tam robis uz 8 rokov a telo je nejakym sposobom uz na to navyknute, takze by to nebol pre neho sok.
ak je to vsak iba trochu mozne, tak sa snaz podla moznosti zmenit pracu, predsa len - ako sa vravi: "cert nespi"

@tatarida hmm, uz tyzden ta pobolieva brucho? to je zvlastne, lebo je to priskoro pred mrchou na predmenstruacne bolesti. kludne to moze byt aj nieco ine... 😉 niektore baby na grafoch bt, co zostali tehu spominali, ze kratko po ovu takto mali. teda, teda.... 😲