icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

sabaka
22. máj 2012

@tatarida hmm, uz tyzden ta pobolieva brucho? to je zvlastne, lebo je to priskoro pred mrchou na predmenstruacne bolesti. kludne to moze byt aj nieco ine... 😉 niektore baby na grafoch bt, co zostali tehu spominali, ze kratko po ovu takto mali. teda, teda.... 😲

sabaka
22. máj 2012

@tatarida @tatiana77 ja testim 31.05. dlhsie nevydrziiiim, to bude tak tesne pred mrchou. viem, ze by som nemala pokusat pred terminom ms ale som uz teraz taka nazhavena ze fakt dlhsie nevydrzim 😀 hrozne verim na maj, lasky cas!

tatarida
22. máj 2012

@sabaka aj podla mna je to zvlastne, ale je divne ze mi to zacalo uz asi 3dpo co je podla mna veeeelmi skoro na nieco ako tehu ☹ skor to pripisujem tomu ze som prvy cyklus brala clostyla duphaston...tak mozno preto..... a nebud labut!! vydrz s nami este tyzden!!!!! ked budeme 4 tak to cakanie spolu vydrzime lavou-zadnou!!! 😉

moniciak
22. máj 2012

Ženy prepáčte že som sa sem votrela ja sa my chceme tak sa začať snažiť o druhé možno v decembri 2012 🙂 Ale všimla som si koľko je tu už tehotných vzhľadom na to že je máj je to super babeny 🙂

puhinka
22. máj 2012

@sabaka , presne ako vravíš a ešte deti,ktorých matky fajčia počas tehotenstva mávajú hyperaktívne deti

horseshoe
22. máj 2012

@puhinka ved ja to tiez beriem s nadhladom. mna zdrava strava bavila este daleko predtym ako som zacala snazilkovat, ale vsetko papam s mierou. to mas recht, ze nic netreba prehanat, lebo psychika je svina.
No ten femibion ja papam uz dlhsie, je dost drahy, ale tak co uz. Femibion ma tu vyhodu, ze obsahuje latku, ktora pomaha vstrebavat kys. listovu. Lebo sa castokrat stava, ze ju telo len tak vyluci. Takze preto som uprednostnila femibion pred cistou kys. listovou.
Takze prve tyzdne tehotenstva nevadi, ked si zena aj cosi chlupne? 😀 To je dobre! Hlavne, ze nase babicky tvrdili, ze ked sa dieta splodi, ked je zena alebo muz trochu pripiti, tak sa narodi sproste decko 😀

horseshoe
22. máj 2012

@tatarida heheee 😀 ano, aj ked ja som povedala, ze najskor 10dni po omeskani mrchy. A kedze mam dostat 28.5., tak mi to vychadza az 6.6. sa testovat. Ale budem kolektivna a testnem sa aj skor 😀 Ja sa budem teda testovat 3.6., lebo druheho ideme na svadbu a tu si chcem uzit a nie sa rozladovat 😉

Samozrejme vsetko za podmienky, ze nedostanem tie kramy. ...

horseshoe
22. máj 2012

@sabaka no mne aj tak z alkoholu najviac chuti amaretto v tiramisu 😀 mnaaam 😝 dala by som si veru aj teraz 🙂

Ty co chces testovat - vyckaj casu jak hus klasu. 😉 Kedy ocakavas prichod mrchy?

puhinka
22. máj 2012

@horseshoe ,haha...toto nieee 🙂 ale tak zase v niečom majú tie babičky pravdu,ale toto je blbosť...asi tak ako ,keď otec moc zapije dieťa,tak mu prepije rozum... 😀 povedačky povedačky 🙂

no dúfam,že ich nedostaneš 🙂
a koľko sa snažíte už?

aj si niektorá z vás meria BT?

horseshoe
22. máj 2012

@puhinka jj, budu to tie babske povedacky 😀

No nechcem byt pesimista, ale mam taky feeling, ze mrcha dojde. 😒 Snazime sa cca. 3 mesiace. Ale moj gyndos vravel, ze snazenie sa da povazovat za snazenie ak par spolu spi 2-3krat tyzdenne. Co u nas tak casto kvoli unave alebo stresu nehrozi. No a ja ocividne nie som typ baby, ze ma staci plesknut trenkami po riti a som hned tehotna 😀

BT si nemeriam, este som k tomu nesklzla, pride mi to taka otrocina - v rovnaku hodinu si to meriat a zapisovat, vyhodnocovat 😀 No poviem ti este sa mi nechce toto robit. Este tak mozno tie ovulacne testy by som mozno skusila...ale asi az neskor...

puhinka
22. máj 2012

@horseshoe ,my sa tiež snažíme tri mesiace 🙂
s meraním som začala teraz,len preto,aby som vedela ,či tú ovuláciu vôbec mám,ale všetko nasvedčuje tomu,že ju mám

horseshoe
22. máj 2012

@puhinka no tak to je prijemne zistenie, tak snad sa to uz tento mesiac podari 😉 kedy mas dostat?

puhinka
22. máj 2012

@horseshoe ,dnes som 12 DC,MS mám mať 8.júna...ale testovať budem až po týždni meškania
bo minulý mesiac mi meškali dva dni a nakoniec som dostala...moja doktorka však povedala,že pokiaľ nemeškajú 2 týždne,je robiť test zbytočné vyhodenie peňazí 🙂

horseshoe
22. máj 2012

@puhinka joooj, tak to mas este kopu casu. fakt sa netestuj, bo ta to iba rozladi, ak by bolo negativne a pritom by to vobec nebol relevantny vysledok.

Inak ja si myslim to iste co tvoja doktorka - ze skor ako za nejakych 10dni od meskania netreba testovat. Mne v marci meskali 7dni a aj tak nist z toho nebolo. 😒 Takze teraz si davam bobrika trpezlivosti 😉

sabaka
22. máj 2012

@horseshoe @tatarida (ne)ocakavam 2.6. noo, vsak uvidim, ako bude. nech na mne vyrobci a distributori testov trochu zarobia 😉 zase nechcem kazit kolektivne testovanie, aj to by bola svanda 😀

tatarida
22. máj 2012

@sabaka ako hromadne ocikavanie pasikov by bola teda fakt svanda 😀

puhinka
22. máj 2012

@horseshoe ,tak tak 🙂
pri synovi som si tak urobila test dva dni pred plánovanou mrchou,bol negatívny
Tak som si myslela,že tada nie som tehu,ale keď už to bolo tri týždne,tak som ani netestovala a išla som rovno doktorke,bola som 7+1 tt 🙂

horseshoe
22. máj 2012

@tatarida a najvacia keby vsetkym vysli 2 ciarky 😀

horseshoe
22. máj 2012

@puhinka no vidis. moja segra podobne. Testovala sa 3 roznymi tehu testami a vsetky vysli negativne a pritom uz cakala babatko.

A mala si aj nejake ine tehu priznaky za tie 3tyzdne, co ti meskali?

sabaka
22. máj 2012

@janula42 vitaj v klube 🙂 a nech sa cim skor zadari!

tatarida
22. máj 2012

@horseshoe no to teda hej 🙂 ale upozornujem ze ja by som sa zucastnila len prvej fazy (teda ocikavania) sledovanie vysledku zasadne nechavam na manzela bo ja na to nervy nemam!!!! 😕

tatiana77
22. máj 2012

@horseshoe jeeej to by bolo krasne.....

tatiana77
22. máj 2012

@puhinka ja som si robila test pri Sonicke 5 dni pomeskani menzesu a vysiel mi pozitivny test, krasna druha ciarka.....za dva dni som isla k doktorovi a potvrdil tehotenstvo.....a uz som mala aj priznaky, bolelo ma brucho a obcas ma pichlo v brusku, isla som kazdu chvilu cikat a po tyzdni ma zacali boliet tak prsia, ze som si ani lahnut nevedela.....pre tehotenske testy je doleita aka je hladina HCG hormonu..na zaklade tohto hormonu urci test druhu ciarku.....

werusss
22. máj 2012

...ahojte baby...no vcera ma jedna kamoska vystrasila ze pasivnym fajciarom sa rodia castejsie mrtve deti, postihnute, alebo s nizsou porodnou hmotnostou...no dnes som si vyhladala na nete clanky o tom a teraz som trosku v soku...uz 8 rokov robim v bare kde je stale nafajcene...a teraz sa silno rozhodujem ze asi to tu budem muset vzdat....☹

ivnik
22. máj 2012

@horseshoe asi mala nízke HCG ešte, to je jediné vysvetlenie

horseshoe
22. máj 2012

@ivnik no mohlo to byt bud tym nizkym HCG a potom aj niektory z testov mohol byt aj chybny a tak jedno s druhym...Vyska HCG je samozrejme u kazdeho individualna, zavisi aj od dlzky cyklu, kedy bola ovulka, kedy doslo k oplodneniu, atd...
Sestre pri prvom dietati vysiel tehotensky test hned pozitivny, ale pri tomto druhom ani treti test neukazal tehotenstvo. Je to fakt dost individualne. Najlepsie je vyckat tie 2 tyzdne od meskania a potom to riesit. Teda dla mna 🙂

horseshoe
22. máj 2012

@tatarida hehe, ja som zase hrozny sukromnik 😀 nikdy by som drahemu nedopriala, aby sa prvy dozvedel tu skvelu novinku, keby k tomu konecne doslo 😀

horseshoe
22. máj 2012

@werusss no s tym fajcenim je to pravda. ale to je statistika. rozhodne nie kazdej fajciarke resp. zene vystavenej pobyte v zafajcenom prostredi hrozi potrat ci postihnute dieta. urcite to nie je pre teba plus. co je ale plus, ze tam robis uz 8 rokov a telo je nejakym sposobom uz na to navyknute, takze by to nebol pre neho sok.
ak je to vsak iba trochu mozne, tak sa snaz podla moznosti zmenit pracu, predsa len - ako sa vravi: "cert nespi"

ivnik
22. máj 2012

@horseshoe ja som si urobila test až po 3 týždňoch meškania a hneď mi z poobedňajšiehomoču ukázalo // čiarky, tak radšej počkať a to som bola už v 5.tt tehu 😉

horseshoe
22. máj 2012

@ivnik no prosim moja vyckavacia teoria sa stale viac potvrdzuje v praxi 😀 este tak mat tu trpezlivost a vsetko by bolo ok 🙂

Gratulujem ku babatku a aj zavidim, samozrejme v dobrom 😀