Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
no co baby spime???? my sme mali vcera trochu na prd poobedie...dedko nam odisiel do nebicka (ale aspon sa uz konecne netrapi) a tak dufame ze do nasej rodiny coskoro posle noveho zastupcu! kedze som neni sebecka tak uprednostnim kludne bratranca s manzelkou, kedze oni saa snazia uz 3 roky chudatenka.....a hned potom nech posle aj k nam nejakeho anjelika 🙂
@palencarova
ahoj vieš už niečo nové?
@tatarida ahooj to mi je luto s tym dedkom ☹ , ale ten anjelik z nebicka je naozaj mozny 😉 aj u nas tak bolo, manzelov ocko zomrel a mesiac na to sa svagrina dozvedela ze je tehotna a muselo sa postastit priblizne vtedy ked zomrel. a moja segra sa pritrafila po tom ako zomrel nas starky. cizeee vidim to tak, ze to mas poistene z hora a musi sa podarit prave teraz 🙂
@mirka80802
Ahoj.Zatiaľ neviem nič.V nedeľu by som mala dostať MZ,tak uvidíme.Momentálne som z toho taká,že ani sama neviem čo chcem 😒
inak, prave som zbastila cerveny grep, bol niekde ospevovany na dobry plodny hlien 😉 a kedze cakam prave ovu, tak mozno pomoze 😉 ked sa podari prave tento cyklus, tak poviem, ze vdaka grepom 😀
@magnolie123 podarilo sa ti otehotnieť hned po vysadení antikoncepcie? Ja som brala antikoncepciu tiež vyse 12 rokov a vysadila som ju minulý rok. Doktor mi povedal, že ak chcem bábatko, tak hned po vysadení je najvacsia pravdepodobnost, lebo v tele vsetko pracuje dva krát tak rýchlo, ako bežne. Takže prvý mesiac je najlepší po vysadení na otehotnenie, bohužial my sme sa este vtedy nesnazili a teraz sa nám uz nedarí. A tebe sa podarilo otehotnieť po vysadení?
Ahojte babulky-tehulky. Veeeeeeeeeľmi dlho som tu nebola ale mám na to dobrý dôvod. Rozhodla som sa absolútne nemyslieť na bábo, na ovu, či DC. Nechodím na Modrý koník,vyhodila som ovulačné testy(ovu mám každý cyklus inokedy, takže bez nich nič nezistím), v kalendári som si vymazala dni cyklu, každý deň povinne niekam chodím a niečo robím aby som na to nemyslela, milujeme sa s polovičkou, keď máme chuť a nie povinne počas ovu(niežeby bol u nás sex len počas ovu a povinný 😀 )a kúpili sme si dovolenku, takže by ani nebolo dobré teraz otehotnieť aby som letom neohrozila plod. Zatiaľ sa mi to celkom darí a vôbec neviem, ktorý DC som a ako na tom som(musela by som sa zamyslieť a vypočítať si to, čo si zakazujem). Začnem otehotnenie riešiť až v septembri, keď budem oddýchnutá, zrelaxovaná a nová gyndoška sa mi môže riadne povenovať. Známych absolútne neriešim. Rozprávam im,že ešte dieťa neriešime a rodine okamžite pri vstupe namiesto pozdravu oznámim,"nie, nie som tehotná a ani tak skoro nebudem"a mám potom pokoj.
@palencarova
Veď ty máš depku
@mirka80802
ani nie,len minulý týždeň keď mi bolo tak zle a nevedela som o svete.tak ma napadlo,či vlastne chcem tým všetkým zase prejsť 😅
No ale keby že sa pošťastí,tak sa poteším.Len tomu už netlačím na pílu
tak krasne dobre ranecko babule 😀 u mna nist nove, som cca. 4dni pred (ne)ocakavanou mrchou, prsia ma bolia ako sialene, ale to je normalka. nejake ine alebo zvlastne priznaky nepozorujem. takze som vlastne kludna, tehu test ma ani nelaka - aspon zan usetrim tento mesiac peniaze 😀
@horseshoe ved, ako sa vravi,: vsetko zle je na nieco dobre 😀
ako zatial sa nic nedeje ale mna uz boli brucho total ako na mrchu.... nafuknuta som jak balo a hlasia sa jeb.ky...co je u mna taktiez sprievodnym javom.... prs sa uz ani dotknut nemozem (a pri tom tie ma zvyknu len minimalne boliet).....
@tatarida u mna to bolo inak...ja som bola čerstvo tehotná a zomrel mi dedko..este si pamätam 3 noci za sebou ze sa mi snivalo ako sa so mnou vzdy prisiel rozlucit...kedze som ho dlho nevidela ani o nom nic nepocula netusila som, ze je vazne chory...cize ja som tie sny nebrala na lahku vahu...aj som to povedala svokre ze mi asi zomrie dedko....ani nie za par hodin ta sprava doletela ku mne....moje babo si vybralo daň...neviem prečo ale citim, ze vo vnutry mam velmi silneho bojovnika...a vybralo si druhu dan....zo strany rodiny mojho muzicka...z nicoho nic im zomrel rodinny kocur...tolko placu co nastalo...cize toto moze byt aj u teba podobne..posle k vam do rodiny anjel mozno dve deturence naraz...lebo vo vesmire musi byt vzdy rovnovaha..ako po cervenej pride vzdy zelena...ako je cierna a biela...ako je prava a lava.... 😉 ..no uz mudrujem idem ja radsej robiť...
@tatarida my sme sa tiez velmi dlho snazili..kazdyyy mesiac som cakala ci "TO" dostanem alebo nie....a ten najhlavnejsi mesiac mi to akosi bolo jedno...ani ma neprekvapilo, ze som ich nedostala ale pocity som mala rovnake....mala som pocit, ze už už dostanem menstruaciu a prsia ma boleli ze dovi, vyrazky som mala po celom xichte.....ale NIC....a prsia ta este len budu boliet a to pekelne.. ked budes čakať miminko... 😉
@tatarida no ved este uvidis - vyckaj casu jak hus klasu 😀 mne sa tiez zda, ze mam uplne klasicky mrchovsky mesiac 🙂 Ale vyckam co a ako. Len dufam, ze nedostanem zrovna cez vikend, bo mame vela roboty na dome a toto by ma nacisto vyradilo z prevadzky 😒 Mavam otrasne bolesti hlavne ten prvy den. 😖 Uvidzime 😉
@koldun1 no do pipiny...asi sa to teda rodi na zlom mieste bo minuly rok zomrel mame brat, potom musela zomriet nasa 12 rocna sucka (a to bolo ovela viac placu) a teraz dedko...kde do pipiny je ta rovnovaha a vsetky tie babatka????? srandujem!!! 😀 baby bodaj by ste mali pravdu a podarilo by sa aj nam aj bratrancovi naraz, to by bolo radosti!!!
@tatarida no ja ti mozem povedat moju zivotnu skusenost..... dedko nam sice zomrel ale i napriek tomu, čakam babatko a budem sa vydavat...a mesiac po mne sa bude vydavat nasa sesternica...a tiež caka miminko...je len o mesiac pozadu ako mi ci uz so svadbou alebo s dietatkom....i napriek tomu, ze v nasej rodine vladne smutok..su az dve radostne udalosti...ver tomu..ze coskoro to pride aj ku vam...este sa na tom nasmejete, ze obe rodinky mlade su priblizne rovnako tehotne....uvidis..ta rovnovaha tu je...
pred otehotnenim to asi u mna vyzeralo takto..kazdy mesiac meranie BT..sledovanie samej seba..v jednom kuse som myslela na to (aj pri milovani) ci sa to UZ podarilo alebo nie...velakrat som si poplakala, ze ja stara koza asi nemozem byt tehotna...uz som sa chystala k lekarovi nech ma prehliadne alebo urobi nejake testy....a od toho momentu som si povedala, ze na vsetko kaslem...ked som videla ako to mojho chlapa kazdy mesiac trapi prichod mojej menstruacie...deprimovalo to aj mna...odisli sme na dovolenku...kde sme si povedali a zmierili sa s tym, ze to asi budeme mat tazke a prestaneme nad tym tak uvazovat....a prave na tej dovolenke som otehotnela....
@tatarida vobec niesi sprosta....ja som bola na tom uuuplne rovnako...orgazmus som dosiahla len vtedy ak sa mi mm poriadne venoval...a hral sa s bradavkami ale mozes sa tesit....ked budes tehotna...ver tomu, ze len jeden dotyk bradavky a budes po nom skakat...co ta to tak vyrajcuje...ten moj to teraz dobre zneuziva....kazdu chvilu ide okolo mna a dotkne sa mi bradaviek....ja mam co robit aby som klidnila hormony 😀 😀 a mimochodom aj orgazmus je velmi dolezity pre otehotnenie....

@tatiana77 ,to je jasné,ale ja nehovorím o tehotných ženách,tie si môžu urobiť test aj pár dni pred plánovaným menzesom a budú mať pozitívny
ide o to,že menzes môže niekedy meškať a tak u netehotnej ženy je zbytočné stresovať,pokiaľ jej nemeškajú ...chápeš?