Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Babenky taha ma akosi na spanie idem zaliest pod perinu urobit discoteku a porevat si drahy mi uz siel do prace tak mozem chudak ten ma lutuje a nechape tie skur...ne testy ze co to ma znamenat.Mam chut sa obliect a ist niekde do mesta pozhanat ten mamatest ale az zajtra asi pojdem a v piatok ocikam.
.... bola som okupat nase psiska, usli na vah a vyvalali sa asi v zdochnutej rybe, a v niecom riadne mastnom 😠 😠
joj baby, taky pekny pondelok bol a dnes nikto nevie na com je ☹
@simonkato prid do ziliny, mas to kusok 😉
a ja som tiez za stredne slovensko- terchova uplne poprdeli 😀
@simonkato porevať si ?!!!! nebláááázni ..... viem si síce len predstaviť aká to je záťaž na psychiku, ale pomysli na všetko dobré, čo zatiaľ máš - mne niekedy pomôže kuknúť si Modré z neba a tam vidím, že moje depky môžu ísť do kelu.... preplakala si už isto dosť času .... oddýchni si, a skús sa sústrediť teda na hľadanie práce ... a všetko príde postupne
(ľahko sa to píše, ale s odstupom času uvidíme, prečo sa niektoré veci dejú tak ako sa dejú)
@brumka no veď toto, je to pálka a na veľmi dlho, no aspoň sme vo svojom.@ tramtara máš úplnú pravdu, stačí kuknúť v stredu Modré z neba a pochopíš že si vlastne šťastný človek. A čo má prísť tak príde. Na každého čaká tam hore dušička, ktorá skôr či neskôr príde ku každej. No každá to máme v knihe osudu napísané inak. Treba len vydržať. Ja verím, že do konca roka sa to každej z nás podarí a budeme si čítať koníka už len na pobavenie a pousmejeme sa nad tým ako sme boli na dne. Teda hlavne to prajem všetkým tým čo detičky nemajú alebo sa snažia veľmi dlho. No vlastne všetkým. 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@ellis21 zeby migrena a tazko od zaludka boli priznaky? nech su nech su 😵
ja si vzdy po ovulke myslim, ze som urcite tehu, vsetky mozne priznaky na sebe pozorujem, ale parkrat som si vsimla, ze by som mala byt tehu aj tesne po mrche, aj v case ovulky a uplne najtehotnejsie som sa citila, ked sme mali zakazane snazit sa a ani sme sa nesnazili 😀 aspon som vedela, ze nemusim testik robit 😀 preco sa hned nerozsvieti nejaka kontrolka: "uz som naozaj v brusku" 😵
@brumka ja sa tiež neviem dočkať, no keď môj nič tak simi si to naozaj zaslúži, dúfam že ju to mimčo neťahá za nos. A som veľmi zvedavá aj na tvoj testík, takže kedy budeš testovať? No ako sa ja poznám, tak to nevydržím a testnej aj dnes keď prídem z práce a nič tam nebude a budem sklamaná 😠
práve mi prišiel mail z tej internetovej lekárne, že balíček bol odoslaný a mám ho v krátkej dobe očakávať - taáááák som zvedavá čo tá moja mrcha spraví teraz 😀
ahojte babulky,zo mna dneska na MK nic,deculko mi nezaspalo... ,ale tak letmo som vas precitala...
chystate party🙂)) pre mna je tiez BA daleko🙂) ale to aj stred SR... s deculom je tazko dakde ist... .....
Reny...tak ty k doktorke az zajtra.... inak aj ja by som sla uz k svojmu....od juna mam rok po preventivke... lenze nema mi kto strazit maleho v ten cas,ked chcem ist.... lebo chcem ist ten tyzden po mrske...po ovulke uz nech mi tam s usg nesaha,ak by daco....a tak sa k nemu neviem dostat...
Babulky už končím, utekám pre malého do škôlky a robiť s dcérkou úlohy, kým dojdem tomov ja pol piatej. Držím palčeky a dúfam, že zajtra tu budú nejaké novinky. Zatiaľ pa a prajem ešte pekný dník.
...ako sme pekne všetky stíchli poobede.... 😅 😀
@drobca07 no presne... pomaly pojdeme vonku.... nakoniec som nic nevymyslela kam ist...pojdeme len tak bezne....
Cez vikend som si kupila rifle a zimnu bundu... a teraz mi treba este kabelu,ale fakt neviem aku.... ale dnes uz nikam nejdeme...a deculko nam rozbilo misku...... hned zacal hukat a ze treba ist po vysavac.... volajake je premudrete🙂 teraz pokiazil zaluzku,vyletela ta spinka.....a ze "tata tata....a uz ma celu retiazku v ruke.... ze tata tata...akoze to opravi....po riti dostane...

@simonkato no ja mám aspoň to šťastie, že som si podľa tej mojej nikdy hodinky nastaviť nemohla 😀 a to dokonca ani keď som brala HAK .... 🙂 ale tak do marca mala aspoň aké také rozmedzie, ale posledný polrok je to fakt divné ... ale tak doktorka mi povedala že mám všetko v poriadku .... tak sa jej ešte budem snažiť chvíľu veriť 🙂