icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

tramtara
17. okt 2012

@simonkato no ja mám aspoň to šťastie, že som si podľa tej mojej nikdy hodinky nastaviť nemohla 😀 a to dokonca ani keď som brala HAK .... 🙂 ale tak do marca mala aspoň aké také rozmedzie, ale posledný polrok je to fakt divné ... ale tak doktorka mi povedala že mám všetko v poriadku .... tak sa jej ešte budem snažiť chvíľu veriť 🙂

simonkato
17. okt 2012

Babenky taha ma akosi na spanie idem zaliest pod perinu urobit discoteku a porevat si drahy mi uz siel do prace tak mozem chudak ten ma lutuje a nechape tie skur...ne testy ze co to ma znamenat.Mam chut sa obliect a ist niekde do mesta pozhanat ten mamatest ale az zajtra asi pojdem a v piatok ocikam.

tramtara
17. okt 2012

@ellis21 momentálne Nové Mesto .... ale pôvodom som zo severného Slovenska 🙂

janka9900
17. okt 2012

.... bola som okupat nase psiska, usli na vah a vyvalali sa asi v zdochnutej rybe, a v niecom riadne mastnom 😠 😠
joj baby, taky pekny pondelok bol a dnes nikto nevie na com je ☹
@simonkato prid do ziliny, mas to kusok 😉
a ja som tiez za stredne slovensko- terchova uplne poprdeli 😀

tramtara
17. okt 2012

@simonkato porevať si ?!!!! nebláááázni ..... viem si síce len predstaviť aká to je záťaž na psychiku, ale pomysli na všetko dobré, čo zatiaľ máš - mne niekedy pomôže kuknúť si Modré z neba a tam vidím, že moje depky môžu ísť do kelu.... preplakala si už isto dosť času .... oddýchni si, a skús sa sústrediť teda na hľadanie práce ... a všetko príde postupne
(ľahko sa to píše, ale s odstupom času uvidíme, prečo sa niektoré veci dejú tak ako sa dejú)

brumka
17. okt 2012

@ellis21 🙂 ma 2,5 roka 🙂 nam by aj viac dali len bojime sa toho
@tramtara tiez si myslym ako laik

janka9900
17. okt 2012

@drobca07 ak si mala ovu skor ako 8., tak ja by som ozaj podla toho ako ti stupa teplota povedala, ze to neni nahoda 😅 len preco je ten test negativny?! 😠 ja by som pri tvojich priznakoch bola uz nastopero tehu 😅
... ale ak bola az 8, tak je este casu dost na testik 🙂

ellis21
17. okt 2012

@brumka no veď toto, je to pálka a na veľmi dlho, no aspoň sme vo svojom.@ tramtara máš úplnú pravdu, stačí kuknúť v stredu Modré z neba a pochopíš že si vlastne šťastný človek. A čo má prísť tak príde. Na každého čaká tam hore dušička, ktorá skôr či neskôr príde ku každej. No každá to máme v knihe osudu napísané inak. Treba len vydržať. Ja verím, že do konca roka sa to každej z nás podarí a budeme si čítať koníka už len na pobavenie a pousmejeme sa nad tým ako sme boli na dne. Teda hlavne to prajem všetkým tým čo detičky nemajú alebo sa snažia veľmi dlho. No vlastne všetkým. 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

janka9900
17. okt 2012

@ellis21 zeby migrena a tazko od zaludka boli priznaky? nech su nech su 😵
ja si vzdy po ovulke myslim, ze som urcite tehu, vsetky mozne priznaky na sebe pozorujem, ale parkrat som si vsimla, ze by som mala byt tehu aj tesne po mrche, aj v case ovulky a uplne najtehotnejsie som sa citila, ked sme mali zakazane snazit sa a ani sme sa nesnazili 😀 aspon som vedela, ze nemusim testik robit 😀 preco sa hned nerozsvieti nejaka kontrolka: "uz som naozaj v brusku" 😵

ellis21
17. okt 2012

@janka9900 no veď práve, keby zmenil farbu prst alebo nosna červeno 😀 😀 To by sme chodili po ulici a kto by mal červený nos tak je tehu. 😀 😀

janka9900
17. okt 2012

@ellis21 no 😀 nebolo by to super? 😀 radsej s cervenym nosom ako s nervami v kybli 😉

ellis21
17. okt 2012

@janka9900 😀 😀 😀 😀

tramtara
17. okt 2012

@ellis21 už vidím jak by mi ten môj po nociach maľoval nos na červeno len nech mu dám niekedy pokoj 😀 😀 😀

ellis21
17. okt 2012

@tramtara 😀 😀 😀 no aj ten môj chytá ženský syndróm. Nejak ho bolí hlava, je unavený z roboty alebo ide uspať malého a príde až keď ja spím, vtedy si myslí že mu nič nehrozí. Ale ja čakám a už potom nieje úniku 😀 😀 😀 😀 😀 😀

brumka
17. okt 2012

@ellis21 juj aka som ja nedockava kolko bude rano BT :( a hlavne ako dopadne tvoj a @simonkato test

ellis21
17. okt 2012

@brumka ja sa tiež neviem dočkať, no keď môj nič tak simi si to naozaj zaslúži, dúfam že ju to mimčo neťahá za nos. A som veľmi zvedavá aj na tvoj testík, takže kedy budeš testovať? No ako sa ja poznám, tak to nevydržím a testnej aj dnes keď prídem z práce a nič tam nebude a budem sklamaná 😠

brumka
17. okt 2012

@ellis21 ja uz netestujem skor ako po tyzdni meskania, uz som sa poucila :( ked som mala 37DC som mala tolko falosnych duchov a prazdnych testov a najviac ma natiahol september s tym mikro takze asi dakedy v novembri 🙂

drobca07
17. okt 2012

práve mi prišiel mail z tej internetovej lekárne, že balíček bol odoslaný a mám ho v krátkej dobe očakávať - taáááák som zvedavá čo tá moja mrcha spraví teraz 😀

rohlicka
17. okt 2012

@drobca07 juuj moja tak kedze su nove dohady ohladom tvojej ovulky .. asi bude najlepsie testnut niekedy az pondelok 😉 😉 😉 tfuj tfuj tfuj .. vela stastia - tolko priznakov .. mne nedavno podobnych ze silno myslim na teba 🙂

drobca07
17. okt 2012

@rohlicka no vidíš moja vidíš, ako tú dávajú nejaké dohady a snažia sa mi dať asi nádej.... a ja hlúpa sa zase namotám, uverím tomu, zase ma bude pokúšať testovanie a zase budem mesiac v slzavom údolí..... 😒

tramtara
17. okt 2012

@drobca07 nevymýšľaj - podľa mojich skromných výpočtov, ak máš dostať tak nejak v nedeľu, pondelok .... ak dovtedy nedojde tak jedine gynekológ a vyvolávačka (ak ju teda bude treba :-P )

deculko
17. okt 2012

ahojte babulky,zo mna dneska na MK nic,deculko mi nezaspalo... ,ale tak letmo som vas precitala...
chystate party🙂)) pre mna je tiez BA daleko🙂) ale to aj stred SR... s deculom je tazko dakde ist... .....
Reny...tak ty k doktorke az zajtra.... inak aj ja by som sla uz k svojmu....od juna mam rok po preventivke... lenze nema mi kto strazit maleho v ten cas,ked chcem ist.... lebo chcem ist ten tyzden po mrske...po ovulke uz nech mi tam s usg nesaha,ak by daco....a tak sa k nemu neviem dostat...

ellis21
17. okt 2012

Babulky už končím, utekám pre malého do škôlky a robiť s dcérkou úlohy, kým dojdem tomov ja pol piatej. Držím palčeky a dúfam, že zajtra tu budú nejaké novinky. Zatiaľ pa a prajem ešte pekný dník.

deculko
17. okt 2012

@ataner81 a ty si v praci dnes? premyslam,co s poobedim... kam ist ...

zora256
17. okt 2012

@ellis21 Ahoj!Ja všetky druhy príznakov mávam od Ty ho neberieš náhodou?

drobca07
17. okt 2012

...ako sme pekne všetky stíchli poobede.... 😅 😀

deculko
17. okt 2012

@drobca07 no presne... pomaly pojdeme vonku.... nakoniec som nic nevymyslela kam ist...pojdeme len tak bezne....

Cez vikend som si kupila rifle a zimnu bundu... a teraz mi treba este kabelu,ale fakt neviem aku.... ale dnes uz nikam nejdeme...a deculko nam rozbilo misku...... hned zacal hukat a ze treba ist po vysavac.... volajake je premudrete🙂 teraz pokiazil zaluzku,vyletela ta spinka.....a ze "tata tata....a uz ma celu retiazku v ruke.... ze tata tata...akoze to opravi....po riti dostane...

drobca07
17. okt 2012

@deculko 😀 😀 😀 aspoň máš veselo 😀
@ataner81 @brumka @simonkato @ellis21 @tramtara @janka9900 a nespravíme si ten spoločný výlet sem????
mám super tip:

http://www.topky.sk/cl/13/1327978/Mesto-penisov...

deculko
17. okt 2012

@drobca07 fiiiiha....tam by sme sli vsetky🙂 😀

simonkato
17. okt 2012

@drobca07 asi by neboli nase polovicky moc nadsene z takeho nasho vyletu 🙂