icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

drobca07
18. okt 2012

@simonkato to je mi strašne ľúto, že to s tebou takto dopadlo Simi ☹ ...ale možno máš pravdu a možno sa naozaj potrebuješ "striasť" všetkého zlého a zmeniť prostredie.... ešte si mladučká a máš život pred sebou....ale prečo si chceš nasadzovať antiku? veď ak aj pôjdeš do zahraničia zatiaľ bez mm tak ti nebude treba a antika je svinstvo, tak sa nenič ešte aj tým.... strašne veľmi ti prajem aby si mohla byť konečne šťastná, po tom všetkom si to zaslúžiš a máš na to právo! hlavne sa nezabudni v živote usmievať aj keď ja viem,...je nespravodlivý....
...vidíš, aj so mnou ako to je...ale ešte sa nevzdávam....a zajtra volám gyndovi pre istotu nech si ma objedná na pondelok....

drobca07
18. okt 2012

@werusss aj tebe želám z celého srdiečka čo najskôr // 😉 🙂 a dobre si urobila s tou výpoveďou 😉 🙂

rohlicka
18. okt 2012

@drobca07 len tolko - tfuj tfuj tfuj - ved coskoro ti pride balicek a pondelok budeme vsetci mudrejsi 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

simonkato
18. okt 2012

@drobca07 tak ale ak by som niekam mala ist az po novom roku a radsej si ju dam ved aj tak davame do seba tolko svinstva tak co ma nezabije to ma posilni heh smiech.Len skoda ze mi moc do toho smiechu nieje.
Moja ty sa nemas preco vzdavat v tebe drieme uz novy zivot 😵 daj na moje slova.

brumka
18. okt 2012

@drobca07 antika sa inac aj pouziva ked niekto nemoze otehotniet ja som po vysadeni otehotnela hned po mesiaci 🙂

drobca07
18. okt 2012

@rohlicka 🙂 veď aj ja čakám na ten balíček a na pondelok ako na chleba....
@simonkato NEVERÍM!!!! 😅 ....a ty nepapaj žiadnu antiku!!!! to je zlé zlé zlé!!!

horseshoe
18. okt 2012

Pekny den dievcence. Len tak som sem nakukla, ze ako sa mate. Ja mam teraz vela robotky, tak nestiham sem chodit.
@simonkato joj, moja, vyzeralo to s tym testikom velmi nadejne a nakoniec predsa nic? ☹ Ach, no nevedno, ci vtom bol zas chybny test alebo velmi skore tehu...to uz je vlastne aj tak jedno.
Rozmyslas nad odchodom do zahranicia? Tak to ti len odporucam - je to velmi dobra skusenost do zivota. 😉 Nielenze si zarobis viac peniazkov, ale ti to otvori oci v roznych oblastiach 😉 A tiez som za to, aby si si HAK nedavala predpisovat - prosim ta naco? Ved to je hnus, este si dodrbes cely hormonalny system. Len ty pekne s HAK nevymyslaj 😉 Ja som s muzom roky sexikovala bez HAK (prerusovany sex) a vidis, ze ziadne babo z toho nebolo - az teraz, ked sme sa zacali snazit. Takze velmi si to zvaz 😉
A hlavku hore, mozno fakt to zahranicie a oddych pomoze tvojej hlavke aj telu oddychnut si a nacerpat nove sily. 😉 😉 😉

@drobca07 a ty mrska este stale nic? testiky negativne? fiiiiha, no aj ja by som zvazila navstevu gyndy v dohladnom case... 😉drzim palce 😉

drobca07
18. okt 2012

@brumka ja viem, ale ja poznám zase veľa prípadov, ktorým sa po antike nevedela spustiť strašne dlho ovulka napríklad.... takže je to asi tak 50:50 ...a ty ako píšeš si ju mala mesiac, ja som ju tiež brala keď som bola mladšia ale strašne mi to robilo zle tak som prestala.....
@horseshoe už som na teba myslela drahá kde si stratená aj včera aj dnes - a áno už som zvážila a zajtra volám a pondelok idem ak dovtedy nič...

brumka
18. okt 2012

@drobca07 ved ako komu vyhovuje, jasom ju pri dcerke brala 4 roky a teraz som ju brala 1,5 roka, podla mna to nema nic s otehotnenimale zalezi ako telo nato vplyva jasi ju neviem vynachvalit, po druhom dietati si hem dat teleisko na 5 rokov. ja na 90% 3 deti mat nechem ale to predbieham udalostiam, mne napriklad anika pomohla po tolkych zdravotnych problemoch a som rada

horseshoe
18. okt 2012

@brumka @simonkato

Kto si chce precitat o skodlivosti HAK: http://ona.idnes.cz/antikoncepce-pro-mladistve-...
Tento clanok bol aj v casopise Zdravie a nejake rozhovory boli aj v telke. No logicky ked sa nad tym babule zamyslite, potlacat prirodzenu hormonalnu regulaciu organizmu chemiou asi nie je velmi zdrave, nie? 😉

horseshoe
18. okt 2012

@brumka @simonkato
teraz kukam ze o HAK tuna neni moc pisane, ale v tom casku toho bolo popisane dost aj ako skodi prave pocatiu...No ale kazdy si musi spravit nazor. Zase uznavam, ked zena s 3detmi si necha predpisat HAK, lebo nehce uz dalsie, ale i tak...Celkovo by sa potom mala co najviac snazit dodrziavat zdravy zivotny styl - urcite nefajcit, nepit alko, vela sportovat, jest zdravo. A to tiez nie je lahke dodrziavat. 😉

brumka
18. okt 2012

@horseshoe jasom o nej tolko citala ale zatial som rozhodnuta si ju nasadit, u man aids ehrozi mam prvehoa rovnakeho apartnera uz 9 rokov, zdravotnystav mam dobry tak zatial neplanujem inak 🙂 nefajcim nepijem tak daco si dat mozem 🙂 akurat si ma predbehlas tym stylom 🙂 jasa ho rokysnazim dordziavat uz aj stravu co sa kedysi nedalo, sportovala som vzdy 🙂

horseshoe
18. okt 2012

@brumka tak potom pre teba je HAK idealna. 😉 lebo to vies, ze aj prilisny zdravy zivotny styl skodi 😀 😉 Treba to trosku pribrzdit tou hormonalnou chemiou 😀 😉

brumka
18. okt 2012

@horseshoe dneska vsetkeho vela skodi a nie vsetko co si kupime a vravia ake zdrave je naozaj zdrave, ved 100 ludi 100chuti. ja ju pribrdzim tehotenstvom 🙂 inac babky ako sa dnesak mate mne je zase na prd fakt neviem cito pocasie

horseshoe
18. okt 2012

@brumka no ved treba pouzivat zdravy sedliacky rozum a to plati pri vsetkom 🙂 😉
ja sa moc dobre nemam, mam furt problemy s tymi dutinami co mi sposobuju tehu hormony. dalsie antibiotika nemozem a ani nechcem. doktori mi nic neporadia - iba treba sa setrit, lezat a neochoriet. takze tak. je to na chuja. 😒

brumka
18. okt 2012

@horseshoe co mi pre eticky nevytrpime, a preventan si skusala? je akut a quatro

simonkato
18. okt 2012

Ja som brala HAK ako dieta viac menej ci skor pubiska od 15do 18velmi mi pomohol co sa mrchy tyka pleti vlasou postava vsetko super len bol hrozne drahy uz v tej dobe som davala za jednu krabicku okolo 800SK na mesiac.takze zase si nedam bar aku ked tak poriadnu co v nej nieje tolko chemie atd atd atd.
@horseshoe ja sa nebojim ze by som otehu nechcem hak koli tomu ale koli cyklu bolestiach pri mrche a veci podobne nefajcim vipijem si raz za rok snazim sa stravovat v ramci moznosti.Pri tom mnozstve chemie co do seba denne davame mi jedna tabletka uz tolko neuskodi.A ved uvidime do pondelku mozno nebude ani potrebna pojdem gyndosovi a poviem mu co sa mi stalo s tymi testami zoberiem mu ich ukazat.este by som chcela kupit test rovnakej znacky a ocikat ten a ked bude negativny tak asi slo len o to biochemicke tehu.
@brumka moja moj drahy je zle nasadene teliesko 😀 😀 😀 vzdy sa na tom smejeme

@drobca07 moja som zvedava ako dopadneme ale myslim si ze u teba tam cosi bude len ty chod pekne ku gyndosovi aby chran bohu neslo napr o mimonaternicove tehu vtedy HCG stupa velmi pomalicky aby si si este daku sarapatu nenarobila.

horseshoe
18. okt 2012

@brumka to som neskusala. ale od vcera beriem Sinupret - ze to mozu aj tehu aj deti. Ale neviem, vsetky tie veci, co do seba pcham mi pridu len ako potlacanie nasledkov. Ale tak jasne, ze pricinu - tehotenstvo nechcem odstranit - takze preto je to taky bludny kruh 😖
Veru tak, my zienky si pre babatka musime vela vytrpiet a kolke daleko viac ako ja 😒 Musime byt len silne a vydrzat - nic ine neostava...

drobca07
18. okt 2012

@simonkato samozrejme že to nenechám len tak nech už ide o meškajúcu mrchu alebo neviem čo ešte, proste ma to trápi , zajtra volám a v pondelok ráno tam idem nech sa deje čokoľvek - teda ešte uvidím čo mi povie gyndoš - ale on ma vždy radšej zavolá nech prídem....

brumka
18. okt 2012

@horseshoe tie tabletky co som pisala to som brala ko tehu a j po porodde a aj teraz som si dala to mi svagrinna lekarnicka odporucila to su cmulacie tabletky http://www.mojalekaren.sk/preventan-quattro-24tbl/
http://www.mojalekaren.sk/preventan-akut-30tbl/

franica
18. okt 2012

baby čo to je za kleslú náladu...sem sa chodím načerpať dobrej energie a smiať sa, takže pekne vyhrabte v sebe optimistické ja a nech sa páči tešiť sa práve z toho, čo máte: @drobca07 z neprichádzajúcej mrchy, @horseshoe z drobčiatku v brušku, @simonkato z nových skúseností v budpcnosti- noví ľudia, miesta, jazyk, kultúra..juuuj bude super 😉 , @brumka z krásneho dievčatka a snažilkovania.... ešte aj slnko nám k tomu pečie, takže všetko je ako má byť 😉

Ja dnešným dňom považujem tému mrcha oficiálne uzavretú, dnes skončila a ide sa na to!!!! Včera sme s drahým večer pilno študovali praktiky a už nie len ja, už aj on je silno odhodlaný všetko spraviť pre úspech, takže ideme do boja!! Plán je poistiť si to každý deň, ale tak to budem veľmi zvedavá 😀 (vraj jemu to bude celkom vyhovovať- bodajby nadával, no nie? 😀 😀 😀 ) Takže máme dohodnuté,, že ideme vyrábať babu a keď to bude chalan aj cez všetky praktiky, tak to bude druhý Chuck 😀

horseshoe
18. okt 2012

@brumka dik. 😉 no mozno vyskusam aj tie. uz neviem kam z konopy 😒

brumka
18. okt 2012

@horseshoe jasom s tym spokojna, a kludne tomozes mat doma ma to daku dobu spotreby 🙂
@franica mas pravdu, tesim sa ze uz zacinas, a ake praktiky, poradis daco? ja zatial alchemilku, vitaminy, BT 🙂 a castejsi sexik teda ako sa podari

franica
18. okt 2012

@brumka vidíš dobre, že sa pýtaš...no v podstate naša hlavná praktika bude spočívať v duchu "konečne bez ochrany" 😀 Myslím, že to je taký základ....a potom často ako sa podarí špásovať, k tomu beriem len ten Babyplan už dlhšie, listovú a nič....ešte som si kúpila ten grepový džús, ale nepamätám ako, kedy a koľko ste ho pili...každý deň takto po MS či ako? @horseshoe nemáš dávkovanie? 🙂

brumka
18. okt 2012

@franica no vidis 4x som grep jedla do ovuly ale suchasom ako kostolna mys hovori sa to inak :( ale papmetento mesiac aj cerstvy ananas 🙂

horseshoe
18. okt 2012

@franica ahoj ty cica 😀 😉 my sme tu vsetky zdechnute a ty si jak naspidovana veverka plna sily a elanu 😀 😀 😉

Ale grepovy dzus nieeeee 😠 😠 😠 Lez cerstvo vytlacena grepova stava je to prave 😉 😉 😉 Ten dzus je akurat tak plny cukru a chemie - presny opak toho, co poskytuje cerstva grepova stava. Takze dzus vylej alebo daruj nepriatelovi 😀 😉 Pije sa to od prveho dna mrchy az do ovulky. Inac aj moj drahy ho pil, ale nie tak casto ako ja, lebo vraj mal potom casto nahlu prihodu břišní 😀

franica
18. okt 2012

@horseshoe ty jedna bio osôbka 🙂 Ja som si už nakúpila toho džúsu a ešte ho mám aj rada, tak ja to risknem 🙂 Aj som naň zabudla, ešteže sa brumka pýtala..je mi jasné, že to má ďaleko od 100% šťavy, ale dačo tam aspoň bude, to mi ublížiť nemôže a ešte si pochutnám. Nemám odšťavňovač a ani grepy teraz, ale potom v obchode kúpim, sľubujem ti 😉
A že plná energie..ako sa to vezme...dnes som taká lemravá až sa hanbím 😀 Od rána sa chystám na domáce práce, čaká ma halda, ale viem, že mm príde až večer, tak si vravím, že mám času a času...ale už sa musím dokopať 😠 Ale z toho snažilkovania mám takú radosť, že mi to dodáva optimizmu, normálne už môžem skúšať- JA čo som bola odstavená na vedľajšiu koľaj..už môžem! Lepšie ako Vianoce 🙂 🙂

horseshoe
18. okt 2012

@franica 🙂 no tak pri tvojej rychlosti otehotnenia asi ten grep ani potrebovat nebudes 😀 😉 ved sa to podarilo na prvy sup, i ked ja viem, ze koniec to nemalo dobry, ale zaklad je, ze sa podarilo 😉 😉 😉
No ved ja som rada, ze sa tak tesis tomu snazilkovaniu - optimizmus a dobra nalada ti veru nechybaju 😉 😉 😉 Len tak dalej a cochvila mas mimi v brusku 🙂 😉

franica
18. okt 2012

@horseshoe no dúfajme, že budeš mať pravdu, veľmi by som to potrebovala, by mi to až dušu pohladilo 🙂 Tak uvidíme ako rýchlo to bude teraz, či sa aj telo na to cíti, či mi ten jeden vajíčkovod zakčnel a tak....ale už môžme, to je základ.
Už sa teším ako oprášim ovu testy a podobne...zase to bude o čakaní, ale čo na narobíme..zase asi 2 týždne do plodných dní, potom dva týždne že či bude meškať alebo nebude meškať jaaaaaaaj 😀
Ale čo ide rýchlo, aspoň mne sa zdá, sú tvoje týždne!!!!!! Teraz pozerám, že už 21...pred chvíľkou to bolo 19- ty nemáš nejakú inú časomieru? 😀

horseshoe
18. okt 2012

@franica Hehe, tak to sa aj ja tesim, ako tu budes hadzat fotocky ovu testikov a potom aj tehu testikov a ratat a cakat a polemizovat... 😀 😉 A verim tomu, ze cochvila sa tu budeme vsetci vytesovat nad tvojimi //ciarkami 😉 😉 😉

Heh, veru, tehu mi ubieha velmi rychlo, uz mam polku za sebou a ani sa nenazdam a zachvilu budem v 6.tom mesiaci. Ale i tak sa mi to zda este daaaaleko kym budem drzat moje vytuzene bebe v naruci 😀 Takze vlastne by som bola este radsej, keby tie tyzdne ubiehali rychlejsie 😀 😉