icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
19. okt 2012

@drobca07 a uz si volala? ja neviem jasom nedockava ale zase nechem nutit

drobca07
19. okt 2012

@brumka akurát som dovolala - mám sa prísť ukázať v pondelok a spraviť si predtým ráno ešte test - ak samozrejme nič dovtedy...takže zase len čakať.... 😒

brumka
19. okt 2012

@drobca07 tak budmem netrpezliva, som zvedava co z teba leo pouzerma ze ak sa BT nemyly tak dneska mam ovulaciu na 18DC,snad telo bude mat dost casu an uhniezdnenie

ataner81
19. okt 2012

Ahojte bambulky moje. Dnes som opäť v práci ale to značí, že na vás budem mať celý deň čas. Teda až na občasné výpadky, keď pôjdem po decká do školy a budeme písať úlohy 🙂 . @drobca07 Ivka keď už máš doma toľko testíkov, tak ti jeden čerstvo ocikaný chýbať nebude všakže? 😀 @brumka brumíček to ako si na to prišla, že dnes máš ovulku, veď ti teplota klesla či? 😕

brumka
19. okt 2012

@ataner81 prave preto uze mi tak rudko klesla a akosom to spravne pochopila rano by mala ist prudko hore a ak nie asi som estenemala ovulaciu, 2 lekarom som u kazala graf apovedali ze asi este neprebehla ale to este nebol dnesny udaj 35,9 zatial najmenej

ataner81
19. okt 2012

@brumka aha, takže dnes ti prudko klesla BT a zajtra by mala ísť prudko hore a to značí ovulu?Mne sa zdalo, že si ju mala 16DC ale ja som len BT amatér 😀

deculko
19. okt 2012

ahojte dievcata a ahoj Reny,to by si nebola ty, keby si drobcu nepokusala,ze 😀 😀 😀 😀
dnes mam deculo hore od 6.00.....tak teda dnes by po dvoch dnoch nespania cez obed uz zaspat mohol..... mal by byt unaveny...

brumka
19. okt 2012

@ataner81 jasom si tiez myslela ale ona by mala este viac stupnut po ale isla pomaly a potom klesla no uvidime ja som tiez amater. tiez som si myslela ze som ju mala 16DC, len aby telo vsetko stihlo. ale keby bolo dneska tak vcerajsok sme lepsie poistili ako tn predtym a este dnesok poistit 🙂

ataner81
19. okt 2012

@brumka jasné, poistiť treba všetko 😀 😀 😀 😀 Som zvedavá na ďalší tvoj vývoj BT. Mne teplota stúpa a klesá z/na 36,6-36,8
@deculko ahoj Evička no jasné, veď to mimi si z nej robí srandu ale možno už dnes sa rozhodlo prejaviť 😀
@drobca07 Ivanka kdeže si? 😀 😀 😀 😀

drobca07
19. okt 2012

@ataner81 tu som zlatko tu....práve mi volal doky naspäť či nemôžem prísť už dnes, takže odchádzam z práce a idem cestovať, poobede sa vám babuľky hneď ozvem , držte mi palce nech je všetko v poriadku

simonkato
19. okt 2012

Ahojte banbulky moje ja som hned z rana vytocena trepem sa k doktorke na infektologiu po vysledky a ony dovolenku no slak ma trafi.Mrcha stale nikde ale uz testik ocikam az v pondelok rano ked do vtedy samozrejme nepride a pojdem gyndosovi nech mi zoberie krv a ked tehu nebudem nech mi da vyvolavacku necitim sa ani tehu ani na mrchu ale spodok ma tak zvlastne boli kurnik dufam ze nie som prechladnuta.
@drobca07 kludne jeden testik ocikaj ved ich mas kopu a jeden chybat nebude a mamatest je mamatest 😝

brumka
19. okt 2012

@drobca07 a test si spravis?
@ataner81 jasom potom na tvoj graf tiez zvedava 🙂

ataner81
19. okt 2012

@drobca07 Ivanka moja krásna, tak strašne si želám aby ti doktor oznámil dobrú správu 🙂 . Silno, silno ti držím palce. Budem úprimná a poviem, že pri každom tehotenskom teste čo bol hodený na MK som pocítila radosť a v zápätí obrovskú ľútosť, že taký nemám aj ja a osteň závisti ale pri tebe nič také nehrozí. Otvorene priznávam, že nikomu som to tak veľmi nepriala ako tebe lebo podľa mňa si to zaslúžiš najviac. Sorry babule ale takto to cítim ja. 10rokov je veľa aj na koňa. Ivanka drž sa moja,myslím na teba a tfuj, tfuj, tfuj popľula som ťa pre šťastie 😀

brumka
19. okt 2012

@ataner81 myslym ze takto to citia vsetky, kazda z nas dopraje tej druhej babatko

simonkato
19. okt 2012

@drobca07 Ivanka silno drzim prsteky velmi na teba budeme vsetky mysliet nech sa dozvies tu najkrajsiu spravu v zivote musi to tak byt ved kto si to zasluzi viac ako ty Renka ma pravdu 10rokov je uz neskutocne vela aj na kona.

ataner81
19. okt 2012

@brumka to som rada, už som sa cítila ako závistlivá mrcha 😀 Všetkým vám to samozrejme prajem ale Ivanke obzvlášť 😉

deculko
19. okt 2012

fiha @drobca07 sme zvedave.....drzime obrovske palce...tak ako vravi Reny,ty sa nasa vynimka a 10 rokov je tak strasne vela,ze uz sup zo snazilkovskej tabulky prec...
a ty Reny u gyndosky si vcera bola?
ja som sa rozhodla,ze zase tento mesiac uz nepojdem...az ten dalsi.....

horseshoe
19. okt 2012

@drobca07 I ja sa pripajam k drzitelom palcekov 😀 😉 Nech to vyjde a nech sa konecne usmeje na teba stasticko 😉 😉 😉 😉

ataner81
19. okt 2012

@deculko Bola som ale sestrička nemala dobrú náladu. Vraj mi zastupujúca doktorka predpísala duphaston, tak ho mám brať 3mesiace a prísť po tom. Nedala som sa však odbiť a trvala na vyšetrení u svojej doktorky, tak mi nakoniec dala termín 31.10 no to mám 24ku a tak idem až 7.11. Ale nevadí. Možno dufík zaberie a ak nie, tak uvidíme čo ďalej

ataner81
19. okt 2012

Inak baby, škoda že je Ivka z Blavy. Ak by bola v KE, tak som normálne schopná ísť k doky s ňou. Taká som netrpezlivá a nervózna. Už viem ako sa cítia budúci oteckovia 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ellis21
19. okt 2012

Dobré ránko dievčatá, dnes som 29DC, test čistý ako ľalia. Mrcha zatiaľ nikde. Ja som si dnes povedala, že kašlem na to a som zmierená že príde mrcha. Ocikala som ráno posledný digi test a ten mi neukázal nič ani ano ani nie. Tak už kašlem na to. Dala som si pre istotu vložku a som zmierená s osudom. Od zajtra idem chudnúť 😎 . Babulky držím vám všetkým palce a už sa teším na pondelok keď tu uvidím vaše //. 😀 😀 😀

franica
19. okt 2012

@drobca07 jaaaj aké super, že už dnes, do pondelka by mi zuby vypadali od zvedavosti 😀 Veľmi držím palce a určite sa ozvi- to musí byť nejaké znamenie, že doki ťa zavolal späť, mne osobne sa to ešte nestalo 🙂 Už nech si späääääť
@ataner81 Ivka nie je z BA, ale od Veľkého Krtíša, to máš o dosť bližšie- keď rýchlo skočíš do auta ešte ju zastihneš v čakárni 😀 😀 😀
@brumka ja sa v BT nevyznám že vôbec, ale ak sa ti vidí, že by mala byť ovula, tak neváhaj a poisťuj všetko, čo sa dá 😉
@ellis21 zmierená môžeš byť, ale mrcuh nemáš, to je základ, takže nič nezahadzuj, moc nehladuj a ani sa neopíjaj- vieš, pre istotu 😉

brumka
19. okt 2012

@franica ja sa tiez nevyznama ale vcera mi 2 doky povedali ze este nebola ale dnesak prudko kleslaa zhodou okolnosti vcera keksik bol tak radcej dneok poistim a uvidim len sa bojim ci to nieje zle kedb y teaoreticky bola ovula dnes na 18DC ci to niej neskoor

franica
19. okt 2012

@brumka prečo by bola neskoro, podľa mňa môže byť hocikedy počas cyklu- ved keď sa poistíš, tak nič nepokazíš 🙂 Ja presne neviem, ale podľa mojich skromných pozorovaní samu seba sa mi vidí, že ja mávam ovulku na 17-18DC...síce aj cykly mám dlhšie-35 dňové, čiže to je presne v strede....netreba rátať, proste treba ísť naplno 😀

ellis21
19. okt 2012

@franica a to hladovanie nehorzí, pretož posledný týždeň by som zjedla aj koňa. Stále som hladná, hlavne večer, keď prídem z roboty. Včera o 21.00 som si dala nanuk, na to chleba s oškvarkami a cibuľou a stále som bola hladná. Už som pribrala 2 kg. Ani rifle nezapnem. Tak som si povedala, že už musím začať chudnúť aspoň nebudem myslieť na mrchu. 😀 😖

brumka
19. okt 2012

@franica bojm sa lebo vies ako dopadol september tak ze ci fazulka bude mat dostcasu na uchytenie. ja mam cykly rozhadzane 27-37 :(
@ellis21 na fotke vyzeras super stihlo 🙂

franica
19. okt 2012

@ellis21 presne toto som zažívala asi pred týždňom...že ráno som bola na jogurte, aj obed nič moc a večer som sa nevedela ovládať...no u mňa to bolo predmrchovské, ale kľudne to môže byť tehuovské 🙂 A bolo to sprevádzané takou hroznou túžbou, že to proste musím jesť- takto to mávam okolo MS s čokoládou, ale teraz som bola na slano-štipľavé...po večeroch som si na chleba so syrom kydala chilli omáčku, nech sa ukľudním 😀

ellis21
19. okt 2012

@brumka to som sa tak nastavila 😀 😀 😀 Ale rastie mi brucho a už mám problém zapnúť nohavice. Asi som taká nafúknutá lebo čochvíľa príde mrcha. Ale narástli mi aj prsia a stále ma dosť bolia. 😖 Tá mrchaňa bude asi silná. ☹ ☹

franica
19. okt 2012

@brumka aaaale na to zabudni, to ako keby ani nebolo...teraz sa uchytí uvidíš, nemá sa to prečo zopakovať plus maternica je posilnená, takže týmto sa vôbec netráp..jediné čo môžeš spraviť je snažilkovať, takže do toho!

ellis21
19. okt 2012

@franica no presne, ja to tiež mávam pred mrchov, no väčšinou sa viem ovládnuť ale včera to bola katastrófa, mm mi hovoril, že už mám prestať jesť, lebo buďem v noci kňučať, že mi je zle. No ale nebolo mi zle ale som sa zobudila o 5.30 na to že som strašne hladná 😀 😀 Bože zachvíľu budem mať 90kg a mimi nikde 😀 😀