Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
no nic babky tak idem ja vonka, kym je pekne, snad tu najdem zajtra adke pozitivne spravy 🙂 drzkajte sami
@franica normálne sa mi ten milovaný september vyplní.Mám tušáka, že to tie Vianoce dáme 🙂 Z drahého zoderiem kožu. To si vynahradím všetky dni, čo bol v práci. Chudák,ten sa bude tak strašne tešiť do tej svojej nenávidenej práce že až 😀 😀 😀 😀
@ellis21 to hej, taká náhoda, že ovulka cez víkend sa stane aj mne tak 2x do roka ☹ 😠
@ataner81 chudák bude jak štvaná zver 😀 Konečne voľno v práci, tak zaberák doma a keď budeš po Vianociach tehu tak naspäť do roboty makať na bábo....no poviem ti, mohol sa aj lepšie narodiť 😀 😀 😀 Iba srandujem- cez sviatky mu len pekne nič nedaruj, ešte máš dosť času popozerať net, poobjednávaj si bičíky, ak by sa moc bránil aj putá a choď si za svojím cieľom 😀
@ellis21 no máte to tiež neveselé, je to hnusné, že bud makáš v jednom kuse a vyžiješ, alebo máš pohodový život ale bez fuka...no vyber si 😖
ahojte 🙂 🙂 🙂
som vas konecne docitala a dufala, ze kym dojdem do konca, tak tu bude najkrajsia sprava od @drobca07 ... som sa drzala v napati, ako na vianoce 😀 ... snad sa dnes este ozve a verim, ze urobi krasny vikend nam vsetkym 😀
ako so mcitala, dnes vecer vsetci pijeme 😀 tak nazdravie baby! 😵 😵
.... ste si tu tak pekne hromadne ponadavali na muzickov. ja na toho mojho akosi ani nemozem 😅 obcas ma rozculi, ale to len tak chvilkovo, my sme sa este asi nikdy normalne nepohadali... kiez by nam to vydrzalo navzdy 😀
ozi, dnes mi konecne prisli vysledky z hematky- nic nezistili, ale ze by som si mohla preventivne pichat fraxiparinove injekcie ☹ som zvedava, co povie doktor. naco si mam nieco pichat, ked mi nic neni? a priebeh tehu, ani konca tehu nemal nic spolocne s trombofiliou 🤐 snad ma ich usetri 😅 ...
Ale ten bičík bol myslený inak 🙂 . To je na deti, že krátke vodítko a dlhý bič aby ma poslúchali 😀
Pripomenutie tabuľky 🙂 @nikol44 ahoj moja. Už si bola u doktora?Sme na teba všetky zvedavé 🙂 @mabika aj ty sa nám pochváľ 😉
@nikol44 3.10. býk Nikol?
@mabika 10.10. panna
@drobca07 12.10. baran Ivanka
@ellis21 20.10 váhy Elenka
@alicek14 ?.10. baran Alica
@simonkato 21.10. ryby Simonka
@tatiana77 22.10. kozorožec
@hanya1 22.10. lev
@zora256 22.10.-2.11. baran Zora
@zvolsiinylogin 25.10. ryby
@werusss 28.10. váhy Veronika
@linddi 28.10. baran Zlatica
@brumka ?.11. kozorožec Dadka
@janka9900 2.11. kozorožec
@waltea 2.11. vodnár Linda
@jeackynka 7.11. baran
@deculko 10.11. rak Evička
@ataner81 14.11. panna Renka
@franica 18.11. Váhy Zuzanka
Babule pre dnešok končím. Idem napísať hlásenie, prezliecť sa a hajde na hrušku 😀 😀 😀 Pekný zvyšok večera papa 🙂
@ataner81 @simonkato @brumka @deculko @ellis21 @franica a ostatné babulky - najpr sa ospravedlnujem , že sa ozývam až teraz ale nevedela som sa dostať na net, lebo nefungoval ako naschvál ...ale k veci...určite ste zvedavé....takže
celé ZLE ZLE ZLE 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
...u dokyho toľko - nechápal ako mi môže toľko meškať, zobral mi krv, urbil sono ale žiadne tehu nevidel ale prišiel na to že - moja sliznica nie je v poriadku - vraj nevie udržať plod a ešte k tomu všetkému vraj nemám dominantný folikul - to znamená že môžem čakať ako debil na otehotnenie 😠 ....takže to ideme riešiť ináč - stopol mi duphaston, pichol mi vyvolávačku ateraz idem 10 dní čakať či dostanem alebo nie , ak dostanem tak na 3tí deň cyklu mám prísť a ide mi nasadiť liečbu - pravdepodobne pregnyl alebo niečo podobné - ešte to vraj musí premyslieť - bol veľmi ochotný a všetko mi cez moje slzy vysvetľoval..... 😢 😢 😢 ....na druhej strane viem, že je dobré , že to zistil a ideme to liečiť...ale proste mňa prepadlo maximálne zúfalstvo a pocit, že už ani nechcem žiť, že je zrazu predo mnou opäť dlhá cesta a ja nejako ani nemám síl bojovať, cítim sa taká slabá a bezmocná a hnevám sa na seba a neznášam svoje telo a všetko to čo mi robí 😢 😢 😢 je mi zle zo samej seba 😢 😢 😢 ....takže dneska moje plánované opitie asi nebude, nemala by som teraz piť žiadny alkohol kým nedostanem ☹ ....tak koľko mám ešte čakať???? 10 rokov sa niekomu zdá málo???? prečo ja? prečo?....... 😢 😢 😢
....dakujem vám za všetky vaše povzbudivé slová ktoré ste mi tu celé doobedie a poobedie písali....veľa to pre mňa znamená, že ste tu a ste také úžastné a zaujímate sa o druhých aj keď každá z vás má svoje problémy s ktorými bojuje....mám vás strašne rada babuľky moje.....
@drobca07 jooooooj no to veru nie sme potešené týmto, je to naozaj komplikované. A nejdem nič odľahčovať, lebo viem si predstaviť akú nespravodlivosť cítiš, lebo aj to je nespravodlivé- proste sa musíš teraz vyzúriť, plakať, niekoho zbiť- čokoľvek ti pomôže a potom v sebe zobrať silu, ktorú ja viem, že ešte máš a dobojovať to. Štve ma, že na toto všetko ti nik neprišiel skôr...prečo po 10 rokoch, ale zase lepšie už teraz ako v tom januári, nie? Každý mesiac dobrý...a nová liečba môže zabrať aj hneď, mysli na to, že si proste múdrejšia už aj ako dneska ráno a aj tvoj doki- vidíš aký je zlatý, záleží mu na tebe, normálne bude premýšľať a niečo ti vymyslí...ešte to zďaleka nie je všetko, hovorím, že duphastonom nekončí...a a stále je tu asistovaná reprodukcia, čo si neskúšala a hneď by si možno mala bejbi 2 a naraz sa dočkáš, ale to už veľmi predbieham....vravím, tak po vyvolávačke čoskoro dostaneš a okamžite sa to bude riešiť. A my sme tu, máme ťa radi a podržíme ťa, určite posledná v tabuľke neostaneš...keby sme žili 50 rokov dozadu by to bolo iné, ale ak s dnešnou medicínou môžu mať deti aj muži, tak ty 6....dnes sa oddaj smútku a od zajtra boju, dobre? 😉
@drobca07 ach drobca,to ma mrzi... vyplac a vykric tu nespravodlivost a tie pocity.... vsetky to s tebou citime... jednu velku vec si ale pamataj.... si na 400-stej strane tejto temy a svoje vlastne babatko mat teda zarucene budes...
pisala som aj Reny,nedalo mi.... mam ti napisat,ze ju to strasne mrzi,dnes si vypije jednu na tvoje zdravie a posiela ti imaginarne objatie...
a s touto vetou dneska zaspavaj Ivka, SI NA 400-stej STRANE a SVOJE VLASTNE DIETATKO MAT ZARUCENE BUDES 🙂 ver tomu Ivka,my vsetky tomu verime,papa
@deculko @franica dakujem vám....ale viete čo je na tom najhoršie??? že sa pred kým nemám ani vykričať ani vyplakať poriadne, mm ma len ľutuje a z toho mi je do plaču ešte viac.... a hambím sa sama za seba, že som taká hlúpa a verila , že môžem byť tehu, kravina..... už si to nikdy nebudem myslieť a končím so všetkými tými blbosťami ako sú meranie BT , ovu testy , testy plodnosti a pod...... proste KONIEC!!!!
....a viete čo je ešte zlé? keď som bola na sone vo februári tak bolo všetko v poriadku - tak čo sa stalo že sme si nič nevšimli????? 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
@drobca07 ktovie drobca,mozno to nebolo vidno na sone minule... mozno to boli ine dni cyklu... ale povedal ti doktor,ze mozes pri tom mat deti,ze...ze sa to da liecit... verim,ze ano....
nam sa tu postazuj.... a ... psycholog ta vypocuje... nic ine od neho sice necakaj,ale na vypocutie je dobry... lebo sa tam vyreves vykricis ... ja som si to odskusala,ked som bola na svojom dne (dufam,ze to teda bolo dno,ze uz horsie ma nic necaka...) niekedy mozes rodine a priatelom hovorit veci dookola,ale psycholog je tam vtedy,ked to ty prave potrebujes...a dostanes to zo seba...aspon ciastocne...
a nam sa tu postazuj vzdy... my ta k tomu babatku zarucne dovedieme🙂 ver tomu,Ivka.ze raz ano,ze raz sa ti to splni...
dietatko uz zalomilo...ani sa mu necudujem,ked bol hore od 6/tej a cez obed nespal... ale tata este nemame doma 😒,mal by ale kazdu chvilu prist a zajtra ide zase prec......
@drobca07 to ma naozaj mrzi ☹ v takychto situaciach sa citim taka bezmocna. Chcela by som nejak pomoct,ale ako? Ako Ti vyjadrit podporu.. Suhlasim s @franica,ze je dobre,ze na to prisli (aj ked neskoro)
Ked doky vie v com je chyba,tak mas ovela lepsie vyhliadky do buducnosti. Budem Ti drzat palce. Pre mna si nesmierne statocna zena, mas narok byt smutna a nestastna.
Verim v spravodlivost,preto som si ista,ze raz budes mat svoje dietatko.

Dievčatá, úplne vás chápem, asi sme na tom rovnako. Môj muž robí v Rakúsku a chodí domov v sobotu večer a v nedelu večer ide späť. Keď je doma, tak sa sa venuje deťom. Aspoň si ja oddýchnem ale zase on sa mi večer venuje ale čo to je raz do týždňa. To sa do ovu nemôžme trafiť. Preto to nechávam tak. Ja som zas tá unavená, lebo som v robote a potom sama s dvoma detmi, krúžky, škola atď..... No super pohodový život. 😖