icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

deculko
21. okt 2012

@ataner81 ahoj Reny,poznam podobne,ked sme prerabali jadro...a to bolo ineho hluku tiez s povolenim,v sobotu sme nerobili my nic,ale susedia ano... a tak si niekto z bloku myslel,ze sme to zase my... a niezeby volali policiu,vsak u nas nik nebol v sobotu,my sme byvali u nasich,ale nalepili nam na dvere vyhrazny list,ze ked neprestaneme,tak ze nas zbiju,ak nie aj zabiju... a kopec inych somarin..... tiez nas to straaasne rozculilo,lebo to bol este aj anonym...
idem sa venovat detom🙂 a o.i. .....neviete co mam varit...? vobec netusim.... a hlavne sa mi nechce...lebo by som sla radsej von...idem daco vymysliet🙂 🙂

brumka
21. okt 2012

@ataner81 tak tu ho mas moja blondina http://www.womenzone.cz/uzivatelka/brumka/grafy... ja robim toti 2 v pc mam taky v excely ale ten zase ja nevem cem hodit tak kamoska mi poradila ze tu sa da na nete. uvidime co z toho bude ale necakalm uspesny mesiac @deculko ja som robila fancuzaky auhorkovy salat

ataner81
21. okt 2012

@deculko ahoj moja. Anonymi milujem najviac 😠 To nemá ten dotyčný gule, že nedokáže do očí povedať čo sa mu nepáči?! 😠 😠A ešte vyhrážky vrr, vrr, vrr. Ja som deckám urobila rybaciu pomazánku(zjedli s ňou polku chleba 😀), obed nám donesú, poobede pečieme bábovku a večer si robíme špagety. Rýchle, chutné a aspoň sa čo to o varení naučia 🙂

ataner81
21. okt 2012

@brumka Dadka to je jasná ovula toho 19.10. 😀 Kedy ste snažilkovali?Ktorý DC si bola?

brumka
21. okt 2012

@ataner81 no snazilkovali 17.10 :( a najblyzsie pripada do uvahy dneska 21,10 takze tento mesaic urcite nebude uspesn
y....jedina sanca je ze keby pri tom poklese co so merala rano keby ovulacia nastala 18,10 dakedy skoro rano este bysme stihli tych 24h ale neratam s tym

brumka
21. okt 2012

@ataner81 akurat citam po sebe co som napisala ako hotentot, sa m i pletu datumy, lebo napr 18Dc mam v kalendary na 19.10
tak znova keksikovali sme 17DC a 18DC ssom uz mala dolu teplotu a 19DC hore, posledny keksik bol toho 17DC asi 6h pred meranim toho prudkeho poklesu a najblysii bude za mozno dneska co je 20Dc cize mala sanca ze sme ju trafili :(

ataner81
21. okt 2012

@brumka ale veď to stačí. Kamošky spermošky vydržia v dobrom prostredí aj 5dní. 😀 Len hlávku hore a pekne im dohovor aby si dali rande s vajkom a urobili spolu malého brumkáčika 😀

brumka
21. okt 2012

@ataner81 kiez by vydrzali tolko, proste nebola prilezitost a ani nalada ten 1 den t o silit a muz mi pride az vecer tak uvidime. ale to meranie ma celkom bavi 🙂

ataner81
21. okt 2012

@brumka kedy je vlastne ovula?Keď ti teplota prudko klesne alebo keď ti prudko stúpne?Povedz mi to podľa tvojho grafu a dátumov. 19.10 či 20.10.?

brumka
21. okt 2012

@ataner81 jatiez poriadne neviem ale co mi bolo povedane ze ovula je vtedy ked prudko stupne, a ja som myslela ze ked prudko klesne. medzi 18-19DC vraj to jest u mna 19-20.10, keby to bolo pri poklese to je ok lebo to keksik bol 6h pred meranim poklesu a to mse mozno az hned capli
reni pod grafom kde zapisujes teplty je kolonka sdilet graf klikni tam a tam sa ma objavit link na zdielanie

ataner81
21. okt 2012

@brumka tak mi to nevyšlo, proste to neviem.Pokus číslo 2.

brumka
21. okt 2012

@ataner81 nevidim nic

ataner81
21. okt 2012

@brumka nejako mi to nejde ☹ Mňa to meranie nebaví. Každý deň o 4:00 😒 Kde si meriaš teplotu? Ja ju mám dosť vysokú

ataner81
21. okt 2012

@brumka hurá, blondína to dokázala 😀 😀 😀 😀 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/ataner81/gra...

brumka
21. okt 2012

@ataner81 tam dole kde pises teploty tukni vedla sdilet graf a tam sa ti objavi link... ja meram o 5h v ustach ortutovym. kolky si DC? no vidis aka si sikovna 🙂

ataner81
21. okt 2012

Dajte mi 15minút čas, ideme písať diktáty. Decká sú nadšené ale mňa to baví, takto ich týrať 😀 😀 😀 😀

ataner81
21. okt 2012

@brumka 10DC, meriam o 4:00 v buchte, ortuťovým 🙂

brumka
21. okt 2012

@ataner81 tak preto mame aj rozdiel tak je tusim vyssia teplota. aidem do sprchy

kapokapo
21. okt 2012

Dobre ranko dievcata.Zaciatok 24tt = od zaciatku som riadna BRUCHTA 😀

ataner81
21. okt 2012

Diktáty napísané, deti utýrané 😀 😀 😀 😀
@kapokapo jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej aj ja chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem.Krásne bruško 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@brumka v buchte je vždy vyššia teplota 😉

kapokapo
21. okt 2012

@ataner81 dakujeeeeeeeem, vsetci hovoria ze troska velke, ale radsej tak 😀

ataner81
21. okt 2012

@kapokapo nie nie, je krásne presne také aké je 🙂

brumka
21. okt 2012

@kapokapo jej nadherne, a jze troska velke? to si mna nevidela 🙂)))))))))) v 5mesiaci 🙂 nadherny domcek pre fazulku. drzte sa

ataner81
21. okt 2012

@brumka robíš si aj ovu testy? Zaujímalo by ma či sedia z bazálnou teplotou

kapokapo
21. okt 2012

@ataner81 dakujeeeeeem..

kapokapo
21. okt 2012

@brumka dakujem aj ty sa drz moja...

brumka
21. okt 2012

@ataner81 nie nerobim, nikdy som to ani ruke nemala. ved uvidime co bude o par tyzdnov.
@kapokapo 🙂

ataner81
21. okt 2012

@brumka tak si budem musieť počkať na tie svoje 😀 Som zvedavá, či BT bude sedieť s testami 🙂

brumka
21. okt 2012

@ataner81 som zvedava, ja nemam s tym skusenosti, ja som zvdy bola v tom ze othotniet sa da kedykolvek, 2 kamaratky otehotneli pocas mrchy 🙂