Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 no uuuuurčite, to by potom mnohým ženám napadla sánka, že ´tehotná a to z čoho?´ 🙂 Pozri na tú kamošku čo tu dorekapa tuším spomínala- že hneď po menzese a iba raz a je v tom..ono to tiež muselo dlho prežiť...proste ak vám to vyjde, tak sa treba snažiť, nikdy nevieš, kedy tam bude práve jeden malý Rambo, čo to prežije 😉
ahojte dievcata,nestiham vas zatial citat,ale inak...nespominala som @franica ,ale aj ja sa tesim,ze uz snazilkujete....a len tak letmo som precitala paru riadkov... a pridam sa k vam v tom,ze mne tiez vychadza ovulka v strede tyzdna niekedy.... mozno v stredu,kto ho vie,lebo mne sa na ovu testy uz nechce ist.....a presne ako Reny pise,muz je cez tyzden v praci .... v stavbarcine sa teraz kazdy plasi,chcu mat vsetko hotove do Vianoc,takze chodi domov zase kolo 8.... aj o 21-vej uz min.tyzden zase prichadzal.... tazke sa hlasim do klubu,ze my asi babo ked,tak splodime po Vianociach.... vtedy je moj muz doma uplne bez roboty...
aj s leonetky sa tesim,ze ste uz medzi nami🙂)) velmi,aj ked to nespominam...
a dufam,ze @drobca07 sa ma uz lepsie...aspon kusok... ono to chce svoj cas....my vieme Ivka,ze vies... sme s tebou🙂
papa zatial,ked maly cez obed zaspi,tak k vam pridem🙂 mozno uz budes Reny spinkat🙂
@ataner81 ale ale ale...nedovolím ti dávať negatívne príspevky a smutných smajlíkov- nikomu, ale tebe vôbec nie, lebo ty si vždy veselá a optimistická a hovoríš, že nepripúšťaš, že na Vianoce by si nemala byť v tom, pamätáš? Takže pekne sa otras a ideme ďalej...nie je ľahké otehotnieť, ale nie je to ani nemožné- plus máš potvrdené skvelými dokinami, že ste ok, takže trochu viac času a kľudu keď bude, tak to aj príde a Vianoce sú snád najideálnejšie 😉
@franica ahoj moja, tak intuícia neklamala. Dnes som testovala a ups // 😀 Príznaky len to, že zrazu nezapnem nohavice a hrozne ma bolia prsia. No tým, že už dve deti mám, tak som nejak vytušila, že asi to už vyšlo. Nebolí ma ani brucho ani som sa necítila ako pred mrchou. Volala som doktorovi, že stačí keď prídem v polke novembra. 🙂
@ellis21 no tak to ti tíško blahoželám aby som niečo nezakríkla 🙂 Zajtra to bude aj s ováciami(myslím to blahoželanie 😀 (
@franica no ja mám za sebou len HP a USG, nič viac takže neviem, či som úplne zdravá. Ovulka sa mi ešte neskúmala ale 7.11. idem k dokyne, tak ju požiadam o ďalšie vyšetrenie, spýtam sa na laparku a folikulometriu
@ataner81 no vidíš, ide to aj s optimizmom...a dobre robíš, že chodíš za doki častejšie, treba sa proste pýtať, hlavne keď je ešte aj ochotná a milá...aj som zvedavá, čo povie. Hlavná vec, že podľa doterajších vyšetrení je všetko ok aj u teba aj u mužíka. A aké super s našou Elenkou, že? Zatiaľ mi vychádza, že som pekne posledná v tabuľke, dúfam, že aj Nikol pôjde rovno do preč....
Babule podľa mojich blondínkovských výpočtov som zistila ako mi chodí mrcha a prečo občas mešká. Je to podľa ovulky.
Ak mám ovulu 12DC, mrcha príde na 28DC
Ak mám ovulu 13DC, mrcha príde na 29DC
Ak mám ovulu 14DC, mrcha príde na 29-30DC
Ak mám ovulu 15DC, mrcha príde na 30DC
Ak mám ovulu 16DC, mrcha príde na 30-31DC
Ak mám ovulu 17DC, mrcha príde na 31DC
Ak mám ovulu 18DC, mrcha príde na 32DC
Je to zistenie z posledných 6mesiacov. Teda podľa tejto ovulky, si vypočítam termín mrchy. Zaujímavé nie?Nemáte to aj vy takto nejako?Teda čím neskôr máte ovulu, tým neskôr vám príde mrcha
@ellis21 to je úžastné 🙂 želám tebe aj fazuľke všetko len to najkrajšie a uvidíš ako sa vaši budú tešiť 😉 🙂 (chcela by som byť pri tom ako im to oznamuješ 😉 )
@deculko ahoj moja, no nie som si ani vlastne istá či sa cítim lepšie, dneska som musela ísť do práce len na 9-tu lebo som mala take krče do bruška , že som nevládala vstať - a to ešte mrcha nedorazila podotýkam...to len aby mi nebolo všetkého málo asi... 😖 😢
@brumka v tej rýchlosti som sa aj dokyho zabudla spýtať na tú teplotu - ale tak logicky - po ovu je vždy zvýšená až do mrchy - a ja mrchu stále nemám tak asi preto....
@ataner81 drahá veľmi ťa prosím - vyhoď ma na nejakú dobu z tabuľky nech vás tam zbytočne nemýlim, lebo keď teraz dostanem mrchu aj tak nemám ani šajnu kedy sa potom uráči tej najbližšej, takže potom keď sa dám do poriadku ti to oznámim a budem tam mať opäť "svoje miesto" .....
@drobca07 ahooooj som rada, že o tebe počuť. No táto tvoja terajšia mrcha je riadne hnusná, že sa ťa drží ešte aj po vyvolávačke, ale asi je to na spadnutie, keď už ťa aj bolesťami takto trápi...myslím si, že čoskoro dorazí, musím povedať konečne, a potom hneď na tretí deň či ako ideš k lekárovi?
@franica ahoj , no to ti poviem , že je hnusná - tak ako celý môj život.....(ale nenechaj sa rozladiť mojimi blbými rečami, len sa nejako toho skleslého pocitu neviem zbaviť..) ....a áno, na 3tí deň mám ísť k dr. tak som veľmi zvedavá čo ideme robiť - už sa strašne "teším" na tú kopu všetkého možného čo bude moje telo prijímať ale čo už.... pre bábätko spravím všetko.... 😢
@drobca07 Ivka pre teba všetko 🙂 . Je dôležité aby si bola v pohode a ak ti toto k tomu pomôže, tak to samozrejme pre teba urobím cmuk
Naše dve neposlušné babule som dala mimo tabuľky lebo čakáme na odpovede ako to s nimi dopadlo a Simi s Ivkou chcú byť na chvíľku vyradené.
@alicek14 ?.10. baran Alica @nikol44 3.10. býk Nikol?
@tatiana77 22.10. kozorožec @mabika 10.10. panna
@hanya1 22.10. lev
@zora256 22.10.-2.11. baran Zora
@zvolsiinylogin 25.10. ryby
@werusss 28.10. váhy Veronika
@linddi 28.10. baran Zlatica
@brumka 1.11. kozorožec Dadka
@janka9900 2.11. kozorožec
@waltea 2.11. vodnár Linda
@jeackynka 7.11. baran
@deculko 10.11. rak Evička
@ataner81 14.11. panna Renka
@franica 18.11. Váhy Zuzanka
my sa snazime o babo asi od augusta 2011 a odvtedy som prekonala 3 potraty, takze ja to balim...som sklamana a smutna, a nechapem preco, ked prve dieta ani neviem, že som bola tehotna, potom komplikacie a sekcia a odvtedy len problem, nie s otehotnením ale udrzanim....

@franica Zuzka ja neverím, že v dnešnej dobe dokážu vydržať spermie v tele tak dlho. Je iná doba, strava je o ničom, samí smog, choroby, mladícke neresti atď. To bolo kedysi, teraz tomu dávam max 1deň 😒