icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
22. okt 2012

@nefertiti7 ahoj, ja som tiez prve rychlo otehotnela ale chcene aj som to hned vedela, kmplikovane tehu a potom sekcia azsek omplikacie a teraz som mala bio tehu

alicek14
22. okt 2012

@ataner81 ahojte babulky, prepacte sa ozyvam az teraz, citam vas pravidelne, len neprispievam tak casto, lebo nemam v praci velmi cas.. takze ku mne.. nenapisala som schvalne datum mrchy, lebo som ju skutocne velmi nechcela dostat, a tak som si myslela ze ked to nenapisem tak nepride, ale ta svina prisla ☹ 😠 takze hlasim 1 DC a nasledujuca mrcha, ktoru uz faaaaaakt nechcem by mala byt 22.11. joj sila, nechapem to lebo s prvym tehotenstvom som nemala ziaden problem.. no co uz ☹

ataner81
22. okt 2012

@alicek14 ty si asi nepočúvala Zuzanku, že pod ňu už do tabuľky nekto nemá ísť 😉 Ale nie, mrzí ma tá tvoja mrcha a ďalšia už nepríde

ataner81
22. okt 2012

Takže opäť tabuľka:
@tatiana77 22.10. kozorožec @nikol44 3.10. býk Nikol?
@hanya1 22.10. lev @mabika 10.10. panna
@zora256 22.10.-2.11. baran Zora
@zvolsiinylogin 25.10. ryby
@werusss 28.10. váhy Veronika
@linddi 28.10. baran Zlatica
@brumka 1.11. kozorožec Dadka
@janka9900 2.11. kozorožec
@waltea 2.11. vodnár Linda
@jeackynka 7.11. baran
@deculko 10.11. rak Evička
@ataner81 14.11. panna Renka
@franica 18.11. Váhy Zuzanka
@alicek14 22.11. baran Alica

nefertiti7
22. okt 2012

@brumka no, len ja už nechapem, prečo sa to nedarí, mam sice 35 r, a tu nepodarenu sekciu ale je to naozaj až taky problem mat druhe dieta. Tie čo nechcu maju a tie čo chcu sa trápia.ja už nevladzem a všetko to balim aspon ze mam Adamka 🙂

brumka
22. okt 2012

@nefertiti7 ja neviem moj doky tvrdi ze to nieje sekciou no uvidim o mesiac ma ide riesit lebo uz to bude 9m co nic :(

ataner81
22. okt 2012

@nefertiti7 takých, čo sa im tu nedarí je tu kopec. A sú tu snažilky, které bábo ešte nemajú a snažia sa už skutočne dlho. nevešaj hlávku a mimi sa určite podarí 🙂

leonetka
22. okt 2012

@franica vyborny napad s tym platenym volnom cez ovulku. keby daco, mozes ratat s mojim podpisom 😀 tebe to ale tentokrat vyjde paradne, budete mat naruzive dusicky 😉

nefertiti7
22. okt 2012

@brumka moj praveze povedal, že pri sekcii sa tam vytvorí pri sití taka hrazda, cez ktorú moýe mat vajičko problem aby sa dobre uhniezdilo. 2x som potratila v 5 t a raz v 8 a to 3 x po sebe, tak to uz nie je normalne.....a kedze nechce so mnou ani nic robit, tak idem menit doktora....a problem je aj to, ze velmi chcem

brumka
22. okt 2012

@nefertiti7 a kolko sa snazis? ja som po pol rok otehotnela a potraila medzi 3-5tt a uz to budu 2 mesaice po :( to o tej hradze neviem, u mna by to mohlo byt mozne, ja osm mala komplikovane hojenie rany dlhe a este k tomu mame zle vrastene brucho ze nabeh na rupturu..aspon viem co si am trocha vygooglit

ataner81
22. okt 2012

@nefertiti7 jednoznačne vymeň doktora 😠 Veď to nie je možné aby s tebou nič nerobil po 3potratoch. To čo je za prístup vrr,vrrr 😠

nefertiti7
22. okt 2012

@ataner81 ani ny kyretaz ma neposlal, povedal, ze samovolne sa to vycisti najlepšie ...a to chodím do sukromnej ambulancie v Bratislave 🙂..idem ja inde.....este buduci rok by som to mohla stihnut a potom uz bude asi neskoro

franica
22. okt 2012

@ataner81 iiiha viem, že sme Simi a Ivku na chvíľku vyradili a že Elenka prešla na druhú stranu barikády, ale i tam sa mi zdá, že sa tabuľka riadne skrátila...žeby ten plodný september? Po ňom by mal logicky nasledovať plodný október, no nie? 😉 😉 škoda Alicky, ale nevadí, jedno meno podo mnou no dobre teda, ale už okrem leonetky fakt nikto ďalší 🙂

brumka
22. okt 2012

@nefertiti7 ja mam zle skusenosti s kramarmi, nikdy viac uz :( ja som na kyret nemusela ist pekne som sa sama vycistila, a ci ti neostali dake vzrasty teraz

ataner81
22. okt 2012

@nefertiti7 určite ho vymeň a čím skôr, tým lepšie. A prečo by malo byť neskoro?Veď máš len 35 a nie si prvorodička

ellis21
22. okt 2012

@rohlicka,@drobca07 neviem ako to poviem rodičom. Hlavne mame, tá bola na nervy, keď som čakala prvé aj pri druhom a keď som jej raz zo srandy hovorila, že by sme chceli tretie a to sme sa ešte ani nezačali snažiť, tak začala vykrikovať, že niesme normálny, že im ničím život a že budem mať otca na svedomí, keď sa mu niečo stane. 😠 No proste paráda. Pred mojim mužim ich pomali nesmiem ani spomenúť, lebo je už alergický a povedal, že na just budeme mať aj 5 detí, že ich je to toho hovno ( s prepáčneím ). Ale nech ich aj porazí, je to moje bábenko. 😀

nefertiti7
22. okt 2012

@brumka ja som mala prve tehu ok, porod s komplikaciami, potom sme sa zacali snažit od augusta 2011 vtedy som potratila v 5 tyz. , potom som otehotnela v decembri 2011 a potrat v 8 táždni a další tento august 2012, takze pauzy 3 mes a potom som si dala 6 mes a nič nepomaha, iny lekar na fore mi radil snažit sa kazdy mesiac, vzhladom na vek

brumka
22. okt 2012

@ellis21 prosim?????? to akoze tvojim rodicom preco vadi ze si mala mat 1 potom druhe a potom tretie? staraaju sa tvoji rodicia o tvoje deti alebo co? nechapem tiy kokos
@nefertiti7 normalne neviem ako ti poradit sama som bezradna, a iac sa snazit no u nas je to tak ako sa da

ataner81
22. okt 2012

@franica Aj mne sa zdá nejaká krátka. Možno aj preto, že @nikol44 a @mabika sú vedľa tabulky. Je to už dosť dlho, čo mali dostať mršku a neozvali sa nám

tatiana77
22. okt 2012

@ellis21 gratulujem....krasne, dufam, ze sa to nejako rozbehne.... 🙂

nefertiti7
22. okt 2012

@brumka lekar tvrdi, ze sa to pekne vzdy vycistilo, chodim pravidelne na kontroly, a mne sa tymito potratmi spontannymi len rozhadzal cyklus, uz ne je MS pravidelna, ale hoci kedy a uz mi hrabe z toho krvacania

franica
22. okt 2012

@drobca07 chápem, že zo dňa na deň nemáš dobrú náladu, aj hormóny ťa isto trápia, ked je v tom teraz taký mišung..hlavne nech ti už táto príde a potom pôjdeš za dokim a dačo ti nasadí a zase budeš mať dobrý pocit z toho, že veci sa hýbu, to už bude aj silnejšia liečba zrejme ako duphaston...no o telo sa neboj, ono to zvládne, veď mu možno iba dodajú tie veci, čo nemá....možnože práve tieto komplikácie si potrebovala k tomu, aby sa veci rýchlejšie rozbehli a aj rýchlejšie dospeješ k dvom čiarkam, ja mám strašne silný vnútorný pocit, že to vyjde 😉

nefertiti7
22. okt 2012

@nefertiti7 no vidiš a vraj už na tehu stará

franica
22. okt 2012

@ellis21 no tak takéto reči fakt púšťaj vedľa uší, to sú riadne drýsty...rodičia sp rodičia, zaslúžia si istý rešpekt, ale sp veci, do čoho ich fakt nič a aj tak si spravíte vy po svojom a tak, aby ste vy boli spokojní...nič iné im neostane, len sa s tým zmieriť, neverím, že by si vás pohnevali preto, že chcete tretie dieťa, to by bol nonsense....ty len zachovaj pokoj a vytešuj sa čiaročkám 🙂 🙂

ataner81
22. okt 2012

@tatiana77 jáj moja, ako pekne si mi prišla do rany 😀 Kedy dáš testík?
@nefertiti7 stará?! Tú kravu by som niekde poslala 😠 Mne zase doktorka(bývala)vravela, že som ešte mladá(31) a rok neúspechu nič neznamená, takže ma bude začne vyšetrovať až po roku a pol 😠 😠 😠 Už mám inú a pár vyšetrení za sebou 🙂

ellis21
22. okt 2012

@brumka no veď práve, že oni sa nestarajú o moje deti, sem tam ich mama postráži ale to je všetko.@ franica máš pravdu, už to aj hádžem za hlavu a idem sa vytešovať. Neviem sa dočkať keď pôjdem k doktorovi. 🙂

ataner81
22. okt 2012

@ellis21 ani my sa už nevieme dočkať. Milujeme fotky bábetiek 😀

franica
22. okt 2012

oziiiik baby nezdá sa vám, že @horseshoe je nejako ticho? Tento týždeň má ísť na sono, takže možno je práve tam....@horseshoe ak si medzi nami (znie to ako vyvolávanie duchov- 😀 ) tak sa ozvi, čo to máte medzi nôžkami a vôbec, že ako kontrola 🙂 🙂

a ešte som zabudla pochváliť foto tebe @rohlicka - pekná profilovka ... tebe to dievčatko na kráse neuberá 😉

brumka
22. okt 2012

@ellis21 to nechapem a preco by si mala mat otcan a svedomi, absolutne nechapem, ja s rodicmi nemam dobre vztahy ale toto si nikdy nedovolili

rohlicka
22. okt 2012

@sanchez81 snaž 4m, termin02/2013, kohut
@kapokapo snaž 3m, termin 02/2013
@basikes snaž 3m, termin 02/2013, byvol
@tatarida snaž 2m, termin 02/2013
@rohlicka snaž 2m, termin 03/2013, had
@horseshoe - snaž 4m, termin 03/2013, potkan
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 03/2013
@mamkabeika - snaž 4m, termin 03/2013
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013
@lilli251 - snaž 2m, termín 04/2013
@veonka - snaž 4m, termín 04/2013, potkan
@julinka88 - snaž 6m, termín 05/2013
@lumiva - snaž 4m, termín 05/2013, tiger
@dominika1516, snaž 6m, termín 05/2013
@typa, snaž 4m, termín 06/2013, tiger

@kaprkapr, @sabaka - ked mame potvrdene od lekara uvedte mi prosim - dobu snazenia a predpokladany termin 🙂 - pripadne činske znamenie 🙂

@ellis21 tebe potichucky pripravujem miesto v nasej druhej tabulke 🙂