Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@brumka snazime sa tak od marca aktivne....inak aj mna grafovanie bavilo, ale uz akosi stracam vyznam, ked sa nejako nedari....ale to je iba moj pocit....zase si hovorim, setri to aj peniaze, pretoze pred menzesom by mala BT klesat, takze aspon teraz meriam....inak nejaky cyklus mi klesla BT a hned v ten den som dostala menzes, takze meranie BT je zaujimave 🙂 🙂 aj ja som zvedava co bude zajtra, ak mi klesne urcite dostavam menzes....nechceeem
Milujem reklamy. Sú tak dlhé a tak časté, že stíham pri tom variť, sprchovať sa, oholiť sa, ísť na nákup a nezmeškám ani minútu z filmu 😀
...no ja som mu chcela kúpiť kopačky keďže je futbalista ale ako naschvál sa mu minulý týždeň na zápase roztrhli staré a hned si akčne išiel kúpiť nové ☹ ...ale objednala som mu chrániče aspoň v takej farbe a značke ako má kopačky....ale dalej som bezradná.....nič ma nenapadá...najkrajší darček by boli // ale to nebude.... 😒
@drobca07 jáj moja o // ani nehovor. Ak by som si //našla hoc aj dnes, tak vyhlásim štátny sviatok a budem ho oslavovať a velebiť viac ako narodeniny, meniny, Veľká Noc a Vianoce dokopy 🙂
@rohlicka tie svine to vymysleli tak, že keď ide reklama, tak na všetkých programoch aby si neprepínala. Nevadí, ako som povedala, domáce práce, hygiena a iné veci robím zásadne počas reklamy
@drobca07 Ivka ty tú cestu už máš za sebou, 10 rokov je veru dosť, takže už treba len tie sily a už za chvíľku tu bude...pozri práve tu píše tatiana77, že dostala pregnyl a to druhé a už to s ňou vyzerá veľmi nádejne...fakt ti to vyjde už čoskoro, ver tomu inak to nepôjde. Alebo sa naoko vzdaj, že už ti je jedno a vyjde ti to ako sabake 😉 😉
@ataner81 ešte nie, mám prísť keď budem 3DC a vtedy mi niečo nasadí ale ešte mi nevedel povedať čo, že preštuduje celú kartu a tak a podľa toho sa rozhodne akú liečbu mi nasadí...
@franica ja som po piatku vzdala všetko ale veľmi to v srdiečku bolí a dlho bolieť bude....nemám chuť ani na žiadnu liečbu keď ti mám pravdu povedať....ja už nemám síl a po tomto víkende už ani drahý nevie čo so mnou robiť....je mi stále zle, mám veľké bolesti, keď som trochu vyšla von hneď najbližšia suseda kočíkovala a už po mne kričala, že kedy aj my budeme takto a ja som sa v tej chvíli "zosypala" a spustila taký slzivý maraton, že ma musel mm odniesť domov, proste tak, že som nevládala stáť na nohách... 😢 ...ale nechcem vás tu deprimovať takže končím s písaním kým to aspoň trošku neprejde, ale niekde v pozadí tu budem všetko sledovať ako sa máte a všetky nové krásne //.....držím vám všetky palčeky, každá jedna z vás si to veľmi veľmi zaslúži a z celého srdiečka vám to prajem nech do vianoc tehuľkujete....
@rohlicka dakujem....
@drobca07 teraz to za mňa vystihla Renatka, že čo by som ti povedala....určite sa od nás nevzďaľuj, my chceme aby si bola medzi nami. Daj si čas, aj tak veľa nenarobíš, pekne poslúchaj dokiho...ved to nebude liečba taká, že musíš neviem čo podstupovať- dá ti iné tabletky príp. nejakú inekciu a to je celé...nemôžeš sa vzdať, nie teraz. Ja viem aké to je, keď všetci dobiedzajú...tí čo nevedia, čo sa mi stalo sa len podpichovačsky pýtajú, že tak už máme dlho po svadbe, tak kedy uuuuž, alebo stále vidím nejakých známych s novými bruchami, fotky na FB s prírastkami a tak...ja mám tiež pocit, že tie bábätká sú všade len nie v mojom bruchu ☹ Jaj a samozrejme, ked niekomu poviem, že teraz nechodím do roboty, lebo som vypísaná, tak na plnú hubu automaticky všetci "Ty si tehotná??" Nedá sa to nevšímať....vtedy sa dá len plakať, potom to nejak prejde. A užívaj si, že drahý sa o teba stará, že sa máte radi, to je aspoň tak dôležité ako dopracovať sa k bábu...určite nám povedz potom, čo ti lekár poradí 🙂
@drobca07 tak tak Ivka ako píše Zuzka. Doky sa ťa už navyšetroval za tých 10rokov a povedal, že si v poriadku. Toto budú iba lieky na lepšiu podporu a urýchlenie ovulky(ktorú určite máš)a na podporu žltého telieska(ktoré funguje veľmi dobre)a tým na dokonalé uchytenie mimi. Je to jednoduché cmuk
A viete čo milé @drobca07 a @simonkato?!Som veľmi nespokojná a šialene smutná(aj keď nie princezná 😀 ), že ste sa rozhodli opustiť nás!Ja rozumiem, že to nemáte ľahké a že to veľmi zle vplýva na vašu psychiku ale do kelu-Simi ty do januára nikam necestuješ, takže kľudne môžeš ešte 3mesiace snažilkovať, len netestuj tak skoro aby si sa nenaviazala.Nevíde-nevadí, pôjdeš do zahraničia a splníš si iný sen. A ty Ivanka, tebe o chvíľu dojde mrcha, doky nasadí liečbu a snažilkuješ ďalej. Neúspech teraz? A čo, bude úspech o mesiac a hotovo.Ja mám za sebou tiež dosť dlhú dobu a pred sebou kopec vyšetrení, čo možno nikam nepovedú. Žiadna liečba, žiadna folikulometria, žiaden pozitívny test v minulosti ako znak, že otehotnieť môžem. Každý neúspešný mesiac som na dne. nenávidím každého a obzvlásť seba za neúspech. Závidím všetkým čo majú // na teste a v podstate sa snažili len pár týždňov a majú dokonca aj deti(samozrejme v dobre). Prepadne ma hnev a absolútne zúfalstvo, že mám chuť zo všetkým skončiť ale vždy, VŽDY zdvihnem svoju veľkú riť zo samého dna a idem ďalej. Takže milé dámy, žiadam vás a prosím aby ste si ešte raz dobre rozmysleli svoje vyradenie z našej tabuľky. Sú tu skvelé žienky, ktoré vám poradia skoro vo všetkom, ktoré vás rozosmejú a v prípade potreby pomôžu vstať a ísť ďalej, keď je vám najhoršie. Takže nechajte si to prejsť svojimi krásnymi hlavičkami a dajte mi prosím vedieť. HAUK DOHOVORILA SOM
@ataner81 mne sa pacila tvoja rec . bolo na tom nieco pravdy .. aj ked ako tvrdis - musi to byt tazke pre dievcata - tolko neuspechov .. alebo rokov cakania 😒 a kazdy opatovny zaciatok je tazsi a tazsi ako aj dalsi neuspech .. ale zivot je boj .. aj ked niekto ma lahky uvod .. mozu prist neskor tazke chvile .. kedy si trpitelky, ktore prezili uz snat vsetko - potom budu uz len uzivat a uzivat pohodicky s babatkami .. proste nikdy nevieme co nam prinesie zajtrajsi den.. 😵 vsetkym vam prajem konecne vytuzene babatko, ktore je uz na dosah :-* velke objatie konikovske - mam vasa rada kočky ..
@ataner81 podpisujem sa pod to...Reni ty si proste duša a hnací motor tejto skupiny 😉 Ale súhlasím, treba ísť ďalej nech sa deje čokoľvek, obzvlášť kým žiaden lekár nepovie, nedajbože, "je mi ľúto, ale nemôžte mať deti"....dovtedy treba spraviť možné i nemožné a ono to príde...keby sme to mali také ľahké s otehotnením , tak by sme nevedeli písať a žijeme v osade - pomôže vám to? 😀 😀 😀
KEĎ CHCEŠ VYHRAŤ VOJNU, MUSÍŠ BOJOVAŤ AJ PO PREHRANEJ BITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chceme dieťa a iná možnosť ako snažilkovanie neexistuje(teda až na umelé oplodnenie). Ja sa NIKDY nevzdám! Chcem dieťa a budem ho mať! Keď vyčerpám poslednú možnosť mať vlastné dieťa, tak začnem s adopciou (a aj to je boj a niekedy väčší ako prirodzené otehotnenie). Jednoducho neúspech si nepripúšťam. Budem MAMA, iná možnosť neexistuje.
dievata drobca aj Simi... maly ma odtial vyhadzuje,tak aspon kusok.... akokolvek sa s MK a touto temou rozhodnete,tak vam vo vasich zivotoch zelam vela stastia a zdravia a nech sa vam tie vase uzlicky podaria a potom nezabudnite nam tu potom oznamit,ze ako to s vami je, ... prepac Reny,ale kusok Vas dve chapem... aj mna sem tam uz prepadaju myslienky,ze ma uz nebavi presuvat sa hore dole v tabulke dookola... zacinam pochybovat,ci mi to prospieva pri snazeni... ..... takze takto dievcata... u mna je to ale tak,ze tak ci tak nebudem mat na vas cas,ked zacnem chodit do prace... ale budem sem chodit aspon pozerat taky suhrn,prave tu tabulku,ze ako sa mate... co je noveho... tak mna si tam zatial nechajte🙂 vsak je to len tabulka🙂 inak este poviem,ze nestihla som citat vsetko co ste popisali,tak vas potom skusim dohnat...
muza nemam doma... kvalitne soom popratala jednu izbu.... pobolievalo ma kusok teraz podbruko,zeby ovu? tak by som chcela este muza vecer znasilnit,len ktovie co nase dieta... a co muz,kedy pride... inak tiez ma to uz vlastne nebavi...to vystihovanie tych dni,ale este si neviem pomoct...aspon tie dni vyuzijem..aj ked uz som kusok rezignovala...zemi je jedno,ci tento mesiac,ci neskor...ale ja jedno mam...
tak dievcata,ak nas kusok opustite,tak aspon raz do mesiaca nam sem pridite povedat,ako sa mate... alebo raz za tri mesiace....lebo budeme na vas zvedave... a budeme na vas uz stale mysliet,lebo sme sa za tieto mesiace uz spriatelili... ... (no fakt ma boli podbrusko,asi ovu...)
nasilu vas tu drzat nemozeme.... budem rada ked tu s nami budete... ale nemozeme vas prehovarat...uvdite same...mozno vam to zacne chybat a zacnete sa ozyvat🙂))
prepac Reny,ak som to napisala tak,ze som ta priamo nepodporila....
ale inak suhlasim s tym,ze sa nevdavajte svojho stastia,dalej sa snazte🙂 aj ked to nenazvete snazenim,ale kaslite
na to a nechavajte tomu volny priebeh,s tymto suhlasim a v tomto by som vas prehovarat sla... aj liecbu skuste....aj skusajte... nevzdavajte sa...a ked mate chut sa chvilu odmlcat,lebo toho uz mate strasne dost,tak ako mate pocit..tak spravte... ale nevzdavajte to🙂))
@ataner81 počula si to???????? Počula si čo Evka povedala? že je to "LEN TABUĽKA"??!!!!????? Taaaak to teda nie...4 mesiace som sa až v posteli prehadzovala, že kedy tam už môžem byť a ono to je len tabuľka??? 😀 😀 😀 Nie, nie, nie....je to zoznam snažiliek, ktoré sú pred krásnym obdobím života, pretože každá z nás má šancu akýkoľvek deň nájsť // na teste a to sú pocity euforické 🙂 Takže pre mňa je to svätá tabuľka, Reni keep up the good job (po slovensky to nejak nešlo) 😀
@deculko Evička na tabuľku síce mať čas nebudeš ale dúfam, že na mňa a naše malé rande si čas občas nájdeš 🙂 😉 .
A @simonkato a @drobca07 sem nemusia chodiť len kvôli snažilkovaniu. Nech sa nesnažia, nemerajú BT, neocikávajú testy a nereagujú na otázky o mrche a iných veciach. Ale my tu kecáme o všetkom možnosť.Môžu prísť a pokecať o Vianociach, darčekoch, mojej milovanej zime a nenávidenom lete 😀 , o priberaní či chudnutí proste o všetkom, čo ich napadne. Veď je to rovnaké ako keď ideš s kamoškou na kávu. Nemáš chuť na nejakú tému, tak to povedz a nebudeme sa o tom baviť-žiaden problém. Každá z nás je tu už aspoň pol roka a za ten čas sme si vytvorili nejaký vzťah a ja cítim veľkú bolesť a smútok ak ma opúšťa kamarátka hoc len počítačová. neviem či ma chápete ale jednoducho to tak cítim. Veď sme sa tu jedna druhej zdôverili s vecami, ktoré mnohé z vás nepovedali ani tým najbližším ľuďom. Nejaká som precitlivelá a to je mrcha ešte pekne v nedohľadne 😀

@drobca07 ja som uz kupila knizky od jeho oblubeneho spisovatela .. 🙂 a este dumam co dokupit cim ho prekvapim kedze o knizkach vie 🙂