icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
23. okt 2012

@ataner81 uvidime co nam ukazu teploty :

horseshoe
23. okt 2012

@tatiana77 radsej pockaj moja 😉 a meska ti uz, ci ako? nech ti meska aspon 3dni a potom mozes zacat s testami 😉 drzim palceky 😉

ataner81
23. okt 2012

@horseshoe no pekne! Ty ideš proti nám? 😀

zora256
23. okt 2012

@horseshoe Ahoj!O tom DR.Jonášovi,nevieš za koľko robí ten veľký výpočet,keďže viem aj čas môjho narodenia?Vopred ďakujme🙂Asi si to dám spraviť na Vianoce,ak by sa dovtedy nepodarilo🙂

horseshoe
23. okt 2012

@ataner81 @tatiana77 hehe, presne tak 😀 ale ozaj babulky, treba robit az ked meska. ja som ten poslednykrat vydrzala a robila na druhy den meskania. 🙂 To vam bol vykon vydrzat tak dlho 😀 Ale vtedy je to uz viac-menej jasne, ze ci ste alebo neni tehotne. (samozrejme existuju vynimky) Lebo takto ked si spravite skor a je biely - jednak ste nestastne, ze to zas nevyslo a jednak vo vas furt hlodaju pochyby, ci ste ten test nerobili prilis skoro. No naco je to dobre?

horseshoe
23. okt 2012

@zora256 Ahoj moja. Vyskusaj - aj ja by som vyskusala keby sa nedarilo 😉 Zial tie ceny vobec neviem ako sa pohybuju, ale Jonas to bude mat este najlacnejsie, lebo existuju kadejake firmy, co to tiez akoze vedia pocitat, ale tie pytaju za to viac. Tusim tu ktosi spominal v diskusii cenu za maly vypocet 20Eur - ale nie som si ista, ci je to spravne, lebo ta cena sa mi zda aj dost mala. Staci mu len napisat - urcite ti hned odpise. Tiez mu odporucam popisat svoj problem - ze mas tie cysty. Proste co najviac aby o tebe vedel. Drzim palceky 😉

zora256
23. okt 2012

@horseshoe Ahoj!
Ja už nemám žiadne cystičky🙂asi si nečítala toho 15.10. som písala,že mi na kontrole,lekár povedal,že som mala aj ovuláciu a že mám vaječníky v norme,zabral mi vitamín B1 Thiamín spolu som ich brala z Duphastonom a beriem aj naďalej🙂Už len vyčkať výsledky zo steru už polovica vraj prišla a sú vporiadku mi dnes volala sestrička a zavolá,keď prídu aj ostatné a potom pôjdem k lekárovi aby dal lieky na zápal krčka,ak bude stery niečo ukážu.Ináč som začala brať tento mesiac aj hlivu ustricovú je dobrá na všetko🙂

rohlicka
23. okt 2012

@horseshoe ale ved @tatiana77 uz dnes den meska .. cize zajtra to bude uz 2 meskajuci den .. preto ta streda je vyvolena .. a piatok by bol opakovaci den - teda odstup 2 dni testovania 🙂

horseshoe
23. okt 2012

@zora256 jeee, moja tak to je uuuzasne 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉 veruze som to prehliadla. parada, ze ti takto vitaminiky na tie cysty zabrali a aj to ostatne sa urcite poriesi 😉 😉 😉 moc sa tesim. Podla mna ani Jonasa nebude treba 😀 😉 😉 😉

horseshoe
23. okt 2012

@rohlicka aaano? ja som nevedela 🙂 😉 tak potom @tatiana77 uz moze chystat testiky 😉 stvrtok je na test idealny, ale ani zajtra by to nebol smrtelny hriech 😀 😉 tak ja uz len drzim palceky 😉

zora256
23. okt 2012

@horseshoe Ahoj!
AJ ja veľmi verím,že už v decembri budem obkukvať prvé sono nášho druhého anjelika 😉 nič viac si neželám,len zažiť to krásne obdobie tehulkovania,hoc iste bude iné ako prvé,keďže sa o malého musím veľa ešte starať,kým nie je odučený od plienok,a mliečka na zaspávanie a aj cez noc sa ešte budieva na hlad občas najmä ak mu idú zúbky,ale vlete to bude krásne 😉 .Bruškaté prechádzky z malým😀,ozaj a ta máš termín pôrodu na kedy?

horseshoe
23. okt 2012

@zora256 no to ti verim, ze sa uz velmi tesis na obdobie tehulkovania 😉 ja by som druhe chcela tiez ked toto prve babo bude mat tak rok. Chcem aby boli medzi nimi 2 roky.Viem, ze je to bude velmi narocne - male babo a k tomu tehotenstvo, ale verim, ze vsetko zvladnem a aj ty 😉 A vzhladom k tomu, ze nikdy nevies, kolko to snazilkovanie bude trvat, tak s druhym babom veru nechcem zahalat. Ale to samozrejme predbieham - ved este nemam ani to prve 🙂
Ja mam termin 7.marca.

brumka
23. okt 2012

@horseshoe ak budes dojcit tak sa moze stat ze tazsie otehotnies ale nemozne to nieje 🙂 ja som povodne chela ze ked prestanem dojcit ze sa zotavit aspon po polroku alebo tak abysom sa citila uz dobre a no vidis no nejde to :(
@zora256 este dojcis?

tatiana77
23. okt 2012

@horseshoe
@rohlicka
@ataner81 baby, vy ma provojukete...juj.....tak viete co, nechajte sa prekvapit, ci si ho budem zajtra robit alebo az vo strtok... 🙂 🙂 keby ste mi zarucili na 100% pozitivny vysledok, tak aj hned si robim...ja cakam, pretoze mne zvykne meskat 2 dni...takze najidealnejsi je stvrtok... 🙂 🙂 ale uz som trocha nalomena.....mozno si ho fakt urobm zajtra, len si ho musim najprv kupit.... 😨

horseshoe
23. okt 2012

@brumka hehe, myslis ze dojcenie je naj antikoncepcia? 😀 no ved uvidime. ja chcem kojit maximalne rok - ale to su moje plany a realita moze byt ina...Rozhodne vsak nechcem odsuvat to druhe babo o niekolko rokov neskor. Dufam, ze sa nam bude darit a otehulkujem 😉

brumka
23. okt 2012

@horseshoe ja neverim na antikoncepciu dojcenia ale je to realita ze moze byt problem s otehotnenim. a preco ches tak kratko teda aspon podla mnato je kratko, mne sa zdalo aj tych mojich 15m kratka doba 🙂

nikol44
23. okt 2012

@ataner81 presne tak neviem na čom som ..

horseshoe
23. okt 2012

@brumka no preto, ze chcem otehotniet po tom roku 🙂 ale inak neviem, ci treba dojcit tak dlho - myslim ze sa odporuca do toho jedneho roka. Potom je to uz viac-menej psychicka zalezitost pre to babo - ze to chce, lebo je pri maminke blizko a dojcenie ho ukludnuje. Moja segra dojcila az 2roky - to mi pride strasne dlho. Samoska, je to na rozhodnuti kazdej jednej z nas, takze neodsudzujem. 😉

brumka
23. okt 2012

@horseshoe ano je to rozhodnutie kazdeho, ja si myslym ze 1rok je minimum a 2 pre mna maximum. ja som potom od od15m do 2r davala UM a dost to bolo zo zaciatku 100€ potom 70€ a este zarabat to ma to nebavilo. ja len pisem ako sa to mne zda 🙂

ataner81
23. okt 2012

@tatiana77 takže len trochu nalomená? Žeby som ťa pokúšala ďalej nech predsa len testíkuješ zajtra? 😀
@nikol44 a čo tak ocikať testík? Len nehovor, že žiaden nemáš.
@brumka @horseshoe pekné plány máte 🙂 Ja mám v pláne kojiť, kým sa bude dať a snažilkovať chcem po šestonedelí, nech je čo najmenší rozdiel 😀

brumka
23. okt 2012

@ataner81 hehe to mas tiez zaujimave platy len si niesom ista ci sa moze dojcit v tehotenstve, kazdy vravi inak niekto vravi ze je riziko potratu, ja neviem

horseshoe
23. okt 2012

@brumka jaj, akoze z hladiska financii myslis ze je to lepsie? ze sa usetri na UM? No podla mna sa vzdy da niekde usetrit - napriklad pouzivala si latkovky alebo pampersky? Ja chcem latkovky - takze na tom usetrim nejake penizky, ktore potom miniem na UM. 😀 A zase ked zena koji, tak by mala brat specialne vitaminy pre kojace zeny, plus dbat na velmi pestru a vyvazenu stravu, lebo predsa to kojenie jej odobera ziviny, takze aj to nieco stoji 🙂
Inak moja segra stale dava malemu UM - to uz ma 3,5roka 🙂 Akoze vecer alebo rano mu spravi a on to pije cez slamku ako taky koktejlik. 😀

brumka
23. okt 2012

@horseshoe tak je to odoberanie zivin ale co uz 🙂 aj tehu 🙂 no latkove som chela aj ja ale ako sa mi mala narodila zacali chodit za pranie len detskych veci take nedoplatky na alektrine, na vode :( ze myslym ze este vadcie bysom asi nezniesla a to sme museli o 20€ navysit platbu mesacnu...jasom pouzivala dm plienky a su o 10€ lacnejsie ako pampessky 🙂
ved uvidis ako sa ti vivinie situacia 🙂 neber to ako prehovaranie ci ukecavanie 🙂

ataner81
23. okt 2012

@brumka plány sú a uvidíme aká bude realita. Nemyslím si, že by kojenie spôsobovalo potrat ale samozrejme sa poradím s lekárom. Vidíš ako dlho mi trvá otehotnieť s prvým mimi, tak to druhé nechcem dlho odkladať. Ak pri druhom sa takto dlho načakám, tak rozdiel bude dosť veľký. Jedine, že to budú dvojičky, čo je mimochodom môj veľký sen 🙂

horseshoe
23. okt 2012

ach baby, tehotenske obzerstvo sa dostavilo v plnej svojej krase 😀 ze za obedom 2 velke Corny musli tycinky s cokoladou, dalej Nimm2 cukriky s plnkou - pocet radsej neudavam, bo by tu mnohym vypadali z toho zuby 😀 a za tym este velka Milka cokina s orechami a hrozienkami 😀 A co nato male? V bruchu sa chuda kruti ako taky cervik, zvadza tam tanecne kreacie - ved z tolkeho cukru musi mat tmu pred ocami 😵 Ach, ale co ked tie chute boli silnejsie ako ja 😀

brumka
23. okt 2012

@ataner81 ja neviem kazdy inak vravi ale stimuluje to maternicu, ked som este krvacal v 6000nedeli tak som vzdy zacala krvacat a citila maternicu hned ako som zacala kojit

ataner81
23. okt 2012

@nikol44 neviem či si čítala o @drobca07 ale naozaj by bolo dobré spraviť si test. Ak bude biely, treba hneď zájsť za lekárom v čom je problém. Nechceme aby si dopadla ako ona

ataner81
23. okt 2012

@brumka všetko sa uvidí až keď sa k nejakému mimi dopracujem. Pevne verím, že to bude už čoskoro

brumka
23. okt 2012

@ataner81 to verim ze uz coskoro mozno aj tento mesiac 🙂 a uvidime kolko nasich planov sasplni

zora256
23. okt 2012

@horseshoe Ahoj!
Tak ten čas,letí a ani sa nenazdáš,a príde marec.-DVeru ako píšeš,nedá sa vedieť,dokedy bude trvať snažilkovské obdobie,mne už je tento mesiac 7 tak som zvdavá ktorý bude ten náš šťastný mesiac🙂hoc moje obľúbené číslo je 11,žeby vo februári😀,tak nechm sa prekvapiť,bola by som radšej keby to do Vianoc vyšlo🙂To by bol najkrajší darček celej rodine🙂
@brumka Ahoj!
Ale kdeže by som dojčila,Bohužiaľ mám to asi geneticky,dané,že prvé dieťa najmenej vieme dojčiť:-/ ani necelý mesiac som len dojčila☹Mama mňa len 2týždne dojčila,a brata 2mesiace a setru len 4mesiace,proste nemáme nato asi dispozície,hoc veľmi som chcela dojčiť,hrozne,len sa mi netvorilo dostatok mlieka a musela som prikrmovať,lenže dieťa bolo prilenivé potom sať,a bolo mu pohodlnejšie z fľaše,tak ma hrozne hrýzlo a nechel sa prisať,tak som to vzdala:-/.