Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@deculko akurat par dni dozadu som sa rozpravala presne na tu istu temu ako si dnes spomenula .. ze sice drzia miesto mamicke ktora je na materskej - ale bohuzial NERATAJU s nou ☹ ☹ ☹ co je velmi smutne vo vela pripadoch si vzdy nieco najdu aby mohli vyhodit alebo dohodnut sa o odstupeni .. mrzi ma tvoja situacia .. ale urcite sa skus mrknut na nejaku pracicku - aj ked v KE to nie je ziadna slava ..
hlavne hlavku hore .. a ukaz im ze sa vsetci mylia a mozu ti fukat do zadku 😀
@deculko ...no veru veru....uz by aj bolo na case kedy sa zadarilo....🙂...aby sme tu uz boli leeeeeeeeeeeen a leeeeeeeeeeeeen same tehulky...🙂...moj drahy bol zlaty..povedal mi ze preto sa nam nedari lebo ten hore este chce aby sme v lete isli na krasnu dovolenku ktora nam tento rok nevysla....🙂...tak mi to prislo take zlate...mala som s nim aj debatu o tom ze co ak ja som ta chybna a povedia mi ze deticky nemozem mat....a na to povedal ze tak sa budeme lubit a potlkat zivotom dvaja a budem sa starat pekne len o teba....( a to je dost hrrr do toho ze chce mat potomka)...velmi ma tym jeho pristupom potesil....takze to berem teraz este tak pozvolnejsie a nestresujem sa ci dojde alebo nedojde mrcha...ked ma dojst dojde a ked nie tak sa budeme len tesit...🙂...
...dobre ranko kazdej snazilke, tehulke a aj dievcatam ktore uvazuju o preruseni snazenia...neprispievam sem vela, len obcas ked si nemam cim vyplnit cas, ale citam vas pravidelne...(snazim sa tale vsetko dobehnut)...niezeby som vas nemala rada, ale tym ze tu tak casto nie som tak sa viem viac od toho vsetkeho odosobnit...dievcata ja vam uz tak vsetkym prajem babatka a kazdy novy testik ma stale potesi....takze snazilky....viem a verim v tom ze onedlho budeme vsetky tehulky, len niektorym to trosku dlhsie trva, ale to neznamena ze sa k nam babatko nedostavi....oni nas len natahuju...prajem vela vela stasticka kazdej...🙂
@drobca07...tebe drzim uuuuuuuuuuuplne total silno palceky...lebo viem ze to co ti povedal doky bolo len za tento mesiac...nie kazdy mesiac je zena schopna otehotniet...uvidis na dalsej kontrole bude vsetko ok...a keby aj nie tak nezufaj...viem je vsetky raz babatko budeme mat....posielam ti veeeeeeela veeeeeeeeeela pozitivnej energie, a prajem ti uz len a len stastne chvilky....:-*
@deculko ...presne tak...mame stastie ze mame doma takych dobrych chlapov...a ty mas dvojnasobne...🙂...takymito vetami ma vie tak povzbudit, ze az...od dnes mam volno tak sa mu mozem siiiiiiiiilno venovat ked dojde domov az kym mi mrchana nedorazi....a potom uz len do konca roka vydrzat v robotke ( v podstate su to uz len 4 tyzdne pre mna)...a potom uz nam nic nebrani v snazeni sa...😀
@weruss to mas super chlppa treba si ho drzat, mne zase ten moj ze ak sanam druhe nepodari, noa co, tak nebude, svet sa nezruti 🙂
@ataner81 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/brumka/grafy... som z tych teplot jelen no uvidime ale asi je rozdiel v ustach a dolu.
@tatiana77 som na teba strasne zvedava 🙂
Ahojte dievčatká, mám pre vás pripravené dva krásne testíky ale niečo mám s počítečom a nejde mi to tam nahodiť. No budem skúšať ďalej. Včera som bola u dokiho. Videl len bodku ale mám prísť na usg o dva týždne. Zobral mi krv a dnes mám volať po 12.00 na výsledky. Trošku ma nastrašil mimomaternicovým ale dnes ráno som testovala a čiarka je o veľa silnejšia. Tak dúfam, že bude všetko ok. ☹
Ahojte dievcata 🙂
pozeram, ze je tu nova tehulka
@ellis21 gratulujem a tesim sa s tebou, a nech ide vsetko ako ma 😵 😵
Ja som dnes 6DPO, ovulka bola o 1-2 dni skor, ako zvykne byt, takze aj kramy zrejme pridu skor...baby ja som dnes taka smutna....neviem preco to na mna tak doliezlo, vzdy sa snazim byt pozitivne naladena, ale dnes mi je tak nanic...mam pocit, ze to tento mesiac nevyslo, a z toho mi je smutno, lebo mam obavy, ze to nevyjde vobec...a nasledne mi je smutno z toho, aky som sebecky clovek, ked smutim, ze nam to nevyslo hned, a pritom uz dve deticky mam, a co potom take zienky, co sa uz dlho snazia a nedari sa....? tak mi je to luto cele, preco to musi byt take narocne niekedy, a take nespravodlive... 😔 😔 😔 jaj, dnes som uplne zufala z toho, dufam, ze vam tu prilis nepokazim vzduch 😔
Este aj vonku je tak hnusno, ani deti sa neda poriadne vyvencit, aaach.... 😔 nech uz je zajtra, snad bude krajsi den...
@horseshoe Ahoj!Tak to je super,keď si veselo drobčiatko kopká😀.A díky vopred za ochotu v poradenstve čo sa týka látkoviek🙂Už kiežby som tam trvala,lenže sa mi nevládze ani ms pustiť,len bolesti,a pritom viem,že tehu nie som,boli sme len raz spolu v tom čase,a testy negatívne,kiežby už to tu bolo,a mohla sa snažiť,nuž kiežby môj muž nebol stále unavený,ale čo narobím,keď chodí už pred 6zdomu a o 18-tej príde domov z práce a ešte aj sobotu ide odrobiť budúci piatok,tak snáď budúci týždeň nebude unavený,veď bude mať 4dňový výkend😀
@waltea Ahoj!
Nebuď smutná,neboj podarí sa určite,a prvé dve deti sa vám po akom čase podarili?Mne sa nedarilo dlho ani pri prvom,ale aj tak verím,že druhé sa nám podarí skôr než o 3roky:-/Aj na mňa doľahlo depresívne obdobie,stou hmlou a chladom,neznášam,jeseň a zimu,ja som šťastná keď je jar,a leto,kižby ten čas rýchlejšie plinul,lebo vtomto zlom období mi chýbajú moji milovaný členovia rodiny,ktorý už pominuly☹,Kiežby tu bol už aspoň Mikuláš😀 toho mám rada a Vianoce,a potom užaj jar😀Ja viem zrejme sa vám zdám ako veľké decko,ale čo narobíme,keďže som povahy hneď teraz alebo vôbec:-/.Nejako to len predýchať,ešteže mám synčeka nedámmi čas na rzmýšľanie keď je hore,na chmúrne myšlienky,nebyť jeho,už by som bola rozvedená:-/strašne som boal duševne nadne keď sa nám nedarilo,a jedine myšlienka na adopciu mi dala harmóniu na duši,a vtedy sa to podarilo,a teraz už len myšlienka,že mám aspoň syna ma ukľudňuje 😉 ,preto Ti to píšem,aby si si viac vážila to čo máš,naž aby si túžila potom čo nemáš,vtedy to príde samé🙂
@rohlicka jeeeeej no to je veľmi milá ponuka od teba, ďakujeme...uvidím čo na to mm - včera som mu to chcela povedať, že nech si spraví voľno, ale tak prišiel o polnoci 😠 Chcela by som, aby sme šli obaja, lebo sama o veľa veciach nerozhodnem, ale ja pôjdem určite všelijako...ak bude mať mm v sobotu školu, tak iba sama..no to je ešte ďaleko, ale si zlatá 🙂 A čo ti nepreloží mužik, to ti preložím ja 😉
A tu je info- síce len v u HU, ale muž ti pomôže 🙂 http://www.babamamaexpo.hu/?mid=0

@deculko dakujem 🙂 s tymi z Budapesti som viac spokojna - jednak sme mali viac casu a dalo sa tu viac miest pofotit 🙂 ale strasne rychlo zbehol sv. den .. ani nemam pocit ze som sa vydala 😀