icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

deculko
24. okt 2012

@waltea ahoj,vobec tu naladu nekazis,na to sme tu jedna pre druhu🙂 presne take pocity mame aj my.... je to taky kolotoc tych myslienok,ze nam je z toho este viac smutno,prave,ze su to take protichodne myslienky...navzajom si prajeme strasne...ale aj nas sem tam pichne,ked ine otehulkuju a chceli by sme aj my.... bude lespie🙂 a vy sa este nesnazite 5 mesiacov,alebo hej? lebo tusim ty si spominala,ze vam vyroba babatiek trvala 5 mesiacov pri kazdom🙂

franica
24. okt 2012

BABY BABY BABY BABY BABY!!!!!!! Dnes som bola u dokiho na kontrolu a spravil mi aj všelijaké výtery a tak, aby vylúčil akúkoľvek infekciu, chlamýdiu a pod, čomu sa aj teším, že keby dačo, tak nech sa to porieši liekmi kým nie som tehu...ale čo je najlepšie: bez nátlaku a sám od seba mi povedal, že tak teda je čas začať snažilkovať!!!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 (akože už sa na tom pracuje, ale počuť to od neho bolo ako odobrenie)...tak sa tešíííím.... počuješ @leonetka ? On mi to sám povedal, že keď teda ešte stále chceme, tak už môžme začať....jupííííííí poď sa chytro - o týždeň - pridať 🙂 🙂 🙂

franica
24. okt 2012

@waltea ty len nesmúť, počasie je síce fakt hnusné, ale na to sa neumiera ba čo viac, vtedy je najlepšie pod paplónom 😝 A vy ste o nejaký mesiac posunuli snažko, takže nemáš prečo mať pocit, že to nevyšlo...vy to dáte raz-dva!! 😉

waltea
24. okt 2012

@zora256 dakujem moja, pekne si to napisala 🙂 ja si vazim, co mam, tesim sa zo svojich deticiek, aj ked to mozno dnes tak nevyzera.... 😔 ale mas pravdu, treba verit...a ako pises, idu Vianoce 😅 tiez ma mrzi, ze aj ty si tak dlho musela cakat na synceka, velmi vam drzim palceky, aby sa vam druhe dietatko coskoro podarilo 😉 nam sa obe deti podarili na piaty mesiac snazenia, a v podstate teraz som tiez tak nastavena, ze to bude trvat dlhsie, ani neviem, preco ma dnes tak zobralo, ze nam to nemoze vyjst hned....asi by som chcela moc 🙂

deculko
24. okt 2012

@rohlicka aj @horseshoe.....mojmu malemu sa stale nedari naucit sa od plienok a tiez idem na latkovky....na klasicku plienku s gumenymi gatkami..to su tie latkovky? ....idem nieco pohladat,kde to kupit a tak...a tiez presne neviem,kolko mi treba... snad nam to nebude dlho trvat,lebo maly uz vie,co ma robit.... len sa mu nechce.... bude u babky a aj babka sa chce s nim s latkovkami pohrat...

waltea
24. okt 2012

@deculko presne mi pises z duse moja, mam aj sama zo seba taky blby pocit, ze sa neviem s druhymi tesit bez toho, aby ma nepichlo pri srdiecku...my sme sa zacali snazit vlastne az teraz v oktobri, takze len prvy mesiac, ale je pravda, ze uz v auguste sme tomu "nechali volny priebeh", ale sexik cez ovulku nebol, kedze sme boli zrovna v tie dni pohadani 😅 , v septembri sme schvalne vynechali, takze tak naplno sa snazime az teraz...prve deticky sme "miesili" 5 mesiacov, takze nemam dovod depkovat, ale nejak to dnes na mna padlo...

deculko
24. okt 2012

@franica hurrrrraaaa🙂))))

waltea
24. okt 2012

@franica tak to sa velmi tesim, ze ste dostali zelenu, tak sup sup na manzelika 😅 😵 a nech vam to aj hned klapne 😉

waltea
24. okt 2012

@brumka tak to sme na tom skoro rovnako 😉 ja som 6dpo 😅 kedy testujes ? 😀

deculko
24. okt 2012

@waltea tieto pocity mame uplne kazda a to mi mozes verit,aj s Reny @ataner81 sa tu o tych protichodnych pocitoch bavime🙂)) takze pohoda... 🙂 vsetko bude🙂

brumka
24. okt 2012

@waltea no neviem aky budem mat vcyklus, mam prevazne 30 ale uz som mala 35-37, zatial meram bazalnu teplotu ale dakedy zaciatkom novembra som len 23DC a snazili sme sa 1-2 dni pred ovulou tak uvidime. meram si ju prvy mesiac- a ty?

waltea
24. okt 2012

@deculko tak som rada, ze nie som sama 🙂 aj ked lepsie by bolo, keby sme take pocity nemuseli prezivat a otehotenli supsup a babatka bez problemov donosili 😵 no ale co uz, niektore veci asi maju byt inak... 🙂

zora256
24. okt 2012

@brumka Ahoj!
To DPO znamená,že už si 5deň po očakvanej ms?Tak ja som dnes 28dc ale tak mi zvykne chodiť od Duphastonu na 29dc-32dc,tak uvidím,najneskôr by mi mala dôjsť až 2.11.ale tak snáď do zajtra príde,lebo vôbec sa na tehu necítim,ale tak človek nikdy nevie,či práve to raz sa nezadarilo,aj keď mi testy ešte nič neukazujú,ale to tak bolo aj pri malom,a až na 3týždeň meškania kázali...ale nerobím si zbytočé nádeje.

brumka
24. okt 2012

@zora256 nie vraj to je Den p o ovulacii ale uz som s stretla s verziou po oplodneni, cize tak ci tak mam este cas

waltea
24. okt 2012

@brumka ja bt nemeriam, mna by to stresovalo, rozmyslat o kazdom poklese alebo stupnuti, ze preco to tak je, ci je to ok alebo nie, ja som dost stresoidny typ co sa tyka zdravia, hned by som si myslela, ze mam nejaku vaznu chorobu 😀 ....radsej nemeriam, ovulku sledujem podla hlienu, a aj citim vajecniky vtedy, tento mesiac som si to aj potvrdila ovu testami...my sme sa snazili 1 den pred ovu, tak tiez uvidime 🙂 tak si drzme palce 😅 😵

brumka
24. okt 2012

@waltea ja uz asi 3 mesiace nemam skoro ziaden hlien obcas kremovy ale nato sa ja nemozem spolahnut a uz toto mam 8mesiac snazenia tak skusam aj toto, ja zase ovu testy neplanujem kupvat ale celkom ma to bavi ked vidim ten graf, ja mam nepravidelnu mrchu 27-37DC a podla BT som mal teraz ovulu na 19DC ale vajecniky ma bolia od 13 z doteraz

zora256
24. okt 2012

@deculko Ahoj!
Ak dostaneš gumené nohavičky 92 veľkosť daj vedieť kde a akú značku,dobre?Lebo ja som používala,ale Bohužiaľ u nás nedostať už ani 80 veľkosť nieto väčšie☹.A mimochodom maminky tu iné látkáče používajú nie gumenné gaťky zo štvorcovými plienkami,ale už hotové všité vložky do tých vrchných nohavičiek na patentky,proste len hodia do práčky,nežehlia,a hotovo,ale také stojí celý komplet aj 300eu.My sme na ne nemali,ja že budem klasiku používať,ale nerátala som stým,že už nebudú vyrábať Sandry gumenné nohavičky.A ak by som mala druhé bábo,tak by som tie moderné kúpila,z tých peňazí čo je na kočík.Keďže kočík si nechám ten istý.

waltea
24. okt 2012

@brumka tak to je dobre, ked skusas viacere moznosti, aj co tu pozeram, kocky sa v tom fakt vyznaju a je to fajn, vediet ako funguje telo...aj ja by som mozno merala....keby som nemala z teplomeru taky panicky strach 😀 pre mna teplomer a tlakomer...fuj fuj fuj, co najdalej 😀 ja mam pocit, ze staci mi vidiet teplomer a hned mi stupne teplota,a podobne s tlakom, takze u mna to nema ziadnu vypovednu hodnotu 😀

brumka
24. okt 2012

@waltea hehe to mas riadnu fobiu 🙂 ja mam tlakomer konecne opraveny 🙂 pret o to meram ze chcem vidiet ako to skace ci nema problem s hormonami aôle graf vyzera zaujimavo len dneska som klelsa na teplote :(

zora256
24. okt 2012

@waltea Ahoj!
Ďakujem🙂Neboj podarí sa,už to nemš tak ďaleko už len 4mesiace😀,snáď tvoje telo je tak nastavené,že na 5 mesiac snaženia budeš novu tehu🙂Kiežby som netrvala už pri 7mesiaci snaženia,ale čo už bude to aj 8mesiac a snáď to tu už aj bude,a ak nie tak to príde snáď budúci rok,a kým malý pôjde do škôlky,tak už druhé bude na svete aby som sa doma nenudila😀

ellis21
24. okt 2012

Ahojte dievčatá, volala som sestričke, povedlala, že tehotná som ale že HCG je veľmi nizke, že to vychádza na taký 2 alebo 3 týždeň. Mám prísť o tri týždne na ultrazvuk. ☹ To budú asi najdlhšie tri týždne v mojom živote. ☹ Strašne sa bojím aby bolo všetko ok a HCG pekne stúpalo.

brumka
24. okt 2012

@ellis21 verim ze to bude ok, a kolko mas hcg?

zora256
24. okt 2012

@brumka Aha,to som nevedela,ja len dni cyklu zvyknem písať,keďže neviem kedy mávam ovu,tetmi som mávala,raz na 15dc,inokedy mi nezaznamenali žiadnu ovu,tak som sa nato vyprdla s prepáčením,tak to aspoň čo najmenej nato myslím,a snáď sa zadarí ani sa nenazdám,ako pri malom... 😉

ellis21
24. okt 2012

@brumka neviem, tak som sa zľakla ked mi to povedala, že som sa jej zabudla spýtať. Ukludňujem sa tým, že asi ovu bola neskôr a otehotnela som neskôr okolo 13.10. Potom by to sedelo. No som aj tak na nervy. ☹

zora256
24. okt 2012

@ellis21 Ahoj!
Nebuď smutná🙂Veď si tehu,a to je normálka,keď si ešte tak skoro tehu,e je nižššie HG,a denne stúpa,veľmi rýchlo,tak a o 3týždne už budeš vidieť svoju fazuľku😀,ja sa stebou tak veľmi teším moja,určite bude všetko,ok 😉

brumka
24. okt 2012

@ellis21 ale bneboj vsetko bude dobre 🙂))
@zora256 ja neviem tiez kedy mavam ovulu koli tomu cyklu, ale ak BT je spravna tak som ju mala tak neskoro tak uvidime

ellis21
24. okt 2012

@zora256 no priznám sa, že keby som nebola v robote tak sa rozplačem. Je mi hrozne. Bojím sa aby sa to udržalo. Tieto tri týždne zostarnem o 10 rokov. ☹

brumka
24. okt 2012

@ellis21 ale neboj sa, ujludni sa 🙂 bude to vsetko dobre

franica
24. okt 2012

@ellis21 nonono, musíš si rozumne sama sebe dohovoriť- máš nízke HCG, ale to je jasné...ešte keby si aj nie toho 13., ale skôr na narodky otehotnela, tak to je necelých 20 dní, veď nebol žiaden čas na to, aby sa nejako vytváral....príp. si sem-tam sprav nejaký test, ak ťa to ukľudní, že // tam stále budú...hlavné je, že ti test vyšiel pozitívny a je to aj v krvi..všetko bude ok! 🙂

zora256
24. okt 2012

@ellis21 Neboj,mala si ťažkosti pri prvých dvoch detí z udržaním?Ak nie tak sa nemáš čoho obávať 😉