Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@janka9900 no presne tak...je to svinstvo, ale ono sa im to vráti- napr. u môjho zamestnávateľa som chcela iný, lepší post, ale nedali mi ho, lebo som žena (neoficiálne samozrejme)...chalan si našiel lepšie platenú prácu v BA a za 10 mes. im odišiel...a ja by som tam bola možno stále...ale bohužiaľ všeobecná sitácia je taká, že bezdetné pre istotu nie a s deťmi už vôbec nie alebo podobe nejako...ale už mi to je fuk. Už makáme na 200%, tak nech si nechajú všetky roboty sveta, ja idem po dvoch // 🙂 🙂
@brumka no ty to nemáš veru bohviečo...mám pocit, že ti robia schválne prieky, aby si sama dala výpoveď...kedy ti malá nastupuje?
@franica v marci mam nastupit, to dovrsi 3 roky a zatial to vyzera na sukromnu skolku asi zacnem zvazovat nepalatenu predlzenu RD lebo makat za plat namakat sa a este najhanat muza aby vozil a bral zo skolky radcej budem bez koruny. ach jaj mozno sa karta obrati c // alebo mi vyhovie alebo nas zoberu dosatatnej
@janka9900 ja som bola pol roka nezamestnana bez koruny, a potom brigad y kym som si nasla svoju podradnu manualnu pracu 7 dni v tyzdni aby bol daky prijem no prisla kriza sledujem ze ani na zapaden ieje praca
@franica no presne. by som bola vdacna za to, ze mi dali moznost a by som tam robila az do smrti 🙂 spoluziaci chalani nemali ani nemaju problem chodit z jeden roboty do druhej, ale baby...? 🙄 ja tiez idem po dvoch // a potom este raz po dvoch // 😵 😵 a potom este raz a mozno uz aj na dochodok potom pojdem 🙂
@brumka situácia je zlá, ale my sa nevzdáme ani ohľadom práce, ani ohľadom //...raz budeme mať obidve- bud bude neejaká dobrá práca a potom tehu, alebo tehu a po návrate fajn práca...bude dobre, len nech mi tieto optimistické myšlienky vydržia...a brumka do marca času dosť, dobre janka hovorí, to máš ešte dosť času na otehotnenie 🙂
@janka9900 taak aj moj ma v zmluve osmicky ael co uz ked musi, preto sa tazko aj plodi,ked vyikendy chodi fuskovat, zivot pri BA je narocny :( ako nevravim ze inde to je jednoduche. ale znama sa mi vyjadrila ze sme tu milionari... tak si daj bez caju 🙂)))
@franica nam je dobre 🙂 ale smuzmi by bolo lepsie
@brumka @janka9900 len si dajte, v malom množstve je to i zdravé a vy tiež už nejako dlho nebudete môcť 😉 Okrem chuti sa aj nádejám, že ma to lepšie uspí, lebo ja neviem čo to mám za posledné dni, ale vôbec sa mi nechce spať, nejak to nepotrebujem a to som dnes vstávala napr. 4:40, lebo ma žral komár 😠 😠 Už sa teším na prvý trimester, že budem veľa drichmať 🙂
Tak sa lúčim, asi začnem kukať nejaký film a zaspím...ale zajtra sme tu zas, takže sa nelúčim na dlho 🙂
@brumka narocny je vsade 😒 no potom sa zle plodi, ked takto pracuje. my mame cas aj priestor, ale zatial akosi nic. ale ved este len treti mesiac, takze casu dost. do pol roka som v klude 🙂
... bez caju? aaa, to nie, by bol zo mna dracik soptik 😲
... pojdem k tomu mojmu spachtosovi, tak dobru noc a nech ti rychlo pride polovicka, nech si date este aj poharik spolu 😉
@franica no na spanok nic lepsie ako poharik nepoznam 😉 😀 veru, v malom mnozstve je to liek. vsak vsetci 100 rocni v spravach maju jediny elixir dlhovekosti- poharik palenky alebo vinka denne 😉
tes sa na prvy trimester, potom pride druhy a treti, kde sa uz moc nevyspis 😉 😀
dobruu noc. zajtra mam denku v cakarni 🙄 tak sa lucim do neviem kedy 😉
Dobre ranko zienky, tak grafik stupa 🙂 no uvidime http://www.womenzone.cz/uzivatelka/brumka/grafy...
@werusss ahoj ako to ze mate rovnake meno?

@franica dik 😉 no, aj u mna to je presne take iste. este kym som nebola vydata sa ma dokonca v jednej firme pytali, ci mam priatela a ci planujeme svadbu. no hroza 🙄 ... sme rizikove, lebo nemame deti, ked ich mat budeme tak potom uz neviem 😀 ... sa vyhovorim na svokru na dochodku, ale teraz nemam na co 😅 😝
keby tak este mali istotu, ze im neotehotnie mlada 18 rocna slobodna baba, ze? 😉
... // nam to vyriesia do konca roka, uvidis 😉 😵