icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

janka9900
24. okt 2012

@franica dik 😉 no, aj u mna to je presne take iste. este kym som nebola vydata sa ma dokonca v jednej firme pytali, ci mam priatela a ci planujeme svadbu. no hroza 🙄 ... sme rizikove, lebo nemame deti, ked ich mat budeme tak potom uz neviem 😀 ... sa vyhovorim na svokru na dochodku, ale teraz nemam na co 😅 😝
keby tak este mali istotu, ze im neotehotnie mlada 18 rocna slobodna baba, ze? 😉
... // nam to vyriesia do konca roka, uvidis 😉 😵

brumka
24. okt 2012

@janka9900 mna do jednej prace 3x necheli zobrat az potom ked som tam brigadovala 4m mi povedal ze ma nevezme lebo som mlada dokonca vtedy som sa aj zasnubila ze coskoro pojdem na matersku ze nie ona che po 30r s detmi radcej

janka9900
24. okt 2012

@brumka kvoli robote by som chcela byt chlap, ale kvoli kopancekom a tehu som rada, ze budem mama 😵

brumka
24. okt 2012

@janka9900 jaj normalne neviem co spravim :(

franica
24. okt 2012

@janka9900 no presne tak...je to svinstvo, ale ono sa im to vráti- napr. u môjho zamestnávateľa som chcela iný, lepší post, ale nedali mi ho, lebo som žena (neoficiálne samozrejme)...chalan si našiel lepšie platenú prácu v BA a za 10 mes. im odišiel...a ja by som tam bola možno stále...ale bohužiaľ všeobecná sitácia je taká, že bezdetné pre istotu nie a s deťmi už vôbec nie alebo podobe nejako...ale už mi to je fuk. Už makáme na 200%, tak nech si nechajú všetky roboty sveta, ja idem po dvoch // 🙂 🙂
@brumka no ty to nemáš veru bohviečo...mám pocit, že ti robia schválne prieky, aby si sama dala výpoveď...kedy ti malá nastupuje?

janka9900
24. okt 2012

@brumka otehotnies a potom sa nieco normalne najde 😉 kedysi som si myslela, ze s detmi si robotu nenajdem, teraz verim v opak... bez deti si robotu nenajdem 🤐

brumka
24. okt 2012

@franica v marci mam nastupit, to dovrsi 3 roky a zatial to vyzera na sukromnu skolku asi zacnem zvazovat nepalatenu predlzenu RD lebo makat za plat namakat sa a este najhanat muza aby vozil a bral zo skolky radcej budem bez koruny. ach jaj mozno sa karta obrati c // alebo mi vyhovie alebo nas zoberu dosatatnej
@janka9900 ja som bola pol roka nezamestnana bez koruny, a potom brigad y kym som si nasla svoju podradnu manualnu pracu 7 dni v tyzdni aby bol daky prijem no prisla kriza sledujem ze ani na zapaden ieje praca

janka9900
24. okt 2012

@franica no presne. by som bola vdacna za to, ze mi dali moznost a by som tam robila az do smrti 🙂 spoluziaci chalani nemali ani nemaju problem chodit z jeden roboty do druhej, ale baby...? 🙄 ja tiez idem po dvoch // a potom este raz po dvoch // 😵 😵 a potom este raz a mozno uz aj na dochodok potom pojdem 🙂

franica
24. okt 2012

@brumka situácia je zlá, ale my sa nevzdáme ani ohľadom práce, ani ohľadom //...raz budeme mať obidve- bud bude neejaká dobrá práca a potom tehu, alebo tehu a po návrate fajn práca...bude dobre, len nech mi tieto optimistické myšlienky vydržia...a brumka do marca času dosť, dobre janka hovorí, to máš ešte dosť času na otehotnenie 🙂

janka9900
24. okt 2012

@brumka do marca je este daleko, to uz budes z vesela tehulkovat a usmievat sa do ksichtu vsetkym neprajnikom v robote 😉 🙂

brumka
24. okt 2012

@janka9900 ja uz poskromnejsie len 1 x // a potom asi na 90% uz nie len makat do smrti

janka9900
24. okt 2012

@franica aj ja verim, ze raz budeme mat vsetko 😉 keby sa na to nemuselo tak dlho cakat 😅 ...

franica
24. okt 2012

@janka9900 rozhodla som sa, že je to otázka rozhodnutia 😀 Takže som rozhodnutá mať budúci mesiac // - kto sa pridá? 😀

brumka
24. okt 2012

som ako alkoholik, muz v praci stale a ja pohar vinka v ruke 🙂
@franica hlasim sa 🙂))

janka9900
24. okt 2012

@brumka ja na 99% dve //, ale ak sa nahodou prihodi tretie, hnevat sa urcite nebudem 🙂 no po tych dvoch si myslim, ze budem utekat s radostou do roboty a makat a makat, az kym v 80-tke pojdem na dochodok a od stastia sa nedozijem drueho dna 😉

brumka
24. okt 2012

@janka9900 slovenska realita :(

janka9900
24. okt 2012

@franica ja som rozhodnuta to stihnut este tento mesiac 😀 ak nie, tak sa pridam na buduci 😉

franica
24. okt 2012

@brumka alkoholik pije sám- ty piješ so mnou. Muž tiež v robote a ja som práve dopila Campari- musím využiť posledné dva týždne, čo ešte môžem, no nie? 😝

janka9900
24. okt 2012

@brumka 😀 no a co, aj ja mam niekedy sama chut a dam si pohar, vsak nevypijem flasu 😉 nazdravie! 😉

brumka
24. okt 2012

@franica tak ipjeme spolu 🙂 ja mam tokaji, ja rada suche 🙂 cakalasom muzika ze pride skor z prace od 6h maka chudacik.
@janka9900 nazdravie, na // 🙂

janka9900
24. okt 2012

@franica @brumka 😀 zeby sme si dali vsetky tri? ja som mala chut na caj so slivkou, ze na zabitie bacilov, len sa mi ho nechcelo uvarit 😅 to uz je aka lenivost, ze? mm uz zaliezol do spalne, rano zavcasu vstava, som mu slubila, ze hned pridem, ale uz isto spi 😅 ...

janka9900
24. okt 2012

@brumka to riadne dlho robi 🤐 moj chvalabohu iba osmicky a je doma 🙂

brumka
24. okt 2012

@janka9900 taak aj moj ma v zmluve osmicky ael co uz ked musi, preto sa tazko aj plodi,ked vyikendy chodi fuskovat, zivot pri BA je narocny :( ako nevravim ze inde to je jednoduche. ale znama sa mi vyjadrila ze sme tu milionari... tak si daj bez caju 🙂)))
@franica nam je dobre 🙂 ale smuzmi by bolo lepsie

franica
24. okt 2012

@brumka @janka9900 len si dajte, v malom množstve je to i zdravé a vy tiež už nejako dlho nebudete môcť 😉 Okrem chuti sa aj nádejám, že ma to lepšie uspí, lebo ja neviem čo to mám za posledné dni, ale vôbec sa mi nechce spať, nejak to nepotrebujem a to som dnes vstávala napr. 4:40, lebo ma žral komár 😠 😠 Už sa teším na prvý trimester, že budem veľa drichmať 🙂
Tak sa lúčim, asi začnem kukať nejaký film a zaspím...ale zajtra sme tu zas, takže sa nelúčim na dlho 🙂

janka9900
24. okt 2012

@brumka narocny je vsade 😒 no potom sa zle plodi, ked takto pracuje. my mame cas aj priestor, ale zatial akosi nic. ale ved este len treti mesiac, takze casu dost. do pol roka som v klude 🙂
... bez caju? aaa, to nie, by bol zo mna dracik soptik 😲
... pojdem k tomu mojmu spachtosovi, tak dobru noc a nech ti rychlo pride polovicka, nech si date este aj poharik spolu 😉

brumka
24. okt 2012

@franica prajem dobru noc, ja pojdem muzikovy veceru spravit, umyt sa a kuta

janka9900
24. okt 2012

@franica no na spanok nic lepsie ako poharik nepoznam 😉 😀 veru, v malom mnozstve je to liek. vsak vsetci 100 rocni v spravach maju jediny elixir dlhovekosti- poharik palenky alebo vinka denne 😉
tes sa na prvy trimester, potom pride druhy a treti, kde sa uz moc nevyspis 😉 😀
dobruu noc. zajtra mam denku v cakarni 🙄 tak sa lucim do neviem kedy 😉

werusss
25. okt 2012

@ataner81 ...ahoj...dobre som sa zasmiala...(nie v zlom)...my sme s piatelom tiez neni zobraty, no keby sme mali aj babatko tak sa nemusime hadat koho meno zdedi...lebo mame rovnake priezvisko...takze ja mam o jeden problemik menej...😀....

brumka
25. okt 2012

Dobre ranko zienky, tak grafik stupa 🙂 no uvidime http://www.womenzone.cz/uzivatelka/brumka/grafy...
@werusss ahoj ako to ze mate rovnake meno?

werusss
25. okt 2012

@brumka ...ahoj...no nasla som si chlapa s rovnakym priezviskom...takto sa mi zadarilo...vela sme sa smiali ked sme sa to dozvedeli...😀...