icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

simonkato
25. okt 2012

@franica Zuzka zlatko ja sa uskromnim aj s jednym uzlickom len nech je zdravucke a je moje viac si neprajem raz sa ho urcite dockam asi este nieje ale ta spravna doba .
@deculko Evicka ja hrozne chcem babo ale myslim si ze len chciet nestaci a zase cim clovek viac chce tym viac sa nedari to je moja skusenost takze sa hrozne vela da o tom polemizovat psychyka je zvlastna vec niekedy nie moc prospesna.

deculko
25. okt 2012

@simonkato no presne na to otehu ten zakon pritazlivosti je zvlastny, lebo presne,ze chceme a vtedy ide tazko.... ked sa nieco v tej knihe docitam,co by sa dalo aplikovat na otehu🙂 alebo ak na nieco pridem,tak vam dam vediet,zatial mi vychadza z toho len to,ze treba verit,ze raz dietatko bude🙂

rohlicka
25. okt 2012

@simonkato moja mozno ti pauzicka so snazilkovanim skutocne len prospeje .. precistis hlavicku .. a vratis sa 100% k nam (nie len ako citatel) 😉 drzim ti palceky .. a svojej princeznicky sa dockas (alebo pride aj maly princ) 😵

tatiana77
25. okt 2012

@franica to si mi krasne napisala...radost citat...vyborne, dohodnute....na vianoce sme tehotne.... 🙂 🙂

janka9900
25. okt 2012

ahojte🙂
tak dnes doktor vybaveny. normalne sa mi od toho stareho doktora smutne odchadza, ale novy robi v nemocnici a je ozaj dobry, tak budem pod jeho dohladom, keby som tam musela ist zase lezat 😒 ... dufam, ze to bude najskor v 40tt 🙂
@simonkato trosicku si oddychni od vsetkeho sklamania, verim, ze sa coskoro budes opat snazilka, alebo rovno tehulka? 😉 😵
@deculko na tom zakone pritazlivosti ozaj cosi bude 😕 dufam, ze vycitas co aplikovat na otehu, kedze to funguje presne opacne, ako by malo 😉
@rohlicka kde mas svadobne foto? su tu nejake ine okrem tej jednej, co si tu dala uz daaavno? 🙂 ozi, som ti zabudla napisat, ze som rada, ze vam druhy doktor povedal same dobre spravy a ukludnil ta 😉 🙂
@drobca verim, ze taky dobry doktor, akeho mas ta dovedie cim skor do stastneho konca 😵 velmi velmi velmi ti to prajem 🙂

sabaka
25. okt 2012

@tatiana77 tak predsa dosla? a naco, ved ju uz nepotrebujes 😉 ona o tom este nevie, tak jej nejako dohovor.
a mas pravdu, dovera ku gynekologovi by mala byt, ak s nim aj viac riesis. mna ten moj vie dobre upokojit a nestazujem sa. no a .... dnes som videla dutinku a gestacny vacok, vsetko je na spravnom mieste a vraj zaciatok 6.tyzdna 😉 vies si predstavit, aka som stastna... 😵 😵
@leonetka @franica dievcata, uz to mate za par a je tu november, ten najkrajsi mesiac v roku pre vas. skarede pocasie vonku je ako stvorene na domace hratky. bude z toho mozno aj vianocna nadielka 🙂 drzim palce!

rohlicka
25. okt 2012

@janka9900 ja som vedela ze ked pojdeme ku kamosovi tak nam poviem holu pravdu na rovinu .. preto som sa k nemu aj tesila na sono ale kedze musel odist zastupoval ho jeho garant .. a kedze som bola posledna pacientka v piatok vecer, nejako sa mu nechcelo asi vysetrovat a zhrnul to velmi rychlo 😒 😒 😒 ale nedelu nas zobral kamos a ten sa fakt s tym sonom vyhral na brusku 😀 😀 😀 ..
fotecky mam v albume - ale poslala som ti ziadost 🙂

rohlicka
25. okt 2012

@sabaka moja tesim sa ze mas od lekara len dobre spravicky 🙂 GRATULUJEM 🙂 mozem si ta pridat oficialne do tabuly tehuliek ?

sabaka
25. okt 2012

@rohlicka dakujem, to je mile od teba 🙂 este pockaj prosim chvilku, do buducej kontroly, kym neuvidim srdiecko, ok?

brumka
25. okt 2012

ahojte som tu len uplne na 1 skok
@deculko ahoj no tak na mna to neplati ja som na maturite zo slovenciny vedela len len asi 3/4 otazok a vytiahlasom si tu co som neveela, a na praktickej sme mali 25x 7 otazok takze ked si vynasobis tak riadna kopa, a jasom vedela 24 a vytiahlasom si 25 co som absolutne nevedeela tie vec i co tam boli sme sa ani nikdy neucili a nevedela som si k nm ani materiali ani odpovede zohnat, a ja som bola druha na rade a aku som si vytiahla jasne u co som nevedela. takze ja mam v zivote na take situacie uplne stastie 🙄 ale verim ze otehotniem dovtedy 🙂

tatiana77
25. okt 2012

@sabaka ano predsa dosla..este ju potrebujem, aby nabehol dalsi cyklus a isli na to...hlavne nechcem tlacit na pilu 🙂 ako si povedala, zimne vecery sa budeme tulit k sebe, aby nam bolo teplucko .-) ale k tebe....velmi sa tesim s tebou a dufam, ze na buduce budes este stastnejsia a uvidis krasne srdiecko.....drzim palce, kedy ides na kontrolu? davaj si na seba pozor a oddychuj.... 🙂

franica
25. okt 2012

@sabaka super super, že máš dobré správičky, myslela som na teba, že ako asi na kontrole, tak sa teším, že je to ok a že máš radosť. Užívaj si každý moment a potom nám nezabudni dať info, fotky a všetko 🙂 Kedy bude ďalšia návšteva na kuk srdiečka?

brumka
26. okt 2012

Dobre ranko zienky ako sa mi mate, mi celkom dobre nic nove. len ma dneska zacali boliet prsia a graf mi klesol tak uvidime co z toho bude http://www.womenzone.cz/uzivatelka/brumka/grafy...

rohlicka
26. okt 2012

@sabaka urcite - ked budes mat potrebne info hned mi pis 🙂 len nech pekne fazulka rastie 🙂

ataner81
26. okt 2012

Ahojte babulky moje krásne. Tak dnes som po 4dňoch voľna opäť v práci. Včera sme s polovičkou vymenili vchodové dvere, muž porobil sadrokartón a ja som trhala parkety. Makačka neskutočná, cítim si každý sval 😒.Všade prach, špina ale musím vydržať. Večer sme polomŕtvi padli do postele ale boli sme takí nadopovaní adrenalínom, že spať sa nám nedarilo, tak sme kecali, tulkali sa a nakoniec z toho vyšiel krásny sexík 😀 Dnes k nám príde kamarát vodár a zapojí nám nové radiátory a polovička bude betónovať.Júj ako sa teším 🙂
@sabaka sabakuška ty naša lámačka ľadov 😀, tak sa z teba teším. Blahoželám k váčiku 😀
@deculko Evička Oriflame objednaný. Čo sa týka zákona schválnosti, tak ja som absolvovala Silvovu metódu. A od vtedy ju praktizujem. Princíp spočíva v sugerovaní si pozitívneho výsledku a nepripúšťaní si neúspechu. Na štátnice som išla s tým, že si vytiahnem otázku, ktorú budem vedieť a iná možnosť nie je. A tak aj bolo.Rovnako aj na konkurzoch do práce. Budú sa ma pýtať na otázky, vďaka ktorým ich oslovím a oni ma príjmu-tak aj bolo. No a teraz som tehotná a iná možnosť nie je 😀
@drobca07 no vidíš Ivka, mrcha-nemrcha predsa len prišla, ty máš nasadené dobré lieky a na Vianoce tehulkuješ. ja som ti to už dávno hovorila a ty mi nechceš veriť. Ty, ty,ty 😀
@tatiana @zora256 babule tá vaša mrchaňa hnusná 😠 ma mrzí. Tak mi musíte sľúbiť, že bola posledná 😀 😉
@brumka ty máš ten graf ako tak jasný. Ja mám z toho môjho totálny chaos. Ani zelenou sa mi nič nevyznačilo ☹
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/ataner81/gra... Inak podľa môjho odhadu čo sa týka BT, tak ovulka bola 12DC. Maximálny ovu hlien(a že ho bolo strašne veľa-dokonca po sexíku kamošky spermošky ostali vo mne a vôbec nevytiekli 🙂 )bol 13DC a podľa ovu testov na 14DC(aj 13DC bol pozitívny ale na ten 14DC sa mi jasná testovacia čiarka objavila okamžite po namočení testu). A teraz čo. Podľa čoho sa mám riadiť? 😕 😕 😕 😕 😕

ataner81
26. okt 2012

Baby naša tabuľka s najnovšími informáciami: Neviete niečo o @mabika @nikol44 a @hanya1 ?
@hanya1 22.10. lev
@zvolsiinylogin 25.10. ryby
@werusss 28.10. váhy Veronika
@linddi 28.10. baran Zlatica
@brumka 1.11. kozorožec Dadka
@janka9900 2.11. kozorožec
@waltea 2.11. vodnár Linda
@jeackynka 7.11. baran
@deculko 10.11. rak Evička
@ataner81 14.11. panna Renka
@franica 18.11. Váhy Zuzanka
@alicek14 22.11. baran Alica
@zora256 22.11. baran Zora
@tatiana77 22-26.10. kozorožec
@drobca07 11-13.12 baran -naša nikdy nevzdávajúca sa a skoro tehulienka Ivka

@nikol44 3.10. býk Nikol?
@mabika 10.10. panna

brumka
26. okt 2012

@ataner81 vau tebe to riadne skace, to oproti vojmu mam pekne pravidelny, ja len dufm ze mi teplota stupne len asi rozdiel je unas kde si merame

ataner81
26. okt 2012

@brumka to sú riadne skoky. Vôbec sa nemôžem podľa toho riadiť. Keď pôjdem na gyndu,vezmem graf zo sebou, že čo doky na to

franica
26. okt 2012

ahojte bábätkuchtivé či bábätkonosiace kamky 😉
@brumka noooo tak ked varvíš, že už mš po ovu a bolia ťa prsia a MS to ešte nie je...tak čo to asi?? 😉 😉 😉
@ataner81 síce ja sa v tých grafoch fakt nevyznám, ale tento tvoj vyzerá skôr ako kardiogram..podľa mňa to bude tým nepravidelným vstávaním, čo narobíš, keď máš raz taký režim 😖 Ale to ste potom dobre práce s mužom spravili za pár dní- wow, my sme tiež menili dvere pred mesiacom a špiny bolo veru dosť..ale potom je to také pekné a nové, že som sa tým chodila kochať oproti starému. Dojdem na návštevu kuknúť 😝 ..ale najskôr teleportom 😀

franica
26. okt 2012

ešta mám takú technickú otázku, ktorá sa tu už rozoberala x-tisíckrát, ale budem rada, ak mi to ešte raz niekto vysvetlí- opakovanie, matka múdrosti 🙂
Ako asi idú moje plodné dni, tak si chcem vyskúšať nejaký ovu test- moc sa nimi neriadim, ale ostali mi od minula, tak aspoň si to skúsim potvrdiť, že ako mi vychádzajú..ALE tieto sa teda narozdiel od tehotenských robia poobede v rovnakom čase a mám menej piť? Či si zle pamätám?

brumka
26. okt 2012

@ataner81 a ako si to merias presne ako je v instrukciach napisane? lebo to mas riadne odchylky ale zase kamoskam i rvavela ze presnejssi graf byva ten druhy a dalsi ze prvy malokedy tak uvidim aj ja co z toho. ja si kazdy den aj vikendy meriam o 5h
@franica ja mam taketo divne tavy podsledne mesiace musim sa dokyho spytat napriklad na zvracanie mi byva od cc13DC a obu som mala 18-19 az, dneska som tusim len 25DC a mrcha mi zvykne chodit 28-37DC naspoledy 31 bolo. tak uvidime ci to bude, lebo si pripadam ze to je PMS tk uvidime

franica
26. okt 2012

@brumka nie nie, žiadne PMS- ako Reni hovorí, pekne si vsugeruješ, to už sa bábätko uvelebuje, z toho tie stavy a basta 🙂

brumka
26. okt 2012

@franica 🙂 to bysom si raada vsugerovala len potom sklamanie je o cosi silnejsie :( ale verim ze 8cislo mi prinesie stastie takze tento mesiac je urcite uspesny aj napriek tomu ze sme nechytili ovu

janka9900
26. okt 2012

dobre ranko 🙂
@rohlicka aki ste kraaaasni, nadherne fotecky mate 😵 ja som velmi chcela fotky niekde vonku, ale ako naschval jediny den asi v celom mesiaci lialo ako z krhly. aj tu asi platil zakon pritazlivosti, lebo som chcela, nech radsej prsi, ako sa mame potit v 40°C horucavac... @deculko isto na tom cosi bude 😉
@brumka mas pekny graf, nech len neklesa teplota 😉 pozri sa, ci ti zobrazi moj 😉 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/quinka1/graf...
@ataner tvoj graf nema chybu 😀 ozaj ako kardiogram 😀 isto to bude tym nepravidelnym spankom 😉 vyzera tak, ze si ovu este ani nemala 😅

brumka
26. okt 2012

@janka9900 ahoj, super uz mi ho zobrazilo, ty ho mas tiez zaujimavy, som zvedava co te teploty, a kde merias? a o kolkej?

ataner81
26. okt 2012

@janka9900 @brumka @franica podľa grafu ovu ešte nebola. Podľa testu včera a podľa hlienu predvčerom. Meriam každý deň o 4:00 ráno a napriek tomu to vyzerá takto. @janka9900 tak toto je ukážkový graf. Teplota sa krásne drží hore, toto vyzerá veľmi nádejne 🙂

brumka
26. okt 2012

@franica a zabudlasom som vyhadzana ako pubertiak ale statocne. @ataner81 talze asi aj ty si zvlastny tvor ako mi v niektorych veciach

janka9900
26. okt 2012

@ataner81 no nadejne to bude vyzerat, ked budem aspon 28DC 😀 ked som kedysi merala, tak mi teplota klesla az po mrche. ovu som mavala neskoro- okolo 20DC. normalne verim, ze mi alchemilka a femibion upravili cyklus 😵 som zvedava na dalsi mesiac, ci bude taky pekny graf. aj ked by som bola radsej, keby uz ziadny nebol 😉 @brumka meriam o 4 dole. tvoj je tiez pekny, je este zavcasu, aby ti klesala teplota, ci nie? zajtra zasa vystupi 😉

ataner81
26. okt 2012

@brumka merať budem ďalej ale dosť ma to mätie. Naozaj neviem, čo je pri sledovaní ovulky najspoľahlivejšie-BT, test, hlien? 😕 Som z toho nešťastná ☹

ataner81
26. okt 2012

@janka9900 a kedy si mala ovu?