Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@simonkato no presne na to otehu ten zakon pritazlivosti je zvlastny, lebo presne,ze chceme a vtedy ide tazko.... ked sa nieco v tej knihe docitam,co by sa dalo aplikovat na otehu🙂 alebo ak na nieco pridem,tak vam dam vediet,zatial mi vychadza z toho len to,ze treba verit,ze raz dietatko bude🙂
ahojte🙂
tak dnes doktor vybaveny. normalne sa mi od toho stareho doktora smutne odchadza, ale novy robi v nemocnici a je ozaj dobry, tak budem pod jeho dohladom, keby som tam musela ist zase lezat 😒 ... dufam, ze to bude najskor v 40tt 🙂
@simonkato trosicku si oddychni od vsetkeho sklamania, verim, ze sa coskoro budes opat snazilka, alebo rovno tehulka? 😉 😵
@deculko na tom zakone pritazlivosti ozaj cosi bude 😕 dufam, ze vycitas co aplikovat na otehu, kedze to funguje presne opacne, ako by malo 😉
@rohlicka kde mas svadobne foto? su tu nejake ine okrem tej jednej, co si tu dala uz daaavno? 🙂 ozi, som ti zabudla napisat, ze som rada, ze vam druhy doktor povedal same dobre spravy a ukludnil ta 😉 🙂
@drobca verim, ze taky dobry doktor, akeho mas ta dovedie cim skor do stastneho konca 😵 velmi velmi velmi ti to prajem 🙂
@tatiana77 tak predsa dosla? a naco, ved ju uz nepotrebujes 😉 ona o tom este nevie, tak jej nejako dohovor.
a mas pravdu, dovera ku gynekologovi by mala byt, ak s nim aj viac riesis. mna ten moj vie dobre upokojit a nestazujem sa. no a .... dnes som videla dutinku a gestacny vacok, vsetko je na spravnom mieste a vraj zaciatok 6.tyzdna 😉 vies si predstavit, aka som stastna... 😵 😵
@leonetka @franica dievcata, uz to mate za par a je tu november, ten najkrajsi mesiac v roku pre vas. skarede pocasie vonku je ako stvorene na domace hratky. bude z toho mozno aj vianocna nadielka 🙂 drzim palce!
@janka9900 ja som vedela ze ked pojdeme ku kamosovi tak nam poviem holu pravdu na rovinu .. preto som sa k nemu aj tesila na sono ale kedze musel odist zastupoval ho jeho garant .. a kedze som bola posledna pacientka v piatok vecer, nejako sa mu nechcelo asi vysetrovat a zhrnul to velmi rychlo 😒 😒 😒 ale nedelu nas zobral kamos a ten sa fakt s tym sonom vyhral na brusku 😀 😀 😀 ..
fotecky mam v albume - ale poslala som ti ziadost 🙂
ahojte som tu len uplne na 1 skok
@deculko ahoj no tak na mna to neplati ja som na maturite zo slovenciny vedela len len asi 3/4 otazok a vytiahlasom si tu co som neveela, a na praktickej sme mali 25x 7 otazok takze ked si vynasobis tak riadna kopa, a jasom vedela 24 a vytiahlasom si 25 co som absolutne nevedeela tie vec i co tam boli sme sa ani nikdy neucili a nevedela som si k nm ani materiali ani odpovede zohnat, a ja som bola druha na rade a aku som si vytiahla jasne u co som nevedela. takze ja mam v zivote na take situacie uplne stastie 🙄 ale verim ze otehotniem dovtedy 🙂
@sabaka ano predsa dosla..este ju potrebujem, aby nabehol dalsi cyklus a isli na to...hlavne nechcem tlacit na pilu 🙂 ako si povedala, zimne vecery sa budeme tulit k sebe, aby nam bolo teplucko .-) ale k tebe....velmi sa tesim s tebou a dufam, ze na buduce budes este stastnejsia a uvidis krasne srdiecko.....drzim palce, kedy ides na kontrolu? davaj si na seba pozor a oddychuj.... 🙂
Dobre ranko zienky ako sa mi mate, mi celkom dobre nic nove. len ma dneska zacali boliet prsia a graf mi klesol tak uvidime co z toho bude http://www.womenzone.cz/uzivatelka/brumka/grafy...
Ahojte babulky moje krásne. Tak dnes som po 4dňoch voľna opäť v práci. Včera sme s polovičkou vymenili vchodové dvere, muž porobil sadrokartón a ja som trhala parkety. Makačka neskutočná, cítim si každý sval 😒.Všade prach, špina ale musím vydržať. Večer sme polomŕtvi padli do postele ale boli sme takí nadopovaní adrenalínom, že spať sa nám nedarilo, tak sme kecali, tulkali sa a nakoniec z toho vyšiel krásny sexík 😀 Dnes k nám príde kamarát vodár a zapojí nám nové radiátory a polovička bude betónovať.Júj ako sa teším 🙂
@sabaka sabakuška ty naša lámačka ľadov 😀, tak sa z teba teším. Blahoželám k váčiku 😀
@deculko Evička Oriflame objednaný. Čo sa týka zákona schválnosti, tak ja som absolvovala Silvovu metódu. A od vtedy ju praktizujem. Princíp spočíva v sugerovaní si pozitívneho výsledku a nepripúšťaní si neúspechu. Na štátnice som išla s tým, že si vytiahnem otázku, ktorú budem vedieť a iná možnosť nie je. A tak aj bolo.Rovnako aj na konkurzoch do práce. Budú sa ma pýtať na otázky, vďaka ktorým ich oslovím a oni ma príjmu-tak aj bolo. No a teraz som tehotná a iná možnosť nie je 😀
@drobca07 no vidíš Ivka, mrcha-nemrcha predsa len prišla, ty máš nasadené dobré lieky a na Vianoce tehulkuješ. ja som ti to už dávno hovorila a ty mi nechceš veriť. Ty, ty,ty 😀
@tatiana @zora256 babule tá vaša mrchaňa hnusná 😠 ma mrzí. Tak mi musíte sľúbiť, že bola posledná 😀 😉
@brumka ty máš ten graf ako tak jasný. Ja mám z toho môjho totálny chaos. Ani zelenou sa mi nič nevyznačilo ☹
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/ataner81/gra... Inak podľa môjho odhadu čo sa týka BT, tak ovulka bola 12DC. Maximálny ovu hlien(a že ho bolo strašne veľa-dokonca po sexíku kamošky spermošky ostali vo mne a vôbec nevytiekli 🙂 )bol 13DC a podľa ovu testov na 14DC(aj 13DC bol pozitívny ale na ten 14DC sa mi jasná testovacia čiarka objavila okamžite po namočení testu). A teraz čo. Podľa čoho sa mám riadiť? 😕 😕 😕 😕 😕
Baby naša tabuľka s najnovšími informáciami: Neviete niečo o @mabika @nikol44 a @hanya1 ?
@hanya1 22.10. lev
@zvolsiinylogin 25.10. ryby
@werusss 28.10. váhy Veronika
@linddi 28.10. baran Zlatica
@brumka 1.11. kozorožec Dadka
@janka9900 2.11. kozorožec
@waltea 2.11. vodnár Linda
@jeackynka 7.11. baran
@deculko 10.11. rak Evička
@ataner81 14.11. panna Renka
@franica 18.11. Váhy Zuzanka
@alicek14 22.11. baran Alica
@zora256 22.11. baran Zora
@tatiana77 22-26.10. kozorožec
@drobca07 11-13.12 baran -naša nikdy nevzdávajúca sa a skoro tehulienka Ivka
ahojte bábätkuchtivé či bábätkonosiace kamky 😉
@brumka noooo tak ked varvíš, že už mš po ovu a bolia ťa prsia a MS to ešte nie je...tak čo to asi?? 😉 😉 😉
@ataner81 síce ja sa v tých grafoch fakt nevyznám, ale tento tvoj vyzerá skôr ako kardiogram..podľa mňa to bude tým nepravidelným vstávaním, čo narobíš, keď máš raz taký režim 😖 Ale to ste potom dobre práce s mužom spravili za pár dní- wow, my sme tiež menili dvere pred mesiacom a špiny bolo veru dosť..ale potom je to také pekné a nové, že som sa tým chodila kochať oproti starému. Dojdem na návštevu kuknúť 😝 ..ale najskôr teleportom 😀
ešta mám takú technickú otázku, ktorá sa tu už rozoberala x-tisíckrát, ale budem rada, ak mi to ešte raz niekto vysvetlí- opakovanie, matka múdrosti 🙂
Ako asi idú moje plodné dni, tak si chcem vyskúšať nejaký ovu test- moc sa nimi neriadim, ale ostali mi od minula, tak aspoň si to skúsim potvrdiť, že ako mi vychádzajú..ALE tieto sa teda narozdiel od tehotenských robia poobede v rovnakom čase a mám menej piť? Či si zle pamätám?
@ataner81 a ako si to merias presne ako je v instrukciach napisane? lebo to mas riadne odchylky ale zase kamoskam i rvavela ze presnejssi graf byva ten druhy a dalsi ze prvy malokedy tak uvidim aj ja co z toho. ja si kazdy den aj vikendy meriam o 5h
@franica ja mam taketo divne tavy podsledne mesiace musim sa dokyho spytat napriklad na zvracanie mi byva od cc13DC a obu som mala 18-19 az, dneska som tusim len 25DC a mrcha mi zvykne chodit 28-37DC naspoledy 31 bolo. tak uvidime ci to bude, lebo si pripadam ze to je PMS tk uvidime
dobre ranko 🙂
@rohlicka aki ste kraaaasni, nadherne fotecky mate 😵 ja som velmi chcela fotky niekde vonku, ale ako naschval jediny den asi v celom mesiaci lialo ako z krhly. aj tu asi platil zakon pritazlivosti, lebo som chcela, nech radsej prsi, ako sa mame potit v 40°C horucavac... @deculko isto na tom cosi bude 😉
@brumka mas pekny graf, nech len neklesa teplota 😉 pozri sa, ci ti zobrazi moj 😉 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/quinka1/graf...
@ataner tvoj graf nema chybu 😀 ozaj ako kardiogram 😀 isto to bude tym nepravidelnym spankom 😉 vyzera tak, ze si ovu este ani nemala 😅
@ataner81 no nadejne to bude vyzerat, ked budem aspon 28DC 😀 ked som kedysi merala, tak mi teplota klesla az po mrche. ovu som mavala neskoro- okolo 20DC. normalne verim, ze mi alchemilka a femibion upravili cyklus 😵 som zvedava na dalsi mesiac, ci bude taky pekny graf. aj ked by som bola radsej, keby uz ziadny nebol 😉 @brumka meriam o 4 dole. tvoj je tiez pekny, je este zavcasu, aby ti klesala teplota, ci nie? zajtra zasa vystupi 😉

@franica Zuzka zlatko ja sa uskromnim aj s jednym uzlickom len nech je zdravucke a je moje viac si neprajem raz sa ho urcite dockam asi este nieje ale ta spravna doba .
@deculko Evicka ja hrozne chcem babo ale myslim si ze len chciet nestaci a zase cim clovek viac chce tym viac sa nedari to je moja skusenost takze sa hrozne vela da o tom polemizovat psychyka je zvlastna vec niekedy nie moc prospesna.