Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@brumka my máme to isté. najprv šporíme, potom prerábame a keď dojdú peniažky, tak stojíme a zase šporíme, kým nebudú ďalšie. Všetko svojpomocne. Musím sa pochváliť, už je zabetónované a túto nedeľu(skôr nie, lebo neustále robím, veď ani s polovičkou sa 5dní neuvidím ☹ )ideme kúpiť plavačku, dvere a kuchyňu(vybraté už máme 🙂 )Drahý zatiaľ dokončí sadrokartón, vymaľuje na bielo a máme hotovo(teda ten základ). V decembri posledná splátka za kúpelňu, tak berieme rúru, mikrovlnku a varnú dosku a nejaké malé spotrebiče na splátky
Halo, halo hlásim, že mimi už tento mesiac môže prísť. Už bude čisto a kľud, takže bude vyrastať v zdravom prostredí. Domček nachystaný a srdiečka ešte viac 🙂 Čakáme ťa LÁSKA, príď už k nám 🤐
ahojte pekne naladene spolukolegynky konikove🙂))) deculko spi,ja varim obed,popritom chcem citat knizku.... aj vas som chcela pozriet... 🙂))
Baby stena ošúchaná, popratané, umytý riad, nachystaná večera pre polovičku a teraz si idem dať spršku a hotovo 🙂
co dievcata,dame dneska 500-vku...alebo az zajtra🙂)))))))))))
ahojte babky 🙂
@ataner81 no ze je kraaasne? 😵 som bola dnes u tety, byva pod horou, som sa citila ako v rozpravke, nech este riadne nasnezi a mrzne a nech je tak kludne aj cely rok 😵 ... super, ze uz mate hrube prace v byte za sebou, malinkemu sa v tichu a v klude bude dobre usadzat v brusku 😉
@zora 256 tak vy mate dost komplikacii s domcekom ☹ kym pojde maly do skoly, tak to budete mat urcite pekne dorobene 😉
@brumka tak ty mas aky pekny graf 😵 dufam, ze je to taky pekny tehulkovsky 😉 😵 ja sa v noci casto budim, takze moje teploty nie su vobec objektivne 🙄 ale pri odratani, 0,1, priratani 0,1 a vynechani, by mohol vyzerat nejako takto 😀 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/quinka1/graf... dufam, ze dnes v noci uz budem normalne spat a odmeram skutocnu teplotu 🙂 a ak bude aspon 36,7 tak asi aj testem rano 😅 zvedavost moja 😀 ...
@deculko Evička to je jedno kedy padne 500ka lebo sa postaráme o to, aby v nej bola každá z nás 😉 . Laparka sa robí okolo toho 14DC, takže na ďalšiu ovulku už Linduš môže smelo snažilkovať 😉
@janka9900 u nás už zmizol sneh ale nevadí, lebo to vyzerá na ďalší 🙂 . Milujem zasneženú krajinu 😀 😀 😀
@janka9900 @brumka babule držím palce na zajtrajšie testovanie 🙂 😉 🙂
Ahojte babenky moje krasne .Nebojte sa ja vas smirujem kazdy den len ani nemam s cim vam sem prispiet.Dneska som sa konecne dovolala do Nitry na genetiku ktoru sme absolvovali minuli rok pri princeznej koli vysledkom lebo ich potrebuje moj gyndos a hematologicka a ja ich akosi nemam neviem aj ci som ich mala a ostali u starej gynekologicky alebo v nemocnici.Chvala bohu sestricka bola mila zlata nasla nas tam ze to da pozriet doktorke a zajtra si mam po 12tej zavolat.Dufam ze uz budem mat so vsetkym pokoj urobia daky zaver a polovicka pojde pekne na spermiogram.Aj ked sa uz nesnazime nech mame aspon toto za sebou potom sa pojde aj do snazilkovania lepsie ved podla dokiho by som mohla od februara v marci mam narodky tak bude darcek heh ani srnky netusia co bude necham to pekne vsetko na polovicke ved on vaha nie ja ja babo chcem a nikdy ho neprestanem chciet len uz ma to nebavilo takto na silu ked on povie ze nevie to sa jednoducho neda.Urcite za vami este pridem vas informovat ze co a ako u tych doktorov..
som hrozne zvedava na vas babiky moje @brumka @janka9900 moc vam budem drzat prsteky.
@anater81 Renci a tebe uz mrnuskovia mozu pekne prist ved do takeho krasneho bytiku sa im pojde s radostou aby mohli maminke bordel potom robit tie vymalovane steny popisat 🙂 uvidis na vianoce bude drahy rozbalovat tehu testik s dvoma ciarockami alebo uz skor bude to najkrajsi darcek pre vas.Ja sa za vas v piatok na cintorine prihovorim pri krzi k mojim anjelikom nech poslu babatinka vsetkym konikovskym kamoskam a mozu aj mne 🙂
@deculko ahoj moja, no neviem, či prestúpim a kde 😀 😀 😀
Čo sa týka snažilkovania, tak to sme nemali zakázané ... 😀 , to som si zisťovala aj v nemocnici aj u svojho gyn., tak uvidíme.... aj sme čosi "spáchali", tak uvidíme, mešká mi to 3 dni, ale to si myslím, že je to práve kvôli laparke....

@brumka zlatko som síce blondína ale až taká tupá nie som aby som nevedela zapojiť počítač 😀 . No my teraz vďaka prerábke máme odpojené zásuvky od elektriny, takže drahý musel do nich pustiť prúd a na toto si ja netrúfam. Tiež musel v tom bordeli nájsť predlžovačku a rôzne káble od počítača.