icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

tatarida
29. máj 2012

@horseshoe inak tiez mam pocit ze odkedy ideme naostro je to cele na p.... co sa cyklu tyka samozrejme!!!! asi fakt strasne vela robi psychika.....

horseshoe
29. máj 2012

@tatarida Hehehe 😀 😀 😀 Ved ja by som tiez nenamietala... 😀 😀 😀 😀 Ach, keby som tak mala taku moc vidiet do dutiny brusnej 😀 Hned by som vedela ktora bije 😀

sabaka
29. máj 2012

@tatarida tak to ma tesi 🙂 ale mam taky citak, ze sa pridam k vam!

horseshoe
29. máj 2012

@tatarida Aj ja si myslim, ze je to ta psychika. A v kombinacii s muzskymi hormonmi, ktore sme teraz do seba zacali dostavat vo velkom mnozstve a casto to narobi takuto paseku.

Ale ved to mas aj u zvierat tak. Mojich svokrovcov pes ked sa hara a nie je pripusteny, tak si bezne namysla, ze je tehotny - naleju sa mu ciciky a zvacsia bradavky. 😀

Takze zaver je taky, ze by sme to nemali tak prezivat a zakazat si modreho kona 😀 😀 😀

ataner81
29. máj 2012

Dobré ránko babulky moje. @tatarida @mabika tak dievčatá,sklamali ste ma 😉 Bosorka zo mňa nebude a veštiareň si neotvorím.Ale nie, veď viete že srandujem. Tá vaša MS ma mrzí ale musíme to brať s humorom(veď čo iné nám ostáva).@sabaka tak aspoň ty ma nesklam a zahlás pozitívny testík 😀 @dominika1516 obdivujem ťa, že si tak dlho vydržala. Ja by som podľahla testovacej mánii

basikes
29. máj 2012

@tatarida @mabika tak dievcata, aj ja som sklamana, dala som sa namotat tou vesteckou gulou od @ataner81 😀 a tesila sa na novu tehulku 🙂 tiez vkladam dalsie nadeje do @sabaka vsak nas nesklames?
buduci tyzden vas ja ponapinam testovanim, aj ked neviem, necitim, ze by to vyslo, aj ked viem, ze este nemam co citit 😀 3dpo, ale aj tak...

dominika1516
29. máj 2012

@ataner81 no a vies kolko sa vnutorne odhovaram od testovania ved ja si uz pripadam ako schyzofrenicka jedna polka hovori testuj a druha cakaj 😉

tatarida
29. máj 2012

@basikes
@ataner81 no vestenie vam evidentne nejde!!! mozno nabuduce :-P

mabika
29. máj 2012

Baby, niektora s dvomi // sa snad najde, ved ide MDD 😀

mabika
29. máj 2012

@dominika1516 akoze myslela som, ze ja drzim bobra za netestovanie, ale si ma tromfla 🙂 . Podla mna nemas co cakat, po 2 mesiacoch by to hadam malo byt jasne, no nie?

horseshoe
29. máj 2012

@mabika No evidentne maj - lasky cas sklamal 😒 Snad to leto vylepsi. Ja som sice mrchu este furt nedostala, ale priznaky su a vcerajsi test bol negativny, takze nadej ma opusta. No co, ale ide leto, aspon sa budem moct opalovat 😀 Na to sa tesim....

werusss
29. máj 2012

@horseshoe ....ahoj, no ja som si povedala ze ked mi skonci mrcha tak si toho konika neotvorim dalsi mesiac...som zvedava ci sa mi to podari dodrzat...😀..hadam bude pekne a nebudem myslet na pocitac ale na to ako sa opalit...😀

horseshoe
29. máj 2012

@werusss presne aj ja si to vravim, ze uz tu nebudem chodit, lebo mi bude z toho snazenia nacisto sibat 😀 esteze som nezklzla k robeniu ovu testov a meraniu BT, lebo by mi hrablo 😀 A urcite, slunicko nas privedie na ine myslienky a este aj budeme krasne opalenucke a nie vybielene z monitora 😉

ataner81
29. máj 2012

@dominika1516 to ti moja verím, aj ja tie schizo stavy poznám. Tie tehu testy na mňa neustále kričali, že"ocikaj ma, ocikaj ma", no a keď už tak naliehali, nepodľahni im 😀 😀 . Ale u teba tie divné stavy trvajú 2mesiace. Tebe test už musí ukázať správny výsledok hocikedy počas dňa, keď si ho urobíš.
@tatarida no vidíš a ja som už letela vybavovať si živnosť 😀 😀 .
@horseshoe ja sa v lete nerada opaľujem, veľmi zle znášam horúčavy obzvlášť v meste ale pre mňa je leto čas na vybláznenie ako tobogany, potápanie, rafting a iné somarinky, ktoré ako tehu robiť nemôžem a tak som snaženíčko odložila na september, veď dovolenka je už doma kúpená.Teraz by mi to bábo narušilo moje plány(aj keď ak mám byť úprimná, kľudne by som sa všetkého kvôli malej žabke vzdala 🙂 )

tatarida
29. máj 2012

@ataner81 dobre vravis, tiez by som mala narusene plany, aj ked... 🙂 potesilo by...
no nic treba dokoncit byt a to by som asi s kludnym svedomim nenatahovala omietku kebyze som tehu 😀

leonetka
29. máj 2012

ahojte, dlho som tu nebola, tak si ma uz asi nepamatate. 🙂 ale citam vas pravidelne a tesim sa z kazdej tehulky. v maji sme si dali so snazenim pauzu. prave citam, ze zacinate dalsi cyklus, ja prave cakam kazdym dnom na MS, tak by som sa k vam pridala k junovemu snazeniu. vdaka jednomesacnej prestavke som tak nabudena na plodenie ze jaaaaj 😀 uz som aj zabookovala romantikus predlzeny vikend 😀

werusss
29. máj 2012

@horseshoe ..veru veru, akurat sa mi uz smeju ze po ine roky som uz o takomto case bola chytena slnieckom a teraz som biela ako stena...😀...takze je cas vypnut pocitac a sup ho na slniecko....hehe...no a vidime sa /piseme si) o mesiac...😀...bud s dobrou spravou alebo s mrchou...😀

dominika1516
29. máj 2012

@mabika ahoj 😉 myslis ze to je jasne ? Vies mna kus metie to ze som mala mrchu oba mesiace aj ked to bolo len 3 dni a z toho len jeden den sa da hovorit o krvi zvysne bolo take hnedaste spinenie :-/ ... A tak otestujem sa ale boh naj varuje toten test ked bude negativny 😀

dominika1516
29. máj 2012

@ataner81 hehe ja ho preto ani doma nemam aby na mna nekrical ze ,,ocikaj ma" 😀 ... No sak toto ze 2 mesiace tak uz som myslela ze ked som tehu nahodou tak ze mi bude zle ako vacsine tehuliek ale mne sa len toci hlava obcasne a skoro kazdy den ma boli ze konec ale takze ze ranne nevolnosti vobec nepocitujem takze od vcera vazne uvazujem nad zajtrajsim testovanim alebo druha moznost pockat do mrchy 😀 😀

horseshoe
29. máj 2012

@werusss Tak tak, piseme si o MESIAC 😀 😀 😀 A uvidime, ktora z nas bude biela ako stena. 😀
No ja mam v lete velmi rada slniecko, nakolko mavam hrozne bolestivu mrchu,ale cez leto, ked si brucho vyhrievam na slnku nemavam mrchu vobec bolestivu - z toho vidiet, ze slnko aj lieci, nielen skodi 😎

leonetka
29. máj 2012

@horseshoe jo, slnko a vitamin D ma pozitivny vplyv na plodnost. to mi povedal doki. 😉 takze pekne vyliezt von a vyhrievat sa na slniecku ako jastericky 😀

horseshoe
29. máj 2012

@leonetka No na mna co sa bolestivosti mrchy tyka, tak slnko ma uplne blahodarny vplyv. Ja som uz skusala vsetko mozne a doktor povedal, ze u mna len HAK pomoze. Takze si to pekne krasne odtrpim kazdy mesiac, ale cez leto to je ineeee. 😀 Hned sa mi v letnych mesiacoch lahsie zije. A este mam aj lepsiu naladu 😀 A to je super, ze to vplyva aj na plodnost - to som nevedela, takze dalsie plus 😉

horseshoe
29. máj 2012

@leonetka A este ma napadlo, ze dovolenka v lete pri mori v plodnych dnoch je uplne najlepsia kombinacia. 😉 Dokonca aj moja segra minuly rok tak zamiesili a uz maju krasne drobciatko. 😀 A takych by sa iste naslo viac 🙂

ataner81
29. máj 2012

@dominika1516 ja si v lekárni vždy kupujem tie "zlé a pokazené"jednočiarkové testy a pritom si vyslovene žiadam tie pozitívne. Asi mi to tie lekárničky robia naschvál,hnusoby škaredé 😖
@tatarida o dokončení bytu mi ani nehovor. Je v podemolačnom stave a ešte pár týždňov tak ostane,lebo polovička na ňom pracuje až večer,keď príde domov a cez víkendy ale teraz dostal fušku, takže zase sa dlho nič diať nebude. A aj tak nie sú ani peniažky na novú kuchyňu 😒 . Teraz vážne nieje vhodný čas ale na druhej strane, vhodný čas nebude nikdy a aj roky námpribúdajú

tatarida
29. máj 2012

@ataner81 tiez sme v podemolacnom stave a cez tyzden zvacsa na byt ani nepachneme bo chodime domov az po 17tej a to sa uz moc neoplati ked rano zas skoro vstavame....takze nam zostavaju len vikendy, ide to strasne pomaly ale mam pocit ze si to budeme o to viac vazit 🙂

@horseshoe
@werusss
@mabika
@basikes inak divcence nieco by som vam napisala k tomu mojmu 1Dc ale asi by ste sa mi uz smialy, tak radsej pockam do zajtra ko sa situacia vyvinie 😖

horseshoe
29. máj 2012

@tatarida a co a co? 😀 ved napis, nebud labut. 😠

ataner81
29. máj 2012

@tatarida aj ja chcem vedieť

ataner81
29. máj 2012

@tatarida inak my v tom rozbúranom byte žijeme.Zhodli sme sa na tom, že lepšie byť v rozbúranom a sami ako u mojej mamky, či u drahého rodičov(aj keď musím povedať, že všetci sú úžasní ale osamote je osamote. 😉 My máme dvojizbák v pôvodnom stave a rozhodli sme sa prerobiť komplet všetko od zväčšenia kúpelky, cez spravenie maličkej spálne a veľkej obývačky kde dáme aj kuchynskú linku až po prerobenie kuchyne na detskú. Zatiaľ sme tak v slabej polovici a to som nepočítala do toho výrobu skríň do celého bytu na mieru

ataner81
29. máj 2012

@tatarida k tomu 1DC budem hádať. MS síce dorazila ale je to len také slabučké špinenie a ty čakáš, či sa rozbehne na plno a ak nie, zajtra sa testneš. Žeby som predsa len zakladala veštiarensku živnosť 😉

alenitka
29. máj 2012

baby Vasa tema sa mi velmi paci 😀 pisete tu o snazeni a prerabani bytu 😀 aj nas sa to teraz tyka presne ako Vas . .a @ataner81 aj my v tom byte zijeme, ale bohuzial aj so svokrom .. bleeeeee ..ten sice moze ist byvat na dedinu do domceka, kde aj travi cele dni, ale vecer sa pekne vrati k nam a hundre a hundre .. je to uz dedusko .. proste strasneeeeee ... a tiez sa snazime uz dlhsie .. tento mesiac krasny graf ... 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/3c7626 ale dnes test negativny ..