icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

leonetka
29. máj 2012

@horseshoe nuz neviem ci ma doki chcel iba povzbudit, alebo je to naozaj pravda, ale tak rozhodla som sa tomu verit, ved ako inac 🙂 veru, dobre by bolo nejaku dovcu nacasovat. Joooj, uz aby ta mrcha dorazila!

tatarida
29. máj 2012

@ataner81
@horseshoe
@alenitka baby nebudte zvedave lebo budete skoro stare :-P nic vam nepoviem, pockam do zajtra ako sa to vykrystalizuje ale testovat nebudem!!!!!
a inak @ataner81 ak budes poriadne trenovat mozno z teba raz nieco bude 😉

my byvame v 1izbaku a prerabame si 4 izbak uz sa neviem dockat 3x tolko m2 nas caka ale este kopa roboty kedze ideme tiez od zakladov (okrem okien) trocha nas to tlaci bo zatial platime 2 hypo aj najom aj vsetko ☹

basikes
29. máj 2012

@ataner81 veru, zakladaj zivnost 😀 podla mna sa ziadny 1dc nekona!!!! juchuuuuu 😉

dominika1516
29. máj 2012

@ataner81 no sak toto ze v dnesnej dobe uz aj pokazene testy predavaju vyrobene dakde v Čine 😀 .. A teraz vazne kusok 😉 aky test je naj podla teba ?

tatiana77
29. máj 2012

@sabaka
@tatarida baby aj ja sa k vam pridam v piatok alebo v sobotu........aj som si robila test, vsak coby som vydrzala...graf mam sice celkom pozitivny, ale v den menzesu mi urcite klesne....... ☹

horseshoe
29. máj 2012

@leonetka ale pravdu ma, coby nie. ved statisticky najviac tinedzeriek zisti ze su vtom prave po lete🙂

horseshoe
29. máj 2012

@tatarida takze z toho vyplyva ze zajtra robis test-juch, juch 😀

mabika
29. máj 2012

@tatarida neviem neviem, prikladam sa k @ataner81, ze to asi este nie je MS, ako ma byt, ze ano 🙂 . Inak ani u mna nie, ale ja mam prve dni vzdy take, sa mi to rozbehne tak na 3.den vzdy... ale vsak pockame si, co das vediet zajtra 😉

ataner81
29. máj 2012

@tatarida ja sa už neviem dočkať zajtrajška, určite to tak bude ako tvrdím....už normálne cítim tú slávu z môjho predpovedania 😀 😉
@dominika1516 nemám nejaký obľúbený. Už som skúšala asi všetky okrem digitálnych a všetky boli ZLÉ 😠 .V septembri kúpim digitálny a to bude on, môjho srdca šampión 🙂

ataner81
29. máj 2012

@alenitka toho svokra ti nezávidím,mne"svokrovci" bývajú o 4 ulice ďalej asi 10minút chôdze a mamka 20minút chôdze. Všetci sú veľmi blízko ale nikto z nich sa bez ohlásenia k nám netrepe(aj keď sú samozrejme vítaní).Vždy pekne zavolajú, či máme čas a či môžu prísť.A keď ich odmietneme,neurazia sa. Klop, klop,klop na drevo nech to nezakríknem 😉

alenitka
29. máj 2012

@ataner81 no to mate fajn ... ked som este chodila na vysku tak svokor stale vyhlasoval, ze ked vystudujem, pojde on uz na dedinu byvat, potom, ze ked sa vezmeme, potom sa vyhovaral nato, ze sami nezvladneme platit cely byt.. je to 4izbak .... svoji sme skoro 2 roky, z toho uz rok platime byt iba my - teda vsetko s tym, ze odide ked ho cely zacneme platit a on je stale s nami... a keby aspon sa nestaral do nas .. vrrrr ..a potom ze mam v klude otehotniet, ze ?

ataner81
29. máj 2012

@alenitka a čo tvoja polovička?Jemu otec v byte nevadí?Ja viem, že je to jeho vlastný otec, že je už starý a toľko nevládze ale aj tak. Nebolo by dobré sa s tvojim mužom porozprávať o tom, že ti svokor vadí(samozrejme slušnou formou) a potom, že by ste mu to spolu povedali ako pár a trvali na jeho odchode?Ja svoju mamku veľmi ľúbim ale jasne som sa s ňou dohodla, že odtiaľ potiaľ.

tatarida
29. máj 2012

@basikes
@tatiana77
@horseshoe
@mabika
@ataner81
vy ste "SIBNUTE"!!!!!! :-P este uzavrite stavky 🙂idem domov a uz sem dnes nepachnem!!!! takze zajtra dam vediet ze co je ale testovat nebudem....... neni co........

alenitka
29. máj 2012

@ataner81 jasne ze nam to obom vadiiii ... ale svokrovi ked sme nieco povedali aj pekne aj nepekne tak to ako keby hrach o stenu sme hadzali .. minule vyhlasil, ze on tu byval 30 rokov a bude az do smrti ... tento byt je z velkej casti jeho, aj ten dom na dedine .. aj sme rozmyslali ze pojdeme tam, lebo nechceme byvat v byte, ale tam by to bolo este horsie ... on tam chodi kazdy den, je tam cely den a navecer chodi do bytu ... navyse tam znasa same haraburdy a ked tam raz budeme chciet ist byvat budeme cely rok len vynasat veci na smetisko ..

ataner81
29. máj 2012

@alenitka jááááááááj ja som si myslela, že bytík je váš. Tak to je potom niečo iné. Neviem nakoľko je to zlé, či sú medzi vami hádky a neustále nedorozumenia alebo je to "len"o jeho svojskom správaní vzhľadom na jeho vek. Veď všetci vieme,že starí ľudia majú svoje zvyky,názory a rituály, ktorými nás privádajú do vývrtky(viem o čom hovorím, pracovala som v Domove dôchodcov 😠 ). Pokiaľ je to také neznesiteľné, zvažovala by som odchod do podnájmu. Drahé,v podstate zbytočné lebo máte kde bývať ale ten kľud a súkromie sú na nezaplatenie. Teraz by vám hádam stačil 1-2izbák a keď sa v tom kľude 😀 podarí bábo, tak väčší a možno potom aj svokor ustúpi. Veď kto by mal nervy na večne urevaného vnuka/čku keď ide dobrý film no nie? 😉

ataner81
29. máj 2012

@tatarida za toto naťahovanie by sme mali mať u teba minimálne pozvanie na kávu 😉 , veď sa až trasiem od zvedavosti

alenitka
29. máj 2012

@ataner81 hehe no my sme uz tak aj tak uvazovali .. a rozhodli sme sa prerobit byt, lebo to tu bolo uz neznesitelne .. umakart a bleee bleee bleee... a mysleli sme si, ze aspon pocas prerabky, ked tu bude kopec prachu a iba provizorna voda a ziadna kuchyna, ze bude na dedine a uz tam ostane .. ale stale je tu s nami 😠 a nejake hadky ani niesu ja niesom konfliktny typ a vazim si starkych, ale potom chudak mm musi pocuvat ako placem, kvoli tomu, ako tu byvame .. on je hroznyyy ... nedajboze aby som vyhodila napr. zinku na riad ... mame ich v byte asi vsetky od roku 1990 ..on proste nic nevyhodi .. a ked vyhodim ja tak ma poucuje ze to sa este zide a blaa blaaa... a ked nahodou chceme vymenit nejaky kus nabytku v byte (vsetko je tu tak z roku 1970) tak mame peklo, ze to vydzralo 40 rokov a este dalsich 40 vydrzi ... ale teraz sme uz nekompromisni, robime to velmi potajomky a na nieco uz prisiel tak napr. za tie take nadobky z nanukovych toriet, ktore uz asi 20 rokov zbieral a skladoval na balkone nas chcel vyhodit z bytu.. ze to je taka uzitocna vec ... a pritom ani jednu z nich nepouzil nikdy !!! a tak by som mohla pokracovat este 2 cele roky 😀 😀 😀

ataner81
29. máj 2012

@alenitka no tak to máš teda hrozné. To škrečkovanie poznám. Som tak trošku jedna z nich 😀 . Všetkého musím mať do zásoby,veď čo ak buchne bomba, či nastane hladomor 😀 , proste som šiši a aj mne sa kadejaké somariny vždy zídu a drahý je z toho na infarkt. On mi to potajme vyhodí a keď to zistím, som ako hurikán. Ale našťastie nakoniec uznám, že má pravdu a pravidelne raz za 3mesiace vyhadzujem všetky veci, ktoré neboli použité.Ale späť k téme. Čo s tým podnájmom?Táto situácia sa zdá byť neriešiteľná

basikes
29. máj 2012

@ataner81 vsaak?? mala by testnut len pre nas a odfotit to smarit sem aa ona sa nemusi kuknut na vysledok ked ju to netankuje 😀

ataner81
29. máj 2012

@basikes máš 100bodov

basikes
29. máj 2012

@tatarida nie sme sibnute, len sa tesime, ze si tehu!!!! 😀 a ze postupne do konca roka ta budeme vsetky nasledovat. len niekto musi zacat, nejak sa to tu nehyybe, len vsetci riesite byvanie a na vyrobu baba neostava cas asi...

alenitka
29. máj 2012

@ataner81 no to uz teraz nie .. prerobime byt vrazime do toho tolke prachy a pojdeme prec? ked uz budem mat svoju vysnivanu kuchynu a kupelnu uz ma nic tak nerozhadze... budem tam mat len to co ja chcem a snad to bude respektovat . ak nie tak potom to budeme riesit .. mm stoji vzdy na mojej strane, takze nebojim sa ho !!!

basikes
29. máj 2012

noo a k tomu byvaniu: my to tiez nemame idealne este, sme kupili domcek pred 3rokmi a odvtedy ho vyuzivame len ako vikendove sidlo a byvame v prenajatom byte 200km od domu kvoli praci a tak, ale casom mame v plane sa v nom usadit a poprerabat. najprv sme chceli babo az do domu, ale ked teraz vidime, ze dieta uz veeelmi chceme a do domu sa neda, tak skusime riesit za pochodu....

sabaka
29. máj 2012

@tatiana77 moja... musime sa polepsit a s tymi blbymi testami prestat. vcera som si robila posledny (uz ziadne nekupujem!) a biela bieloba. ja som tento cyklus na tom podobne... 😲
grafik mame obe pekne a ktovie, mozno je naozaj priskoro. 🙂

horseshoe
29. máj 2012

@tatarida ale joj, nepajed sa 😉 to nerobi dobre babetku 😀

horseshoe
29. máj 2012

@sabaka a vy co stale testujete? 😀 co mam povedat ja, mne uz 2dni meska a tehu test jak zinkova beloba 😠

ataner81
29. máj 2012

@alenitka prajem ti silné nervy a skorú zmenu v správaní svokra. Tí starkí ako keby zabudli, že mladí boli.

ataner81
29. máj 2012

Baby mali by sme zažalovať všetky lekárne za tie "pokazené" testy, čo nám predali. 😀

alenitka
29. máj 2012

@ataner81 dakujem ... budem to potrebovat 😀

ataner81
29. máj 2012

@alenitka to chce riadnu silu a sebaovládanie žiť s takým človekom.Verím, že sa to čoskoro zmení a vy nájdete svoje vytúžené šťastie 😵