icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
30. máj 2012

@ataner81 Ty este nehadz flintu do zita. Kym neprijde mrcha, neda sa nic jednoznacne povedat 😉 😉 😉 Tak pekne vyckaj casu 🙂

ataner81
30. máj 2012

@horseshoe máme rovnakú situáciu. Ono ani to zamakanie nie je víťazstvo. My sme aj makáme(keď som ho pritlačila po tom čo nechcel lebo bol unavený) ale nie vždy to úspešne skončilo. /nava je únava, s tým nepohneme.
Keby si nechcela otehotnieť, tak by ti stačilo aj raz a bola by si v tom. Mám takú kamošku. Len raz a aj to bola prerušovaná súlož.
@tatarida aj ja som si vravela, že sa vyprdnem na koníka 😀 Ale toto by som vám nemohla urobiť, veď by vám tu bolo bezo mňa smutno 😀 -srandujem.
Mne ani tie víkendy nevyhovujú. Robím na smeny, takže aj cez víkendy

ataner81
30. máj 2012

@horseshoe ale príde, veď zo vzduchu sa otehotnieť nedá 😀

horseshoe
30. máj 2012

@tatarida Svata pravda 😉 Treba sa na to vyprdnut, bo k nicomu to nevedie. Aj ked za konikom by mi bolo luto 😀

No to mas dobre, ze tvoj muz ma na to chut aspon cez vikendy, lebo u mojho uz aj tieto dni hapruju. Jedine, co ma v hlave je rychlo vstat a ist na dom robit. A z ovulky som ja tak dopletena kedy ju vlastne mam...Kym sme sa nesnazili otehotniet, tak som vedela presne kedy ju mam a teraz akoby utaholo a este aj ten hlien je taky onicom 😠
Mne pomoze uz asi len cista hlava 😀

horseshoe
30. máj 2012

@ataner81 Ja mam tiez take kamosky - to je do jedu 😀 Asi si poviem, ze idem chudnut a nechcem dieta a presvedcim o tom aj manzela a potom to istotne vyjde 😀 Alebo sa staci prejst po romskej osade a zamiesene by bolo šupito presto 😀

ataner81
30. máj 2012

@horseshoe občanom so zvýšenou pigmentáciou otehotnenie problém nerobí. Ženy pozrú na chlapa, ten do nich hodí slipy a je to 😀 . Aj ja by som potrebovala schudnúť. Mám 2mesiace do dovolenky.
A musím sa vám pochváliť-už mesiac nefajčím

sabaka
30. máj 2012

@tatarida tfuj, tfuj, tfuj! drzim palce, nech sa ti to podari za nas vsetky 😉 v sobotu budem nazhavena cakat na vysledok 😵

horseshoe
30. máj 2012

@ataner81 hehe, presne tak 😀 toto tym ciganom zavidim 😀 Ja ani na ziadnu dovo nejdem, lebo sme vyhadzani z penazi, lebo nam vela zhltla stavba domu, takze tak 😒 Ale v pohode, nevadi mi to. Mne by stacil aj jeden kludny vikend niekde pri jazere na rybach, lebo ten dom nam casovo zhltne kazdy vikend a to uz clovek fakt nema kedy ani sunky si vyvalit. Ale schudnutie by vzdy potesilo tak ci tak 😀
Waw super, gratulujem k tomu nefajceniu 😉 Nech ti to vydrzi! Ja som si zase odvykla od kavy,ktoru som pila na litre. 🙂

ataner81
30. máj 2012

@horseshoe v robote mám krásny príklad-7súrodencov a mama má 28rokov.Zdrhla od nich a rok je nezvestná, takže možno ich je už aj 8 či 9. 😀. My máme kovové prasiatko do ktorého hádžeme 2eurovky a toto prasiatko je určené na dovolenku. Až keď sa naplní, až potom je dovolenka. Lebo aj my dávame obe výplaty na byt a ešte tak dlho robiť budeme. Iná šanca ísť na dovolenku nie je.Teraz nám to trvalo 2roky.
O kedy nefajčím, je všetko také intenyívnejšie. Ako som spomínala aj tá moja 3dňová asi-ovu. A aj bolesti boli hrozné. Ak to bude aj pri mrche, tak sa z postele nedostanem. Mám strašné bolesti

tatarida
30. máj 2012

@ataner81
@horseshoe no gratulujem krasavice! ja som sice nikdy nefajcila ani nepila kavu viem si predstavit ake tazke pre vas muselo byt prestat s tym!!! mate u mna velky cerveny bod!!!
a my na dovolenku tiez nejdeme ☹ ale neva, len nech sa cim skor prestahujeme a bude nam fajnovo 🙂

@sabaka pocuj neviem ci ty nebudes sklamana viac ako ja 😀

ataner81
30. máj 2012

@tatarida mz do teba so @sabakou vkladáme veľké nádeje. Nemôžeme byť tehotné naraz, tak to musí ísť postupne. Teraz si na rade ty, no a po tebe zase my

horseshoe
30. máj 2012

@ataner81 no pekne. v zivote je velka nespravodlivost 😠 ten kto chce deti nema ani jedno a ten kto sa o ne ani nestara, tak ma deti jak smeti 😠
To s tym prasiatkom je super napad 😉 Asi by sme si mali nejake zadovazit 😀 Ale moj drahy by bol z neho schopny furt kradnut a kupovat si sladkosti 😠 Ja ho uz poznam aky je 😠 Nema ziadnu trpezlivost ani vydrz.

No inak je mozne, ze ti to nefajcenie velmi pomoze. Telo sa precisti a nastartuju sa ti vsetky procesy. A bolesti prezijes, neboj 😉 Ja mavam tiez strasne bolesti pri kramoch, ale vzdy si poviem - mat dieta za to stoji.

basikes
30. máj 2012

@tatarida to budeme asi vsetky sklamane viac ako ty, ked aj zvedave sme viac 😀

ataner81
30. máj 2012

@horseshoe aj ten tvoj je závislák na sladkom? Keby som zjedla toľko sladkého, čo on, tak by som cez dvere neprešla. On sa mi s kilovou nutelou, blaženým úsmevom a chudou riťkou premáva spokojne po byte akoby to bolo úplne normálne toľko sladkého zjesť 😀 .
To vykrádanie prasiatka mám s tvojim mužom spoločné. Preto som musela oklamať sama seba a zadovážila som nám plechovku-pokladničku alias prasiatko, z ktorého sa nedá nič vybrať. Nikde nie je žiaden otvor a ten na mince je len tak tak veľký aby ním prešla 2eurovka. A otvára sa až keď je úplne plné a otvarakom na konzervy. Ja som s ním maximálne spokojná. Hneď ako som otvorila staré prasiatko (dnu bolo 1150eur-poctivá 2ročná práca 😀 ), som na jeho miesto položila nové. Predtým som zbierala 10koruny, potom 50centovky a teraz som prešla na 2eurovky, no šporí sa to dosť dlho lebo to nie je taká malá suma aby ti v tej peňaženke nechýbala

horseshoe
30. máj 2012

@ataner81 Preeeeeesne. moj manzel keby sa dalo, tak v sladkom aj spava. Ine ako buchty, lievance, palacinky, sulance ani nerobim. Nutela a cokolady rozneho druhu su jeho pravidelny doping. Furt mu dohovaram, ze to nie je zdrave, ale nic z toho. Navyse ani cvicit nechodi, takze sa mu vsetko pekne krasne uklada v brusnych partiach a uz to vyzera tak, ze tehotni sme, ale vobracene 😀

Taka prasatko si musim aj ja zadovazit. 😀 A inak super ste nasporili - uplne paraaaada 😀 Klobuk dolu. Fakt je to super napad, aj ked to dlho trva, ale potom ked pride cas - akoby si nasiel 😀

ataner81
30. máj 2012

@horseshoe ten môj je mäsožravec. Ak dostane niečo iné ako mäso, tak do pol hodiny je hladný a chce mäso 😀 Keby si videla tie psie uči plné zúfalstva, keď mu dám na obed zapečený karfiol 😀 Ale desiata, olovrant a dezerty za obedom a večerou musia byť sladké. Denne je to aj 6,7 keksov+čokolády. Darmo mu hovorím, že je to nezdravé. Len si niečo zahundre, že aj tie moje cigarety sú(teraz už má ale smolu 😉 )a vezme si ďalší. Ale on maká fyzicky, takže na ňom nič nie je vidno. Navyše ak namiesto 7keksov, zje len 6 už má za týždeň o 5kíl menej, čo mňa dostáva do nepríčetnosti. Ja si chrúmem zeleninu a jediný dezert, ktorý si doprajem je sladké jablko a on sa na mňa škerí spoza polkilovej čokolády a ja mám dole pol kila a on 5.
Aj mňa tá suma dostala. Je to ako výhra v lotérii a keď sa to tak vezme, 2eura za deň či dva ani nezbadáš ako keby si mala naraz vyvaliť takú sumu cestovke.

tatiana77
30. máj 2012

@horseshoe juuj...to mi je luto, ale nic nenarobime...ide sa dalej...ja som nikdy na maj lasky cas neverila....skor na letne radovanky, teplucko a podobne veci.....a mozno treba skusit nemysliet na to az tak intenzivne......cez vikend sa k tebe pridavam...lebo mam priznaky na MS a ine ziadne nepocitujem......a test som si spravila a je negativny..sice neviem na co...ale viem, lebo som verila, ze sa nieco objavi..... 😠 ....s mn a so Sonickou chceme ist na dvolenku v auguste, tak ked nic dovtedy, tak potom na 100%%%......ale budem musiet prestat na to mysliet a uzivat si seba samych.....fakt sa chcem o to pokusit, drzte mi palceky....ja Vam vsetkym prajem, aby stesi nasli vytuzene dve ciarky a riesili ine problemy, ako ovu, BT a podobne.....je to krasny pocit.....a ho chcem zazit este raz..... 🙂

tatiana77
30. máj 2012

@tatarida jasne, ze budeme sexovat, len som taka nahnevana.......no pokusim sa skor nemysliet ako mysliet.....ale urcite tam nadej bude, ze teraz sa nam podari....

horseshoe
30. máj 2012

@tatiana77 joooj aj ja ti moc prajem tie 2 ciarocky 😉 😉 😉 😉 no aspon mas jedno dietatko uz, aspon poznas ten pocit byt tehulkou a aj maminkou, och ako ti zavidim - samozrejme v dobrom 😉
Mna hlboko niekde vo vnutri zoziera jedina otazka: co ak? co ak nikdy nebudem mamou?co ked nikdy nezazijem ten pocit?ma takyto zivot vobec zmysel? Ale hned taketo myslienky zazeniem a nemyslim na to. Ale su tam, v hlbke duse skryte a obcas vyjdu na povrch 😒 Ale nejdem sa vzdavat, ani smoklit, ani sa trapit.

Naordinovala som si na tento mesiac pohodu - opalovanie, sport, prechadzky...A specialne na dnes vecer mam naordinovane posedenie pri cervenom vinku. Hned bude svet krajsi 😀

tatiana77
30. máj 2012

@horseshoe dakujem pekne...ano mam taku mensiu vyhodu, ze viem, ze babo mozeme mat...ale neboj, vsetko bude dobre.....zdravy par otehotnie do roka +-...aspon tak pis statistiky....a viem na 100%, ze vela zalezi od psychiky....zijeme takym hektickym zivotom, ze sa ani necudujem, ze to nejde tak lahko.....nam si uz Sonicka pyta surodenca, a vtedy mam take melancholicke myslienky, ze az....urobte si pekny vecer...a treba mysliet pozitivne....vzdy je to take blbe ten prvy den, ked je menzes.....drzkaj sa

dominika1516
30. máj 2012

@ataner81 no to lezenie na mozog je katastrofa sak ja za tie 3 mesiace som furt jak na nozoch ked ma dojst mrcha a vzdy ked dosla som bola smutna a uz som len kukala do kalendarika na dalsi mesiac kedy budem mat plodne dni proste jak cvok 😀 ale teraz sa snazim brat to normalne a nechat to na male kedy sa mu bude chciet uchytit 🙂

ataner81
30. máj 2012

@dominika1516 takže ty snažilkuješ len od marca?Tak to je v pohode. Ty už bábo máš?Ja bohužial nie. A aj vek ma už tlačí

werusss
30. máj 2012

@ataner81
@horseshoe ...no baby...ja mam taky pocit ze mame rovnaky problem...moj priatel tiez chce babatko ale ked dojde na to ze na tom treba aj pracovat tak ma podobne priznaky ako vasi muzi....uz som sa snim vela krat na tom pohadala...a tiez som si povedala ze ma to nebavi stale sa prosikat....☹...aj ked tento mesiac to bolo o cosi lepsie lebo to asi mu to po minulomesacnej hadke doslo....no akurat som kukala ze ovu mam mat buduci tyzden co som cely tyzden v robote do polnoci a to uz moj drahy daaaaaaaaavno bude spinkat kym ja pridem...a rano ked vstanem uz doma nebude...no co uz...budem nieco musiet vymyslet...😀

ataner81
30. máj 2012

@werusss ďalšia do partie. Naši chlapi asi chodili do rovnakej školy. 😀 To je ako zákon schválnosti. keď je treba sexíkovať, tak sa udeje kopec vecí prečo sa to nedá. Ale s drahým sme sa dohodli a aj ma to tak upokojilo, že v septembri po dôkladnom vyšetrení od doktorky, keď bude ovu, príde domov cez obed alebo ak budem pred nočnou, tak skončí skôr aby sme to stihli. Inak sa to riešiť proste nedá. Súhlasil a ja som hneď kľudnejšia 😉

horseshoe
30. máj 2012

@werusss No babulky, aspon to ma tesi, ze v tomto probleme nie som sama. Ale ja som uz v tom prosikani totalne rezignovala, tento mesiac ma ani nehne a ked budeme spat spolu raz, tak to kaslem. 🙄 A ked mi zase bude cela jeho rodina pilit usi, ze kedy uz budeme mat dieta, tak ich odkazem na neho - nech sa ho spytaju. 😠

Najlepsie, ze mame dom velky ako blazen a sami v nom. Asi si v kazdej izbe spravim daco ine - v jednej posilku, v dalsej hobby miestnost a tak dal. A asi si kupim 3 psov, aby som sa mala o koho starat 😀
Asponze segra ma 2 deti, tak mi ich moze posielat na prazdniny - miesta bude az-az! 😀

ataner81
30. máj 2012

@horseshoe to prosíkanie nemá význam. Viem o čom hovorím. Ja zase odkazujem všetkých na polovičku pri otázke o svadba.

horseshoe
30. máj 2012

@ataner81 No tych otazok kedy sa uz zoberieme som si uzila az az 😠 😠 😠 A hned po svadbe zacalo, ze Kedy budeme mat dieta? A ked po 3 mesiacoch od svadby som nehlasila, ze som tehotna, tak svokrovci ma tyrali poznamkami: Ved robte uz nieco! 😠 A tak to je kazdu chvilu, len co sa zjavim v ich rodine na navstevu. Pomaly si na to zvykam a coraz menej ma to trapi. 🙂

Netreba si z toho nic robit, lebo aj toto potom cloveka zerie. Nemozem zato, ze pred 30rokmi sa kazda druha baba vydavala s bruchom vratane mojej svokry. Ja jednoducho nezapadam do ich predstav v tomto smere 🙂

ataner81
30. máj 2012

@horseshoe ja to počúvam nonstop a aj od kamarátov ale stále ukážem rukou smerom k drahému a viac nereagujem, nech im na to odpovedá on. Na dieťa sa našťastie tak často nepýtajú. neviem, či si to už niekde písala ale nechce sa mi prechádzať všetky stránky-koľko máš rokov?

werusss
30. máj 2012

@horseshoe
@ataner81 ...no daaaamy....ja som tiez rezignovala s prosikanim uz minuly mesiac po nasej extra hadke...no a mam pocit ze po tomto mesiaci si uvedomil ze bez sexu babo nebude...😀...a uz (na moje pocudovanie) mi partner povedal ze ked sa nepodari buduci mesiac ze pojde aj k lekarovi...a to uz je co povedat ked sa sam ponukol...😀..no uvidim...skonci mrcha...a cely mesiac sem nepachnem a necham to plynut jak ma...ked bude sex tak bude ak nie tak nie...uz ma to tiez nebavi...a to len v podstate 3 mesiace snazilkujeme...😀

horseshoe
30. máj 2012

@ataner81 na dieta sa moc nepytaju, lebo sa to nepatri - treba sa najskor zobrat a byt pekne naporiadku 😀 😀 😀
Staci myskou behnut na moju fotku (teda to co mas aj ty) a tam sa ti ukaze vek. Ja mam 27rokov, moj muz ma 29 a bude mat zachvilu 30 a to chcel oslavit 30tku ako nastavajuci otecko, no zial asi sa mu to nevyplni.... 😒