icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
30. máj 2012

@horseshoe to vieš, blondína, nenapadlo ma to 😀 . S tým vekom ste na tom oveľa lepšie ako my 😒

horseshoe
30. máj 2012

@werusss No pre niekoho je to mozno "len 3mesiace" ale pre mna je to dost, teda co sa tyka toho nutenia k sexu. Viac moje nervy nezvladnu a najviac mi robia zle tie hadky.

Ale u teba super, ze sa drahy uvedomil. A este aj na vysetrenia chce ist. WAW 🙂 🙂 🙂 Je to uvedomely muz. Asi by som mala za nim poslat toho mojho nech mu dohovori ako chlap s chlapom 😀 To moj drahy ked som nadhodila, ci by neskusil si dat spravit spermiogram mi povedal ze najskor po roku snazenia 😠 No takze pekna prognoza do buducnosti 🙂 Ja len dufam, ze tu do tejto temy nebudem chodit potom uz len sama a pisat si budem sama so sebou lebo vsetky uz budete davno tehotne alebo v lepsom pripade mamicky 😀

horseshoe
30. máj 2012

@ataner81 No vek je dost relativny pojem. Vies ako vam sa zadarit moze o mesiac a uz ste za vodou. My sa mozeme snazit 2-3 roky a nic z toho nebude a potom budeme mat dobry vek vies kde... 🙂

A kolko vlastne mate rockov?

ataner81
30. máj 2012

@horseshoe 3mesiace sú naozaj veľmi málo na stres. Ľahko sa to hovorí ale podľa seba viem, že sa to zdá ako večnosť a ja mám za sebou už 6mesiacov neúspechu. Rok čakať je dlhá doba na základné vyšetrenia ako spermiogram a hormonálny profil a preto to chcem riešiť už po 8mesiacoch teda v septembri ale do centra asistovanej roprodukcie(a to pevne verím-som si istá, že nám niečo také nebude treba klop, klop, klop na drevo)pôjdeme až v januári

ataner81
30. máj 2012

@horseshoe ja budem mať v septembri(môj obľúbený mesiac hi, hi 😉 )31 a polovička mala v marci 35

mojedieta
30. máj 2012

Ahojte, neviem ako vy ale ja už ozaj neviem čo si mam dať aké lieky aby som ostala v tom 😀 neviete o niečom?aby som nemusela chodit k dokymu..diky

mojedieta
30. máj 2012

@ataner81 ja mam 28 rokov a polovicka 35 o chvilu a už som tiež na nervy ☹

horseshoe
30. máj 2012

@ataner81 jj, mas pravdu 3mesiace je este malo. Ale ked je to take krcovite snazenie, tak je to dost na to, aby mal z toho clovek aspon malu depku. 😒
Ja by som to chcela riesit tak od septembra, ak sa nam nezadari, to bude uz pol roka. Zacnem riesit najprv seba a ci sa manzel prida, to uz je na nom. Ja tiez dufam, ze do CAR-u nebudem musiet zavitat. Mam dost dobreho gyndosa, uz nejednu dievcinu zachranil pred CAR, tak dufam aj mne pomoze.
A aj vam drzim palceky, nech vas to obide.
A ved 31 zas nie je az tak vela. Moj gyndos vravi, ze do 35tky je to v pohode. 😉 A to je dost dobry odbornik.
No a u chlapa je vek uplne jedno. Pokial si ho dieta nebude mylit s dedom je to okej 😀 😉

werusss
30. máj 2012

@horseshoe ...ale to si nemysli urcite tu neostanes sama...pokazde ked mi dojde mrcha sa tu ukazem...len ten medzicas vynecham...aby som nemyslela na to....inak aj to vela pomohlo mojmu partnerovi, ze som sa porozpravala s jeho dvoma dost dobrymi kamaratmi ktory si tym uz presli nech mu dohovoria...a boli taky zlaty a tak to spomenuli ze co je slaboch...tak samozrejme on slaboch byt nechce tak hned ze on sa neboji a ked musi tak pojde...😀..esteze mame dobrych kamosov....neboj aj ten tvoj si to uvedomi ked ho nebudes prosit...hned mu to bude divne...u nas to tak bolo...😀

ataner81
30. máj 2012

@horseshoe a práve preto, že je to také kŕčovité, sa nám nedarí. Ale ako nastaviť mozog aby na to nemyslel. Ja tento mesiac robím všetko možné aby som sa zamestnala nejako a nemyslela na to ale v kútiku duše to tam stále je. Už mi naozaj treba tú dovolenku. Tam na 100% na to myslieť nebudem. A aby to nebolo až tak priveľmi dokonalé, uprostred dovolenky budem mať krámy no NEVADÍ-ruka hore a život gombička.
Ja som svoju gyndošku ešte nevidela. Teraz v máji som si menila doktorov. Zaregistrovať ma môžu až od 1.6. a keďže som už preventívku u starej lekárky mala, tak na ďalšiu prehliadku mám nárok až o 2mesiace, teda v auguste. To je ale dovolenkové obdobie, takže september to istí

ataner81
30. máj 2012

Babenky ja sa s vami na 3hodinky rozlúčim lebo idem do nočnej a kým tam deťúrence nakŕmim, okúpem, uložím a prečítam rozprávky, nejaký ten čas ubehne ale vy pekne píšte aby som mala po nociach čo čítať. Takže papa o cca3-4hodinky 🙂

horseshoe
30. máj 2012

@werusss Ja tiez si tiez idem dat trochu pauzu od konika 😉 heheheeee 😀 tak som zasmiala, na tom ako mu ti kamosi tvojho draheho dohovorili 😀 To je perfektne. A tak ako som povedala, uz nejdem robit ziadne tlaky. Necham to tak a mozno mu to dojde casom... A ktohovie, mozno aj motyka vystreli 😀 😀 😀

horseshoe
30. máj 2012

@ataner81 Prestavit mozog na inu frekvenciu - to je tazke. Ale ja mam dost silnu volu a viem sa zatat. Tak to skusim aspon na tie 3mesiace a ked to nevyjde, tak aspon budem vediet, ze je tam nejaky hacik bud vo mne, v manzelovi alebo v oboch.
My na dovolenku ani nejdeme tento rok, ale oddychovat budem aspon cez vikendy v novom domceku na zahradke 😀 Na to sa teda tesim. 🙂 No a co ked budes mat kramy, co tam potom, kolkym sa zadarilo aj cez kramy 😉 Ked to ma prist, pride.
No a co tak pojdes az v septembri na gyndu. A mozno uz prides aj s bruskom - ktohovie - cesty zivota su nevyspytatelne.... 😉

horseshoe
30. máj 2012

@ataner81 jj, ja tu uz nebudem a asi si dam na chvilu od konika pauzicku, tak tu budem chodit tak sporadicky... 😉 Tak prijemnu nocnu - nech ti to rychlo ubehne! 😉

dominika1516
30. máj 2012

@ataner81 nemam este babo praveze by som chcela prve aj napriek tomu ze som dost mlada len 21r mam 😉
No presne od 19.2. ale to uz som mala pred mrchou cize od marca cca sa snazime 😉

sabaka
30. máj 2012

@horseshoe trpezlivost je to, ca nam zasadne chyba 😝 a z lekarskeho hladiska sa pricina hlada normalne az vtedy, ak sa aspon rok nedari - rok snazenia je vraj uplne normalna doba. samozrejme, vynimky potvrdzuju pravidlo, a je vela takych, ktorym sa zadari na prvu supu. nuz, ja take stastie nemam 🙂
dominika1516 vitaj. to nic, ze mas len 21 rokov, ak sa na dietatko citis byt pripravena, tak je ten najlepsi cas!

ataner81
30. máj 2012

Ahojte babulky. Tak sa hlásim z nočnej. Decká sú okúpané, najedené, uložené a snáď Šípková Ruženka zaberie a oni čoskoro zaspia a ja si budem môcť s vami koníkovať 😀 @horseshoe pauzička ti prospeje ale občas k nám zavítaj lebo nám budeš chýbať 😉 . Krámy na dovolenke som ešte nemala a asi bude problém meniť tampóny na pláži ale kašlať na to.Nechcem brať tabletky na oddialenie. Keď to má prísť, príde-múdre slová ale už by to mohlo prísť aj ku mne. je najvyšší čas.
@dominika1516 tak ty to tu máš najlepšie. Mladica a snaženíčko 3mesiace.Neboj,bábenko príde čoskoro 😉

kapokapo
30. máj 2012

ahojte baby, davno som tu nebola.... musime zamakat, spociatku sa to tu rozbiehalo s tehulkami a teraz maj lasky cas a my nic? 🙂 uz som to tu raz pisala, ze musime mysliet pozitivne, ved kolko ludi je okolo nas, tak to nebude az taka veda asi 😀

dominika1516
30. máj 2012

@ataner81 noo mladucka snazilka 😉 tak snad bude moja mladost plusom pri snazeni o babo 😉

ataner81
30. máj 2012

@dominika1516 jasné, že bude.Mladosť je veľké plus

mabika
30. máj 2012

baby, ucast v tejto skupine diskusnej je na plny uvazok, 24 hodin som tu nebola a tolko stran zapisanych 🙂
@tatarida opovaz sa testovat skor ako v sobotu, radsej si kup nieco na seba, vsak ako tu uz niekto pisal, babo ti neutecie, ak tam je 😀
@ataner81 toto si pamataaam, to bolo hrozne, tiez sa nas kazdy pytal na dieta, ze kedy, ze ci uz neuvazujeme a pod.... Ked sa konecne narodilo, tak chvilu klud, ale po par mesiacoch zase, ze ci uz neplanujeme druhe atd... no na porazenie...
Inak, ja mam teraz vycitky, lebo mi sice ideme naostro od novembra, ale to som si najprv zial tak podvedome zelala, nech to nevyjde hned, ze si chcem este trochu oddychnut od tych starosti s novorodencom. No ale v marci sa nieco zlomilo a nadavam si, ze ako som to mohla chciet odkladat... teraz davam do toho vsetko 😀 , teda v mojom pripade to znamena, ze pouzivam ovu testy a trosku sledujem, aby sme sa strafili do "spravnych" dni, na ostatne veci som prilis leniva.... problem je ale s tym vekom, oproti vam som uz stara sprcha, takze uvidime 😝

mabika
30. máj 2012

@horseshoe ja sa tu naplno prihlasim tiez asi az o mesiac, ked bude aktualna dalsie vlna (ne)testovania 🙂.

sanchez81
31. máj 2012

@mabika 😀 😀 😀 že stará sprcha, si ma pobavila 😀 a ja som lenivá tiež, zatiaľ neberiem ani vitamíny-iba občas keď mi padne zrak na poličku v kuchyni, tak si tresnem dáky vitamínoš. Inak neriešim. Plod má byť silný a zdravý (po ockovi) - to tvrdí manžel 😀

tatarida
31. máj 2012

@mabika neboj sa ty "stara sprcha" isto nebudem testovat skor! mm dnes odchadza na sluzobku a vrati sa zajtra vecer, takze ked sa v sobotu vyspinkame do ruzova a neudeje sa ziadna zmena tak otestujeme! ja ho pri tom potrebujem bo ja to sice ocikam ale vysledok musi zistit on, ja na to nemam nervy 😀
brucho ma boli uz len rano ked vstanem a inak mi nic nieje, takze..... podla mna v tom bude nejaky hacik (a nebude to tehotenstvo), no nic, v kazdom pripade asi budem musiet navstivit dokiho buduci tyzden, nech mi to nejak vysvetli tuto prekliatu situaciu...... inak s tymi vycitkami to mam tiez....nam sa stala taka mala "nehoda" s kondomom ked sme sa poznali asi 4 mesiace tak sme kupili tu slavnu tabletku PO .... keby som vtedy vedela ze toto bude moj muz tak by ju do mna nikto nenapchal.....

dominika1516
31. máj 2012

@ataner81 😉 dufam dufam ... A ty si minule pisala ze ta tlaci vek nebude vadit ak sa opytam kolko mas rokov? 😉

ataner81
31. máj 2012

Ahojte babulky. Ako sa dnes všetky máte?Pochválte sa, ktorá z vás bude čoskoro kočíkovať, nech sa rada dostane už aj na mňa 😉 .
@tatarida to s tou tabletkou PO ani nespomínaj. Bože ako som sa ja modlila aby som nebola tehotná. A keď sa nám roztrhol prezervatív na chate v lese a nebolo možné si tú tabletku kúpiť, ako sa mi klepali ruky, keď som ocikávala test. Ja hlupaňa. Môžno mi to osud chce vrátiť a tak trošku ma za to ponaťahovať.
@dominika1516 ja mám 30, skoro 31 a polovička mala 35

horseshoe
31. máj 2012

@sabaka mas pravdu, ja trpezliva v tomto smere moc nie som 😒 a to je chyba. A z lekarskeho hladiska sa to riesi po roku - to mas pravdu, ale to za predpokladu, ze par spolu za ten rok spal aspon 2-3krat tyzdenne, a to sa o nas povedat neda. 😠 Ja to budem urcite riesit skor a nie az po roku, lebo tie vsetky vysetrenia hrozne dlho trvaju a potom si budem buchat hlavu o stenu, co som nezacala skor

Inak vraj sanca otehotniet v 1mesiaci je len 20%

Ale idem ja odtialto prec, bo mam prestavku od MK 😀

sabaka
31. máj 2012

@horseshoe mne uz trpezlivost po takmer 3 rokoch dochadza. moje vychyrene pozitivne myslenie sa tiez predo mnou niekam skrylo 🙂 vsetky vysetrenia mam porobene a vsetko je ok. tak cakam, kedy sa dostavi vysledok. co sa snahy zo strany mojho mm tyka, tiez sa nemozem stazovat: odskusala som ale, ze je najucinnejsie, ked nevie o terminoch mojej ovu, pretoze potom ma tlak a to je zle. radsej si ja vymyslam na neho "finticky", bez toho aby on vedel, ze je prave ten "spravny cas". vyskusaj, mam to overene!

dominika1516
31. máj 2012

@ataner81 viem ze uz po babu tuzis moooc mooc ale si baba v najlepsich rokoch mas uz nieco odzite a teraz sa uz budes plne venovat babatku ... Ja akurat ta porodim budem 3 roky doma a mozem zacat makat aby som mala v dochodku z coho zit 😉

lailaveve
31. máj 2012

Snazilkam, ktorym sa nedari otehotniet, ktore uz podstupili vsetko mozne i nemozne, cez operaciu, hormon.liecbu, umele oplodnenie a stale nic,by som rada doporučila vyskusat AKUPUNKTURU..mozno sa budete stavat k tomu skepticky, ale ja co mam zname a kamaratky, ktore mali problemy otehotniet a podstupili uz naozaj vsetko co je dostupne a neuspesne..nakoniec pomohla akupunktura 🙂 ..tak drzim palce k tehot.pokusom a verim ze vam tento prirodny a setrny sposob prinesie PLODNE OVOCIE 🙂))))) ..moc moc vam to vsetkym zelam 🙂 ...ak to vyskusate a vysledok bude pozitivny, bud moc rada a tiez ma potesi,ked sa so svojimi skusenostami s touto alternativnou medicinou podelite aj s ostatnymi🙂)))